- Forum ogólne
- Ceny sali weselnej
Ceny sali weselnej
Gość napisał(a):nie łaska zadzwonić{?}
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]mam pytanie jestem zainteresowana salą bankietową Arkadia natomiast nie mam zielonego pojęcia ile tam chodzi za osobę? może ktoś mi pomoże? [/quote]zadzwon, bo wszystko zalezy od tego co chcesz...
Gość

Gość napisał(a):Miał ktoś może ostatnio wesele w niezapominajce?? Podobno jedzenie się popsuło???
Gość

Gość napisał(a):W sali bankietowej "Bursztynowa" w Łęgu Starościńskim cena to 110zł/os. P.S. Ową salę ma już nowy właściciel, a więc jest to zupełnie nowa sala, z nowym wystrojem i z dobrymi obyczajami.
Gość

Gość napisał(a):Ja dziękuje za taką salę skoro właściciel oszczędza nawet na reklamie,skoro nie stać go na reklame tylko reklamuje się tutaj to napewno nie zrobi nam porządnego wesela
Gość

Gość napisał(a):Mam wielką prośbę o wypowiedzi osób które były w Renesansie, planuję tam weselę w przyszłym roku ale nie wiem na co zwrócić szczególną uwagę. Czy tak jest jak niektórzy piszą na temat kelnerów??? Ilu przypada np. na 150 osób? Czy ktoś dba o porządek w toaletach? Proszę o szczere opinie bo chciałabym żeby wesele wyszło jak najlepiej. Pozdrawiam i dziękuję za opinie.
Gość

Gość napisał(a):Mam wielką prośbę o wypowiedzi osób które były w Renesansie, planuję tam weselę w przyszłym roku ale nie wiem na co zwrócić szczególną uwagę. Czy tak jest jak niektórzy piszą na temat kelnerów??? Ilu przypada np. na 150 osób? Czy ktoś dba o porządek w toaletach? Proszę o szczere opinie bo chciałabym żeby wesele wyszło jak najlepiej. Pozdrawiam i dziękuję za opinie.
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Miał ktoś może ostatnio wesele w niezapominajce?? Podobno jedzenie się popsuło??? [/quote]Nie wiem jakie było kiedyś ale byłam miesiąc temu i nic szczególniego, nie było zbytnio apetyczne, tak jakby odgrzewane po raz kolejny i nie wszystkim wystarczało po 1 porcji i trzeba było trochę czekać aż łaskawie donieśli {chytry}Ale druga salka, cista, owoce, bez jakichkolwiek zastrzerzeń, wszystko rozpływało się w ustach {jezyk}
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Miał ktoś może ostatnio wesele w niezapominajce?? Podobno jedzenie się popsuło??? [/quote]Nie wiem jakie było kiedyś ale byłam miesiąc temu i nic szczególniego, nie było zbytnio apetyczne, tak jakby odgrzewane po raz kolejny i nie wszystkim wystarczało po 1 porcji i trzeba było trochę czekać aż łaskawie donieśli {chytry}Ale druga salka, cista, owoce, bez jakichkolwiek zastrzerzeń, wszystko rozpływało się w ustach {jezyk} [/quote]Wcześniej było lepsze jedzenie w Niezapominajce, ale nawet pomimo tego jest najlepsze ze wszystkich sal weselnych w Ostrołęce...
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Mam wielką prośbę o wypowiedzi osób które były w Renesansie, planuję tam weselę w przyszłym roku ale nie wiem na co zwrócić szczególną uwagę. Czy tak jest jak niektórzy piszą na temat kelnerów??? Ilu przypada np. na 150 osób? Czy ktoś dba o porządek w toaletach? Proszę o szczere opinie bo chciałabym żeby wesele wyszło jak najlepiej. Pozdrawiam i dziękuję za opinie. [/quote]bylam tam 2 tygodnie temu na weselu i na pewno nie zrobilabym tam swojego wesela na 120 osób bylo dwoch sierotów -bo kelnerami to bym ich nie nazwala toalety-fatalne lepiej na dwor isc jesli faceta jak na sali jest ble to sprzatniesz pewnie sama
Gość

Gość napisał(a):jeśli nie wiesz to się nie wypowiadaj bo dwa tygodnie temu nie było 2 tylko 5 kelnerow i nie psuj wlaścicielom renomy debilu
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Mam wielką prośbę o wypowiedzi osób które były w Renesansie, planuję tam weselę w przyszłym roku ale nie wiem na co zwrócić szczególną uwagę. Czy tak jest jak niektórzy piszą na temat kelnerów??? Ilu przypada np. na 150 osób? Czy ktoś dba o porządek w toaletach? Proszę o szczere opinie bo chciałabym żeby wesele wyszło jak najlepiej. Pozdrawiam i dziękuję za opinie. [/quote]bylam tam 2 tygodnie temu na weselu i na pewno nie zrobilabym tam swojego wesela na 120 osób bylo dwoch sierotów -bo kelnerami to bym ich nie nazwala toalety-fatalne lepiej na dwor isc jesli faceta jak na sali jest ble to sprzatniesz pewnie sama [/quote]"dwóch sierotów" - chyba dwie sieroty? halo poprawność językowa się kłania{chytry}
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Mam wielką prośbę o wypowiedzi osób które były w Renesansie, planuję tam weselę w przyszłym roku ale nie wiem na co zwrócić szczególną uwagę. Czy tak jest jak niektórzy piszą na temat kelnerów??? Ilu przypada np. na 150 osób? Czy ktoś dba o porządek w toaletach? Proszę o szczere opinie bo chciałabym żeby wesele wyszło jak najlepiej. Pozdrawiam i dziękuję za opinie. [/quote]ja miesiac temu mialam wesele w pensjonacie wioletta polecam wszytkim jedzenie przepyszne super mila obsluga i bardzo czysto. Moi goscie byli zachwyceni sala. Naprwde jesli zastanawiacie sie gdzie zrobic wesele to polecam z czystym sumieniem!!!
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Mam wielką prośbę o wypowiedzi osób które były w Renesansie, planuję tam weselę w przyszłym roku ale nie wiem na co zwrócić szczególną uwagę. Czy tak jest jak niektórzy piszą na temat kelnerów??? Ilu przypada np. na 150 osób? Czy ktoś dba o porządek w toaletach? Proszę o szczere opinie bo chciałabym żeby wesele wyszło jak najlepiej. Pozdrawiam i dziękuję za opinie. [/quote]ja miesiac temu mialam wesele w pensjonacie wioletta polecam wszytkim jedzenie przepyszne super mila obsluga i bardzo czysto. Moi goscie byli zachwyceni sala. Naprwde jesli zastanawiacie sie gdzie zrobic wesele to polecam z czystym sumieniem!!! [/quote]a jaka cena?? i co musieliscie kupic sami?
Gość

Gość napisał(a):hm..................obilo mi sie o uszy ze w Zapominajce bylo zatrucie,byli hospitalizowani nawet uczestnicy przyjecia!!!!!!!!!!!!!!
Gość

Gość napisał(a):hm..................obilo mi sie o uszy ze w Zapominajce bylo zatrucie,byli hospitalizowani nawet uczestnicy przyjecia!!!!!!!!!!!!!!
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]Mam wielką prośbę o wypowiedzi osób które były w Renesansie, planuję tam weselę w przyszłym roku ale nie wiem na co zwrócić szczególną uwagę. Czy tak jest jak niektórzy piszą na temat kelnerów??? Ilu przypada np. na 150 osób? Czy ktoś dba o porządek w toaletach? Proszę o szczere opinie bo chciałabym żeby wesele wyszło jak najlepiej. Pozdrawiam i dziękuję za opinie. [/quote]ja miesiac temu mialam wesele w pensjonacie wioletta polecam wszytkim jedzenie przepyszne super mila obsluga i bardzo czysto. Moi goscie byli zachwyceni sala. Naprwde jesli zastanawiacie sie gdzie zrobic wesele to polecam z czystym sumieniem!!! [/quote]a jaka cena?? i co musieliscie kupic sami? [/quote]placilismy 130zł, musielismy kupic oczywiscie alkohol i cisata. dodatkowo placilismy za stół wiejscki ale to chyba na wszystkich salach jest oddzielnie. I dodam, że jest od groma jedzenia, do nas na poprawiny przyszli ponad polowa gosci a jeszcze sporo jedzenia zostało.
Gość

mppm napisał(a):czy mogłabym prosić szczęśliwą mężatkę, która miała wesele we Wioletcie o dodatkowe info o sali, dekoracji jedzeniu, właścicielach i jak można by było jakieś zdjęcia jak wygląda sala podczas imprezy. za rok mam tam wesele i jestem bardzo ciekawa szczegółów. będę wdzięczna za każdą informacjęmój mail: mppm1987.gmail.compozdrawiam
mppm
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]Mam wielką prośbę o wypowiedzi osób które były w Renesansie, planuję tam weselę w przyszłym roku ale nie wiem na co zwrócić szczególną uwagę. Czy tak jest jak niektórzy piszą na temat kelnerów??? Ilu przypada np. na 150 osób? Czy ktoś dba o porządek w toaletach? Proszę o szczere opinie bo chciałabym żeby wesele wyszło jak najlepiej. Pozdrawiam i dziękuję za opinie. [/quote]ja miesiac temu mialam wesele w pensjonacie wioletta polecam wszytkim jedzenie przepyszne super mila obsluga i bardzo czysto. Moi goscie byli zachwyceni sala. Naprwde jesli zastanawiacie sie gdzie zrobic wesele to polecam z czystym sumieniem!!! [/quote]a jaka cena?? i co musieliscie kupic sami? [/quote]placilismy 130zł, musielismy kupic oczywiscie alkohol i cisata. dodatkowo placilismy za stół wiejscki ale to chyba na wszystkich salach jest oddzielnie. I dodam, że jest od groma jedzenia, do nas na poprawiny przyszli ponad polowa gosci a jeszcze sporo jedzenia zostało. [/quote]oczywiście jedzenie ktore zostalo oddaja??
Gość

Gość napisał(a):Sala Renesans ma zażartą konkurencję lub ktoś ma inne powody dla których pisze w ten sposób szczególnie z nr IP 83.6.74.48. nie wierzcie w takie opinie na temat tej sali bo u mnie one wzbudzają śmiech, a z tego względu tylko, iż miałem tam własne wesele i wiem jak wygląda tam najmniejszy szczegół i jakie były reakcje i odczucia ludzi. Nie mogę powstrzymać śmiechu jak ktoś się ogłupia próbując bezcześcić czyjąś markę. Napisze że obsługa Pełen Profesjonalizm. Prawda obroni się sama!
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów