Ceny sali weselnej

Założony przez Gość
strony: wstecz 1 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 66 dalej
Gość napisał(a):Nie polecam Augystyniaka. Przy podpisywaniu umowy mili, ale w trakcie jej realizacji same kłopoty i stres. Kto co lubi.Wybór należy do Was. SALA WESELNA STARY AUGYSTYNIAK WYGLĄDA JAK NORA DLA ŚWINI.Wstyd tam zaprosić rodzinę bo świnia ma ładniej przy korycie.

Gość

23-12-2010, 14:09
Nie polecam Augystyniaka. Przy podpisywaniu umowy mili, ale w trakcie jej realizacji same kłopoty i stres. Kto co lubi.Wybór należy do Was. SALA WESELNA STARY AUGYSTYNIAK WYGLĄDA JAK NORA DLA ŚWINI.Wstyd tam zaprosić rodzinę bo świnia ma ładniej przy korycie.
Gość napisał(a):[quote=Gość]Nie polecam Augystyniaka. Przy podpisywaniu umowy mili, ale w trakcie jej realizacji same kłopoty i stres. Kto co lubi.Wybór należy do Was. SALA WESELNA STARY AUGYSTYNIAK WYGLĄDA JAK NORA DLA ŚWINI.Wstyd tam zaprosić rodzinę bo świnia ma ładniej przy korycie. [/quote]Ooo! Widzę, że konkurencja się obudziła:-DMoim zdaniem Augustyniak zarówno na granicznej jak i na krańcowej to pełen profesjonalizm. To prawda-z zewnątrz Stary Augustyniak nie wygląda za ciekawie ale w środku łącznie z dekoracją prezentuje się całkiem nieźle. Jedzenie jest przepyszne-wszyscy goście byli zadowoleni i co najważniejsze nikt nie chodził głodny, stoły "uginają się" od jedzenia. Kontakt z właścicielami bardzo dobry. Podczas ustaleń doradzają-mają już doświadczenie w tej branży więc rady są naprawdę cenne. Jedno do czego mogę się przyczepić to dekoracja niezgodna z naszymi życzeniami-chodzi o kolor serwetek, świeczników. Więcej zastrzeżeń nie mam:-) Szczerze polecam. Milena

Gość

23-12-2010, 15:29
[quote=Gość]Nie polecam Augystyniaka. Przy podpisywaniu umowy mili, ale w trakcie jej realizacji same kłopoty i stres. Kto co lubi.Wybór należy do Was. SALA WESELNA STARY AUGYSTYNIAK WYGLĄDA JAK NORA DLA ŚWINI.Wstyd tam zaprosić rodzinę bo świnia ma ładniej przy korycie. [/quote]Ooo! Widzę, że konkurencja się obudziła:-DMoim zdaniem Augustyniak zarówno na granicznej jak i na krańcowej to pełen profesjonalizm. To prawda-z zewnątrz Stary Augustyniak nie wygląda za ciekawie ale w środku łącznie z dekoracją prezentuje się całkiem nieźle. Jedzenie jest przepyszne-wszyscy goście byli zadowoleni i co najważniejsze nikt nie chodził głodny, stoły "uginają się" od jedzenia. Kontakt z właścicielami bardzo dobry. Podczas ustaleń doradzają-mają już doświadczenie w tej branży więc rady są naprawdę cenne. Jedno do czego mogę się przyczepić to dekoracja niezgodna z naszymi życzeniami-chodzi o kolor serwetek, świeczników. Więcej zastrzeżeń nie mam:-) Szczerze polecam. Milena
Gość napisał(a):[quote=Gość]Nie polecam Augystyniaka. Przy podpisywaniu umowy mili, ale w trakcie jej realizacji same kłopoty i stres. Kto co lubi.Wybór należy do Was. SALA WESELNA STARY AUGYSTYNIAK WYGLĄDA JAK NORA DLA ŚWINI.Wstyd tam zaprosić rodzinę bo świnia ma ładniej przy korycie. [/quote]{usmiech}..zaprosił Pan/ Pani tam swoje świnie? {usmiech}{tak}ps. Jak czytam komentarze na tym forum.. W życiu bym nie poszła w ślad tych jakże cennych opinii.  

Gość

24-12-2010, 08:00
[quote=Gość]Nie polecam Augystyniaka. Przy podpisywaniu umowy mili, ale w trakcie jej realizacji same kłopoty i stres. Kto co lubi.Wybór należy do Was. SALA WESELNA STARY AUGYSTYNIAK WYGLĄDA JAK NORA DLA ŚWINI.Wstyd tam zaprosić rodzinę bo świnia ma ładniej przy korycie. [/quote]{usmiech}..zaprosił Pan/ Pani tam swoje świnie? {usmiech}{tak}ps. Jak czytam komentarze na tym forum.. W życiu bym nie poszła w ślad tych jakże cennych opinii.  
Gość napisał(a):Zgadzam się. Augustyniak to stodoła w środku łazienki jak za komuny , żadnego holu, porządnej szatni.Z tym jedzeniem to tez bym nie przesadzał średnie, żadnej rewelacji male porcje. Zbyt malo obsługi. Na to wszystko naklada sie ciężki kontakt z właścicielem. Na tym forum piszą jego  przemądrzali synkowie pewnie zaraz jakiś napisze.  

Gość

24-12-2010, 21:01
Zgadzam się. Augustyniak to stodoła w środku łazienki jak za komuny , żadnego holu, porządnej szatni.Z tym jedzeniem to tez bym nie przesadzał średnie, żadnej rewelacji male porcje. Zbyt malo obsługi. Na to wszystko naklada sie ciężki kontakt z właścicielem. Na tym forum piszą jego  przemądrzali synkowie pewnie zaraz jakiś napisze.  
Gość napisał(a):[quote=Gość]Nie polecam Augystyniaka. Przy podpisywaniu umowy mili, ale w trakcie jej realizacji same kłopoty i stres. Kto co lubi.Wybór należy do Was. SALA WESELNA STARY AUGYSTYNIAK WYGLĄDA JAK NORA DLA ŚWINI.Wstyd tam zaprosić rodzinę bo świnia ma ładniej przy korycie. [/quote]zawiść.........

Gość

25-12-2010, 16:36
[quote=Gość]Nie polecam Augystyniaka. Przy podpisywaniu umowy mili, ale w trakcie jej realizacji same kłopoty i stres. Kto co lubi.Wybór należy do Was. SALA WESELNA STARY AUGYSTYNIAK WYGLĄDA JAK NORA DLA ŚWINI.Wstyd tam zaprosić rodzinę bo świnia ma ładniej przy korycie. [/quote]zawiść.........
Gość napisał(a):[quote=Gość]wesele raczej będzie na 250 osób i zastanawiam się nad Hubus i Olimpia(inne nie wchodzą w gre) . czy możecie podaż plusy i minusy tych sal.[/quote]Nie wiem jak jest w Olimpii, ale w Hubusie miałam swoją studniówkę, wszystko było by fajnie gdyby nie zimne jedzonko:/ szkoda że tylko talerze były ciepłe..Wiem że studniówki są traktowane trochę inaczej niż wesele no ale dostać zimny obiad to chyba przesada..

Gość

26-12-2010, 14:41
[quote=Gość]wesele raczej będzie na 250 osób i zastanawiam się nad Hubus i Olimpia(inne nie wchodzą w gre) . czy możecie podaż plusy i minusy tych sal.[/quote]Nie wiem jak jest w Olimpii, ale w Hubusie miałam swoją studniówkę, wszystko było by fajnie gdyby nie zimne jedzonko:/ szkoda że tylko talerze były ciepłe..Wiem że studniówki są traktowane trochę inaczej niż wesele no ale dostać zimny obiad to chyba przesada..
Gość napisał(a):Czy święty Mikołaj z gazety pt,,Rozmaitości'' dyskryminuje osoby powyżej 10 lat.Mam 16 lat i w tym roku się przełamałam by napisać list do świętego z powodu trudnej sytuacji panującej w moim domu.Inna osoba w wieku 9lat byla zadowolona a ja przepłakałam całe święta.E.RÓŻA

Gość

26-12-2010, 17:31
Czy święty Mikołaj z gazety pt,,Rozmaitości'' dyskryminuje osoby powyżej 10 lat.Mam 16 lat i w tym roku się przełamałam by napisać list do świętego z powodu trudnej sytuacji panującej w moim domu.Inna osoba w wieku 9lat byla zadowolona a ja przepłakałam całe święta.E.RÓŻA
Gość napisał(a):A ja miałem swoje wesele w Augustyniaku i to na tej starej sali, którą nazywacie stodołą... Faktycznie z zewnątrz nie jest najpiękniejsza ale to nie o to chodzi. W środku wszystko było ładnie udekorowane. Co do jedzenia to było dużo i smacznie. Ci, którzy piszą, że to beznadziejna sala to wniosek jest tylko jeden - byliście na beznadziejnym weselu albo sami jesteście przymulaści i nie powinno was się zapraszać na żadne wesela. Jak się nie umiecie bawić a tylko siedzicie i obrabiacie innym tyłek to siedźcie w domu. Ja od siebie bardzo polecam wesela u Augustyniaka :)

Gość

26-12-2010, 21:19
A ja miałem swoje wesele w Augustyniaku i to na tej starej sali, którą nazywacie stodołą... Faktycznie z zewnątrz nie jest najpiękniejsza ale to nie o to chodzi. W środku wszystko było ładnie udekorowane. Co do jedzenia to było dużo i smacznie. Ci, którzy piszą, że to beznadziejna sala to wniosek jest tylko jeden - byliście na beznadziejnym weselu albo sami jesteście przymulaści i nie powinno was się zapraszać na żadne wesela. Jak się nie umiecie bawić a tylko siedzicie i obrabiacie innym tyłek to siedźcie w domu. Ja od siebie bardzo polecam wesela u Augustyniaka :)
Gość napisał(a):[quote=Gość]Super jest sala wenus w kadzidle Tanio , a jedzenie super dobre i dużo{usmiech}{usmiech}{usmiech} [/quote]Mozesz mi napisac cos wiecej o tej sali? "Tanio" to mniej wiecej ile od osoby?? planujemy wesele i zastanawiamy sie miedzy sala Wenus a Deptuła.  

Gość

02-01-2011, 20:24
[quote=Gość]Super jest sala wenus w kadzidle Tanio , a jedzenie super dobre i dużo{usmiech}{usmiech}{usmiech} [/quote]Mozesz mi napisac cos wiecej o tej sali? "Tanio" to mniej wiecej ile od osoby?? planujemy wesele i zastanawiamy sie miedzy sala Wenus a Deptuła.  
Gość napisał(a):[quote=Gość]Super jest sala wenus w kadzidle Tanio , a jedzenie super dobre i dużo{usmiech}{usmiech}{usmiech} [/quote]Mozesz mi napisac cos wiecej o tej sali? "Tanio" to mniej wiecej ile od osoby?? planujemy wesele i zastanawiamy sie miedzy sala Wenus a Deptuła.  

Gość

02-01-2011, 20:25
[quote=Gość]Super jest sala wenus w kadzidle Tanio , a jedzenie super dobre i dużo{usmiech}{usmiech}{usmiech} [/quote]Mozesz mi napisac cos wiecej o tej sali? "Tanio" to mniej wiecej ile od osoby?? planujemy wesele i zastanawiamy sie miedzy sala Wenus a Deptuła.  
Gość napisał(a):JEŚLI CHODZI O NIEZAPOMINAJKĘ TO UWAŻAJCIE.W SYLWESTRA PODOBNO PRZYSZEDŁ GOŚĆ DLA KTÓREGO NIE BYŁO MIEJSCA:-)PO PROSTU SZKODA SŁÓW.JAK MOŻNA PODAĆ DANIE I OD RAZU SZAMPANA!!!NIKT NIE ZDĄŻYŁ ZJEŚĆ.JAK WRÓCILIŚMY Z DWORU TO JEDZONKO JUŻ BYŁO ZIMNE...PORAŻKA.

Gość

06-01-2011, 12:56
JEŚLI CHODZI O NIEZAPOMINAJKĘ TO UWAŻAJCIE.W SYLWESTRA PODOBNO PRZYSZEDŁ GOŚĆ DLA KTÓREGO NIE BYŁO MIEJSCA:-)PO PROSTU SZKODA SŁÓW.JAK MOŻNA PODAĆ DANIE I OD RAZU SZAMPANA!!!NIKT NIE ZDĄŻYŁ ZJEŚĆ.JAK WRÓCILIŚMY Z DWORU TO JEDZONKO JUŻ BYŁO ZIMNE...PORAŻKA.
Gość napisał(a):BYŁAM W SYLWESTRA W TYM ROKU W NIEZAPOMINAJCE.W TAMTYM RÓWNIEŻ BYŁAM I MUSZĘ POWIEDZIEĆ ŻE Z ROKU NA ROK JEST CORAZ SŁABIEJ.GŁÓWNIE CHODZI MI O JEDZONKO.ROK TEMU BYŁO BEZ PORÓWNANIA LEPIEJ.MĄŻ POWIEDZIAŁ ŻE TO JUŻ OSTATNI SYLWESTER NA TEJ SALI.BYŁO TEŻ STANOWCZO ZA CIASNO.

Gość

06-01-2011, 13:13
BYŁAM W SYLWESTRA W TYM ROKU W NIEZAPOMINAJCE.W TAMTYM RÓWNIEŻ BYŁAM I MUSZĘ POWIEDZIEĆ ŻE Z ROKU NA ROK JEST CORAZ SŁABIEJ.GŁÓWNIE CHODZI MI O JEDZONKO.ROK TEMU BYŁO BEZ PORÓWNANIA LEPIEJ.MĄŻ POWIEDZIAŁ ŻE TO JUŻ OSTATNI SYLWESTER NA TEJ SALI.BYŁO TEŻ STANOWCZO ZA CIASNO.
Gość napisał(a):popieram

Gość

06-01-2011, 13:13
popieram
Gość napisał(a):BYŁEM W WIELU SALACH I NA MOJE OKO RENESANS W ANTONIACH WYPADŁ NAJLEPIEJ, A RESZTA NIE MA POLOTU.

Gość

06-01-2011, 17:34
BYŁEM W WIELU SALACH I NA MOJE OKO RENESANS W ANTONIACH WYPADŁ NAJLEPIEJ, A RESZTA NIE MA POLOTU.
Gość napisał(a):augustyniak na pgo jest moim zdaniem najlepszą salą w okolicy

Gość

06-01-2011, 19:22
augustyniak na pgo jest moim zdaniem najlepszą salą w okolicy
Gość napisał(a):Zgadzam sie z opinia o RENESANSIE, sala nowa , jedzenie bardzo smaczne obsługa bardzo sie stara. Ciezko znalesc minusy tej sali. Wystroj skromny ale efektowny. Robi wrazenie. A wolnych terminow na 2012 brak:)

Gość

06-01-2011, 20:43
Zgadzam sie z opinia o RENESANSIE, sala nowa , jedzenie bardzo smaczne obsługa bardzo sie stara. Ciezko znalesc minusy tej sali. Wystroj skromny ale efektowny. Robi wrazenie. A wolnych terminow na 2012 brak:)
Gość napisał(a):Każdy ma swoją opinie dla mnie renesans nie zrobił pozytywnego wrażenia. Jedzenia mało i średnie, natomiast obsługa pozostawia wiele do życzenia.Jak kto lubi.

Gość

07-01-2011, 18:46
Każdy ma swoją opinie dla mnie renesans nie zrobił pozytywnego wrażenia. Jedzenia mało i średnie, natomiast obsługa pozostawia wiele do życzenia.Jak kto lubi.
Gość napisał(a):[quote=Gość]Jak myślicie na ile osób jest Niezapominajka? Ja zamówiłam tą salę, ale nigdy nie byłam tam na weselu i nie wiem ile powinno być mniej więcej osób żeby nie było zbyt pusto. [/quote]odpowiadając na twoje pytanie-160 to max

Gość

07-01-2011, 22:00
[quote=Gość]Jak myślicie na ile osób jest Niezapominajka? Ja zamówiłam tą salę, ale nigdy nie byłam tam na weselu i nie wiem ile powinno być mniej więcej osób żeby nie było zbyt pusto. [/quote]odpowiadając na twoje pytanie-160 to max
Gość napisał(a):a co myslicie o wioletce ?? czy warto robic tam wesele ??

Gość

08-01-2011, 10:42
a co myslicie o wioletce ?? czy warto robic tam wesele ??
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Jak myślicie na ile osób jest Niezapominajka? Ja zamówiłam tą salę, ale nigdy nie byłam tam na weselu i nie wiem ile powinno być mniej więcej osób żeby nie było zbyt pusto. [/quote]odpowiadając na twoje pytanie-160 to max [/quote]Zgadzam się - 150-160 max. A o to, że będzie pusto nie musisz się martwić. Oni tak ustawiaja stoły przy mniejszej liczbie gości, żeby zapełnić salę. Ja też mam zamówioną Niezapominajkę na lato, ale ja z kolei martwię się że będzie za ciasno. A tak w ogóle to jakie są Twoje opinię na temat tej sali? Bo mówi się różnie...

Gość

08-01-2011, 13:02
[quote=Gość][quote=Gość]Jak myślicie na ile osób jest Niezapominajka? Ja zamówiłam tą salę, ale nigdy nie byłam tam na weselu i nie wiem ile powinno być mniej więcej osób żeby nie było zbyt pusto. [/quote]odpowiadając na twoje pytanie-160 to max [/quote]Zgadzam się - 150-160 max. A o to, że będzie pusto nie musisz się martwić. Oni tak ustawiaja stoły przy mniejszej liczbie gości, żeby zapełnić salę. Ja też mam zamówioną Niezapominajkę na lato, ale ja z kolei martwię się że będzie za ciasno. A tak w ogóle to jakie są Twoje opinię na temat tej sali? Bo mówi się różnie...

strony: wstecz 1 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 66 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów