- Forum ogólne
- Ceny sali weselnej
Ceny sali weselnej
Gość napisał(a):Podzielam Twoją opinię:){diabelek}
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]ja robię wesele właśnie w zielonym zakątku i na 80 osob sala jest ok(bylam tam na sylwestra i bylo za duzo osob okolo150-160)!! a cena za osobe chyba 120-130zl!ja wyprawiam na 120 osob:){ok}[/quote]a co wchodzi w tą cenę 120-130osób?
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]ja robię wesele właśnie w zielonym zakątku i na 80 osob sala jest ok(bylam tam na sylwestra i bylo za duzo osob okolo150-160)!! a cena za osobe chyba 120-130zl!ja wyprawiam na 120 osob:){ok}[/quote]a co wchodzi w tą cenę 120-130zł?[/quote]
Gość

zabawa777 napisał(a):Byłam w sobotę na weselu w Niezapominajce. Duża, ładna sale. Jedzonko pyszne. Obsługa miła. Nic tylko się bawić. Zespół świetnie bawił , więc jestem zadowolona z takiego wesela.
zabawa777
Gość napisał(a):TANCERKA... tańczysz w ramionach sali balowejczarna sukienka rozwiane włosyniczym dla pustki niemy wodzirejktóry wirując do tańca prosi...samotna nuta w dźwiękach orkiestryjak naga róża z oddechem śwituperfekcją błyszczą subtelne gestylustra zerkają pełne zachwytupłyniesz niesiona falami brzmienianocna tancerka jak płomień świecystukiem obcasów parkiet zamieniaszw falę uniesień z wdziękiem kobiecymwestchnienia nocy ostatnie dźwiękiprosisz do tańca świt oniemiaływ tej pustej sali lustra już pękłyzostała róża w kolorze białym...
Gość

Gość napisał(a):Środek nocy. Facet wraca mocno podchmielony po imprezie do domu. Otwiera żona.- Gdzieś był?- Na czynie…- Co ty pierniczysz, na jakim czynie?- Na czynie…- Gadaj po ludzki albo cię!- Naczynie daj do będę rzygał!
Gość

Gość napisał(a):Przynosi kelner klientowi zupę i niosąc talerz trzyma w zupie kciuka. Klient mówi:- Panie! Dlaczego trzyma pan palca w mojej zupie?Kelner:- Lekarz kazał mi trzymać go w czymś ciepłym.- To trzymaj sobie pan go w dupie, a nie w mojej zupie!- Toteż trzymam go tam, ale jak idę do kuchni.
Gość

Gość napisał(a):a co wchodzi w tą cenę 120-130osób?
Gość

Gość napisał(a):Zajazd Borowik straszna drożyzna ceny porównywalne z hotelem Golebiewskim, a porównac standard hotelu a zajazdu...?Za osobę w tym roku 140 zł i tylko 5 dań gorących, do tej sumy trzeba doliczyc koszty szampana(gdzie na kazdej innej sali jest to wliczone juz w cenę, ciasta, owoce, napoje (wszedzie napoje w cenie niestety tu sobie trzeba samemu dokupic )alkohol (to akurart zawsze kupuja mlodzi) wszystko inne dodatki extra, np stoł wiejski 1900 zł!!!! TRAGEDIA
Gość

Gość napisał(a):w zielonym zakatku 120-130 zl bez ciasta i napojów~!!
Gość

Gość napisał(a):a ten borowik to sie nadaje!!! w d.u.p.e{ok}
Gość

Gość napisał(a):Włascicielce Borowika to sie chyba w glowie pomieszalo.Cena z kosmosu.140 zł od osoby bez napojow gazowanychi , sokow bez ciasta , owocow.Na innych salach 140 zl jest ze wszystkim.A musze powiedziec , ze standart Borowika wcale niczym innym sie nie rozni od zakladow miesnych , Olimpii , czy Augustyniaka , wrecz przeciwnie.Gram na weselach takze wiem co pisze.
Gość

Gość napisał(a):Nie ma pojęcia czym sie zachwycasz jesli chodzi o Niezapominajke.1.Zadnego holu na ktorym moznaby posiedziec i porozmawiac.2.Zeby wejsc na sale trzeba pokonac 1 pietro , co dla ktorych po kilku glebszych jest rzeczą nie do pokonania3.jedna łazienka ( kabina)dla kobiet i jedna dla mezczyzn.Bylem na weselu i do toalet byla taka kolejka , ze mezczyzni byli zmuszeni do zalatwiania swoich potrzeb na zewnatrz4.jedzenie srednie5.Jak wyszedlem na faje na zewnatrz to byl taki smrod celulozy , ze nie dało sie wytrzymac.
Gość

Gość napisał(a):w Zielonym Zakątku na ten rok 90-110 zł/os. bez ciast napoi i owoców - robię tam niedługo wesele więc wiem.
Gość

Gość napisał(a):uuu to chyba potaniało!! ja jak zamawialam sale to ta babka mowila ze drozej no ale... zobaczymy:){usmiech}
Gość

Gość napisał(a):a ja zawsze bede poleac Panią Basię Niewiarowską i sale przy Zakładah Mięsnyh :)
Gość

Gość napisał(a):o ranyyyy jaki błąd{zdziwko}{zdziwko}{zdziwko}{zdziwko}!! miesnych! ch ch ch!!!! ludzie ratunku!
Gość

Gość napisał(a):i zakładach!!!! po co się tyle człowieku szkoliłeś? na darmo poszło wszystko{dobani}{dobani}{dobani}{dobani}
Gość

Gość napisał(a):Co chcecie od zakładow, tam jak byłem na weselu, było super w każdym względzie.
Gość

Gość napisał(a):Ja mam w czerwcu w Augustyniaku i kosztuje 115 za osobę bez napojów i ciasta Za 120 zł od osoby jest do tego 1,5 l napoju
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów