dobry ginekolog w ostrołęce  do prowadzenia ciąży

Założony przez egna
strony: wstecz 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 48 dalej
Gość napisał(a):Hej! Czy ktoras z Was orientuje sie, czy w Ostrolece mozna wykonac USG 4d?

Gość

02-09-2010, 22:26
Hej! Czy ktoras z Was orientuje sie, czy w Ostrolece mozna wykonac USG 4d?
Gość napisał(a):Chyba nie ma takiej opcji.

Gość

04-09-2010, 10:15
Chyba nie ma takiej opcji.
Gość napisał(a):jak to nie na takiej opcji -chyba u ostroleckich lekarzy. Ostroleka ul. 11 listopada w przychodni przyjmuje dr. Walczak z wyszkowa super specjalista i on napewno robi. Gorąco polecam.  

Gość

04-09-2010, 10:57
jak to nie na takiej opcji -chyba u ostroleckich lekarzy. Ostroleka ul. 11 listopada w przychodni przyjmuje dr. Walczak z wyszkowa super specjalista i on napewno robi. Gorąco polecam.  
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość] jeśli są problemy w ciąży to napewno nie polecam ŻADNEGO)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lekarza z ostrołęki [/quote]CAŁKOWICIE ZGADZAM SIĘ:Białystok ma dr Mrugacza,Wyszków ma dr Walczaka,Przasnysz ma dr Furgalskiego, a Ostrołęka ma NOWY SZPITAL, fachowców niestety brak.{dobani}  [/quote]Wyszków i Przasnysz moje drogie to dr.Pietruski ani dr. Walczak ani dr. Fularski . Oni asystują . Ale to co najcenniejsze ukryte jest najgłębiej, a śmietankę spijają ci , którzy najmniej potrafią , za to maja na ustach fałszywy uśmiech...

Gość

04-09-2010, 21:53
[quote=Gość][quote=Gość] jeśli są problemy w ciąży to napewno nie polecam ŻADNEGO)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lekarza z ostrołęki [/quote]CAŁKOWICIE ZGADZAM SIĘ:Białystok ma dr Mrugacza,Wyszków ma dr Walczaka,Przasnysz ma dr Furgalskiego, a Ostrołęka ma NOWY SZPITAL, fachowców niestety brak.{dobani}  [/quote]Wyszków i Przasnysz moje drogie to dr.Pietruski ani dr. Walczak ani dr. Fularski . Oni asystują . Ale to co najcenniejsze ukryte jest najgłębiej, a śmietankę spijają ci , którzy najmniej potrafią , za to maja na ustach fałszywy uśmiech...
Gość napisał(a):To kto wg ciebie nie spija smietanki np. w Wyszkowie

Gość

05-09-2010, 17:13
To kto wg ciebie nie spija smietanki np. w Wyszkowie
Gość napisał(a):Polecam wszystkich lekarzy, ale żadnego ostrołęckiego. A już na pewno nie anestezjologów (z chęci większej mamony) przerobionych na ginekologów.O przepraszam zapomniałam o Pawełku - to jest jedyny dobry ostrołęcki lekarz. Przyjmuje w Olszewo-Borkach.

Gość

06-09-2010, 09:04
Polecam wszystkich lekarzy, ale żadnego ostrołęckiego. A już na pewno nie anestezjologów (z chęci większej mamony) przerobionych na ginekologów.O przepraszam zapomniałam o Pawełku - to jest jedyny dobry ostrołęcki lekarz. Przyjmuje w Olszewo-Borkach.
Gość napisał(a):ja tez polecam Pawelka.godny zaufania!!!!!!

Gość

06-09-2010, 19:44
ja tez polecam Pawelka.godny zaufania!!!!!!
Gość napisał(a):a co sądzicie o dr Monińskim, jest godny polecenia?

Gość

07-09-2010, 20:49
a co sądzicie o dr Monińskim, jest godny polecenia?
Gość napisał(a):[quote=Gość]ja tez polecam Pawelka.godny zaufania!!!!!! [/quote]Polecam Pawełka i odradzam Jankowskiego.

Gość

07-09-2010, 22:42
[quote=Gość]ja tez polecam Pawelka.godny zaufania!!!!!! [/quote]Polecam Pawełka i odradzam Jankowskiego.
Gość napisał(a):a masz może nr telefonu do dr Pawełka, przyjmuje na fundusz czy prywatna wizyta?

Gość

08-09-2010, 09:14
a masz może nr telefonu do dr Pawełka, przyjmuje na fundusz czy prywatna wizyta?
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]ja tez polecam Pawelka.godny zaufania!!!!!! [/quote]Polecam Pawełka i odradzam Jankowskiego. [/quote]a dlaczego odradzasz Jankowskiego?

Gość

08-09-2010, 14:31
[quote=Gość][quote=Gość]ja tez polecam Pawelka.godny zaufania!!!!!! [/quote]Polecam Pawełka i odradzam Jankowskiego. [/quote]a dlaczego odradzasz Jankowskiego?
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]ja tez polecam Pawelka.godny zaufania!!!!!! [/quote]Polecam Pawełka i odradzam Jankowskiego. [/quote]a dlaczego odradzasz Jankowskiego?

Gość

08-09-2010, 14:31
[quote=Gość][quote=Gość]ja tez polecam Pawelka.godny zaufania!!!!!! [/quote]Polecam Pawełka i odradzam Jankowskiego. [/quote]a dlaczego odradzasz Jankowskiego?
Gość napisał(a):dr Pawełek przyjmuje na fundusz w piątki na Olszewo Borkach, prywatnie chyba nie przyjmuje, nr tel do przychodni na Olszewo Borkach - (29) 761-32-63

Gość

08-09-2010, 14:47
dr Pawełek przyjmuje na fundusz w piątki na Olszewo Borkach, prywatnie chyba nie przyjmuje, nr tel do przychodni na Olszewo Borkach - (29) 761-32-63
Gość napisał(a):Ktoś napisał że nie każdego stać na wizyty w Białymstoku. A kochani ile trzeba zapłacić w Ostrołęce za wizytę? Jest lekarz, który bierze 90 zł za wizytę, usg to 60 zł. Razem 150 zł. Tyle płaci się za wizytę w poradni Bocian w Białymstoku u wspomnianych już tu lekarzy m.in. Dr. Mrugacza. I ta cena obowiązuje od sierpnia bo wcześniej wizyta z usg podczas ciąży kosztowała 120 zł. Tyle to u każdego lekarza w O-ce trzeba zapłacić. Kolejną prawą jest poród w ostrołęckim szpitalu. Ile bierze lekarz i pielęgniarki? Każdy kto rodził wie.Dlatego osobiście jeżdżę do Białegostoku do dr. Mrugacza, jestem zadowolona (badania - wyniki po 2 godz., jest laboratorium na miejscu), usg jakie tam se kto życzy, czynne również w weekendy. Przydatne, bo gdy zaczęłam krwawić w 7 tyg ciąży to zostałam przyjęta w niedzielę, lekarz oddzwania za każdym razem gdy nie może odebrać, no i to co nam bardzo się podoba to to że na wizytę wchodzę z mężem, jak siedzę na fotelu (ubrana w fizelinową spódniczkę i kapciuszki) i usg się rozpoczyna jest proszony zza biureczka aby móc razem ze mną oglądać nasze maleństwo, rozmawia z lekarzem i często ma więcej pytań ode mnie - to niesamowite przeżycie (oczywiście nieobowiązkowe ;).Porodów nie odbierają na miejscu ale lekarze z tej poradni pracują w szpitalu klinicznym w Białymstoku oraz w prywatnej klinice porodowej gdzie poród naturalny kosztuje 800 zł (ze znieczuleniem miejscowym) a cesarka 1300 zł z całym pobytem i jeszcze wyprawkę dla dziecka się dostaje. Zdaje się że to nieduża różnica w porównaniu z naszym "szpitalem-lekarzami".Dodam tylko ze to moja druga ciąża. Pierwszą straciłam w 8 tyg. A w O-ce nawet lekarz nie zdążył mi podstawowych badań zrobić...Nie piszę tego aby obrażać "naszych" lekarzy ale dlatego żeby podpowiedzieć tym nieco mniej zadowolonym pacjentkom, że wizyty mogą inaczej wyglądać, a ciąża może być spokojniejsza, duuuuużoooo!

Gość

09-09-2010, 09:09
Ktoś napisał że nie każdego stać na wizyty w Białymstoku. A kochani ile trzeba zapłacić w Ostrołęce za wizytę? Jest lekarz, który bierze 90 zł za wizytę, usg to 60 zł. Razem 150 zł. Tyle płaci się za wizytę w poradni Bocian w Białymstoku u wspomnianych już tu lekarzy m.in. Dr. Mrugacza. I ta cena obowiązuje od sierpnia bo wcześniej wizyta z usg podczas ciąży kosztowała 120 zł. Tyle to u każdego lekarza w O-ce trzeba zapłacić. Kolejną prawą jest poród w ostrołęckim szpitalu. Ile bierze lekarz i pielęgniarki? Każdy kto rodził wie.Dlatego osobiście jeżdżę do Białegostoku do dr. Mrugacza, jestem zadowolona (badania - wyniki po 2 godz., jest laboratorium na miejscu), usg jakie tam se kto życzy, czynne również w weekendy. Przydatne, bo gdy zaczęłam krwawić w 7 tyg ciąży to zostałam przyjęta w niedzielę, lekarz oddzwania za każdym razem gdy nie może odebrać, no i to co nam bardzo się podoba to to że na wizytę wchodzę z mężem, jak siedzę na fotelu (ubrana w fizelinową spódniczkę i kapciuszki) i usg się rozpoczyna jest proszony zza biureczka aby móc razem ze mną oglądać nasze maleństwo, rozmawia z lekarzem i często ma więcej pytań ode mnie - to niesamowite przeżycie (oczywiście nieobowiązkowe ;).Porodów nie odbierają na miejscu ale lekarze z tej poradni pracują w szpitalu klinicznym w Białymstoku oraz w prywatnej klinice porodowej gdzie poród naturalny kosztuje 800 zł (ze znieczuleniem miejscowym) a cesarka 1300 zł z całym pobytem i jeszcze wyprawkę dla dziecka się dostaje. Zdaje się że to nieduża różnica w porównaniu z naszym "szpitalem-lekarzami".Dodam tylko ze to moja druga ciąża. Pierwszą straciłam w 8 tyg. A w O-ce nawet lekarz nie zdążył mi podstawowych badań zrobić...Nie piszę tego aby obrażać "naszych" lekarzy ale dlatego żeby podpowiedzieć tym nieco mniej zadowolonym pacjentkom, że wizyty mogą inaczej wyglądać, a ciąża może być spokojniejsza, duuuuużoooo!
Gość napisał(a):Witam Szukam dobrego endokrynologa w Ostrołęce oprócz Kossakowska-Czesiuk  

Gość

21-09-2010, 13:41
Witam Szukam dobrego endokrynologa w Ostrołęce oprócz Kossakowska-Czesiuk  
Gość napisał(a):Doktor Róża Pyskło... polecam! przyjmuje w przychodni za Starym Szpitalem. przyjmuje na NFZ i prywatnie.  

Gość

21-09-2010, 20:36
Doktor Róża Pyskło... polecam! przyjmuje w przychodni za Starym Szpitalem. przyjmuje na NFZ i prywatnie.  
Gość napisał(a):bARDZO DOBRYM LEKARZEM JEST DOKTOR PIOTR PAWEŁE{ok}{mruga}

Gość

22-09-2010, 16:55
bARDZO DOBRYM LEKARZEM JEST DOKTOR PIOTR PAWEŁE{ok}{mruga}
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]ja tez polecam Pawelka.godny zaufania!!!!!! [/quote]Polecam Pawełka i odradzam Jankowskiego. [/quote]a dlaczego odradzasz Jankowskiego? [/quote]Musiałabyś pójść ze mną na cmentarz, puste słowa są zbędne.

Gość

22-09-2010, 23:29
[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]ja tez polecam Pawelka.godny zaufania!!!!!! [/quote]Polecam Pawełka i odradzam Jankowskiego. [/quote]a dlaczego odradzasz Jankowskiego? [/quote]Musiałabyś pójść ze mną na cmentarz, puste słowa są zbędne.
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]ja tez polecam Pawelka.godny zaufania!!!!!! [/quote]Polecam Pawełka i odradzam Jankowskiego. [/quote]a dlaczego odradzasz Jankowskiego? [/quote]Musiałabyś pójść ze mną na cmentarz, puste słowa są zbędne. [/quote]Bardzo mi przykro{smutny}ale ja też jestem pacjentką dr Jankowskiego i trochę mnie wystraszyłaś{smutny}

Gość

23-09-2010, 11:48
[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]ja tez polecam Pawelka.godny zaufania!!!!!! [/quote]Polecam Pawełka i odradzam Jankowskiego. [/quote]a dlaczego odradzasz Jankowskiego? [/quote]Musiałabyś pójść ze mną na cmentarz, puste słowa są zbędne. [/quote]Bardzo mi przykro{smutny}ale ja też jestem pacjentką dr Jankowskiego i trochę mnie wystraszyłaś{smutny}
Gość napisał(a):nie można oceniać lekarza bo coś się stało z ciąża . To tylko człowiek . Wiadomo ze jak wszystko jest ok to będziemy zachwalać ze lekarz jest super, ale pewnie tez popełnił w życiu jakiś błąd. strasznie zachwalani są lekarze z Białegostoku. Dziewczyny czy wy myślicie ze oni to inne szkoły kończyli????

Gość

23-09-2010, 17:21
nie można oceniać lekarza bo coś się stało z ciąża . To tylko człowiek . Wiadomo ze jak wszystko jest ok to będziemy zachwalać ze lekarz jest super, ale pewnie tez popełnił w życiu jakiś błąd. strasznie zachwalani są lekarze z Białegostoku. Dziewczyny czy wy myślicie ze oni to inne szkoły kończyli????

strony: wstecz 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 48 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów