Ceny sali weselnej

Założony przez Gość
strony: wstecz 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 66 dalej
Gość napisał(a):Uwierzyłam jedynie w ostatnią opinię na temat Renesansu, dziękuję za szczerość. Nie trudno się domyśleć że konkurencja działa na niekorzyść właścicieli Renesanu...szczególnie widać to na tym forum.

Gość

18-08-2010, 13:40
Uwierzyłam jedynie w ostatnią opinię na temat Renesansu, dziękuję za szczerość. Nie trudno się domyśleć że konkurencja działa na niekorzyść właścicieli Renesanu...szczególnie widać to na tym forum.
Gość napisał(a):Ja polecam salę weselną Augustyniak przy ul. Krańcowej. Sala jest bardzo elegancka a obsługa profesjonalna. Zaletą jest także duża ilość jedzenia-dużo przystawek, pyszne dania gorące a cena niewygórowana (normalna) jak na ostrołęcki rynek...

Gość

18-08-2010, 15:07
Ja polecam salę weselną Augustyniak przy ul. Krańcowej. Sala jest bardzo elegancka a obsługa profesjonalna. Zaletą jest także duża ilość jedzenia-dużo przystawek, pyszne dania gorące a cena niewygórowana (normalna) jak na ostrołęcki rynek...
Gość napisał(a):Szef kuchni Pan Darek extra gotuje to prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!godna polecenia sala!

Gość

18-08-2010, 20:36
Szef kuchni Pan Darek extra gotuje to prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!godna polecenia sala!
Gość napisał(a):[quote=Gość]Ja polecam salę weselną Augustyniak przy ul. Krańcowej. Sala jest bardzo elegancka a obsługa profesjonalna. Zaletą jest także duża ilość jedzenia-dużo przystawek, pyszne dania gorące a cena niewygórowana (normalna) jak na ostrołęcki rynek... [/quote]autoreklama dźwignią handlu...{chytry}

Gość

18-08-2010, 22:32
[quote=Gość]Ja polecam salę weselną Augustyniak przy ul. Krańcowej. Sala jest bardzo elegancka a obsługa profesjonalna. Zaletą jest także duża ilość jedzenia-dużo przystawek, pyszne dania gorące a cena niewygórowana (normalna) jak na ostrołęcki rynek... [/quote]autoreklama dźwignią handlu...{chytry}
Gość napisał(a):Tak się składa, że akurat NIE!:-)Jeśli jestem zadowolona z usługi (miesiąc temu miałam wesele na tej sali a rok temu też się bawiłam na weselu w sali przy ul. Granicznej) to czuję się w obowiązku potwierdzić jej wysoką jakość. Pozdrawiam!

Gość

19-08-2010, 10:38
Tak się składa, że akurat NIE!:-)Jeśli jestem zadowolona z usługi (miesiąc temu miałam wesele na tej sali a rok temu też się bawiłam na weselu w sali przy ul. Granicznej) to czuję się w obowiązku potwierdzić jej wysoką jakość. Pozdrawiam!
Gość napisał(a):Mam wielką prośbę o wypowiedzi osób które były w Niezapominajce planuję tam weselę w przyszłym roku ale nie wiem na co zwrócić szczególną uwagę. Czy tak jest jak niektórzy piszą na temat kelnerów i jedzenia?????????[size=18][/size]

Gość

01-09-2010, 08:31
Mam wielką prośbę o wypowiedzi osób które były w Niezapominajce planuję tam weselę w przyszłym roku ale nie wiem na co zwrócić szczególną uwagę. Czy tak jest jak niektórzy piszą na temat kelnerów i jedzenia?????????[size=18][/size]
Gość napisał(a):kazdy ma swoja opinie i swoje zdanie w niezapominajce nie jest zle jedzienie ok i kelnerzy tez tylko te schody na sale! i wc na widoku troche lipnie to wyglada no ale...

Gość

01-09-2010, 09:03
kazdy ma swoja opinie i swoje zdanie w niezapominajce nie jest zle jedzienie ok i kelnerzy tez tylko te schody na sale! i wc na widoku troche lipnie to wyglada no ale...
Gość napisał(a):Fajnie jest  w ZZ

Gość

02-09-2010, 20:40
Fajnie jest  w ZZ
Gość napisał(a):Ja byłam ostatnio w Niezapominajce na weselu i wszystko byłoby fajnie, gdyby nie jedzenie. Niedobre, mało i nie dosyć ciepłe. Porażka. Nie polecam.  

Gość

19-09-2010, 12:57
Ja byłam ostatnio w Niezapominajce na weselu i wszystko byłoby fajnie, gdyby nie jedzenie. Niedobre, mało i nie dosyć ciepłe. Porażka. Nie polecam.  
Gość napisał(a):A ja musze powiedziec ze bylam na weselichu w Niezapominajce i wszystko bylo rewelacja jedzenie pyszne ,sala swietna kelenerzy rowniez, a co do opisywanych wczesniej problemow o schodach czy jedenej toalecie to komletna bzdura wszystko to jakos nie stanowilo zadnego problemu dla gosci{mruga} .  

Gość

20-09-2010, 11:08
A ja musze powiedziec ze bylam na weselichu w Niezapominajce i wszystko bylo rewelacja jedzenie pyszne ,sala swietna kelenerzy rowniez, a co do opisywanych wczesniej problemow o schodach czy jedenej toalecie to komletna bzdura wszystko to jakos nie stanowilo zadnego problemu dla gosci{mruga} .  
Gość napisał(a):co{?}{?}{?}{?}{?}{?}{?}{?}{?}{?}{?}{?}{?}{?}

Gość

21-09-2010, 21:13
co{?}{?}{?}{?}{?}{?}{?}{?}{?}{?}{?}{?}{?}{?}
Gość napisał(a):Proszę o informacje co do sali Arkadia w Kordowie. co myślicie???{zakochany}{zakochany}

Gość

22-10-2010, 12:09
Proszę o informacje co do sali Arkadia w Kordowie. co myślicie???{zakochany}{zakochany}
Gość napisał(a):Hej wszystkim! A co sądzicie o sali na Zakładach Mięsnych? Proszę o jakieś wypowiedzi. Dodam iż planuję wesele na ok 170 osób.

Gość

22-10-2010, 12:52
Hej wszystkim! A co sądzicie o sali na Zakładach Mięsnych? Proszę o jakieś wypowiedzi. Dodam iż planuję wesele na ok 170 osób.
Gość napisał(a):sala na zakladach miesnych to sala na ponad 200 osob:){ok}{ok}

Gość

22-10-2010, 17:54
sala na zakladach miesnych to sala na ponad 200 osob:){ok}{ok}
Gość napisał(a):Ja rowniez mialam przyjemnosc ostatnio bawic sie na sali  Niezapominajka i musze powiedziec ze bardzo mia ta sala przypadła do gustu, jedzonko pyszne, obsługa w porządku, wszystko na plus, Mysle ze schody tez nie stanowią jakiegos wiekszego problemu np dla osob starszych, z tego co pamietam to jest tam chyba winda.  

Gość

23-10-2010, 12:55
Ja rowniez mialam przyjemnosc ostatnio bawic sie na sali  Niezapominajka i musze powiedziec ze bardzo mia ta sala przypadła do gustu, jedzonko pyszne, obsługa w porządku, wszystko na plus, Mysle ze schody tez nie stanowią jakiegos wiekszego problemu np dla osob starszych, z tego co pamietam to jest tam chyba winda.  
Gość napisał(a):[quote=Gość]Ja rowniez mialam przyjemnosc ostatnio bawic sie na sali  Niezapominajka i musze powiedziec ze bardzo mia ta sala przypadła do gustu, jedzonko pyszne, obsługa w porządku, wszystko na plus, Mysle ze schody tez nie stanowią jakiegos wiekszego problemu np dla osob starszych, z tego co pamietam to jest tam chyba winda.  [/quote]Winda nigdy na weselu jest nieczynna!! Bo sie zacina podobno, i wyłaczają by dzieci sie nią nie bawily, dlatego też z buta trzeba na górę.Sala fajna ale wlascicielka okropna.

Gość

24-10-2010, 13:04
[quote=Gość]Ja rowniez mialam przyjemnosc ostatnio bawic sie na sali  Niezapominajka i musze powiedziec ze bardzo mia ta sala przypadła do gustu, jedzonko pyszne, obsługa w porządku, wszystko na plus, Mysle ze schody tez nie stanowią jakiegos wiekszego problemu np dla osob starszych, z tego co pamietam to jest tam chyba winda.  [/quote]Winda nigdy na weselu jest nieczynna!! Bo sie zacina podobno, i wyłaczają by dzieci sie nią nie bawily, dlatego też z buta trzeba na górę.Sala fajna ale wlascicielka okropna.
Gość napisał(a):A co sądzicie o sali bankietowej w Lipnikach pod Kadzidłem?

Gość

24-10-2010, 16:45
A co sądzicie o sali bankietowej w Lipnikach pod Kadzidłem?
Gość napisał(a):byłam na weselu w kwadransie nie polecam ciasno i jedzenie okropne

Gość

24-10-2010, 18:35
byłam na weselu w kwadransie nie polecam ciasno i jedzenie okropne
Gość napisał(a):byłam na weselu w kwadransie nie polecam ciasno i jedzenie okropne

Gość

24-10-2010, 18:38
byłam na weselu w kwadransie nie polecam ciasno i jedzenie okropne
Gość napisał(a):Hej. Co możecie powiedzieć mi na  temat sali bankietowej "ALEKSANDRIA". W zwiastunie strony cena wynosi   125 zł od krzesełka. W trakcie ustaleń z właścicielką cena rośnie i rośnie. Właściciel dokłada też dodatkowe opłaty. Ile osób tam się pomieści? Czy przy 180-ciu osobach nie leży łokieć na łokciu?{dobani} Czy nogi złączonych stołów nie wchodzą między nogi kobiece?{ok} Czy jedyną i odpłatną atrakcją jest parada kelnerów? Zauroczony jestem wnętrzem. Co mam robić???{smutny}

Gość

24-10-2010, 19:46
Hej. Co możecie powiedzieć mi na  temat sali bankietowej "ALEKSANDRIA". W zwiastunie strony cena wynosi   125 zł od krzesełka. W trakcie ustaleń z właścicielką cena rośnie i rośnie. Właściciel dokłada też dodatkowe opłaty. Ile osób tam się pomieści? Czy przy 180-ciu osobach nie leży łokieć na łokciu?{dobani} Czy nogi złączonych stołów nie wchodzą między nogi kobiece?{ok} Czy jedyną i odpłatną atrakcją jest parada kelnerów? Zauroczony jestem wnętrzem. Co mam robić???{smutny}

strony: wstecz 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 66 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów