- Forum ogólne
- dobry ginekolog w ostrołęce do prowadzenia ciąży
dobry ginekolog w ostrołęce do prowadzenia ciąży
Gość napisał(a):[Ponawiam{usmiech} A ja mam pytanie dotyczące Dr. Marka Walczaka ,było o nim pisane wielokrotnie ze to dobry specjalista,a czy któras z was leczyła u niego zapalenie jajników?Czy pod tym kontem tez jestescie zadowolone? Pozdrawiam{usmiech}[/quote] Bardzo proszę o odpowiedz{mruga}
Gość

Gość napisał(a):klinika znajduje się na ul Parkowej 6, ja ososbiście prowadzę ciążę w centrum połozniczo - ginekologicznym "bocian" na ul. Akadamickiej 26, ktora wspolracuje z parkową. POlecam lekarzy dr Mrugacza lub dr Pietrzyckiego i ogólnie te centrum fajna atmosfera i przyjazni ludzie:) Pozdrawiam :)
Gość

Gość napisał(a):czy jeszcze moze jakies opinie o parkowej??
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]szczerze polecam Panią doktor Gronczewską. Ludzkie podejście do pacjentki , super sprzęt , wesoła babka indywidualnie podchodzi do każdego problemu. Jeden mankament to tylko wizyta prywatna. Wszystko w superlatywach jest fachowcem w swojej dziedzinie. Polecam!!![/quote]Jasne....pani doktor jest fachowcem, tylko w czym? Bez komentarza
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość][Ponawiam{usmiech} A ja mam pytanie dotyczące Dr. Marka Walczaka ,było o nim pisane wielokrotnie ze to dobry specjalista,a czy któras z was leczyła u niego zapalenie jajników?Czy pod tym kontem tez jestescie zadowolone? Pozdrawiam{usmiech}[/quote] Bardzo proszę o odpowiedz{mruga}[/quote] powinnaś zacząć się leczyć a nie czekać na odpowiedź, zapalenie przydatków (nie jajników) to poważna sprawa, pomoże Ci raczej każdy lekarz, który potrafi tę chorobę zdiagnozować. Ostrołęcki specjalista od odbierania porodów również.
Gość

Gość napisał(a):Chciałabym dowiedzieć się jak najwięcej o ostrołęckiej porodówce, oddziale położniczym i personelu, ilu osobowe są sale, ile kosztuje poród rodzinny i "dobra opieka" po porodzie. Proszę o jak najwięcej informacji
Gość

Gość napisał(a):poród rodzinny masz od 1 wrzesnia za darmo ;)o porodzie i salach - wystarczy przeczytać kilka stron wczesniej, bo temat był wałkowany..a co do opieki po porodzie.. może jakbyś miała znajomą tam, to będa cię traktowali lepiej.. a tak to nie wiem, bo nie doświadczyłam na własnej skórze - wszytskich traktowali ok :)
Gość

Gość napisał(a):Gronczewska super sprzęt? Hehhh...również bez komentarza, nie chcę wspominać jak potraktowała mnie ta Pani...
Gość

Gość napisał(a):ANNA11--- PILNE -PROSZE O POMOC czy doktor WALCZAK[ ginekolog] przyjmuje w ostrołece .{!}
Gość

Gość napisał(a):ANNA11--- PILNE -PROSZE O POMOC czy doktor WALCZAK[ ginekolog] przyjmuje w ostrołece .{!}
Gość

Gość napisał(a):Jestem po dwóch ciążach, które prowadziło dwóch różnych lekarzy. pierwszą prowadził dr. Pyskło {nie} może i jest miły ale gdy po kilku miesiącach wróciłam na kontrolę wymyślał torbiele i takie inne cały czas brałam jakieś leki gdy zmieniłam lekarza okazało się że jest wszystko w porządku. Drugą ciążę prowadził dr. Mróz. I jestem bardzo zadowolona. super opieka i w szpitalu też mogłam na niego liczyć. Kobiety w ciąży tylko do mroza.....{ok}
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]ANNA11--- PILNE -PROSZE O POMOC czy doktor WALCZAK[ ginekolog] przyjmuje w ostrołece .{!} [/quote]Doktor Walczak przyjmuje odpłatnie w Ostrołęce w nowej przychodni na ul.11 listopada oraz w Wyszkowie na kasę chorych. Telefon do Niego to: 508-308-480.
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Nie polecam przychodni na Hallera, nastawieni są na wizyty prywatne. Natomiast polecam dr Niewińskiego z Feminy[/quote] Co ty opowiadasz dr Niewinski wcale sie nie zna przez niego 1 kwietnia usunieli mi jajowód bo nie zauwarzył ciązy pozamacicznej to zeczywiście dobry spec
Gość

Gość napisał(a):Dr Buciński jest b dobrym lekarzem sama do niego chodze jako lekarz naprawde przejmuje sie swoimi pacjetkami zeby mnie zoperować został po godzinach w pracy bo jestem jego pacjetką i jestem zadowolona z mojego lekarza polecam go kobietom które maja problemy z zajsciem w ciąze {ok}
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Dr Buciński jest b dobrym lekarzem sama do niego chodze jako lekarz naprawde przejmuje sie swoimi pacjetkami zeby mnie zoperować został po godzinach w pracy bo jestem jego pacjetką i jestem zadowolona z mojego lekarza polecam go kobietom które maja problemy z zajsciem w ciąze {ok} [/quote]Moim zdaniem od niepłodności są specjaliści, najlepiej udać się do kliniki niepłodności, a nie do dr Bucińskiego.Może to i dobry lekarz, ale od niepłodności nie jest specjalistą.Pomógł Tobie - ok "przypadek".
Gość

Gość napisał(a):Witam. Szukam właśnie dobrego ginekologa przyjmującego w Ostrołęce. To moja pierwsza ciąża i zależy mi na kompetentnym lekarzu. Ostatnio słyszałam o Dr Bińkowskim, albo Bieńkowskim. Czy ktoś zna może tego lekarza i może coś o nim powiedzieć. Będę wdzięczna za info.
Gość

Gość napisał(a):Witam. Szukam właśnie dobrego ginekologa przyjmującego w Ostrołęce. To moja pierwsza ciąża i zależy mi na kompetentnym lekarzu. Ostatnio słyszałam o Dr Bińkowskim, albo Bieńkowskim. Czy ktoś zna może tego lekarza i może coś o nim powiedzieć. Będę wdzięczna za info.
Gość

Gość napisał(a):bucinski to tylko dobry buc!!!!!!ja tez byłam jego pacjentką(prywatnie)a w szpitalu potraktował mnie okropnie!!!!polecam dr Pawełka
Gość

Gość napisał(a):Czy możesz podać więcej szczegółów na temat tego złego potraktowania przez doktora Bucińskiego, też jestem jego prywatną pacjentką, więc temat mnie interesuje, a na razie powodów do narzekania nie mam...
Gość

Gość napisał(a):Jak nie masz powodów do narzekania to nie pytaj.Ja do niego chodzę i zdążyłam się już przyzwyczaić do jego zachowania.
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów