dobry ginekolog w ostrołęce  do prowadzenia ciąży

Założony przez egna
strony: wstecz 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 48 dalej
Gość napisał(a):Jak czytam , włos się jeży na głowie. Dr. Wikarski prowadził u mnie 3 ciąże. Dodam , że zagrożone. Jestem (byłam) dość atrakcyjną osobą , i o rety!! nie zauważyłam , by mnie dotykał w szczególny sposób. Gratuluję samooceny , skoro Panią badał bez rękawiczek , i się ślinił a na setki innych pacjentek nie ,to ma Pani świetne mniemanie o sobie.Dodam ,że w ostrołęckim szpitalu traktowano mnie zupełnie normalnie. Ale to widocznie zależy od naszego podejścia. Ja byłam miła , dla mnie personel był miły. Podobnie jest w sklepach , urzędach, i właściwie wszędzie. A na osoby pokroju ja i reszta świata mam fajne określenie :Pępek świata. [quote=Gość]OSOBIśCIE NIE POLECAM DR wIKARSKIEGO - NIEKOMPETENTNA OSOBA, NAWET NIE ZAłOżY RęKAWICZEK DO BADANIA TYLKO TRZEBA MU uWAGę ZWRACAć{zly}{nie}{zdziwko}, nie wiem może go to podnieca świnie jak dotyka swoje pacjentki, pierwsze co to każdej wypaliłby nadżerke. teraz chodze do przychodni na Hallera tam przyjmuje Buciński i narazie jest ok zobacze jak bedzie dalej mam nadzieje ze wszystko bedzie ok jak bede chciała miec w przyszłości dzidziusia{usmiech}pozdrawiam i zycze wam wszystkim trafnych wyborów co do panów doktorków z ostrołękips - bo pań nie polecam byłam u pajewskiej{gafa}i achcińskiej{nie}{zly}szkoda gadać{smutny}[/quote]

Gość

02-07-2010, 21:55
Jak czytam , włos się jeży na głowie. Dr. Wikarski prowadził u mnie 3 ciąże. Dodam , że zagrożone. Jestem (byłam) dość atrakcyjną osobą , i o rety!! nie zauważyłam , by mnie dotykał w szczególny sposób. Gratuluję samooceny , skoro Panią badał bez rękawiczek , i się ślinił a na setki innych pacjentek nie ,to ma Pani świetne mniemanie o sobie.Dodam ,że w ostrołęckim szpitalu traktowano mnie zupełnie normalnie. Ale to widocznie zależy od naszego podejścia. Ja byłam miła , dla mnie personel był miły. Podobnie jest w sklepach , urzędach, i właściwie wszędzie. A na osoby pokroju ja i reszta świata mam fajne określenie :Pępek świata. [quote=Gość]OSOBIśCIE NIE POLECAM DR wIKARSKIEGO - NIEKOMPETENTNA OSOBA, NAWET NIE ZAłOżY RęKAWICZEK DO BADANIA TYLKO TRZEBA MU uWAGę ZWRACAć{zly}{nie}{zdziwko}, nie wiem może go to podnieca świnie jak dotyka swoje pacjentki, pierwsze co to każdej wypaliłby nadżerke. teraz chodze do przychodni na Hallera tam przyjmuje Buciński i narazie jest ok zobacze jak bedzie dalej mam nadzieje ze wszystko bedzie ok jak bede chciała miec w przyszłości dzidziusia{usmiech}pozdrawiam i zycze wam wszystkim trafnych wyborów co do panów doktorków z ostrołękips - bo pań nie polecam byłam u pajewskiej{gafa}i achcińskiej{nie}{zly}szkoda gadać{smutny}[/quote]
Gość napisał(a):[quote=Gość]Ale to widocznie zależy od naszego podejścia. Ja byłam miła , dla mnie personel był miły. Podobnie jest w sklepach , urzędach, i właściwie wszędzie. trafnych wyborów co do panów doktorków z ostrołęki[/quote]popieram, święta słowa {usmiech} najpierw dajmy coś od siebie, ten głupi uśmiech a wszędzie będzie łatwiej {mruga}

Gość

03-07-2010, 09:02
[quote=Gość]Ale to widocznie zależy od naszego podejścia. Ja byłam miła , dla mnie personel był miły. Podobnie jest w sklepach , urzędach, i właściwie wszędzie. trafnych wyborów co do panów doktorków z ostrołęki[/quote]popieram, święta słowa {usmiech} najpierw dajmy coś od siebie, ten głupi uśmiech a wszędzie będzie łatwiej {mruga}
Gość napisał(a):[quote=Gość]Ale to widocznie zależy od naszego podejścia. Ja byłam miła , dla mnie personel był miły. Podobnie jest w sklepach , urzędach, i właściwie wszędzie. trafnych wyborów co do panów doktorków z ostrołęki[/quote]popieram, święta słowa {usmiech} najpierw dajmy coś od siebie, ten głupi uśmiech a wszędzie będzie łatwiej {mruga}

Gość

03-07-2010, 09:02
[quote=Gość]Ale to widocznie zależy od naszego podejścia. Ja byłam miła , dla mnie personel był miły. Podobnie jest w sklepach , urzędach, i właściwie wszędzie. trafnych wyborów co do panów doktorków z ostrołęki[/quote]popieram, święta słowa {usmiech} najpierw dajmy coś od siebie, ten głupi uśmiech a wszędzie będzie łatwiej {mruga}
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Ale to widocznie zależy od naszego podejścia. Ja byłam miła , dla mnie personel był miły. Podobnie jest w sklepach , urzędach, i właściwie wszędzie. trafnych wyborów co do panów doktorków z ostrołęki[/quote]popieram, święta słowa {usmiech} najpierw dajmy coś od siebie, ten głupi uśmiech a wszędzie będzie łatwiej {mruga} [/quote]ja również popieram :Da co do Pani badanej bez rękawiczek - wydaje Jej się chyba, że lekarz, który ogląda tyle kobiet dziennie / tygodniowo / miesięcznie / rocznie - akurat jej krocze wyróżnił.. hmm.. trochę pokory radzę... Nie wiem czy lekarz ginekolog byłby w stanie ślinić się na widok czyjejś.. no ;) co do nadżerki - z tym się zgadzam.

Gość

03-07-2010, 13:16
[quote=Gość][quote=Gość]Ale to widocznie zależy od naszego podejścia. Ja byłam miła , dla mnie personel był miły. Podobnie jest w sklepach , urzędach, i właściwie wszędzie. trafnych wyborów co do panów doktorków z ostrołęki[/quote]popieram, święta słowa {usmiech} najpierw dajmy coś od siebie, ten głupi uśmiech a wszędzie będzie łatwiej {mruga} [/quote]ja również popieram :Da co do Pani badanej bez rękawiczek - wydaje Jej się chyba, że lekarz, który ogląda tyle kobiet dziennie / tygodniowo / miesięcznie / rocznie - akurat jej krocze wyróżnił.. hmm.. trochę pokory radzę... Nie wiem czy lekarz ginekolog byłby w stanie ślinić się na widok czyjejś.. no ;) co do nadżerki - z tym się zgadzam.
Gość napisał(a):Lekarze w Ostrołęce to najgorsze lekarze jakich znam nadają się leczyć zwierzęta a nie ludzi  

Gość

03-07-2010, 14:27
Lekarze w Ostrołęce to najgorsze lekarze jakich znam nadają się leczyć zwierzęta a nie ludzi  
Gość napisał(a):Lekarze w Ostrołęce to najgorsze lekarze jakich znam nadają się leczyć zwierzęta a nie ludzi  

Gość

03-07-2010, 14:27
Lekarze w Ostrołęce to najgorsze lekarze jakich znam nadają się leczyć zwierzęta a nie ludzi  
Gość napisał(a):Przychodnia na Hallera jest OK., ale dr Buciński już nie{zly}Nie potrafi obejść sie z pacjentką, to taki BUC...{zly}

Gość

09-07-2010, 20:41
Przychodnia na Hallera jest OK., ale dr Buciński już nie{zly}Nie potrafi obejść sie z pacjentką, to taki BUC...{zly}
Gość napisał(a):Przychodnia na Hallera jest OK., ale dr Buciński już nie{zly}Nie potrafi obejść sie z pacjentką, to taki BUC...{zly}

Gość

09-07-2010, 20:41
Przychodnia na Hallera jest OK., ale dr Buciński już nie{zly}Nie potrafi obejść sie z pacjentką, to taki BUC...{zly}

Gość

09-07-2010, 20:42

Gość

09-07-2010, 20:44
Gość napisał(a):Witam, moja ciążę prowadził dr Buciński i muszę przyznać, że nie mam powodów do niezadowolenia. Doktor Buciński może i nie jest zbyt wylewny i mało mówi, ale zawsze można zadać mu pytanie na temat ciąży i wtedy chętnie odpowie. Zresztą zawsze pyta pacjentkę czy wszystko jest jasne i czy nie ma więcej pytań. Badania robi dokładnie i terminowo, nie robi problemu z wpisaniem zwolnienia z pracy. Osobiście mi nie odpowiadał dr Piątek do którego uczęszczałam na początku swojej ciąży, w szczególności chodziło o jego sposób podejścia do pacjentki - po prostu nie toleruję zdrobnień mojego imienia przez osoby obce w tym lekarzy i zwrotów do pacjentki w stylu "słoneczko". Może niektórym pacjentkom (chyba nastolatkom) to nie przeszkadza, a może nawet ułatwia pozbycia się pewnych barier przed badaniem, mi  to osobiście bardzo przeszkadzało i drażniło. Dr Piątek nie robi również USG na to badanie odsyła do dr Pyskło, a tam prawie nic nie można się dowiedzieć po zrobieniu badania, bo dr znowu odsyła na wizytę do dr Piątka. Dodam, że swego czasu dr Piatek brał 80 zł za wizytę prywatną, a dr Pyskło za USG dodatkowo 60 zł Osobiście czułam się zdecydowanie pewniej i lepiej kiedy moją ciążę prowadził dr Buciński i na miejscu robił również USG po czym objaśniał mi każde badanie.

Gość

10-07-2010, 12:12
Witam, moja ciążę prowadził dr Buciński i muszę przyznać, że nie mam powodów do niezadowolenia. Doktor Buciński może i nie jest zbyt wylewny i mało mówi, ale zawsze można zadać mu pytanie na temat ciąży i wtedy chętnie odpowie. Zresztą zawsze pyta pacjentkę czy wszystko jest jasne i czy nie ma więcej pytań. Badania robi dokładnie i terminowo, nie robi problemu z wpisaniem zwolnienia z pracy. Osobiście mi nie odpowiadał dr Piątek do którego uczęszczałam na początku swojej ciąży, w szczególności chodziło o jego sposób podejścia do pacjentki - po prostu nie toleruję zdrobnień mojego imienia przez osoby obce w tym lekarzy i zwrotów do pacjentki w stylu "słoneczko". Może niektórym pacjentkom (chyba nastolatkom) to nie przeszkadza, a może nawet ułatwia pozbycia się pewnych barier przed badaniem, mi  to osobiście bardzo przeszkadzało i drażniło. Dr Piątek nie robi również USG na to badanie odsyła do dr Pyskło, a tam prawie nic nie można się dowiedzieć po zrobieniu badania, bo dr znowu odsyła na wizytę do dr Piątka. Dodam, że swego czasu dr Piatek brał 80 zł za wizytę prywatną, a dr Pyskło za USG dodatkowo 60 zł Osobiście czułam się zdecydowanie pewniej i lepiej kiedy moją ciążę prowadził dr Buciński i na miejscu robił również USG po czym objaśniał mi każde badanie.
Gość napisał(a):[quote=Gość]ja polecam doktora wikarskiego rodzilam w przasnyszu jest super opieka nad pacjetka i dzieckim rewelacja nie to co tu w oce a doktor przjmuje na kase i ma wszystkie sprzety porzebne do podgladania maluszka szczerze polecam {ok}[/quote]

Gość

13-07-2010, 22:40
[quote=Gość]ja polecam doktora wikarskiego rodzilam w przasnyszu jest super opieka nad pacjetka i dzieckim rewelacja nie to co tu w oce a doktor przjmuje na kase i ma wszystkie sprzety porzebne do podgladania maluszka szczerze polecam {ok}[/quote]
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]ja polecam doktora wikarskiego rodzilam w przasnyszu jest super opieka nad pacjetka i dzieckim rewelacja nie to co tu w oce a doktor przjmuje na kase i ma wszystkie sprzety porzebne do podgladania maluszka szczerze polecam {ok}[/quote] [/quote] Ja również polecam. Badania bezpłatne, USG, i inne.Sympatyczna obsługa. Nie rozumiem dlaczego niektóre opinie są negatywne. Chyba od  kogoś kto słucha plotek , i nie był u doktora Wikarskiego. Jest naprawdę super.  Polecam {mruga}

Gość

13-07-2010, 22:46
[quote=Gość][quote=Gość]ja polecam doktora wikarskiego rodzilam w przasnyszu jest super opieka nad pacjetka i dzieckim rewelacja nie to co tu w oce a doktor przjmuje na kase i ma wszystkie sprzety porzebne do podgladania maluszka szczerze polecam {ok}[/quote] [/quote] Ja również polecam. Badania bezpłatne, USG, i inne.Sympatyczna obsługa. Nie rozumiem dlaczego niektóre opinie są negatywne. Chyba od  kogoś kto słucha plotek , i nie był u doktora Wikarskiego. Jest naprawdę super.  Polecam {mruga}
Gość napisał(a):Cytujesz sama siebie, że zgadzasz się ze swoją opinią?? Zobacz, masz podane IP obok..

Gość

14-07-2010, 14:52
Cytujesz sama siebie, że zgadzasz się ze swoją opinią?? Zobacz, masz podane IP obok..
Gość napisał(a):Niektórzy chyba myślą, że jeśli się dwa razy wypowiedzą to nikt nie zauważy.

Gość

14-07-2010, 22:02
Niektórzy chyba myślą, że jeśli się dwa razy wypowiedzą to nikt nie zauważy.
Gość napisał(a):[quote=Gość]Cytujesz sama siebie, że zgadzasz się ze swoją opinią?? Zobacz, masz podane IP obok.. [/quote]{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{d iabelek}{diabelek}

Gość

14-07-2010, 23:35
[quote=Gość]Cytujesz sama siebie, że zgadzasz się ze swoją opinią?? Zobacz, masz podane IP obok.. [/quote]{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{d iabelek}{diabelek}
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Cytujesz sama siebie, że zgadzasz się ze swoją opinią?? Zobacz, masz podane IP obok.. [/quote]{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{d iabelek}{diabelek} [/quote]3 razy cytuję z tego samego!!!{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{ diabelek}

Gość

15-07-2010, 14:47
[quote=Gość][quote=Gość]Cytujesz sama siebie, że zgadzasz się ze swoją opinią?? Zobacz, masz podane IP obok.. [/quote]{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{d iabelek}{diabelek} [/quote]3 razy cytuję z tego samego!!!{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{ diabelek}
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]Cytujesz sama siebie, że zgadzasz się ze swoją opinią?? Zobacz, masz podane IP obok.. [/quote]{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{d iabelek}{diabelek} [/quote]3 razy cytuję z tego samego!!!{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{ diabelek} [/quote]to ja też się dołączam i cytuję z wami!!!  {diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}

Gość

16-07-2010, 16:41
[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]Cytujesz sama siebie, że zgadzasz się ze swoją opinią?? Zobacz, masz podane IP obok.. [/quote]{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{d iabelek}{diabelek} [/quote]3 razy cytuję z tego samego!!!{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{ diabelek} [/quote]to ja też się dołączam i cytuję z wami!!!  {diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}{diabelek}
Gość napisał(a):hej! jestem w 5 m-cu ciąży. Przprowadziłam sie od O-ki 2 tygodnie temu. Siłą rzeczy muszę zmienić lekarza prowadzącego. Proszę o radę, którego lekarza wybrać. Pozdrawiam

Gość

02-09-2010, 16:05
hej! jestem w 5 m-cu ciąży. Przprowadziłam sie od O-ki 2 tygodnie temu. Siłą rzeczy muszę zmienić lekarza prowadzącego. Proszę o radę, którego lekarza wybrać. Pozdrawiam
Gość napisał(a):Moją ciążę prowadzi dr Pawełek, przyjmuje w piątki na Olszewo Borkach  Jestem bardzo zadowolona! POLECAM!!!

Gość

02-09-2010, 20:28
Moją ciążę prowadzi dr Pawełek, przyjmuje w piątki na Olszewo Borkach  Jestem bardzo zadowolona! POLECAM!!!

strony: wstecz 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 48 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów