- Forum ogólne
- Ceny sali weselnej
Ceny sali weselnej
Gość napisał(a):Sala w Lipknikach pod kadzidłem jest naprawde super. Bawiłam sie tam i jest naprade wszystko bardzo fajnie. Jedzenie bardzo smaczne, POLECAM :)
Gość

Gość napisał(a):Polecam nowo otwartą salę "Marysieńka" w Myszyńcu grałem tam na otwarciu sali. Miejsc 200 akustyka super jak i otoczenie polecam.{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):w tamtym roku miałam wesele w Niezapominajce i było super. Jedzenie pyszne dużo i Cieplutkie podawane. Nawet polecałam to salę duzo osobom. Ale niestety w tym roku byłam tam na weselu i to niestety juz nie to samo. Zmieniła Kucharka. i niestety jedzenie jest niedobre.
Gość

Gość napisał(a):Sala bankietowa u p. Krzyżewskich w Lipnikach jest ok. Sala jest dość przestronna, teren wokół piękny i bardzo zadbany. Od początku wesela na całym terenie gospodarstwa agroturystycznego i przez całą noc paliły się lampki naturalnym płomieniem, dla gości - również przez całą noc paliło się ognisko... Drobnym mankamentem dla tańczących był dość śliski "parkiet", ale myślę, że p. Adam w krótkim czasie upora się z tą niedogodnością.Posiłki b. smaczne (i w dużych ilościach), kontakt z właścicielami sali, z kelnerami - serdeczny. Zdecydowanie polecamy!!!Zespół Jak Wiatr
Gość

Gość napisał(a):Witam, mam pytanie dot. sali Olimpii na Krukach. Dawno tam nie byłam, a zastanawiam się na zarezerwowaniem sali na wesele. Zależy mi na opiniach gości, jak i również młodych organizujących tam wesele. Głównie chodzi o komentarz na temat jedzenia, organizacji, czy były jakieś problemy i na co trzeba uważać. Byłabym baardzo wdzięczna za obiektywne opinie. Pozdrawiam
Gość

Gość napisał(a):a co sadzicie o sali weselnej wiolettA???{co}
Gość

Gość napisał(a):Stanowczo odradzam, poczytaj wcześniejsze wpisy{nie}
Gość

Gość napisał(a):Ja miałam wesele Olimpii w czerwcu tego roku i muszę powiedzieć,że nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń. Świetny kontakt z właścicielką Panią Danusią , która zajmuje się wszystkim i podchodzi do każdego wesela indywidualnie.Dobre jedzenie i sprawna życzliwa obsługa.Poza tym zrobili remont holu , który robi naprawdę wrażenie można zerknąć sobie na stronie internetowej. Mieliśmy na naszym weselu gości z Gdańska, Katowic i wszyscy powiedzieli, że na tak zorganizowanym weselu jeszcze nie byli,a po to się robi wesela. Pozdrawiam Magda.
Gość

Gość napisał(a):czemu tak wiele osób odradza salę wiolette? mam tam zarezerwowany termin na przyszły rok i zaczynam się obawiać. możecie napisać co jest nie tak z ta salą?
Gość

Gość napisał(a):KTO POLECA AUGUSTYNIAKA NA TYCH FORACH TO CHYBA SAM SYN.
Gość

Gość napisał(a):CHYBA SAM SYN POLECA AUGUSTYNIAKA NA TYCH FORACH.
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]CHYBA SAM SYN POLECA AUGUSTYNIAKA NA TYCH FORACH. [/quote]KTO POLECA AUGUSTYNIAKA NA TYCH FORACH TO CHYBA SAM SYN.a Ty piszesz dwa razy to sama zmieniając formę,ale nr IP masz ten sam{diabelek}
Gość

Gość napisał(a):osoba poprawiła swój wpis:P jesteś geniuszem, że to odkryłeś
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Narzeczona też piszemy przez "RZ" bo to wyraz zaczerpnięty od słowa NARZEKAĆ, ale już "żona " piszemy przez Ż jak np. Żaba ,Żmija, itp[/quote]W koncu poznalam zasady ortografii.Proszę o więcej i życzę ssspaniałej żony lub narzeczonej
Gość

Gość napisał(a):Odradzam Wiolettę - nieprzyjemna szefowa.
Gość

Gość napisał(a):Niespełna przed dwoma miesiącami miałem swój ślub i wesele. Przyjęcie organizowaliśmy w sali Wioletta. Nie mam pojęcia skąd się biorą negatywne wpisy na temat tej sali. Wesele było fantastyczne. Doskonała obsługa,dobre jedzonko i ładna sala. Zarówno my jak i goście byliśmy zadowoleni.Ze swojej strony mogę tylko zachęcać. Zainteresowanym osobom mogę podać swoje gg i odpowiedzieć na pytania.
Gość

Gość napisał(a):mozesz podac swoj nr gg?? odnosnie wioletty
Gość

Gość napisał(a):WITAM MAM PYTANIE CZY KTOŚ MOŻE WYRAZIĆ OPINIĘ O SALI WESELNEJ ,,ZYGRA,, PONIEWAŻ ROZWAŻAM ZORGANIZOWANIE TAM MOJEGO PRZYJĘCIA WESELNEGO.Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA INFO POZDRAWIAM.
Gość

Gość napisał(a):Hej! A co powiecie o Hubusie, poprawiło się coś, ciągle źle o tej sali wszyscy mówą, a ja planuję chyba tam zrobić swoje wesele, bo odpowiada mi wielkość sali. Dajcie znać :) Pozdr.
Gość

Gość napisał(a):ja byłam na sylwestrze 3 lata temu. mi się podobało, znajomi narzekali na jedzenie. jak ktoś idzie aby marudzić to w każdej sali się czegoś dopatrzy:) ważne, aby Tobie się podobało!na sylwestrze były dla gości 2 sale- na 1 były stoły na 2 parkiet i to nie było zbyt dobre rozwiązanie- nie do końca wiedzieliśmy kiedy są podawane dania, jak przyszliśmy na salę ze stołami to jedzenie było na talerzach ale już zimne.ważne też jest jak podejdziesz do sprawy dekoracji sali- oświetlenie, materiały, kwiaty (?)nie wiem jak jest w hubusie ale na przykład w olimpii byłam na weselach bez dodatkowego oświetlenia i z ...różnica ogromna. o jedzenie i obsługę zapytaj smakoszy;)
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów