Ceny sali weselnej

Założony przez Gość
strony: wstecz 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 66 dalej
Gość napisał(a):autoreklama dźwignią handlu-aż się czytać nie chce-sami siebie zachwalacie

Gość

23-04-2010, 10:14
autoreklama dźwignią handlu-aż się czytać nie chce-sami siebie zachwalacie
Gość napisał(a):[quote=Gość]Obsługa profesionalna nie bądz śmieszny dzieci obsługują i ty nazywasz profesionalna?? [/quote]Jeśli obsługa w tej sali to dla Ciebie dzieci, to od razu widać, że nie masz pojęcia, o czym piszesz... Trzeba było zażądać jeszcze dowodów osobistych, jeśli masz wątpliwości {mruga} Chyba normalne, że nie zatrudnią 80-latków... Muszą to być ludzie młodzi, energiczni, bo kto by wytrzymał całą noc na nogach...{nie}

Gość

23-04-2010, 15:32
[quote=Gość]Obsługa profesionalna nie bądz śmieszny dzieci obsługują i ty nazywasz profesionalna?? [/quote]Jeśli obsługa w tej sali to dla Ciebie dzieci, to od razu widać, że nie masz pojęcia, o czym piszesz... Trzeba było zażądać jeszcze dowodów osobistych, jeśli masz wątpliwości {mruga} Chyba normalne, że nie zatrudnią 80-latków... Muszą to być ludzie młodzi, energiczni, bo kto by wytrzymał całą noc na nogach...{nie}
Gość napisał(a):A co myślicie o Aleksandrii ?? Czy ktoś miał tam wesele lub był jako gość i mógłby sie podzielić opinią.

Gość

26-04-2010, 12:49
A co myślicie o Aleksandrii ?? Czy ktoś miał tam wesele lub był jako gość i mógłby sie podzielić opinią.
Gość napisał(a):Od początku to warto poczytać o wszystkich salach.....a jest co:){chytry}

Gość

26-04-2010, 21:13
Od początku to warto poczytać o wszystkich salach.....a jest co:){chytry}
Gość napisał(a):poczytasz o wszystkich salach i może któraś Ci się spodoba{gafa}{diabelek}

Gość

26-04-2010, 22:01
poczytasz o wszystkich salach i może któraś Ci się spodoba{gafa}{diabelek}
Gość napisał(a):{nie}te forum to za......sty kabaret debili i psudo cwaniaków

Gość

27-04-2010, 01:22
{nie}te forum to za......sty kabaret debili i psudo cwaniaków
Gość napisał(a):^^^^{diabelek}{diabelek}{diabelek}{ok}

Gość

27-04-2010, 11:22
^^^^{diabelek}{diabelek}{diabelek}{ok}
Gość napisał(a):Chciałbym wrócić do sedna tematu{usmiech} A mianowicie CEN!!Będę brał ślub na jesieni a nie mam jeszcze sali i chciałbym się zorientować jakie są na chwilę obecną ceny w salach weselnych!!! Z góry dziękuje za konstruktywne odpowiedzi{tak}

Gość

01-05-2010, 14:04
Chciałbym wrócić do sedna tematu{usmiech} A mianowicie CEN!!Będę brał ślub na jesieni a nie mam jeszcze sali i chciałbym się zorientować jakie są na chwilę obecną ceny w salach weselnych!!! Z góry dziękuje za konstruktywne odpowiedzi{tak}
Gość napisał(a):[quote=Gość]Chciałbym wrócić do sedna tematu{usmiech} A mianowicie CEN!!Będę brał ślub na jesieni a nie mam jeszcze sali i chciałbym się zorientować jakie są na chwilę obecną ceny w salach weselnych!!! Z góry dziękuje za konstruktywne odpowiedzi{tak} [/quote]Oj, to musisz sie pospieszyć z zamówieniem, bo w niektórych salach są juz zapisy na 2011rok. Ty mówisz, że planujesz wesele jesienią, więc pewnie znajdziesz, bo najbardziej oblegane są terminy wakacyjne...Ceny wahają się w granicach 120 - 130zł. W Ostrołęce chyba taniej nie znajdziesz... życzę powodzenia w poszukiwaniach i udanego wyboru {usmiech}

Gość

01-05-2010, 16:10
[quote=Gość]Chciałbym wrócić do sedna tematu{usmiech} A mianowicie CEN!!Będę brał ślub na jesieni a nie mam jeszcze sali i chciałbym się zorientować jakie są na chwilę obecną ceny w salach weselnych!!! Z góry dziękuje za konstruktywne odpowiedzi{tak} [/quote]Oj, to musisz sie pospieszyć z zamówieniem, bo w niektórych salach są juz zapisy na 2011rok. Ty mówisz, że planujesz wesele jesienią, więc pewnie znajdziesz, bo najbardziej oblegane są terminy wakacyjne...Ceny wahają się w granicach 120 - 130zł. W Ostrołęce chyba taniej nie znajdziesz... życzę powodzenia w poszukiwaniach i udanego wyboru {usmiech}
Gość napisał(a):Dzięki! Tak naprawdę z salą na jesień nie ma problemu{usmiech}Tylko jeszcze chciałbym wiedzieć jak kształtują się ceny!!!

Gość

01-05-2010, 16:47
Dzięki! Tak naprawdę z salą na jesień nie ma problemu{usmiech}Tylko jeszcze chciałbym wiedzieć jak kształtują się ceny!!!
Gość napisał(a):Jeśli sala ma wolne terminy na jesień to chyba jakaś remiza.

Gość

01-05-2010, 23:04
Jeśli sala ma wolne terminy na jesień to chyba jakaś remiza.
Gość napisał(a):bzdurne pytanie jedz i zapytaj sie{nie}

Gość

02-05-2010, 00:35
bzdurne pytanie jedz i zapytaj sie{nie}
Gość napisał(a):Najlepiej samemu zrobić rundkę po tych salach i porozmawiać osobiście z właścicielami. Nie ma co sugerować sie opiniami na forum... Ceny od 120-130 zł/os. ale nieraz w tę cenę nie wliczone jest ciasto i owoce

Gość

02-05-2010, 16:43
Najlepiej samemu zrobić rundkę po tych salach i porozmawiać osobiście z właścicielami. Nie ma co sugerować sie opiniami na forum... Ceny od 120-130 zł/os. ale nieraz w tę cenę nie wliczone jest ciasto i owoce
Gość napisał(a):Chiciałabym dowiedzieć się czegoś na temat sali Wiktoria w Łęgu??

Gość

11-05-2010, 13:02
Chiciałabym dowiedzieć się czegoś na temat sali Wiktoria w Łęgu??
Gość napisał(a):widziałas sale i teraz ja Tobie zadam pytanie czego sie po niej możesz spodziewć-tylko nie licz na cud{nie}

Gość

14-05-2010, 11:01
widziałas sale i teraz ja Tobie zadam pytanie czego sie po niej możesz spodziewć-tylko nie licz na cud{nie}
Gość napisał(a):A ja wam powiem że najlepsze wesela odbywają się w OLIMPII .   miła obsługa , super jedzonko , ogromna sala ! Atmosfera wymiata ! POLECAM ! ale niesttety nie wiem o cenach bo byłem gościem ! OLIMPIA the best ! dowiedzcie się więcej  ! ps: śliczne kelnereczki :D{mruga}

Gość

14-05-2010, 11:27
A ja wam powiem że najlepsze wesela odbywają się w OLIMPII .   miła obsługa , super jedzonko , ogromna sala ! Atmosfera wymiata ! POLECAM ! ale niesttety nie wiem o cenach bo byłem gościem ! OLIMPIA the best ! dowiedzcie się więcej  ! ps: śliczne kelnereczki :D{mruga}
Gość napisał(a): a ja chcialam wam zwrocic uwage na bardzo wazna kwestie -do mojego wesela zostało 2 tygodnie i powiem wam ze przezywam straszny koszmar z goscmi,ktorych w sumie zaprosiłam ok 200 osób a na dzień dzisiejszy wiem ze przyjdzie na wesele jedynie 60 osób a zaplacić musze i tak za 110 osób -niestety po czesci rozumiem niektorych z rodziny i znajomych w sumie to dla kazdego pojscie na wesele jest dużym wydatkiem i powiem wam ze nie bardzo sie usmiecha isc na byle jakie wesele bo jak placa to i chca  fajnego miejsca i zabawy -tak własnie przypadkowo usłyszalam dlaczego nie przyjda do mnie tylko pojda do kuzynki -bo u iwony to bedzie to i tamto i sala super wiec lepiej isc na nastepne wesele w rodzinie  -przykre ale niestety takie sa dzis realia zapraszani tez zrobili sie bardzo wymagający

Gość

14-05-2010, 12:13
a ja chcialam wam zwrocic uwage na bardzo wazna kwestie -do mojego wesela zostało 2 tygodnie i powiem wam ze przezywam straszny koszmar z goscmi,ktorych w sumie zaprosiłam ok 200 osób a na dzień dzisiejszy wiem ze przyjdzie na wesele jedynie 60 osób a zaplacić musze i tak za 110 osób -niestety po czesci rozumiem niektorych z rodziny i znajomych w sumie to dla kazdego pojscie na wesele jest dużym wydatkiem i powiem wam ze nie bardzo sie usmiecha isc na byle jakie wesele bo jak placa to i chca  fajnego miejsca i zabawy -tak własnie przypadkowo usłyszalam dlaczego nie przyjda do mnie tylko pojda do kuzynki -bo u iwony to bedzie to i tamto i sala super wiec lepiej isc na nastepne wesele w rodzinie  -przykre ale niestety takie sa dzis realia zapraszani tez zrobili sie bardzo wymagający
Gość napisał(a):[quote=Gość] a ja chcialam wam zwrocic uwage na bardzo wazna kwestie -do mojego wesela zostało 2 tygodnie i powiem wam ze przezywam straszny koszmar z goscmi,ktorych w sumie zaprosiłam ok 200 osób a na dzień dzisiejszy wiem ze przyjdzie na wesele jedynie 60 osób a zaplacić musze i tak za 110 osób -niestety po czesci rozumiem niektorych z rodziny i znajomych w sumie to dla kazdego pojscie na wesele jest dużym wydatkiem i powiem wam ze nie bardzo sie usmiecha isc na byle jakie wesele bo jak placa to i chca  fajnego miejsca i zabawy -tak własnie przypadkowo usłyszalam dlaczego nie przyjda do mnie tylko pojda do kuzynki -bo u iwony to bedzie to i tamto i sala super wiec lepiej isc na nastepne wesele w rodzinie  -przykre ale niestety takie sa dzis realia zapraszani tez zrobili sie bardzo wymagający [/quote]To nie trzeba było robić wesela tego dnia co kuzynka, tylko się z nią dogadać!!! Któraś z Was mogła zmienić termin, a tak to nie będziesz ani Ty u niej, ani Ona u Ciebie{! Ale to i tak nie tłumaczy zachowanie gości, którzy sąnie w porządku wobec Ciebie i Twoich rodziców... Mogliby się zorganizować i jakoś podzielić... To tylko o nich świadczy!!!

Gość

14-05-2010, 14:32
[quote=Gość] a ja chcialam wam zwrocic uwage na bardzo wazna kwestie -do mojego wesela zostało 2 tygodnie i powiem wam ze przezywam straszny koszmar z goscmi,ktorych w sumie zaprosiłam ok 200 osób a na dzień dzisiejszy wiem ze przyjdzie na wesele jedynie 60 osób a zaplacić musze i tak za 110 osób -niestety po czesci rozumiem niektorych z rodziny i znajomych w sumie to dla kazdego pojscie na wesele jest dużym wydatkiem i powiem wam ze nie bardzo sie usmiecha isc na byle jakie wesele bo jak placa to i chca  fajnego miejsca i zabawy -tak własnie przypadkowo usłyszalam dlaczego nie przyjda do mnie tylko pojda do kuzynki -bo u iwony to bedzie to i tamto i sala super wiec lepiej isc na nastepne wesele w rodzinie  -przykre ale niestety takie sa dzis realia zapraszani tez zrobili sie bardzo wymagający [/quote]To nie trzeba było robić wesela tego dnia co kuzynka, tylko się z nią dogadać!!! Któraś z Was mogła zmienić termin, a tak to nie będziesz ani Ty u niej, ani Ona u Ciebie{! Ale to i tak nie tłumaczy zachowanie gości, którzy sąnie w porządku wobec Ciebie i Twoich rodziców... Mogliby się zorganizować i jakoś podzielić... To tylko o nich świadczy!!!
Gość napisał(a):ale to nie jest tego samego dnia roznica jest miesiac-kuzynka ma po mnie!!!!!!!!!! i tak realnie to kazdy z nas wybiera co lepsze

Gość

14-05-2010, 15:04
ale to nie jest tego samego dnia roznica jest miesiac-kuzynka ma po mnie!!!!!!!!!! i tak realnie to kazdy z nas wybiera co lepsze
Gość napisał(a):[quote=Gość]Chiciałabym dowiedzieć się czegoś na temat sali Wiktoria w Łęgu?? [/quote]A cos takiego to wogole jeszcze istnieje?????

Gość

14-05-2010, 16:24
[quote=Gość]Chiciałabym dowiedzieć się czegoś na temat sali Wiktoria w Łęgu?? [/quote]A cos takiego to wogole jeszcze istnieje?????

strony: wstecz 1 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 66 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów