- Forum ogólne
- Ceny sali weselnej
Ceny sali weselnej
Gość napisał(a):Czy ktoś coś słyszał o sali za Goworowem w Brzeźnie????U Pana Skrzecza??????Jeśli tak, to proszę dajcie znać. Dzięki.
Gość

Gość napisał(a):No niestety też o tym słyszałam a u Ciebie zespół grał na balkonie??? Jak akustyka??? Moszesz dać mi jakieś rady na co tam uważać?? Są jakieś kruczki w umowie???
Gość

Gość napisał(a):to w której sali zostałaś "wkręcona w cenę"??
Gość

Gość napisał(a):Co do Zielonego Zakątka!Zalezy ile osob bedzie na weselu max 130!! MAX! I w jakim okresie bedzie wesele ja mialam w pazdzierniku nie bylo za cieplo wiec wszystko tzn( wiejski stół i cista kawa stały w srodku sali) bo jak jest cieplo oni wystawiaja to na taras i jest wiecej miejsca na sali i wtedy zespol moze stac na dole!!!:) i jest o wiele lepiej akustyka lepsza wiadomo!bo jak na balkonie .... to wiadomo ale zle nie było!goscie bawili sie i nie narzekali;-) co do umowy nie mialam zadnych zastrzezen wszystko było ok;-) jak na umowie ;-)Letnia pora w zakątku jest bajecznie !polecam{ok}{ok}{ok}{ok}powodzenia....
Gość

Gość napisał(a):dla mnie to nie do końca wkręcenie w cenę sali, trzeba po prostu się dogadać za co się dopłaca, nie jest przymusem brać np. wiejski stół czy światła i nie ma się dziwić że może być za to dopłata. W salonie jak oglądacie nowiutkie autko z fullll wypasem to nie znaczy że za cenę z reklamy dostaniecie takie same. pytać ludzie, pytać !!
Gość

Gość napisał(a):a ja was przestrzegam przed wersalem w myszyncu bylam w swieta na weselu i bylo {dobani}
Gość

Gość napisał(a):Co do sal weselnych w naszym mieście, to słyszałam wiele negatywnych opinii o Niezapominajce, a dokładnie mam na myśli jedzonko gdyż pozostawia wiele do życzenia niedogotowane ziemniaczki, nie dosmażone kotlety, słyszałam też ze nie ma tam klimatyzacji a to totalna porażka {tak}, i jest tam jakaś mała łazienka w której nawet szczupłej osobie jest się ciężko zmieścić {dobani}{dobani}{dobani}, a nad bezpieczeństwem całej imprezy rzekomo pieczę sprawuje syn właścicielki ma 17 lat:) który miedzy czasie pracuje też jako kelner{chytry}{chytry} pogratulować zaradności, gdyż z pewnoscia ciezko mu pogodzic te dwa etaty i to jeszcze w tym samym czasie{diabelek}{diabelek}{diabelek}{zdziwko}
Gość

Gość napisał(a):W Niezapominajce jedzenie jest super, klima jest na 100% (wiem, bo siedziałam przy niej - co mnie mniej cieszyło akurat), obsługa profesjonalna, co do ochrony - nie wypowiadam się, bo nie mam pojęcia,ale przez całe wesele było spokojnie. Łazienki są dwie i nie było korków (ok. 150 gości weselnych).Ja polecam baaaaaaardzo.
Gość

Gość napisał(a):NO WŁAŚNIE SŁYSZAŁAŚ A NIE BYŁAŚ WIĘC JAKIM PRAWEM SIĘ WYPOWIADASZ WOGÓLE????? MY MIELIŚMY TAM WESELE I POWIEM JEDNO SALA GODNA POLECENIA WSZYSTKO SUPER. A ŁAZIENKI WCALE NIE SĄ MAŁE I NIE PRZESADZAJ Z WYPOWIEDZIĄ SKORO NIE MIAŁAŚ PRZYJEMNOŚCI BYĆ TAM NA ŻADNYM WESELU!!!!
Gość

Gość napisał(a):W Niezapominajce jedzenie jest smaczne i gustownie podane.Klimatyzacja jest na pewno ( włączają nawet gdy jest chłodno ,,bo zepsują się przystawki"). Łazienka jest może nie za duża, ale chyba nie będziecie tańczyć w łazience.Obsługa miła więc nie ważne czy ktoś ma 17 lat czy 80, ważne by znał się na swojej robocie.
Gość

Gość napisał(a):bylem tam na weselu i powiedziec moge jedno jedzenie smaczne to nie jest napewno{dobani} ,
Gość

Gość napisał(a):zmień IP jak już piszesz same negatywy jako dwie różne osoby{dobani}
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]ja doradze Tobie jednak odrobine wlasnej inicjatywy i przejechanie sie po wszystkich salach ,zobaczysz wszystko sam i sam podejmij decyzje wedle wlsnego gustu-bo w sumie wybor sali to nie zakup dezodorantu za 20zł.Moge jedynie Tobie powiedzieć ze ja przez to forum omal nie popelniłam strasznego bledu,poniewaz wybrałam i zarezerwowałam sobie sale a potem przeczytalam chore wypowiedzi o jej wlascicielach itp i sie przestraszylam i zmienialam ją -traf jednak chcial ze za 4 m-ce bylam w tej sali na weselu i co? wszystko bylo naprawde rewelka ze nawet bym nie pomyslała ze w takiej Ostrolece mozna tak zrobic weselicho -wrocilam do tej sali zreszta juz na inny ,mniej fajny termin i bylam bardzo zadowolona /nie bede tu podawac nazw tych sal bo nie chodzi mi o krypto reklame a jedynie o podkreslenie rangi slusznosci drogi poszukiwań/ a nad to sala ktora drugi raz wybralam miala miec w/g tego forum super wlascicieli a nawet zaliczki nie chcieli mi zwrocic! takze rusz sie sam i poogladaj i porozmawiaj o szczegołach -zwroc uwage na dodatkowe oplaty bo w wiekszosci sal cena jest ok ale jak dochodzi do wesela to okazjuje sie ze dekoracja ktora widziales jest platna i np.stol mlodych sciana za mlodymi czy pokrowce,swieczki itp czy wreszcie udekorowaqnie samej sali aby nie wygladala jak remiza daje ok 1000-1500 a i tak to wezniesz bo w golej sali raczej nie bedzie fajnie -koszt juz wzrasta -zreszta szukasz tu podpowiedzi mi nawet kolezanka sklamala o cenie w sali zebym tylko tam nie poszła gdzie ona miala wesele ale tacy juz chyba Polacy sa i bedąpowodzenia[/quote]Bardzo podoba mi się powyższy wpis - sama tak wybrałam salę, jeździliśmy, weszliśmy do jednej w ogóle wcześniej nie branej pod uwagę, zobaczyliśmy salę akurat w dekoracji po sobotnim weselu i się oboje z mężem zachwyciliśmy :) Wesele było dawno i od 2007 roku wiele sal i wystrojów się w O-ce zmieniło i pewnie dziś zachwyciłoby mnie co innego, ale zobaczyć salę na własne oczy - to jest to :) A dziś miło wspominam swoje wesele i uwierzcie nie ma znaczenia kształt i wygląd zewnętrzny budynku bo w środku można robić cuda - wszystko zależy od właściciela sali i kreatywności pary młodej :)
Gość

Gość napisał(a):Człowieku myśl troche bo w domu z jednego komputera korzysta czasami kilka osob!myślenie nie boli!{diabelek}{diabelek}{diabelek}
Gość

Gość napisał(a):I DODAM JESZCZE ŻE TO JEST FORUM I KAŻDY MOŻE TU NAPISAĆ TO CO CHCE!! DO TEGO SŁUŻY FORUM JAKBY KTOŚ NIE WIEDZIAŁ, CZASAMI REMIZA ZA 1500ZŁ JEST O WIELE LEPSZĄ SALĄ NIŻ TE KTÓRE ZA WSZELKĄ CENĘ CHCĄ UCHODZIĆ ZA NAJLEPSZE A W RZECZYWISTOŚCI NIE MAJA NIC PRZYZWOITEGO DO ZAOFEROWANIA POZA (NIESMACZNYM JEDZENIEM,CHAMSKĄ OBSŁUGĄ) I TO NAZYWAJĄ WYSOKIM STANDARDEM!!
Gość

Gość napisał(a):Ja mam wesele w Łomży : Tam cena wyjściowa to 130 zł od osoby plus możliwa zwyżka niestety az do 155 zł i tak liczymy,że jednak końcowo to wyjdzie ..Sala jest nowa.. dan ciepłych jest 6 przekąsek 12 plus ciasto ,napoje i owoce na full
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Ja mam wesele w Łomży : Tam cena wyjściowa to 130 zł od osoby plus możliwa zwyżka niestety az do 155 zł i tak liczymy,że jednak końcowo to wyjdzie ..Sala jest nowa.. dan ciepłych jest 6 przekąsek 12 plus ciasto ,napoje i owoce na full [/quote]W Ostrołęce 130 zł/os. to też standard...
Gość

Gość napisał(a):Dodam jeszcze, żebyście nie sugerowali się tymi negatywnymi opiniami na temat Niezapominajki... Każdy, kto miał tam wesele, wie najlepiej, że organizacja jest super... jedzenie przepyszne...obsługa profesjonalna. Nie można wierzyć tym, co nigdy tam nie byli i może nawet nie maja pojęcia, gdzie znajduje sie ta sala {diabelek}
Gość

Gość napisał(a):Obsługa profesionalna nie bądz śmieszny dzieci obsługują i ty nazywasz profesionalna??
Gość

Gość napisał(a):RZECZYWIŚCIE NIE KAŻDY WIE GDZIE ZNAJDUJE SIĘ NIEZAPOMINAJKA( BO TE MIEJSCE NIE PRZYPOMINA SALI WESELNEJ) BO TO JEDYNA SALA W KTÓREJ WYSTĘPUJĄ WYSOKIE SCHODY:) I PO ZAKOŃCZENIU WESELA MOŻNA ZJECHAĆ NA NICH NA ZĘBACH!!!!{tak}{tak} I DAĆ DWA KROCZKI I KUPIĆ SOBIE CZIPSY W BIEDRONCE NA DROGĘ POWROTNA DO DOMU:) {jezyk}
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów