Ceny sali weselnej

Założony przez Gość
strony: wstecz 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 66 dalej
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Augustyniak to dno. Jak można mówić, że sala jest ładna jak ma tylko gołe ściany i parę lampeczek na suficie i ścianach. Żenada.Stary Augustyniak wygląda jak stodoła. Strach tam ludzi zaprosić, chyba że chcą się nabawić chorób. [/quote]Popieram całkowicie!!

Gość

05-12-2010, 16:51
[quote=Gość][quote=Gość]Augustyniak to dno. Jak można mówić, że sala jest ładna jak ma tylko gołe ściany i parę lampeczek na suficie i ścianach. Żenada.Stary Augustyniak wygląda jak stodoła. Strach tam ludzi zaprosić, chyba że chcą się nabawić chorób. [/quote]Popieram całkowicie!!
Gość napisał(a):polecam kwadrans,piekny wystrój,jedzenie super,czyściutko wszedzie,obsługa na poziomie,dla mnie rewelacja!!!!{tak}{tak}{tak}{tak}{tak}{tak}{tak}{tak}{tak}{t ak}

Gość

06-12-2010, 08:10
polecam kwadrans,piekny wystrój,jedzenie super,czyściutko wszedzie,obsługa na poziomie,dla mnie rewelacja!!!!{tak}{tak}{tak}{tak}{tak}{tak}{tak}{tak}{tak}{t ak}
Gość napisał(a):[quote=Gość]polecam kwadrans,piekny wystrój,jedzenie super,czyściutko wszedzie,obsługa na poziomie,dla mnie rewelacja!!!!{tak}{tak}{tak}{tak}{tak}{tak}{tak}{tak}{tak}{t ak} [/quote]Czyli ktoś jeszcze ma pozytywne doświadczenie ;)  

Gość

06-12-2010, 14:04
[quote=Gość]polecam kwadrans,piekny wystrój,jedzenie super,czyściutko wszedzie,obsługa na poziomie,dla mnie rewelacja!!!!{tak}{tak}{tak}{tak}{tak}{tak}{tak}{tak}{tak}{t ak} [/quote]Czyli ktoś jeszcze ma pozytywne doświadczenie ;)  
Gość napisał(a):Ja w kwadransie wesele mam w przyszłym roku i póki co wrażenia są pozytywne, mówię o kontakcie z właścicielami. Oglądaliśmy salę bodajże 3 razy, raz przed weselem jakiejś innej pary. Sala na 100 osób, więcej może też się zmieści ale raczej będzie już ciasnawo. Ładny wystrój, dobry kontakt z kelnerami. To takie pierwsze odczucia

Gość

06-12-2010, 15:14
Ja w kwadransie wesele mam w przyszłym roku i póki co wrażenia są pozytywne, mówię o kontakcie z właścicielami. Oglądaliśmy salę bodajże 3 razy, raz przed weselem jakiejś innej pary. Sala na 100 osób, więcej może też się zmieści ale raczej będzie już ciasnawo. Ładny wystrój, dobry kontakt z kelnerami. To takie pierwsze odczucia
Gość napisał(a):A jesli cchodzi o hubus to jak tam jest?

Gość

06-12-2010, 18:00
A jesli cchodzi o hubus to jak tam jest?
Gość napisał(a):równiez polecam kwadrans,mielismy tam wesele,a  pózniej chrzciny,czysto wszędzie,miła obsługa,jedzenie super,polecam!!!!!!

Gość

07-12-2010, 12:23
równiez polecam kwadrans,mielismy tam wesele,a  pózniej chrzciny,czysto wszędzie,miła obsługa,jedzenie super,polecam!!!!!!
Gość napisał(a):PORÓWNANIE HUBUS i NIEZAPOMINAJKAPonieważ w sierpniu i we wrześniu miałam przyjemnośc byc na tych dwóch salach jako gość weselny pozwole sobie na ocenienie z mojej perspwktywy.Od razu powiem NIEZAPOMINAJKA wygrała.HUBUS plusy:-piekna sala (byłam na tej duzej)-brak problemu z parkingiem-kilka kabin wc damskich i meskich-ładna zastawaHUBUS minusy:-brzydko udekorowane stoły, po jednym bukiecie a raczej kilku kwiatkach na stół-brak kompentnej obslugi, bałagan na stołach, nie zbierane puste butelki, a barszczyk stal juz po końca wesela-stół szwedzki jak tajtaniej, kawa i herbata bez wyboru, o godz 23 syf na tym stole aż nie chciało się pić tych gorących trunkówZarcie generalnie może być i porcje i w miare do zjedzenia.NIEZAPOMINAJKApomimo jedenj tylko kabiny wc, pomimo niezbyt duzego miejsca, pomimo kiepskiego wejścia na ta salę wszystkie te minusy jakoś nie są ważne,ponieważ całokształt jest rewelacyjny. Jedzenie super, choć male porcje (mniejsze niż w HUBUSIE) to i tak zostało tego w bród. Przepiękna dekoracja na całej sali, stołach, nawet w wc. Stoły szwedzkie pobiły mnie na kolana. Kawa i herbata do wyboru do koloru, ciasta i stół szwedzki - wiejski, aż sie nie chciało wychodzić z miego wydzielonego miejsca.Nie mówię że Hubus to tragedia, ale czegoś mu brakuje, niby wszystko ok, ale NIEZAPOMINAJKA  bije ich we wszystkim.      

Gość

07-12-2010, 15:06
PORÓWNANIE HUBUS i NIEZAPOMINAJKAPonieważ w sierpniu i we wrześniu miałam przyjemnośc byc na tych dwóch salach jako gość weselny pozwole sobie na ocenienie z mojej perspwktywy.Od razu powiem NIEZAPOMINAJKA wygrała.HUBUS plusy:-piekna sala (byłam na tej duzej)-brak problemu z parkingiem-kilka kabin wc damskich i meskich-ładna zastawaHUBUS minusy:-brzydko udekorowane stoły, po jednym bukiecie a raczej kilku kwiatkach na stół-brak kompentnej obslugi, bałagan na stołach, nie zbierane puste butelki, a barszczyk stal juz po końca wesela-stół szwedzki jak tajtaniej, kawa i herbata bez wyboru, o godz 23 syf na tym stole aż nie chciało się pić tych gorących trunkówZarcie generalnie może być i porcje i w miare do zjedzenia.NIEZAPOMINAJKApomimo jedenj tylko kabiny wc, pomimo niezbyt duzego miejsca, pomimo kiepskiego wejścia na ta salę wszystkie te minusy jakoś nie są ważne,ponieważ całokształt jest rewelacyjny. Jedzenie super, choć male porcje (mniejsze niż w HUBUSIE) to i tak zostało tego w bród. Przepiękna dekoracja na całej sali, stołach, nawet w wc. Stoły szwedzkie pobiły mnie na kolana. Kawa i herbata do wyboru do koloru, ciasta i stół szwedzki - wiejski, aż sie nie chciało wychodzić z miego wydzielonego miejsca.Nie mówię że Hubus to tragedia, ale czegoś mu brakuje, niby wszystko ok, ale NIEZAPOMINAJKA  bije ich we wszystkim.      
Gość napisał(a):no i znowu beszczeglny gowniarz z niezapominajki /synek wlascicielki/buszuje na forach {jezyk} dziecko popracuj lepiej nad swoja kultura i obyciem a nie oczerniasz wszystkich dookoła bo na temat niezaponinajki mozna tez duzo napisac {nie}

Gość

07-12-2010, 17:45
no i znowu beszczeglny gowniarz z niezapominajki /synek wlascicielki/buszuje na forach {jezyk} dziecko popracuj lepiej nad swoja kultura i obyciem a nie oczerniasz wszystkich dookoła bo na temat niezaponinajki mozna tez duzo napisac {nie}
Gość napisał(a):To ja bardzo chętnie poczytam o opiniach Niezapominajki. Oprócz tego co już wszyscy wiemy. Czyli o jednych kabinach, schodach i o tym że nie ma gdzie posiedzieć na powietrzu.

Gość

08-12-2010, 08:07
To ja bardzo chętnie poczytam o opiniach Niezapominajki. Oprócz tego co już wszyscy wiemy. Czyli o jednych kabinach, schodach i o tym że nie ma gdzie posiedzieć na powietrzu.
Gość napisał(a):W Niezapominajce było kilka rzeczy, które mi sie podobały baaardzo. Mianowicie: kącik kawowo-ciastowy i wiejski stół. tak jak ktoś wyżej napisał, nie chciało się stamtąd wychodzić. W przeciwieństwie do innych sal tu kącik kawowo-ciastowo-wiesjki jest urządzony sensownie, bo można tam sobie normalnie usiąść, w spokoju napić się kawy, czy zjeść kawałek ciacha. Jedzenie było ok, nie pamiętam, czy świetne czy po prostu dobre, bo z reguły dużo tańczę, mało jem.Podobała mi się obsługa i jej szybkość reakcji, na stole nie było widać syfu czy starych talerzy. Na nie: otoczenie, czyli Wojciechowice - mało sympatyczne, ale jak już się wejdzie do sali, to nie przeszkadza to w niczym. Jedna łazienka nie powodowała korków.Ze wszystkich sal ostrołęckich najlepszy klimat i jakość obsługi była w Niezapominajce. ps. nie jestem synem, córką, ani nawet znajomą osobą właścicieli

Gość

08-12-2010, 08:27
W Niezapominajce było kilka rzeczy, które mi sie podobały baaardzo. Mianowicie: kącik kawowo-ciastowy i wiejski stół. tak jak ktoś wyżej napisał, nie chciało się stamtąd wychodzić. W przeciwieństwie do innych sal tu kącik kawowo-ciastowo-wiesjki jest urządzony sensownie, bo można tam sobie normalnie usiąść, w spokoju napić się kawy, czy zjeść kawałek ciacha. Jedzenie było ok, nie pamiętam, czy świetne czy po prostu dobre, bo z reguły dużo tańczę, mało jem.Podobała mi się obsługa i jej szybkość reakcji, na stole nie było widać syfu czy starych talerzy. Na nie: otoczenie, czyli Wojciechowice - mało sympatyczne, ale jak już się wejdzie do sali, to nie przeszkadza to w niczym. Jedna łazienka nie powodowała korków.Ze wszystkich sal ostrołęckich najlepszy klimat i jakość obsługi była w Niezapominajce. ps. nie jestem synem, córką, ani nawet znajomą osobą właścicieli
Gość napisał(a):Jak myślicie na ile osób jest Niezapominajka? Ja zamówiłam tą salę, ale nigdy nie byłam tam na weselu i nie wiem ile powinno być mniej więcej osób żeby nie było zbyt pusto.

Gość

08-12-2010, 09:19
Jak myślicie na ile osób jest Niezapominajka? Ja zamówiłam tą salę, ale nigdy nie byłam tam na weselu i nie wiem ile powinno być mniej więcej osób żeby nie było zbyt pusto.
Gość napisał(a):Ja byłam na weselu w Niezapominajce w lipcu jako gość.Plusy tej sali wg.mnie:- bardzo ładny wystrój sali, ładnie wychodzi na zdjęciach i nagraniu- duży nie śliski parkiet bez słupków na środku- bardzo dobrze urządzony kącik kawowo - ciastowy, - jedzenie dobre w smaku,a ciasta to rewelacja- dobra akustyka sali- na zewnątrz stoliki gdzie można sobie usiąśćMinusy:- sala wogóle nie nadaje się na duże upały, klimatyzację czuć było jedynie na parkiecie, przy stołach wogóle i jedzenie np. jakaś galareta dosłownie pływało,- bardzo małe porcje dań- 1 kabina damska i 1 męska - myślę że na ponad 100 osób to jednak za małoto moje obiektywne spojrzenie jako gościa

Gość

08-12-2010, 17:04
Ja byłam na weselu w Niezapominajce w lipcu jako gość.Plusy tej sali wg.mnie:- bardzo ładny wystrój sali, ładnie wychodzi na zdjęciach i nagraniu- duży nie śliski parkiet bez słupków na środku- bardzo dobrze urządzony kącik kawowo - ciastowy, - jedzenie dobre w smaku,a ciasta to rewelacja- dobra akustyka sali- na zewnątrz stoliki gdzie można sobie usiąśćMinusy:- sala wogóle nie nadaje się na duże upały, klimatyzację czuć było jedynie na parkiecie, przy stołach wogóle i jedzenie np. jakaś galareta dosłownie pływało,- bardzo małe porcje dań- 1 kabina damska i 1 męska - myślę że na ponad 100 osób to jednak za małoto moje obiektywne spojrzenie jako gościa
Gość napisał(a):Ktoś wcześniej pytał o Aleksandrię więc wg. mnie:Plusy:- śliczny wystrój sali i ładne otoczenie wokół;- jedzenie pyszne pod każdym względem, świeże, duże porcje naprawde nie moge nic złego powiedzieć- był 1 kelner na 1 stół także na bieżąco wszystko było donoszone i wynoszone, 100% profesjonalna obsługa- bardzo efektowne wejścia kelnerów z potrawami co robi duże wrażenie- dobrze działająca klimatyzacja Minusy:- uważam że jak na taką liczbe gości na sali ile jest krzesełek parkiet jest zdecydowanie za mały to moja jedyna uwaga

Gość

08-12-2010, 17:34
Ktoś wcześniej pytał o Aleksandrię więc wg. mnie:Plusy:- śliczny wystrój sali i ładne otoczenie wokół;- jedzenie pyszne pod każdym względem, świeże, duże porcje naprawde nie moge nic złego powiedzieć- był 1 kelner na 1 stół także na bieżąco wszystko było donoszone i wynoszone, 100% profesjonalna obsługa- bardzo efektowne wejścia kelnerów z potrawami co robi duże wrażenie- dobrze działająca klimatyzacja Minusy:- uważam że jak na taką liczbe gości na sali ile jest krzesełek parkiet jest zdecydowanie za mały to moja jedyna uwaga
Gość napisał(a):ja miałam wesele w niezapominajce na 140 osób i nie było za ciasno. Na początku martwiłam się tym ze są tylko 2 WC ale nie jest to problemem. to jedyna sala gdzie nie płaci się dodatkowo za dekoracje. Która naprawdę jest piękna. Ja miałam wesele w tamtym roku. W tym roku byłam tam na weselu i jedzenie się trochę zepsuło. Podobno zmiana kucharki. Obsługa super  

Gość

09-12-2010, 09:46
ja miałam wesele w niezapominajce na 140 osób i nie było za ciasno. Na początku martwiłam się tym ze są tylko 2 WC ale nie jest to problemem. to jedyna sala gdzie nie płaci się dodatkowo za dekoracje. Która naprawdę jest piękna. Ja miałam wesele w tamtym roku. W tym roku byłam tam na weselu i jedzenie się trochę zepsuło. Podobno zmiana kucharki. Obsługa super  
Gość napisał(a):Odnośnie niezapominajki, spędzałam tam sylwestra i byłam pozytywnie zaskoczona organizacją, jedzeniem, dekoracją, jedynym minusem było WC. Na sylwestrze jak dobrze pamiętam było około 70 par i spokojnie się mieściły te osoby na parkiecie, na moje oko to sala na max 160 osób. Część sali jest przeznaczona na stół wiejski i stół kawowy. jakby wziąć pod uwagę to, że ludzie tam też będą tańczyć to myślę że więcej osób by się zmieściło. A i jeszcze jedno na stole wiejskim było bardzo dużo różnych potraw...bigos, kugiel :) Niestety nie mogłam zamówić tej sali na swój ślub bo był zajęty termin, zamówiłam Renesans czy możecie wyrazić opinie na temat tej sali? Czy może ktoś polecić kamerzystę, który sam nagrywa i sam montuje nagranie? Mam obawy co do kamerzystów którzy zlecają nagrywanie osobom, które nie maja doświadczenia.

Gość

09-12-2010, 13:19
Odnośnie niezapominajki, spędzałam tam sylwestra i byłam pozytywnie zaskoczona organizacją, jedzeniem, dekoracją, jedynym minusem było WC. Na sylwestrze jak dobrze pamiętam było około 70 par i spokojnie się mieściły te osoby na parkiecie, na moje oko to sala na max 160 osób. Część sali jest przeznaczona na stół wiejski i stół kawowy. jakby wziąć pod uwagę to, że ludzie tam też będą tańczyć to myślę że więcej osób by się zmieściło. A i jeszcze jedno na stole wiejskim było bardzo dużo różnych potraw...bigos, kugiel :) Niestety nie mogłam zamówić tej sali na swój ślub bo był zajęty termin, zamówiłam Renesans czy możecie wyrazić opinie na temat tej sali? Czy może ktoś polecić kamerzystę, który sam nagrywa i sam montuje nagranie? Mam obawy co do kamerzystów którzy zlecają nagrywanie osobom, które nie maja doświadczenia.
Gość napisał(a):to całę pisanie ktróa sale jest lepsza to głupota!!!! żeby było dobrze na weselu to najważniejsi są goście jak goście się bawią to i wesele będzie git ale jak ma się niebawiących się gości to już wtedy wybór sali jest ważny....

Gość

09-12-2010, 15:29
to całę pisanie ktróa sale jest lepsza to głupota!!!! żeby było dobrze na weselu to najważniejsi są goście jak goście się bawią to i wesele będzie git ale jak ma się niebawiących się gości to już wtedy wybór sali jest ważny....
Gość napisał(a):W odpowiewdzi na pytanie o opinię na temat sali Renesans. od razu powiem że ok.Miałem tam swoje wesele i jestem zadowolony, sala bardzo ładna, spokojnie nawet na ponad 200 osób ale jak jest mniej to maja sposoby na zmniejszenie sali. U nas było ok 130 osób. Właściciele ok miożna się dogadać w każdym temacie. Za dodatkowa opłata włascicielka dekoruje sale i trzeba powiedziec ze ma gust. Jeśli szukasz kamerzysty to polecam parę z Makowa (KAMERZYSTA + FOTOGRAF)  Możesz ich znaleźć przez stronę www slub z klasapozdrawim

Gość

19-12-2010, 23:42
W odpowiewdzi na pytanie o opinię na temat sali Renesans. od razu powiem że ok.Miałem tam swoje wesele i jestem zadowolony, sala bardzo ładna, spokojnie nawet na ponad 200 osób ale jak jest mniej to maja sposoby na zmniejszenie sali. U nas było ok 130 osób. Właściciele ok miożna się dogadać w każdym temacie. Za dodatkowa opłata włascicielka dekoruje sale i trzeba powiedziec ze ma gust. Jeśli szukasz kamerzysty to polecam parę z Makowa (KAMERZYSTA + FOTOGRAF)  Możesz ich znaleźć przez stronę www slub z klasapozdrawim
Gość napisał(a):Mam pytanie czy ktoś wie ile kosztuje od osoby w AUGUSTYNIAKU przy  granicznej na 2011 rok....  

Gość

20-12-2010, 23:33
Mam pytanie czy ktoś wie ile kosztuje od osoby w AUGUSTYNIAKU przy  granicznej na 2011 rok....  
Gość napisał(a):[quote=Gość]Mam pytanie czy ktoś wie ile kosztuje od osoby w AUGUSTYNIAKU przy  granicznej na 2011 rok....  [/quote]130 zł/os. bez ciasta, napojów

Gość

21-12-2010, 11:21
[quote=Gość]Mam pytanie czy ktoś wie ile kosztuje od osoby w AUGUSTYNIAKU przy  granicznej na 2011 rok....  [/quote]130 zł/os. bez ciasta, napojów
Gość napisał(a):To za te pieniądze można znalezć dużo lepszą salę. pozdro

Gość

22-12-2010, 17:57
To za te pieniądze można znalezć dużo lepszą salę. pozdro

strony: wstecz 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 66 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów