dobry ginekolog w ostrołęce  do prowadzenia ciąży

Założony przez egna
strony: wstecz 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 48 dalej
Gość napisał(a):[quote=Gość]Jak nie masz powodów do narzekania to nie pytaj.Ja do niego chodzę i zdążyłam się już przyzwyczaić do jego zachowania. [/quote]To po co do niego chodzisz jak ci nie pasuje jego zachowanie?

Gość

05-05-2010, 17:11
[quote=Gość]Jak nie masz powodów do narzekania to nie pytaj.Ja do niego chodzę i zdążyłam się już przyzwyczaić do jego zachowania. [/quote]To po co do niego chodzisz jak ci nie pasuje jego zachowanie?
Gość napisał(a):Nie polecam dr. Czasiuk. Znajomej kiedyś robiła łyżeczkowanie macicy, i o mały włos straciłaby władzę w nogach. Dodatkowo, córce koleżanki (15 lat ma dziewczyna), po jednym badanie krwi na stężenie hormonów, powiedziała, że nigdy nie będzie mogła mieć dzieci, i przepisała piętnastoletniemu dziecku hormony. Zresztą bardzo drogie. Załamka taki lekarz.

Gość

05-05-2010, 17:19
Nie polecam dr. Czasiuk. Znajomej kiedyś robiła łyżeczkowanie macicy, i o mały włos straciłaby władzę w nogach. Dodatkowo, córce koleżanki (15 lat ma dziewczyna), po jednym badanie krwi na stężenie hormonów, powiedziała, że nigdy nie będzie mogła mieć dzieci, i przepisała piętnastoletniemu dziecku hormony. Zresztą bardzo drogie. Załamka taki lekarz.
Gość napisał(a):już odp.na temat bucinskiego:robił mi zabieg w szpitalu hsg 2 dni do mnie nie zajrzał!!a mężowi nie chciał udzielić żadnej informacji bo stwierdził że nie musi.myślałam że wyjde z siebie!!!!!!!!!a jak wychodziłam to zaczepiłam go na korytarzu a on głupio spytał:co pani chciała?"leczyłam się u niego 2 lata PRYWATNIE i tak mnie POTRAKTOWAŁ!!!!!!!!mało komunikatywny!boi się zadawania pytań.nie polecam!!!!!!!!!!!!!!

Gość

05-05-2010, 20:04
już odp.na temat bucinskiego:robił mi zabieg w szpitalu hsg 2 dni do mnie nie zajrzał!!a mężowi nie chciał udzielić żadnej informacji bo stwierdził że nie musi.myślałam że wyjde z siebie!!!!!!!!!a jak wychodziłam to zaczepiłam go na korytarzu a on głupio spytał:co pani chciała?"leczyłam się u niego 2 lata PRYWATNIE i tak mnie POTRAKTOWAŁ!!!!!!!!mało komunikatywny!boi się zadawania pytań.nie polecam!!!!!!!!!!!!!!
Gość napisał(a):[quote=Gość]Jak nie masz powodów do narzekania to nie pytaj.Ja do niego chodzę i zdążyłam się już przyzwyczaić do jego zachowania. [/quoteNie Ciebie pytałam więc się nie masz co bulwersować, ale  widzę, że są ludzie, którzy widocznie muszą wyładować swoją frustrację i tylko szukają okazji

Gość

06-05-2010, 14:09
[quote=Gość]Jak nie masz powodów do narzekania to nie pytaj.Ja do niego chodzę i zdążyłam się już przyzwyczaić do jego zachowania. [/quoteNie Ciebie pytałam więc się nie masz co bulwersować, ale  widzę, że są ludzie, którzy widocznie muszą wyładować swoją frustrację i tylko szukają okazji
Gość napisał(a):[quote=Gość]już odp.na temat bucinskiego:robił mi zabieg w szpitalu hsg 2 dni do mnie nie zajrzał!!a mężowi nie chciał udzielić żadnej informacji bo stwierdził że nie musi.myślałam że wyjde z siebie!!!!!!!!!a jak wychodziłam to zaczepiłam go na korytarzu a on głupio spytał:co pani chciała?"leczyłam się u niego 2 lata PRYWATNIE i tak mnie POTRAKTOWAŁ!!!!!!!!mało komunikatywny!boi się zadawania pytań.nie polecam!!!!!!!!!!!!!! [/quote]dzięki za info, no cóż doswiadczenia są róźne, mam nadzieję, że nie będę miała nadal powodów do narzekań, bo to juz koncówka ciąży, więc nie czas na zmiany..

Gość

06-05-2010, 14:11
[quote=Gość]już odp.na temat bucinskiego:robił mi zabieg w szpitalu hsg 2 dni do mnie nie zajrzał!!a mężowi nie chciał udzielić żadnej informacji bo stwierdził że nie musi.myślałam że wyjde z siebie!!!!!!!!!a jak wychodziłam to zaczepiłam go na korytarzu a on głupio spytał:co pani chciała?"leczyłam się u niego 2 lata PRYWATNIE i tak mnie POTRAKTOWAŁ!!!!!!!!mało komunikatywny!boi się zadawania pytań.nie polecam!!!!!!!!!!!!!! [/quote]dzięki za info, no cóż doswiadczenia są róźne, mam nadzieję, że nie będę miała nadal powodów do narzekań, bo to juz koncówka ciąży, więc nie czas na zmiany..
Gość napisał(a):na początku ciąży chodziłam do dr. Piątka(prywatnie)miły i sympatyczny(ale kto by nie był jakby nie brał a za 15 min wizyte 80zl??)problem sie zaczął kiedy żle sie czułam i chciałam dostac zwolnienie,powiedzial mi" jeszcze nie teraz"po kilku dniach stwierdziłam,że nie wytrzymam w pracy,bo nie udawało mi sie byc pełnego wymiaru godzin.zadzwonilam i powiedzialam ,ze potrzebuje tylko zwolnienie,a powiedziano mi,ze musze umowic sie mimo wszystko na wizyte!!160zl w ciagu tygodnia??kogo na to stac??poszlam do Bucińskiego.pierwsze litery jego nazwiska faktycznie do niego pasuja{mruga}.jak sie zaczelam o cos pytac to mi powiedzial"nie jest tu od zadawania pytan"!!wyszlam zniesmaczona.teraz chodze do dr.Niewińskiego ,przychodnia Femina.ide kiedy chce,zawsze mila atmosfera,konkretny.kazdy z nas ma inne potrzeby i co innego nas zadawala,niestety.pozdrawiam

Gość

06-05-2010, 14:58
na początku ciąży chodziłam do dr. Piątka(prywatnie)miły i sympatyczny(ale kto by nie był jakby nie brał a za 15 min wizyte 80zl??)problem sie zaczął kiedy żle sie czułam i chciałam dostac zwolnienie,powiedzial mi" jeszcze nie teraz"po kilku dniach stwierdziłam,że nie wytrzymam w pracy,bo nie udawało mi sie byc pełnego wymiaru godzin.zadzwonilam i powiedzialam ,ze potrzebuje tylko zwolnienie,a powiedziano mi,ze musze umowic sie mimo wszystko na wizyte!!160zl w ciagu tygodnia??kogo na to stac??poszlam do Bucińskiego.pierwsze litery jego nazwiska faktycznie do niego pasuja{mruga}.jak sie zaczelam o cos pytac to mi powiedzial"nie jest tu od zadawania pytan"!!wyszlam zniesmaczona.teraz chodze do dr.Niewińskiego ,przychodnia Femina.ide kiedy chce,zawsze mila atmosfera,konkretny.kazdy z nas ma inne potrzeby i co innego nas zadawala,niestety.pozdrawiam
Gość napisał(a):ja również nie polecam Mroza- dobry lekarz jak wszystko jest w porządku ! Polecam za to dr Jankowskiego, poważnie traktuje każdą ciążę, odpowie na każde pytanie - super lekarz!

Gość

13-05-2010, 14:36
ja również nie polecam Mroza- dobry lekarz jak wszystko jest w porządku ! Polecam za to dr Jankowskiego, poważnie traktuje każdą ciążę, odpowie na każde pytanie - super lekarz!
Gość napisał(a):a co powiecie o jastrzębskim??

Gość

13-05-2010, 15:01
a co powiecie o jastrzębskim??
Gość napisał(a):WITAM.CHODZIAŁAM DO TRZEJ GINEKOLOGOW, NAJPIERW DO DR. GRONCZEWSKIEJ MILA KOBIETA JAK WSZYSTKO JEST OK, ZREZYGNOWALAM. ZASZLAM W CIAZE ZACZELAM CHODZIC DO DR PYSKLO NIBY WSZYSTKO LADNIE DOBRY SPRZET ALE ON SAM OSOBISCIE STRASZNY!! CHODZILAM DO NIEGO 3 MIESIACE WIZYTA 80 ZL + 60 UZG STARSZNIE DROGO ALE TO NIE O TO CHODZI- KAZDY LEKARZ JEST DOBRY I WSPANIAL JAK WSZYSTKO JEST OK- MNIE CIAGLE TYLKO STASZYL , NA OPISACH UZG BYLO OK A ON CIAGLE ZE MOGE PORONIC I PORONIC DODAM ZE ZADNYCH TABLETEK NIE MIALAM I JAK WSPOMNIALAM UZG OK. GDY ZACZELAM PLAMIC PRZYJAL MNIE ALE NAWET NIECHCIAL SPOJRZEC NA WYNIKI BADAN WRECZ RZUCIL MI JE NAWET NIE OTWIERAJAC ICH, OD TEGO SA WIZYTY. ZROBIL MI SIE MALY KRWIAK ( COS NORMALEGO W CIAZY) ALE WIADOMO CIAZA PIERWSZA STRES I WOGOLE TAK MNIE NASTRASZYL ZE NIE WIEM WRECZ JAK ZACZELAM ZADAWAC MI PYTANIA TO OD NIOSLAM WRAZENIE ZE JUZ POWINNAM ISC DO DOMU ACHA TAK WOGOLE TO WYSLAL MNIE DO RODZINNEGO PO ZWOLNIENIE BO NIECHCIALO MU SIE ISC PO DRUCZKI. BEZ KOMENTARZA! TERAZ CHODZE DO DR JANKOWSKIEGO JESTEM JAK NARAZIE BARDZO ZADOWOLONA POWIEDZIAL MI WSZYSTKO O CIAZY, O DBANIU O SIEBIE ZROBIL UZG I JEST JAK NARAZIE OK -WIADOMO ILE LUDZI TYLE OPINI-JEDNAK JA KAZDEMU ODRADZE PYSKLO-CHYBA KASA UDERZYLA MU DO GLOWY. DR. JANKOWSKI BARDZO MILY , KOMPETENTNY , I WSZYSTKO ROBI NA JEDNEJ WIZYCIE WLACZNIE Z UZG. NAPRAWDE POLECAM  

Gość

14-05-2010, 11:03
WITAM.CHODZIAŁAM DO TRZEJ GINEKOLOGOW, NAJPIERW DO DR. GRONCZEWSKIEJ MILA KOBIETA JAK WSZYSTKO JEST OK, ZREZYGNOWALAM. ZASZLAM W CIAZE ZACZELAM CHODZIC DO DR PYSKLO NIBY WSZYSTKO LADNIE DOBRY SPRZET ALE ON SAM OSOBISCIE STRASZNY!! CHODZILAM DO NIEGO 3 MIESIACE WIZYTA 80 ZL + 60 UZG STARSZNIE DROGO ALE TO NIE O TO CHODZI- KAZDY LEKARZ JEST DOBRY I WSPANIAL JAK WSZYSTKO JEST OK- MNIE CIAGLE TYLKO STASZYL , NA OPISACH UZG BYLO OK A ON CIAGLE ZE MOGE PORONIC I PORONIC DODAM ZE ZADNYCH TABLETEK NIE MIALAM I JAK WSPOMNIALAM UZG OK. GDY ZACZELAM PLAMIC PRZYJAL MNIE ALE NAWET NIECHCIAL SPOJRZEC NA WYNIKI BADAN WRECZ RZUCIL MI JE NAWET NIE OTWIERAJAC ICH, OD TEGO SA WIZYTY. ZROBIL MI SIE MALY KRWIAK ( COS NORMALEGO W CIAZY) ALE WIADOMO CIAZA PIERWSZA STRES I WOGOLE TAK MNIE NASTRASZYL ZE NIE WIEM WRECZ JAK ZACZELAM ZADAWAC MI PYTANIA TO OD NIOSLAM WRAZENIE ZE JUZ POWINNAM ISC DO DOMU ACHA TAK WOGOLE TO WYSLAL MNIE DO RODZINNEGO PO ZWOLNIENIE BO NIECHCIALO MU SIE ISC PO DRUCZKI. BEZ KOMENTARZA! TERAZ CHODZE DO DR JANKOWSKIEGO JESTEM JAK NARAZIE BARDZO ZADOWOLONA POWIEDZIAL MI WSZYSTKO O CIAZY, O DBANIU O SIEBIE ZROBIL UZG I JEST JAK NARAZIE OK -WIADOMO ILE LUDZI TYLE OPINI-JEDNAK JA KAZDEMU ODRADZE PYSKLO-CHYBA KASA UDERZYLA MU DO GLOWY. DR. JANKOWSKI BARDZO MILY , KOMPETENTNY , I WSZYSTKO ROBI NA JEDNEJ WIZYCIE WLACZNIE Z UZG. NAPRAWDE POLECAM  
Gość napisał(a):a ja polecam dr Pyskło!!!!!Prowadził moja ciąże i jestem bardzooooooooooo zadowolona!!Zawsze mozna z nim porozmawiać wytłumaczy pożartuje i podtrzyma na duchu!Uważam że jest jednym z lepszych ginekologów w O-ce!!A co do Bucińskiego --moim zdaniem jest przereklamowany:)

Gość

14-05-2010, 11:59
a ja polecam dr Pyskło!!!!!Prowadził moja ciąże i jestem bardzooooooooooo zadowolona!!Zawsze mozna z nim porozmawiać wytłumaczy pożartuje i podtrzyma na duchu!Uważam że jest jednym z lepszych ginekologów w O-ce!!A co do Bucińskiego --moim zdaniem jest przereklamowany:)
Gość napisał(a):[quote=Gość]WITAM.CHODZIAŁAM DO TRZEJ GINEKOLOGOW, NAJPIERW DO DR. GRONCZEWSKIEJ MILA KOBIETA JAK WSZYSTKO JEST OK, ZREZYGNOWALAM. ZASZLAM W CIAZE ZACZELAM CHODZIC DO DR PYSKLO NIBY WSZYSTKO LADNIE DOBRY SPRZET ALE ON SAM OSOBISCIE STRASZNY!! CHODZILAM DO NIEGO 3 MIESIACE WIZYTA 80 ZL + 60 UZG STARSZNIE DROGO ALE TO NIE O TO CHODZI- KAZDY LEKARZ JEST DOBRY I WSPANIAL JAK WSZYSTKO JEST OK- MNIE CIAGLE TYLKO STASZYL , NA OPISACH UZG BYLO OK A ON CIAGLE ZE MOGE PORONIC I PORONIC DODAM ZE ZADNYCH TABLETEK NIE MIALAM I JAK WSPOMNIALAM UZG OK. GDY ZACZELAM PLAMIC PRZYJAL MNIE ALE NAWET NIECHCIAL SPOJRZEC NA WYNIKI BADAN WRECZ RZUCIL MI JE NAWET NIE OTWIERAJAC ICH, OD TEGO SA WIZYTY. ZROBIL MI SIE MALY KRWIAK ( COS NORMALEGO W CIAZY) ALE WIADOMO CIAZA PIERWSZA STRES I WOGOLE TAK MNIE NASTRASZYL ZE NIE WIEM WRECZ JAK ZACZELAM ZADAWAC MI PYTANIA TO OD NIOSLAM WRAZENIE ZE JUZ POWINNAM ISC DO DOMU ACHA TAK WOGOLE TO WYSLAL MNIE DO RODZINNEGO PO ZWOLNIENIE BO NIECHCIALO MU SIE ISC PO DRUCZKI. BEZ KOMENTARZA! TERAZ CHODZE DO DR JANKOWSKIEGO JESTEM JAK NARAZIE BARDZO ZADOWOLONA POWIEDZIAL MI WSZYSTKO O CIAZY, O DBANIU O SIEBIE ZROBIL UZG I JEST JAK NARAZIE OK -WIADOMO ILE LUDZI TYLE OPINI-JEDNAK JA KAZDEMU ODRADZE PYSKLO-CHYBA KASA UDERZYLA MU DO GLOWY. DR. JANKOWSKI BARDZO MILY , KOMPETENTNY , I WSZYSTKO ROBI NA JEDNEJ WIZYCIE WLACZNIE Z UZG. NAPRAWDE POLECAM  [/quote]W życiu do Jankowskiego, nie ma pojęcia o ginekologii. Faktycznie jest miły i ma dobry sprzęt, ale to żaden fachowiec. Tylko dr Marek Walczak!!!  

Gość

15-05-2010, 09:59
[quote=Gość]WITAM.CHODZIAŁAM DO TRZEJ GINEKOLOGOW, NAJPIERW DO DR. GRONCZEWSKIEJ MILA KOBIETA JAK WSZYSTKO JEST OK, ZREZYGNOWALAM. ZASZLAM W CIAZE ZACZELAM CHODZIC DO DR PYSKLO NIBY WSZYSTKO LADNIE DOBRY SPRZET ALE ON SAM OSOBISCIE STRASZNY!! CHODZILAM DO NIEGO 3 MIESIACE WIZYTA 80 ZL + 60 UZG STARSZNIE DROGO ALE TO NIE O TO CHODZI- KAZDY LEKARZ JEST DOBRY I WSPANIAL JAK WSZYSTKO JEST OK- MNIE CIAGLE TYLKO STASZYL , NA OPISACH UZG BYLO OK A ON CIAGLE ZE MOGE PORONIC I PORONIC DODAM ZE ZADNYCH TABLETEK NIE MIALAM I JAK WSPOMNIALAM UZG OK. GDY ZACZELAM PLAMIC PRZYJAL MNIE ALE NAWET NIECHCIAL SPOJRZEC NA WYNIKI BADAN WRECZ RZUCIL MI JE NAWET NIE OTWIERAJAC ICH, OD TEGO SA WIZYTY. ZROBIL MI SIE MALY KRWIAK ( COS NORMALEGO W CIAZY) ALE WIADOMO CIAZA PIERWSZA STRES I WOGOLE TAK MNIE NASTRASZYL ZE NIE WIEM WRECZ JAK ZACZELAM ZADAWAC MI PYTANIA TO OD NIOSLAM WRAZENIE ZE JUZ POWINNAM ISC DO DOMU ACHA TAK WOGOLE TO WYSLAL MNIE DO RODZINNEGO PO ZWOLNIENIE BO NIECHCIALO MU SIE ISC PO DRUCZKI. BEZ KOMENTARZA! TERAZ CHODZE DO DR JANKOWSKIEGO JESTEM JAK NARAZIE BARDZO ZADOWOLONA POWIEDZIAL MI WSZYSTKO O CIAZY, O DBANIU O SIEBIE ZROBIL UZG I JEST JAK NARAZIE OK -WIADOMO ILE LUDZI TYLE OPINI-JEDNAK JA KAZDEMU ODRADZE PYSKLO-CHYBA KASA UDERZYLA MU DO GLOWY. DR. JANKOWSKI BARDZO MILY , KOMPETENTNY , I WSZYSTKO ROBI NA JEDNEJ WIZYCIE WLACZNIE Z UZG. NAPRAWDE POLECAM  [/quote]W życiu do Jankowskiego, nie ma pojęcia o ginekologii. Faktycznie jest miły i ma dobry sprzęt, ale to żaden fachowiec. Tylko dr Marek Walczak!!!  
Gość napisał(a): jeśli są problemy w ciąży to napewno nie polecam ŻADNEGO)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lekarza z ostrołęki

Gość

15-05-2010, 14:22
jeśli są problemy w ciąży to napewno nie polecam ŻADNEGO)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lekarza z ostrołęki
Gość napisał(a):[quote=Gość] jeśli są problemy w ciąży to napewno nie polecam ŻADNEGO)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lekarza z ostrołęki [/quote]CAŁKOWICIE ZGADZAM SIĘ:Białystok ma dr Mrugacza,Wyszków ma dr Walczaka,Przasnysz ma dr Furgalskiego, a Ostrołęka ma NOWY SZPITAL, fachowców niestety brak.{dobani}  

Gość

17-05-2010, 09:07
[quote=Gość] jeśli są problemy w ciąży to napewno nie polecam ŻADNEGO)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lekarza z ostrołęki [/quote]CAŁKOWICIE ZGADZAM SIĘ:Białystok ma dr Mrugacza,Wyszków ma dr Walczaka,Przasnysz ma dr Furgalskiego, a Ostrołęka ma NOWY SZPITAL, fachowców niestety brak.{dobani}  
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość] jeśli są problemy w ciąży to napewno nie polecam ŻADNEGO)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lekarza z ostrołęki [/quote]CAŁKOWICIE ZGADZAM SIĘ:Białystok ma dr Mrugacza,Wyszków ma dr Walczaka,Przasnysz ma dr Furgalskiego, a Ostrołęka ma NOWY SZPITAL, fachowców niestety brak.{dobani}  [/quote]Również się zgadzam w 100% .Rodziłam w Przasnyszu, polecam dr Furgalskiego.Moją ciążę prowadził dr Buciński, którego NIE POLECAM w dniu porodu żaden ostrołęcki "fachowiec"  łącznie z dr Bucińskim nie potrafili mną się zająć, trafiłam do Przasnysza (na szczęscie) i wszystko skończyło się OK. Wszystkim kobietom w ciąży polecam dr Furgalskiego i przasnyszki szpital, opieka jest fantastyczna. Miałam długi i ciężki poród ale mimo tego pobyt w tamtym szpitalu wspominam bardzo dobrze.

Gość

17-05-2010, 11:10
[quote=Gość][quote=Gość] jeśli są problemy w ciąży to napewno nie polecam ŻADNEGO)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lekarza z ostrołęki [/quote]CAŁKOWICIE ZGADZAM SIĘ:Białystok ma dr Mrugacza,Wyszków ma dr Walczaka,Przasnysz ma dr Furgalskiego, a Ostrołęka ma NOWY SZPITAL, fachowców niestety brak.{dobani}  [/quote]Również się zgadzam w 100% .Rodziłam w Przasnyszu, polecam dr Furgalskiego.Moją ciążę prowadził dr Buciński, którego NIE POLECAM w dniu porodu żaden ostrołęcki "fachowiec"  łącznie z dr Bucińskim nie potrafili mną się zająć, trafiłam do Przasnysza (na szczęscie) i wszystko skończyło się OK. Wszystkim kobietom w ciąży polecam dr Furgalskiego i przasnyszki szpital, opieka jest fantastyczna. Miałam długi i ciężki poród ale mimo tego pobyt w tamtym szpitalu wspominam bardzo dobrze.
Gość napisał(a):witam serdecznie czy ktoś może posiada numer telefonu do Walczaka z wyszkowa oraz d szpitala do rejestracji w przasnyszu???  

Gość

19-06-2010, 11:29
witam serdecznie czy ktoś może posiada numer telefonu do Walczaka z wyszkowa oraz d szpitala do rejestracji w przasnyszu???  
Gość napisał(a):ktoś wyżej napisał, ze ceni sobie furgalskiego, może posiadasz jakiś nuner telefonu do jego gabinetu, czy przyjmuje może on w szpiatalu w przasnyszu???>

Gość

19-06-2010, 11:34
ktoś wyżej napisał, ze ceni sobie furgalskiego, może posiadasz jakiś nuner telefonu do jego gabinetu, czy przyjmuje może on w szpiatalu w przasnyszu???>
Gość napisał(a):JA WAM POWIEM JEDNO kazdy ma inne zdanie na temat kazdego lekarza. ja na przyklad chwale sobie dr Jastrzębskiego. co prawda nie biega kolo pacjentek ale jest mily i konkretny, odpowiada na pytania i zawsze wszystko dokladnie wytlumaczy. i tylko jemu zawdzieczam ze donosilam ta ciażę{usmiech}{ok} dr Mróz i Piątek mnie olali{!}{!}{!}{zly}{dobani}{!}{!}{!}

Gość

19-06-2010, 15:52
JA WAM POWIEM JEDNO kazdy ma inne zdanie na temat kazdego lekarza. ja na przyklad chwale sobie dr Jastrzębskiego. co prawda nie biega kolo pacjentek ale jest mily i konkretny, odpowiada na pytania i zawsze wszystko dokladnie wytlumaczy. i tylko jemu zawdzieczam ze donosilam ta ciażę{usmiech}{ok} dr Mróz i Piątek mnie olali{!}{!}{!}{zly}{dobani}{!}{!}{!}
Gość napisał(a):TO FAKT dr Jastrzębski nie biega przy pacjentkach ale obi to co potzreba{!}{!}{ok}{ok}{ok}{ok}{ok}{ok}{ok}{ok}{ok}{usmiech}{ usmiech}{usmiech}{usmiech}

Gość

19-06-2010, 15:54
TO FAKT dr Jastrzębski nie biega przy pacjentkach ale obi to co potzreba{!}{!}{ok}{ok}{ok}{ok}{ok}{ok}{ok}{ok}{ok}{usmiech}{ usmiech}{usmiech}{usmiech}
Gość napisał(a):[quote=Gość]ktoś wyżej napisał, ze ceni sobie furgalskiego, może posiadasz jakiś nuner telefonu do jego gabinetu, czy przyjmuje może on w szpiatalu w przasnyszu???> [/quote]Dla sprostowania dr Fularski przyjmuje w Przasnyszu w szpitalu i prywatnie niedaleko targowiska miejsckiego.

Gość

19-06-2010, 23:23
[quote=Gość]ktoś wyżej napisał, ze ceni sobie furgalskiego, może posiadasz jakiś nuner telefonu do jego gabinetu, czy przyjmuje może on w szpiatalu w przasnyszu???> [/quote]Dla sprostowania dr Fularski przyjmuje w Przasnyszu w szpitalu i prywatnie niedaleko targowiska miejsckiego.
Gość napisał(a):a ja jeździłam do dr Mrugacza do białego i jestem bardzo zadowolona:)  

Gość

20-06-2010, 09:34
a ja jeździłam do dr Mrugacza do białego i jestem bardzo zadowolona:)  

strony: wstecz 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 48 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów