- Forum ogólne
- Ceny sali weselnej
Ceny sali weselnej
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]WitamProszę o poradę sali. Będę miał wesele na ok.150 osób. Zastanawiałem się nad Augustyniakiem, choć słyszałem opinie, że na tyle gości to sala jest za duża, że jak wszyscy pójdą się bawić to i tak będą pustki. Będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam[/quote]Witaj- nie jestem z konkurencji , miałam wesele 2 lata temu -nie polecam , bardzo przecietne jedzenie sala wygląda jak remiza z lat 80-siątych o właścicielach i ich zachowaniu nie chce sie wypowiadać ?[/quote]to dlaczego zrobiłes wesele w sali wygladajacej jak remiza skoro nie podobała ci się? ....ewidentnie widać że ktoś celowo pisze takie bzdury...
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]powiem tak gram w zespole juz kawałek czasu i praktycznie w kazdej sali mielismy juz wesele..owszem moze sala augustyniak nie zachwyca wyglądem bo sa juz sale nowsze i ładniejsze ale jedzeniem jeszcze długo im nie dorównają i organizacją tez nie predko.. osobiscie uwazam ze połowa wypowiedzi to wzajemne wytyczki włascicieli sal co jes poprostu chore[/quote]smak jedzenia to rzecz gustu jednak nie wiem czlowieku gdzie grywałeś ale mi jak w Augustyniaku podali odiad to talerz wygladal jak z baru na dworcu centralnym!!!!!!!!!!!! i az sie nie chcialo jesc a smak bez rewelacji!!!!!!!tu jednak przyznam racje nastepnej wypowiedzi ze mlodzi biegaja od sali do sali targuja sie o kazda złotówke i mysla ze dostana cuda za 130 zł.troche pomyslcie
Gość

Gość napisał(a):Augustyniak to 1 liga jeżeli chodzi o jedzenie obsługę i właścicieli, wygląd sali to rzecz gustu. Jeżeli chodzi o dekorację czy ilość przystawek to chyba kwestia uzgodnienia ceny z młodymi, za dekorację i inne dodatki się dopłaca, tak jest na każdej sali. Młodym parom życzę trafnych decyzji w wyborze, nie sugerowania się wypowiedziami konkurencji Państwa Augustyniak bo na to mi te opinie wyglądają, jestem z branży foto-video, popytajcie wśród osób pracujących na weselach, ja nie znam nikogo kto by o salach "Augustyniak" miał złe zdanie. moja ocena 10/10 nie czytajcie anonimów, tylko pytajcie !!...ten sos do greckiej {jezyk}
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]WitamProszę o poradę sali. Będę miał wesele na ok.150 osób. Zastanawiałem się nad Augustyniakiem, choć słyszałem opinie, że na tyle gości to sala jest za duża, że jak wszyscy pójdą się bawić to i tak będą pustki. Będę wdzięczny za pomoc.PozdrawiamDobrze, już wiem, że sala Augustyniak nie jest rewelacją. Ale czy mogę prosić o propozycje konkretnych sal?Bardzo mi zależy na waszej opinii.
Gość

Gość napisał(a):..grywałem na wielu salach dlatego uwazam ze moja opinia jest obiektywna ..natomiast Twoja opinia co do talezy wydaje sie byc sugestywna a co za tym idzie nasówa sie wniosek ze jestes włascicielem innej sali i próbijesz oczerniac konkurencje
Gość

Gość napisał(a):Augustyniak to rewelacja a krytykę uprawiają własciciele kiepskich sal,...
Gość

Gość napisał(a):hahaha głąby, wg was każda negatywna opinia pisana jest przez właściciela innej sali {tak} jasne, czyli te setki krytycznych opinii piszą właściciele? sal jest nie tak dużo, załóżmy że co drugi właściciel bawi się w taką dziecinadę - wierzycie, że nie mają nic innego do roboty tylko bawić się w przepychanki słowne z idiotami na forum?żal mi was, krytyka to krytyka! jednemu podoba się to, innemu tamto! jeden gustuje w kebabach, inny w makaronach, jeden lubi kiełbasę, inny kawior...gusta, gusta, gusta!!!!!!!!!!! ale wam ciężko to zrozumieć, kapuściane głąby...
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]..grywałem na wielu salach dlatego uwazam ze moja opinia jest obiektywna ..natomiast Twoja opinia co do talezy wydaje sie byc sugestywna a co za tym idzie nasówa sie wniosek ze jestes włascicielem innej sali i próbijesz oczerniac konkurencje[/quote]To proszę napisać, jaką Pan salę proponuje na 150 osób?
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]hahaha głąby, wg was każda negatywna opinia pisana jest przez właściciela innej sali {tak} jasne, czyli te setki krytycznych opinii piszą właściciele? sal jest nie tak dużo, załóżmy że co drugi właściciel bawi się w taką dziecinadę - wierzycie, że nie mają nic innego do roboty tylko bawić się w przepychanki słowne z idiotami na forum?żal mi was, krytyka to krytyka! jednemu podoba się to, innemu tamto! jeden gustuje w kebabach, inny w makaronach, jeden lubi kiełbasę, inny kawior...gusta, gusta, gusta!!!!!!!!!!! ale wam ciężko to zrozumieć, kapuściane głąby...[/quote]Rozumiem, że są gusta i guściki. Ale proszę o propozycję sali na 150 osób.Pozdrawiam
Gość

Gość napisał(a):na 150 osób proponuje arkadie w kordowie i zielony zakątek choc na pierwszy rzut oka moze wydawac sie za durzy.. niezapominajka tez bedzie ok na taką liczbe,jezeli chodzi o wieksze sale to tez kwestia ustawienia stołów..optycznie w ten sposób mozna zmniejszyc sale, jedzenie to fakt rzecz gustu mi osobiscie w augustyniaku smakuje najlepiej i nie widziałem tam talerz z "dworca" zgodze sie tez ze krytyka jest jak najbardziej ok ale pseudo krytyka uprawiana przez włascicieli sal jest zenująca
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]hahaha głąby, wg was każda negatywna opinia pisana jest przez właściciela innej sali {tak} jasne, czyli te setki krytycznych opinii piszą właściciele? sal jest nie tak dużo, załóżmy że co drugi właściciel bawi się w taką dziecinadę - wierzycie, że nie mają nic innego do roboty tylko bawić się w przepychanki słowne z idiotami na forum?żal mi was, krytyka to krytyka! jednemu podoba się to, innemu tamto! jeden gustuje w kebabach, inny w makaronach, jeden lubi kiełbasę, inny kawior...gusta, gusta, gusta!!!!!!!!!!! ale wam ciężko to zrozumieć, kapuściane głąby...[/quote]Rozumiem, że są gusta i guściki. Ale proszę o propozycję sali na 150 osób.Pozdrawiam[/quote]
Gość

Gość napisał(a):ja doradze Tobie jednak odrobine wlasnej inicjatywy i przejechanie sie po wszystkich salach ,zobaczysz wszystko sam i sam podejmij decyzje wedle wlsnego gustu-bo w sumie wybor sali to nie zakup dezodorantu za 20zł.Moge jedynie Tobie powiedzieć ze ja przez to forum omal nie popelniłam strasznego bledu,poniewaz wybrałam i zarezerwowałam sobie sale a potem przeczytalam chore wypowiedzi o jej wlascicielach itp i sie przestraszylam i zmienialam ją -traf jednak chcial ze za 4 m-ce bylam w tej sali na weselu i co? wszystko bylo naprawde rewelka ze nawet bym nie pomyslała ze w takiej Ostrolece mozna tak zrobic weselicho -wrocilam do tej sali zreszta juz na inny ,mniej fajny termin i bylam bardzo zadowolona /nie bede tu podawac nazw tych sal bo nie chodzi mi o krypto reklame a jedynie o podkreslenie rangi slusznosci drogi poszukiwań/ a nad to sala ktora drugi raz wybralam miala miec w/g tego forum super wlascicieli a nawet zaliczki nie chcieli mi zwrocic! takze rusz sie sam i poogladaj i porozmawiaj o szczegołach -zwroc uwage na dodatkowe oplaty bo w wiekszosci sal cena jest ok ale jak dochodzi do wesela to okazjuje sie ze dekoracja ktora widziales jest platna i np.stol mlodych sciana za mlodymi czy pokrowce,swieczki itp czy wreszcie udekorowaqnie samej sali aby nie wygladala jak remiza daje ok 1000-1500 a i tak to wezniesz bo w golej sali raczej nie bedzie fajnie -koszt juz wzrasta -zreszta szukasz tu podpowiedzi mi nawet kolezanka sklamala o cenie w sali zebym tylko tam nie poszła gdzie ona miala wesele ale tacy juz chyba Polacy sa i bedąpowodzenia
Gość

Gość napisał(a):a i jeszcze jedno i ta podpowiedz dotyczy nie tylko sali ale i zespolu ,foto i wideo nie szukaj najtanszych ofert bo tez sie przejedziesz wydasz na wesele pewnie ok.35 -40 tys./ja mialam na podobna ilosc gosci/ wiec roznica 2 - 3 tys nie jest przy ogolnej sumie az tak istotna jak roznica w efekcie koncowym bo to jest naprawde super przezycie i wspomnienia na cale zycie zeby sobie cos popsuc przez taka oszczednosc
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]na 150 osób proponuje arkadie w kordowie i zielony zakątek choc na pierwszy rzut oka moze wydawac sie za durzy.. niezapominajka tez bedzie ok na taką liczbe,jezeli chodzi o wieksze sale to tez kwestia ustawienia stołów..optycznie w ten sposób mozna zmniejszyc sale, jedzenie to fakt rzecz gustu mi osobiscie w augustyniaku smakuje najlepiej i nie widziałem tam talerz z "dworca" zgodze sie tez ze krytyka jest jak najbardziej ok ale pseudo krytyka uprawiana przez włascicieli sal jest zenująca[/quote]zielony zakątek? i on za duży? tam chyba 150 osób musiałoby siedzieć nad stawem!sam właściciel mówił że mniej osób mieści dolna sala (nie pamiętam ile).Nie radzę, moja skromna opinia i opinia dziewczyny, która tam miała wesele, zbyt dużo nieporozumień na drodze młodzi-właściciele, zbyt wiele niedociągnięć. Otoczenie mydli oczy, ale dla kogoś kto zachowa trzeźwy umysł podczas ustalania szczegółów, oglądania sali przed jakimś weselem - ZZ odpada.Piękna sala to ta na zakładach mięsnych. Prześliczna. Brak słów. Ale niestety dla nas była nieco za duża, nie chciałam by goście byli na weselu rozproszeni jak mrówki na parkiecie... Na większe wesela IDEALNA!Niezapominajka ok sala, ładnie w środku:) na mnie zrobiła wrażenie. Ale to nie jest to, czego szukałam, klatka schodowa i 1wc mi nie odpowiadało, poza tym brak miejsca dla "palaczy" - przecież ci co palą wiedzą, że przy papierosku rozmowa idzie wspaniale;) ale ogólnie sala bardzo ładna. Arkadia, moim zdaniem to najlepsza sala DLA MNIE. Ja mam właśnie tam zamówiony termin, z czego bardzo się cieszę i nie wyobrażam sobie innego wyboru. Znam salę od kilku lat, więc jestem spokojna o wszystko, nie mam po nocach koszmarów związanych ze strachem o obsługę,jedzenie,dogadanie się i tak dalej...Nie będę jakoś specjalnie zachwalać bo i tak jakieś głąby uznają, że to właściciel pisał {co}
Gość

Gość napisał(a):Arkadia, moim zdaniem to najlepsza sala DLA MNIE. Ja mam właśnie tam zamówiony termin, z czego bardzo się cieszę i nie wyobrażam sobie innego wyboru. Znam salę od kilku lat, więc jestem spokojna o wszystko, nie mam po nocach koszmarów związanych ze strachem o obsługę,jedzenie,dogadanie się i tak dalej...arkadia slynie z podawania jedzenia z poprzednich wesel i nie polecaj nikomu tego miejsca ja mialem tam wesele i po nim wyladowalem w szpitalu zreszta i 70 moich gosci!!!!!!!!!!!!! wiec szlak mnie trafia jak czytam o tej sali och i ach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dla mnie wlasciciel nie musi mi w d......e wchodzic tylko robic wszystko tak zeby bylo dobrze a nie na ladne oczy a i tak zrobi swoje!!!!!!!!!!!!! ale i tak pewnie wykasuja ten post bo juz o tym pisalem i zniklo jak amfora
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Arkadia, moim zdaniem to najlepsza sala DLA MNIE. Ja mam właśnie tam zamówiony termin, z czego bardzo się cieszę i nie wyobrażam sobie innego wyboru. Znam salę od kilku lat, więc jestem spokojna o wszystko, nie mam po nocach koszmarów związanych ze strachem o obsługę,jedzenie,dogadanie się i tak dalej...arkadia slynie z podawania jedzenia z poprzednich wesel i nie polecaj nikomu tego miejsca ja mialem tam wesele i po nim wyladowalem w szpitalu zreszta i 70 moich gosci!!!!!!!!!!!!! wiec szlak mnie trafia jak czytam o tej sali och i ach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dla mnie wlasciciel nie musi mi w d......e wchodzic tylko robic wszystko tak zeby bylo dobrze a nie na ladne oczy a i tak zrobi swoje!!!!!!!!!!!!! ale i tak pewnie wykasuja ten post bo juz o tym pisalem i zniklo jak amfora [/quote]tak? no proszę, pierwsze słyszę, nie podałeś w takim razie właściciela do sądu za straty moralne?:) bardzo naciągana historia, skoro 71 osób wylądowało w szpitalu, to słyszałabym o tej aferze z TV i tak dalej:) łżesz jak pies:)z 10 osób mogło się "pochorować" jak pomieszało wino/piwo/bimber/wódkę, to normalka:)a jedzenie mają pyszne i świeże, bawiłam się tam na sylwestrze 2 razy, raz na ostatkach i 2 razy na weselach. jakoś wszyscy żyli, przeżyli i bawili się świetnie.ściema i to grubymi nićmi szyta:)
Gość

Gość napisał(a):... i jeszcze coś:)jak niby mają podawać jedzenie z poprzednich wesel, skoro CAŁE jedzenie które zostaje z wesela podawane jest na poprawinach, a jeśli jeszcze coś zostaje, to jest pakowane młodym i oni wszystko zabierają?człowieku nie oczerniaj w tak chamski sposób bo ktoś może wytoczyć ci sprawę za zniesławienie
Gość

Gość napisał(a):cisnienie mi podskoczyło po tej arkadii -obsluga do bani!!!!!!!!!!! owoce stara znilizna i jeszcze raz powtarzam ze mialem tam osobiscie wesele -nie jestem jakos strasznie upierdliwy i nie szukalem dziury w calym ale to co stalo sie na i po tym weselu bulwersuje mnie do dzis dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Arkadia, moim zdaniem to najlepsza sala DLA MNIE. Ja mam właśnie tam zamówiony termin, z czego bardzo się cieszę i nie wyobrażam sobie innego wyboru. Znam salę od kilku lat, więc jestem spokojna o wszystko, nie mam po nocach koszmarów związanych ze strachem o obsługę,jedzenie,dogadanie się i tak dalej...arkadia slynie z podawania jedzenia z poprzednich wesel i nie polecaj nikomu tego miejsca ja mialem tam wesele i po nim wyladowalem w szpitalu zreszta i 70 moich gosci!!!!!!!!!!!!! wiec szlak mnie trafia jak czytam o tej sali och i ach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dla mnie wlasciciel nie musi mi w d......e wchodzic tylko robic wszystko tak zeby bylo dobrze a nie na ladne oczy a i tak zrobi swoje!!!!!!!!!!!!! ale i tak pewnie wykasuja ten post bo juz o tym pisalem i zniklo jak amfora [/quote]a podałem do sanepidu lacznie z tymi zapakowanymi resztkami umowa byla spisana na tesciow ktorzy byli znajomymi wlasciciela arkadi i u nich polowa kasy za wesele zalatwila sprawe ale ja tego tak nie zostawie!!!!!!!!!!!tak? no proszę, pierwsze słyszę, nie podałeś w takim razie właściciela do sądu za straty moralne?:) bardzo naciągana historia, skoro 71 osób wylądowało w szpitalu, to słyszałabym o tej aferze z TV i tak dalej:) łżesz jak pies:)z 10 osób mogło się "pochorować" jak pomieszało wino/piwo/bimber/wódkę, to normalka:)a jedzenie mają pyszne i świeże, bawiłam się tam na sylwestrze 2 razy, raz na ostatkach i 2 razy na weselach. jakoś wszyscy żyli, przeżyli i bawili się świetnie.ściema i to grubymi nićmi szyta:)[/quote]
Gość

Gość napisał(a):a podałem do sanepidu lacznie z tymi zapakowanymi resztkami umowa byla spisana na tesciow ktorzy byli znajomymi wlasciciela arkadi i u nich polowa kasy za wesele zalatwila sprawe ale ja tego tak nie zostawie!!!!!!!!!!!
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów