dobry ginekolog w ostrołęce  do prowadzenia ciąży

Założony przez egna
strony: wstecz 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 48 dalej
Gość napisał(a):[quote=Gość]nie można oceniać lekarza bo coś się stało z ciąża . To tylko człowiek . Wiadomo ze jak wszystko jest ok to będziemy zachwalać ze lekarz jest super, ale pewnie tez popełnił w życiu jakiś błąd. strasznie zachwalani są lekarze z Białegostoku. Dziewczyny czy wy myślicie ze oni to inne szkoły kończyli???? [/quote]Wiesz to nie chodzi o kończone szkoły tylko bardziej o podejście do pacjentki, bo dla naszych ostrołęckich lekarzy to chyba na pierwszym miejscu jest kasa, kasa i jeszcze raz kasa a dopiero później pacjentka{smutny}

Gość

24-09-2010, 12:28
[quote=Gość]nie można oceniać lekarza bo coś się stało z ciąża . To tylko człowiek . Wiadomo ze jak wszystko jest ok to będziemy zachwalać ze lekarz jest super, ale pewnie tez popełnił w życiu jakiś błąd. strasznie zachwalani są lekarze z Białegostoku. Dziewczyny czy wy myślicie ze oni to inne szkoły kończyli???? [/quote]Wiesz to nie chodzi o kończone szkoły tylko bardziej o podejście do pacjentki, bo dla naszych ostrołęckich lekarzy to chyba na pierwszym miejscu jest kasa, kasa i jeszcze raz kasa a dopiero później pacjentka{smutny}
Gość napisał(a):tym lekarzom z poza o-ki tez na pewno zdażały się błędy.. tylko kto by się tym chwalił? Wpiszcie sobie nazwisko jakiegoś lekarza w google, to na 100% znajdziecie opinie i pozytywne i negatywne..a podejście do pacjentki: no cóż, każdy może mieć gorszy dzień. Ja chodzę do dra Bucińskiego - może nie jest najmilszym lekarzem, ale wie co robi i po co to robi. Dla mnie to lekarz z powołania mimo swoich humorów.. I jest takich więcej w oce.Szczerze, to nie odważyłabym się prowadzić ciąży ponad 100km od miejsca zamieszkania, bo - nie daj Boże - coś by się zaczęło dziać z dzidziusiem, nie narażałabym Go na 2-3 godzinną podróż samochodem po polskich drogach.. wtedy liczy się każda sekunda, minuta. To moja opinia jakby co.

Gość

24-09-2010, 17:15
tym lekarzom z poza o-ki tez na pewno zdażały się błędy.. tylko kto by się tym chwalił? Wpiszcie sobie nazwisko jakiegoś lekarza w google, to na 100% znajdziecie opinie i pozytywne i negatywne..a podejście do pacjentki: no cóż, każdy może mieć gorszy dzień. Ja chodzę do dra Bucińskiego - może nie jest najmilszym lekarzem, ale wie co robi i po co to robi. Dla mnie to lekarz z powołania mimo swoich humorów.. I jest takich więcej w oce.Szczerze, to nie odważyłabym się prowadzić ciąży ponad 100km od miejsca zamieszkania, bo - nie daj Boże - coś by się zaczęło dziać z dzidziusiem, nie narażałabym Go na 2-3 godzinną podróż samochodem po polskich drogach.. wtedy liczy się każda sekunda, minuta. To moja opinia jakby co.
Gość napisał(a):może szkoły kończyli podobne... tylko niektórzy na tych szkołach nie zakończyli edukacji i poszli dalej się szkolić...i dalej to robią bo czasy się zmieniają i ludzie i też.  a u nas to niektórzy stosują metody które obowiązywały tzw 100lat temu i uważają się za niewiadomo kogo. i tu bardziej o to chodzi.ja rowniez bylabym przeciwna jezdzeniu do daleko do gina wiec wybralabym tu jakiegos (np dr. Pysklo) i pojechala co najmniej 3 razy do Bialegostoku lub Warszawy na kontrolne usg. ;-)  

Gość

25-09-2010, 08:05
może szkoły kończyli podobne... tylko niektórzy na tych szkołach nie zakończyli edukacji i poszli dalej się szkolić...i dalej to robią bo czasy się zmieniają i ludzie i też.  a u nas to niektórzy stosują metody które obowiązywały tzw 100lat temu i uważają się za niewiadomo kogo. i tu bardziej o to chodzi.ja rowniez bylabym przeciwna jezdzeniu do daleko do gina wiec wybralabym tu jakiegos (np dr. Pysklo) i pojechala co najmniej 3 razy do Bialegostoku lub Warszawy na kontrolne usg. ;-)  
Gość napisał(a):Jak są traktowane w ostrołęckim szpitalu pacjentki dr Wikarskiego?

Gość

27-09-2010, 14:19
Jak są traktowane w ostrołęckim szpitalu pacjentki dr Wikarskiego?
Gość napisał(a):każdy ma prawo wyboru. Tylko akurat w kwestii ciąży to najważniejsze jest dziecko... a nie gdzie mamie się lepiej rodzi. Myślę ze w tym momencie to nie ważne gdzie :) Ostrołęka ma bardzo dobre zaplecze dla noworodków.  

Gość

27-09-2010, 16:29
każdy ma prawo wyboru. Tylko akurat w kwestii ciąży to najważniejsze jest dziecko... a nie gdzie mamie się lepiej rodzi. Myślę ze w tym momencie to nie ważne gdzie :) Ostrołęka ma bardzo dobre zaplecze dla noworodków.  
Gość napisał(a):każdy ma prawo wyboru. Tylko akurat w kwestii ciąży to najważniejsze jest dziecko... a nie gdzie mamie się lepiej rodzi. Myślę ze w tym momencie to nie ważne gdzie :) Ostrołęka ma bardzo dobre zaplecze dla noworodków.  

Gość

27-09-2010, 16:29
każdy ma prawo wyboru. Tylko akurat w kwestii ciąży to najważniejsze jest dziecko... a nie gdzie mamie się lepiej rodzi. Myślę ze w tym momencie to nie ważne gdzie :) Ostrołęka ma bardzo dobre zaplecze dla noworodków.  
Gość napisał(a):Moja ciąże prowadzi dr. Budziński, poleciły mi go koleżanki. i jestem bardzo zadowolona. nigdy nie zbagatelizował mojej chociaż najmniejszej dolegliwości tylko odrazy sprawdzał czy wszystko jest w porządku. Może nie jest za rozmowny, ale nie na pogawędki tam chodzę. Na każde pytanie jakie mu zadam odpowiada szczegółowo. Pozdrawiam ciężarne {usmiech}

Gość

27-09-2010, 16:34
Moja ciąże prowadzi dr. Budziński, poleciły mi go koleżanki. i jestem bardzo zadowolona. nigdy nie zbagatelizował mojej chociaż najmniejszej dolegliwości tylko odrazy sprawdzał czy wszystko jest w porządku. Może nie jest za rozmowny, ale nie na pogawędki tam chodzę. Na każde pytanie jakie mu zadam odpowiada szczegółowo. Pozdrawiam ciężarne {usmiech}
Gość napisał(a):[quote=Gość]każdy ma prawo wyboru. Tylko akurat w kwestii ciąży to najważniejsze jest dziecko... a nie gdzie mamie się lepiej rodzi. Myślę ze w tym momencie to nie ważne gdzie :) Ostrołęka ma bardzo dobre zaplecze dla noworodków.  [/quote]Ale chyba warunki w jakich się rodzi też są ważne{chytry} a co do zaplecza to różne opinie słyszałam np. dla mojej znajomej zabrakło inkubatora dla dzidziusia,ale być może to tylko jeden taki przypadek był więc nie mi oceniać.  

Gość

27-09-2010, 20:33
[quote=Gość]każdy ma prawo wyboru. Tylko akurat w kwestii ciąży to najważniejsze jest dziecko... a nie gdzie mamie się lepiej rodzi. Myślę ze w tym momencie to nie ważne gdzie :) Ostrołęka ma bardzo dobre zaplecze dla noworodków.  [/quote]Ale chyba warunki w jakich się rodzi też są ważne{chytry} a co do zaplecza to różne opinie słyszałam np. dla mojej znajomej zabrakło inkubatora dla dzidziusia,ale być może to tylko jeden taki przypadek był więc nie mi oceniać.  
Gość napisał(a):polecam profesora

Gość

27-09-2010, 22:38
polecam profesora
Gość napisał(a):Dla mnie to jest dobry lekarz Wikarski, mam 2 córeczki i zawsze chodziłam w ciąży do niego, jest zawsze miły i wszystkie badania na czas są wykonane.{usmiech}

Gość

28-09-2010, 08:59
Dla mnie to jest dobry lekarz Wikarski, mam 2 córeczki i zawsze chodziłam w ciąży do niego, jest zawsze miły i wszystkie badania na czas są wykonane.{usmiech}
Gość napisał(a):A co sądzicie o doktorze Szkółka?

Gość

28-09-2010, 09:34
A co sądzicie o doktorze Szkółka?
Gość napisał(a):NAJLEPSZYM LEKARZEM W OSTROŁĘCE JEST DR BUCINSKI. ODBIERAŁ MÓJ PORÓD. ZALEŻY MU NA ZDROWIU PACJENTKI A NIE TYLKO NA KASIE JAK NP DR JANKOWSKIEMU. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM TEGO DRUGIEGO, DLA NIEGO NAJWAŻNIEJSZA JEST KASA, UWIEŻCIE.  

Gość

04-10-2010, 13:09
NAJLEPSZYM LEKARZEM W OSTROŁĘCE JEST DR BUCINSKI. ODBIERAŁ MÓJ PORÓD. ZALEŻY MU NA ZDROWIU PACJENTKI A NIE TYLKO NA KASIE JAK NP DR JANKOWSKIEMU. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM TEGO DRUGIEGO, DLA NIEGO NAJWAŻNIEJSZA JEST KASA, UWIEŻCIE.  
Gość napisał(a):A ja tam prowadziłam ciążę u Jankowskiego i jestem zadowolona, fakt, bierze zawizytę więcej niż inni lekarze, ale zobaczcie jakie są u niego mimo to kolejki, to chyba o czymś świadczy. Mi podczas porodu uratowal życie. I tyle w temacie.

Gość

08-10-2010, 17:26
A ja tam prowadziłam ciążę u Jankowskiego i jestem zadowolona, fakt, bierze zawizytę więcej niż inni lekarze, ale zobaczcie jakie są u niego mimo to kolejki, to chyba o czymś świadczy. Mi podczas porodu uratowal życie. I tyle w temacie.
Gość napisał(a):Ja chodzę z drugą ciążą do doktora Pyskły państwowo-jestem zadowolona!Polecam{usmiech}

Gość

08-10-2010, 21:02
Ja chodzę z drugą ciążą do doktora Pyskły państwowo-jestem zadowolona!Polecam{usmiech}
Gość napisał(a):[quote=Gość]Polecam doktora Pyskło. Z żoną byliśmy zadowoleni.Ma dobrej jakości sprzęt do podglądania maluszków w brzuszku.[/quote]ŻARTUJESZ SOBIE A NIGDY W ŻYCIU!!!!!!

Gość

09-10-2010, 10:35
[quote=Gość]Polecam doktora Pyskło. Z żoną byliśmy zadowoleni.Ma dobrej jakości sprzęt do podglądania maluszków w brzuszku.[/quote]ŻARTUJESZ SOBIE A NIGDY W ŻYCIU!!!!!!
Gość napisał(a):[quote=Gość]Dla mnie to jest dobry lekarz Wikarski, mam 2 córeczki i zawsze chodziłam w ciąży do niego, jest zawsze miły i wszystkie badania na czas są wykonane.{usmiech} [/quote]POPIERAM {usmiech}

Gość

09-10-2010, 10:35
[quote=Gość]Dla mnie to jest dobry lekarz Wikarski, mam 2 córeczki i zawsze chodziłam w ciąży do niego, jest zawsze miły i wszystkie badania na czas są wykonane.{usmiech} [/quote]POPIERAM {usmiech}
Gość napisał(a):[quote=Gość]Dla mnie to jest dobry lekarz Wikarski, mam 2 córeczki i zawsze chodziłam w ciąży do niego, jest zawsze miły i wszystkie badania na czas są wykonane.{usmiech} [/quote]POPIERAM {usmiech}

Gość

09-10-2010, 10:36
[quote=Gość]Dla mnie to jest dobry lekarz Wikarski, mam 2 córeczki i zawsze chodziłam w ciąży do niego, jest zawsze miły i wszystkie badania na czas są wykonane.{usmiech} [/quote]POPIERAM {usmiech}
Gość napisał(a):[quote=Gość]Polecam doktora Pyskło. Z żoną byliśmy zadowoleni.Ma dobrej jakości sprzęt do podglądania maluszków w brzuszku.[/quote]ŻARTUJESZ SOBIE A NIGDY W ŻYCIU!!!!!!

Gość

09-10-2010, 10:36
[quote=Gość]Polecam doktora Pyskło. Z żoną byliśmy zadowoleni.Ma dobrej jakości sprzęt do podglądania maluszków w brzuszku.[/quote]ŻARTUJESZ SOBIE A NIGDY W ŻYCIU!!!!!!
Gość napisał(a):ja polecam Feminę i dr Niewińskiego miałam zagrożoną ciążę w sierpniu urodziłam zdrowego synka za co mu serdecznie dziękuję ,również dr Jankowskiego facet ok ,nie polecam Piątka leżałam w szpitalu to coś wiem na ten temat; o kobietach -ginekologacj nawet nie chcę mówić -koszmar .

Gość

22-10-2010, 21:59
ja polecam Feminę i dr Niewińskiego miałam zagrożoną ciążę w sierpniu urodziłam zdrowego synka za co mu serdecznie dziękuję ,również dr Jankowskiego facet ok ,nie polecam Piątka leżałam w szpitalu to coś wiem na ten temat; o kobietach -ginekologacj nawet nie chcę mówić -koszmar .
Gość napisał(a):Witam, dr  Pawełek mnie zszywał, nie mam zastrzeżeń, był bardzo miły. Natomiast ciąże prowadził dr Piątek i też byłam zadowolona, niestety przyjmuje tylko prywatnie. Ale ogólnie jestem zdania, że jak nic się nie dzieję to każdy jakoś ujdzie, a jak tylko coś nie tak, to już sobie poradzić nie mogą.  

Gość

24-10-2010, 01:27
Witam, dr  Pawełek mnie zszywał, nie mam zastrzeżeń, był bardzo miły. Natomiast ciąże prowadził dr Piątek i też byłam zadowolona, niestety przyjmuje tylko prywatnie. Ale ogólnie jestem zdania, że jak nic się nie dzieję to każdy jakoś ujdzie, a jak tylko coś nie tak, to już sobie poradzić nie mogą.  

strony: wstecz 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 48 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów