- Forum ogólne
- Ceny sali weselnej
Ceny sali weselnej
Gość napisał(a):Ja planuję wesele na 120 osób , czy mógłby mi ktoś polecić salę na tę ilość osób? Podoba mi się ze zdjęć Arkadia , ale nie mam pojęcia jak duża jest to sala.
Gość

Gość napisał(a):to sala do 130 osób nie więcej ,
Gość

Gość napisał(a):WitamJa też mam termin w Niezapominajce {usmiech}. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze. Byłam pare razy w tej sali i bardzo mi się podobało. Ale podobno teraz tam się troszkę zmieniło {co}
Gość

Gość napisał(a): w ostrolece to tak od 120 a nawet do 170 na twoim miejsu poszukal bym czegos poza miaslem czerwin brzezno tam są fajne sale i z tego co slyszalem wcale nie drogo
Gość

Gość napisał(a):do 120 osób proponuje augustyniaka na pgo ta mniejsza sala, a powodem jest to:1. miła obsługa, także miła rozmowa z szefem2. wyremontowana sala, wspaniałe oświetlenie3. duży parking można by powiedzieć ze az za duzy na tą salę ;)4. mozliwosc dogadania sie co do ceny za osobe tu polecam rozmowe z szefem nie z jego zoną. osobiście sam w pazdzierniku brałem ślub ceny wtedy to 130zl od osoby dzieci do 12 roku zycia polowa ceny wliczone jest 6 dan gorących 12 przystawek szampan na powitanie oraz chleb i sol od siebie musisz dac flaszke, ciasta i napoje dekoracja sali rowniez w cenie. jeszcze raz podkreśle ze obsługa na bardzo wysokim poziomie po weselu kelnerzy pomogli mi spakowac jedzenie do pojemnikow ktore sami mi pozyczyli. za sale placilem po weselu w poniedzialek na spokojnie. mialem wesele na ok 110 osób i bylo w sam raz mysle ze 120 tez by sie zmiesciło.
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]WitamJa też mam termin w Niezapominajce {usmiech}. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze. Byłam pare razy w tej sali i bardzo mi się podobało. Ale podobno teraz tam się troszkę zmieniło {co} [/quote]Ja też mam tam termin i słyszałam, że zmieniło się na niekorzyść {dobani} Chodzi głównie o jedzenie po zmianie kucharki. Obsługa tez jest jakaś nieciekawa {nie} Teraz trochę żałuję decyzji, ale cóż - salę zamówilismy rok temu
Gość

Gość napisał(a):Ja też mam zamówioną Niezapominajkę, myślę że będzie ok. Był okres, że żałowałam swojej decyzji po przeczytaniu opinii na tym forum, ale mam znajomych którzy robili tam wesele w 2010 i są zadowoleni, a wnętrze tej sali jest naprawdę super. Pamiętajcie, że każda sala ma jakieś minusy.Co do sali Augustyniak PGO wątpię, że tam się zmieści 120 osób przed zamówieniem sali byłam tam jak było ustawione na 120 osób i nie było miejsca do tańca, dlatego zrezygnowałam z tej sali. Wg mnie to miejsce jest przeznaczone na max. 100 osób
Gość

Gość napisał(a):Miejmy nadzieje, że w naszej Niezapominajce będzie dobrze. Na początku bardzo cieszyłam się z tej sali, teraz trochę mniej. No ale cóż decyzja już podjęta.A w jakich terminach macie wynajętą tą salę i na ile osób?
Gość

Gość napisał(a):my mamy na 3 września na 120-150 osób i trochę się bałam, że to za mało na tą salę, ale przeczytałam że oni stoły jakoś ustawiają żeby było ok. Sala jest super. Ja się jeszcze zastanawiałam nad Arkadią, ale byłam tam na weselu i byłam świadkową i też ma swoje minusy, a w środku nie jest za specjalna jedyny jej atut to położenie
Gość

Gość napisał(a):Ja mam termin w Niezapominajce na lipca 2011 na 150-160 osób. Nie wiem czy nie będzie za ciasno. Jedzenie trochę się zmieniłona minus niestety{dobani} Wiem, bo byłam na weselu w 2009r i było suuuper, a w 2010r. też było nieźle, ale już nie tak jak wtedy
Gość

Gość napisał(a):Ja wstępnie mam zarezerwowaną salę na 170 osób. Ale realnie uważam, że będzie 150 osób. Mam nadzieje, że nie będzie ciasno. Moje wesele odbędzie się w sierpniu {usmiech}
Gość

Gość napisał(a):Zawsze jest tak, że jacyś goście nie przyjdą, więc trudno to dokładnie okreslić. Dopiero jak sie otrzyma potwierdzenie przydycia, to mozna stwierdzić, ile osób na pewno będzie .
Gość

Gość napisał(a):My mamy wesele w Niezapominajce w sierpniu 2011. Też mamy wielką nadzieję, ze będzie dobrze:-) słyszałam wiele opinii na temat tej sali, no ale wiadomo, ze są gusta i guściki i są ludzie , że zawsze się do czegoś czepiają;/ zaniepokoil mnie jednak fakt ze sanepid odwiedzil tą salę, bo ileś osób się zatruło.
Gość

Gość napisał(a):My mamy wesele w Niezapominajce w sierpniu 2011. Też mamy wielką nadzieję, ze będzie dobrze:-) słyszałam wiele opinii na temat tej sali, no ale wiadomo, ze są gusta i guściki i są ludzie , że zawsze się do czegoś czepiają;/ zaniepokoil mnie jednak fakt ze sanepid odwiedzil tą salę, bo ileś osób się zatruło.
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]My mamy wesele w Niezapominajce w sierpniu 2011. Też mamy wielką nadzieję, ze będzie dobrze:-) słyszałam wiele opinii na temat tej sali, no ale wiadomo, ze są gusta i guściki i są ludzie , że zawsze się do czegoś czepiają;/ zaniepokoil mnie jednak fakt ze sanepid odwiedzil tą salę, bo ileś osób się zatruło. [/quote]Też słyszałam o tym sanepidzie, ale nie wiem, czy to prawda czy tylko konkurencja wymyśliła takie plotki {co} Opinie są bardzo różne...właścicielka jest dość konfliktowa. Na weselu, na którym byłam wyłączała klimę,
Gość

Gość napisał(a):witajcie. Czy ktoś z Was może polecić mi dużą salę lub lokal do wynajęcia? Razem z moim narzeczonym planujemy ślub na Wielkanoc 2012. Potrzebujemy miejsca gdzie będziemy mogli zmieścić około 330 osób. Proszę Was o radę. Mieszkam w Ostrołęce i przyznam, że Olimpia i Hubus nie przypadły mi do gustu. Boję się, że jednak zostanie mi tylko któryś z Tych lokali do wyboru. Może znacie chociażby jakąś osobę, która posiada ogromne pomieszczenie do wynajęcia. Nie wiem może kucharki i kelnerów jakoś znalazłabym. W Hubusie nie smakuje mi jedzenie. Nie dbają tam zbytnio o klientów. proszę o radę. Pozdrawiam, Wiola:)
Gość

Gość napisał(a):Według mnie dobra by była także Elba Bis na przemysłowej :) z tego co mi wiadomo były tam robione wesela nawet na ok 400 osób :) co prawda było ciasno... ale 400 to nie 330 ;))
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]witajcie. Czy ktoś z Was może polecić mi dużą salę lub lokal do wynajęcia? Razem z moim narzeczonym planujemy ślub na Wielkanoc 2012. Potrzebujemy miejsca gdzie będziemy mogli zmieścić około 330 osób. Proszę Was o radę. Mieszkam w Ostrołęce i przyznam, że Olimpia i Hubus nie przypadły mi do gustu. Boję się, że jednak zostanie mi tylko któryś z Tych lokali do wyboru. Może znacie chociażby jakąś osobę, która posiada ogromne pomieszczenie do wynajęcia. Nie wiem może kucharki i kelnerów jakoś znalazłabym. W Hubusie nie smakuje mi jedzenie. Nie dbają tam zbytnio o klientów. proszę o radę. Pozdrawiam, Wiola:) [/quote]Zgadzam się - polecam Elbę bis koło Zakładów Mięsnych... Hubusa nie polecam {nie}
Gość

Gość napisał(a):ANTONIE sala weselna "RENESANS"
Gość

Gość napisał(a):witam wszystkich! mam prośbę, czy mógłby mi ktoś polecić dobrą kucharkę na wesele? błagam o pomoc!!!! z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje.{usmiech}
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów