Ceny sali weselnej

Założony przez Gość
strony: wstecz 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 66 dalej
Gość napisał(a):a czy moze byc catering?znam dwie dobre firmy sie tym zajmujace goraco polecam

Gość

15-01-2011, 14:34
a czy moze byc catering?znam dwie dobre firmy sie tym zajmujace goraco polecam
Gość napisał(a):może być catering.jeśli to nie sprawi kłopotu to poproszę o namiary.dziękuję.

Gość

15-01-2011, 22:21
może być catering.jeśli to nie sprawi kłopotu to poproszę o namiary.dziękuję.
Gość napisał(a):[quote=Gość]witam wszystkich! mam prośbę, czy mógłby mi ktoś polecić dobrą kucharkę na wesele? błagam o pomoc!!!! z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje.{usmiech} [/quote]jeśli możesz podaj swój e- mail lub gg. Znam jedną baaardzo dobrą kucharkę:)

Gość

16-01-2011, 01:57
[quote=Gość]witam wszystkich! mam prośbę, czy mógłby mi ktoś polecić dobrą kucharkę na wesele? błagam o pomoc!!!! z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje.{usmiech} [/quote]jeśli możesz podaj swój e- mail lub gg. Znam jedną baaardzo dobrą kucharkę:)
Gość napisał(a):Witajcie. Czy ktoś mógłby podać więcej informacji odnośnie Elby Bis? Cenę ... napisać coś na temat sali ... właścicieli.. jedzenia.. bardzo proszę o odpowiedź. pozdrawiam:)

Gość

16-01-2011, 15:37
Witajcie. Czy ktoś mógłby podać więcej informacji odnośnie Elby Bis? Cenę ... napisać coś na temat sali ... właścicieli.. jedzenia.. bardzo proszę o odpowiedź. pozdrawiam:)
Gość napisał(a):bawiłam się na weselu w Elbie Bis. Co do ceny i kontaktu z włascicielami nie mogę się wypowiedzieć. Jednak jeśli chodzi o wystrój sali był bardzo ładny, taki trochę bajkowy :) do tego są jeszcze dwie mniejsze salki z kanapami gdzie mozna sobie odpocząć :) Jedzenie było świeże i bardzo mi smakowało.  

Gość

16-01-2011, 19:52
bawiłam się na weselu w Elbie Bis. Co do ceny i kontaktu z włascicielami nie mogę się wypowiedzieć. Jednak jeśli chodzi o wystrój sali był bardzo ładny, taki trochę bajkowy :) do tego są jeszcze dwie mniejsze salki z kanapami gdzie mozna sobie odpocząć :) Jedzenie było świeże i bardzo mi smakowało.  
Gość napisał(a):W Elbie bis są głównie duże wesela, konkretnie od 200 osób. Chciałam zamówić tę salę na własne na ok. 150 osób, ale właścicielka powiedziała, że oni skupiają się głównie na dużych weselach, zwłaszcza w sezonie wakacyjnym. Poza tym sala rewelacyjna, świetna obsługa, jedzenie 1.klasa. Polecam {ok}  

Gość

16-01-2011, 19:59
W Elbie bis są głównie duże wesela, konkretnie od 200 osób. Chciałam zamówić tę salę na własne na ok. 150 osób, ale właścicielka powiedziała, że oni skupiają się głównie na dużych weselach, zwłaszcza w sezonie wakacyjnym. Poza tym sala rewelacyjna, świetna obsługa, jedzenie 1.klasa. Polecam {ok}  
Gość napisał(a):Był ktoś może na weselu w elbie bis, na którym bawiło się ok 160-170 osób?  

Gość

16-01-2011, 20:13
Był ktoś może na weselu w elbie bis, na którym bawiło się ok 160-170 osób?  
Gość napisał(a):odnośnie tej kucharki :oto mój adres mail niezapominajka_bz@interia.plpoproszę o namiary.

Gość

16-01-2011, 22:08
odnośnie tej kucharki :oto mój adres mail niezapominajka_bz@interia.plpoproszę o namiary.
Gość napisał(a):odnośnie kontaktu z właścicielką Elby- bis, super kobieta, na pewno dojdziecie do porozumienia ;)ja zdecydowałam się właśnie na tą sale i mam nadzieje, że nie będę żałowała. Po małym "wywiadzie" stwierdziłam, że jest to w tej chwili najlepsza sala na organizacje wesela na ok. 200 osób.  

Gość

19-01-2011, 21:27
odnośnie kontaktu z właścicielką Elby- bis, super kobieta, na pewno dojdziecie do porozumienia ;)ja zdecydowałam się właśnie na tą sale i mam nadzieje, że nie będę żałowała. Po małym "wywiadzie" stwierdziłam, że jest to w tej chwili najlepsza sala na organizacje wesela na ok. 200 osób.  
Gość napisał(a):słyszał ktoś, że z powodów problemu z PSP mają zamknąć niezapominajkę??? Podobno chodzi o brak wyjścia ewakuacyjnego.... Nie wiem ile jest w tym prawdy ale podobno z tego samego powodu zamknęli pub na deptaku.Martwię się z tego powodu bo  mam tam swoje wesele i nie wiem co robić:( Bardzo proszę o informacjęAga

Gość

20-01-2011, 11:21
słyszał ktoś, że z powodów problemu z PSP mają zamknąć niezapominajkę??? Podobno chodzi o brak wyjścia ewakuacyjnego.... Nie wiem ile jest w tym prawdy ale podobno z tego samego powodu zamknęli pub na deptaku.Martwię się z tego powodu bo  mam tam swoje wesele i nie wiem co robić:( Bardzo proszę o informacjęAga
Gość napisał(a):W elbie-bis byłam na weselu ok. 160 osób i było dobrze, ale to MINIMALNA liczba jak dla mnie osób na tą salę . Sala jest  piękna :) , a jedzenie dobre

Gość

20-01-2011, 19:48
W elbie-bis byłam na weselu ok. 160 osób i było dobrze, ale to MINIMALNA liczba jak dla mnie osób na tą salę . Sala jest  piękna :) , a jedzenie dobre
Gość napisał(a):Ja również mam zamowiona sale Niezapominajka na rok 2012 i po waszych wypowiedziach mam mieszane uczucia . nie byłam tam nigdy na weselu słyszałam pozytywne opinie i negatywne.Nie ma takiej sali i nie bedzie żeby każdemu dogodzic.

Gość

21-01-2011, 18:18
Ja również mam zamowiona sale Niezapominajka na rok 2012 i po waszych wypowiedziach mam mieszane uczucia . nie byłam tam nigdy na weselu słyszałam pozytywne opinie i negatywne.Nie ma takiej sali i nie bedzie żeby każdemu dogodzic.
Gość napisał(a):Ja też mam zamówioną Niezapominajkę i nie słyszałam o żadnych problemach. Myślę, że nie ma co panikować {usmiech} Nawet jeśli nie ma wyjścia ewakuacyjnego, to nie znaczy, że zaraz zamkna salę. Przeciez terminy maja zarezerwowane z 2-letnim wyprzedzeniem... To niemożliwe...

Gość

21-01-2011, 20:04
Ja też mam zamówioną Niezapominajkę i nie słyszałam o żadnych problemach. Myślę, że nie ma co panikować {usmiech} Nawet jeśli nie ma wyjścia ewakuacyjnego, to nie znaczy, że zaraz zamkna salę. Przeciez terminy maja zarezerwowane z 2-letnim wyprzedzeniem... To niemożliwe...
Gość napisał(a):Mogę się wypowiedzieć o sali NIEZAPOMINAJKA bo moja starsza siostra miała tam swoje wesele. Kochani, naprawdę polecam! Wystrój piękny, sam sobie wybierasz kolory w jakich chcesz mieć wystrojoną sala, jedzenie bardzo dobre i świeże. Kelnerzy-panowie:) ja osobiście nie miałam żadnych zastrzeżeń, wszystko podawali ładnie, bez żadnego ochlapywania jak ktoś wcześniej napisał:) i starali się jak mogli.Co jeszcze? aaa nie pamiętam żeby ktoś na weselu skarżył się na kolejki do toalety.Jedyny minus to klimatyzacja:/ bo ludziom tańczącym było za gorąco, a siedzącym pod klimatyzacja za zimno:P nigdy wszystkim się nie dogodzi..:)Z sali do tańczenia można sobie przejść do mniejszej gdzie można spokojnie sobie usiąść i pogadać, napić się kawy itp. są stoliki, siedzenia.NAPRAWDĘ POLECAM! Sama też z wielką chęcią wybiorę tę salę:)

Gość

24-01-2011, 15:28
Mogę się wypowiedzieć o sali NIEZAPOMINAJKA bo moja starsza siostra miała tam swoje wesele. Kochani, naprawdę polecam! Wystrój piękny, sam sobie wybierasz kolory w jakich chcesz mieć wystrojoną sala, jedzenie bardzo dobre i świeże. Kelnerzy-panowie:) ja osobiście nie miałam żadnych zastrzeżeń, wszystko podawali ładnie, bez żadnego ochlapywania jak ktoś wcześniej napisał:) i starali się jak mogli.Co jeszcze? aaa nie pamiętam żeby ktoś na weselu skarżył się na kolejki do toalety.Jedyny minus to klimatyzacja:/ bo ludziom tańczącym było za gorąco, a siedzącym pod klimatyzacja za zimno:P nigdy wszystkim się nie dogodzi..:)Z sali do tańczenia można sobie przejść do mniejszej gdzie można spokojnie sobie usiąść i pogadać, napić się kawy itp. są stoliki, siedzenia.NAPRAWDĘ POLECAM! Sama też z wielką chęcią wybiorę tę salę:)
Gość napisał(a):SYNULEK WŁAŚCICIELKI ZNÓW NA FORUM!!!!!!.SYNULKU:NAUCZ SIĘ POKORY I PISZ JAK JEST NAPRAWDE!!!JEDZENIE WAM SIĘ ZEPSUŁO O 100%(MAŁO SMACZNE I WOGÓLE NIE TO CO BYŁO)KOLEJKI DO UBIKACJI SĄ, JAK WESELE JEST NA OK 150-200 OSÓB,Z TWOJĄ MAMUSIĄ NIEJEDNA OSOBA MIAŁA PROBLEMY (OCZYWIŚCIE JUŻ PO WESELU BO PRZED TO KOBIETA DO RANY PRZYŁÓŻ),LATEM NIE IDZIE NA SALI WYTRZYMAĆ TAK JEST GORĄCO,A CO DO KELNERÓW TO NIEWIEM ALE PROFESJONALISTÓW TO TAM NIEWIDZIAŁEM.ZRESZTĄ JAKI PORZĄDNY KELNER CHCIAŁBY U TAKIEJ KOBIETY PRACOWAĆ.WYSTROJU SALI NIEMOŻNA WAM ZARZUCIC ALE W TYCH CZASACH I INNE SALE BEZ ŻADNEJ ŁASKI USTROJĄ JAK SIĘ KOMU PODOBA.!!!!!!

Gość

24-01-2011, 19:15
SYNULEK WŁAŚCICIELKI ZNÓW NA FORUM!!!!!!.SYNULKU:NAUCZ SIĘ POKORY I PISZ JAK JEST NAPRAWDE!!!JEDZENIE WAM SIĘ ZEPSUŁO O 100%(MAŁO SMACZNE I WOGÓLE NIE TO CO BYŁO)KOLEJKI DO UBIKACJI SĄ, JAK WESELE JEST NA OK 150-200 OSÓB,Z TWOJĄ MAMUSIĄ NIEJEDNA OSOBA MIAŁA PROBLEMY (OCZYWIŚCIE JUŻ PO WESELU BO PRZED TO KOBIETA DO RANY PRZYŁÓŻ),LATEM NIE IDZIE NA SALI WYTRZYMAĆ TAK JEST GORĄCO,A CO DO KELNERÓW TO NIEWIEM ALE PROFESJONALISTÓW TO TAM NIEWIDZIAŁEM.ZRESZTĄ JAKI PORZĄDNY KELNER CHCIAŁBY U TAKIEJ KOBIETY PRACOWAĆ.WYSTROJU SALI NIEMOŻNA WAM ZARZUCIC ALE W TYCH CZASACH I INNE SALE BEZ ŻADNEJ ŁASKI USTROJĄ JAK SIĘ KOMU PODOBA.!!!!!!
Gość napisał(a):Jak czytam powyższą wypowiedź, to aż strach pomyśleć, bo mam u nich zamówiony termin. Byłam na weselu w NIEZAPOMINAJCE i było O.K... Czyżby naprawdę tak się zmieniło? Słyszy sie ostatnio wiele na ten temat

Gość

24-01-2011, 19:30
Jak czytam powyższą wypowiedź, to aż strach pomyśleć, bo mam u nich zamówiony termin. Byłam na weselu w NIEZAPOMINAJCE i było O.K... Czyżby naprawdę tak się zmieniło? Słyszy sie ostatnio wiele na ten temat
Gość napisał(a):A kiedy ostatnio byłaś na weselu w Niezapominajce? Bo ja niestety rok temu i wtedy bardzo mi się podobało. Też mam tam zamówiony termin na wesele.

Gość

24-01-2011, 20:24
A kiedy ostatnio byłaś na weselu w Niezapominajce? Bo ja niestety rok temu i wtedy bardzo mi się podobało. Też mam tam zamówiony termin na wesele.
Gość napisał(a):Kwadrans jest moim zdaniem jednym z nielicznych lokali gdzie warto zorganizować wesele

Gość

25-01-2011, 10:05
Kwadrans jest moim zdaniem jednym z nielicznych lokali gdzie warto zorganizować wesele
Gość napisał(a):[quote=Gość]A kiedy ostatnio byłaś na weselu w Niezapominajce? Bo ja niestety rok temu i wtedy bardzo mi się podobało. Też mam tam zamówiony termin na wesele. [/quote]Ja byłam w lipcu 2010 i mi też się podobało, chociaż inni uważali, że przed zmianą kucharki było jeszcze lepiej. No ale ja niestety nie mam porównania, jak było wcześniej. Mogę tylko dodać, że naprawdę było bez zarzutu.. Trzeba tylko zwrócić uwagę na klimatyzację, bo starają się na niej oszczędzać. Nie martwmy się, będzie dobrze {usmiech} Ile ludzi, tyle różnych opinii.

Gość

25-01-2011, 19:39
[quote=Gość]A kiedy ostatnio byłaś na weselu w Niezapominajce? Bo ja niestety rok temu i wtedy bardzo mi się podobało. Też mam tam zamówiony termin na wesele. [/quote]Ja byłam w lipcu 2010 i mi też się podobało, chociaż inni uważali, że przed zmianą kucharki było jeszcze lepiej. No ale ja niestety nie mam porównania, jak było wcześniej. Mogę tylko dodać, że naprawdę było bez zarzutu.. Trzeba tylko zwrócić uwagę na klimatyzację, bo starają się na niej oszczędzać. Nie martwmy się, będzie dobrze {usmiech} Ile ludzi, tyle różnych opinii.
Gość napisał(a):Też prawda {usmiech} Dziękuję za odpowiedz {usmiech}

Gość

25-01-2011, 21:51
Też prawda {usmiech} Dziękuję za odpowiedz {usmiech}

strony: wstecz 1 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 66 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów