Ceny sali weselnej

Założony przez Gość
strony: wstecz 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 66 dalej
Gość napisał(a):JA OSOBISCIE POLECAM SALĘ AUGUSTYNIAK MIAŁAM TAM WESELE ROK TEMU.NIE NARZEKAM BYŁO BARDZO ŚWIETNIE.MIŁA I SYMPATYCZNA OBSŁUGA.BARDZO MILI I ZGRANI KELNERZY.A JEDZENIE JEST BARDZO DOBRE.MOŻNA SAMEMU ZAPROPONOWAC MENU JAKIE ŚIE CHCE.JEST TAM BAR KTGÓRY WCZASIE WESELA JEST OTWARTY TYLKO TO MI PRZESZKADZAŁO.A TAK PO ZATYM BYŁO ŚWIETNIE.{zakochany}{ok}[b]

Gość

07-03-2010, 17:58
JA OSOBISCIE POLECAM SALĘ AUGUSTYNIAK MIAŁAM TAM WESELE ROK TEMU.NIE NARZEKAM BYŁO BARDZO ŚWIETNIE.MIŁA I SYMPATYCZNA OBSŁUGA.BARDZO MILI I ZGRANI KELNERZY.A JEDZENIE JEST BARDZO DOBRE.MOŻNA SAMEMU ZAPROPONOWAC MENU JAKIE ŚIE CHCE.JEST TAM BAR KTGÓRY WCZASIE WESELA JEST OTWARTY TYLKO TO MI PRZESZKADZAŁO.A TAK PO ZATYM BYŁO ŚWIETNIE.{zakochany}{ok}[b]
Gość napisał(a):{ok}

Gość

07-03-2010, 17:58
{ok}
Gość napisał(a):a ja polecam    ZIELONY ZAKĄTEK{ok}{ok}{ok}

Gość

07-03-2010, 19:32
a ja polecam    ZIELONY ZAKĄTEK{ok}{ok}{ok}
Gość napisał(a):[quote=Gość]Wiec zostaw tą opinię dla siebie idioto. I nie wyzywaj mnie od debili.Jak na każdym tego typu forum jest wojna....i to jest normalne. Jeśli nadal będziesz tak chwalił swoją salę to naprawdę ludzie wreszcie zrozumieją że coś jest nie tak. Bo jest nie tak!!!![/quote]{nie}"Jak na każdym tego typu forum jest wojna....i to jest normalne..." - Kolego, jeśli Ty masz zamiar z kimkolwiek prowadzić tu WOJNę (jak to powiedziałeś", to znajdź sobie inne miejsce{!}{!}{!} Tu ludzie szukają porad związanych z konkretną salą, a nie Twoich prymitywnych komentarzy, GłąBIE{!}{!}{!}

Gość

07-03-2010, 19:32
[quote=Gość]Wiec zostaw tą opinię dla siebie idioto. I nie wyzywaj mnie od debili.Jak na każdym tego typu forum jest wojna....i to jest normalne. Jeśli nadal będziesz tak chwalił swoją salę to naprawdę ludzie wreszcie zrozumieją że coś jest nie tak. Bo jest nie tak!!!![/quote]{nie}"Jak na każdym tego typu forum jest wojna....i to jest normalne..." - Kolego, jeśli Ty masz zamiar z kimkolwiek prowadzić tu WOJNę (jak to powiedziałeś", to znajdź sobie inne miejsce{!}{!}{!} Tu ludzie szukają porad związanych z konkretną salą, a nie Twoich prymitywnych komentarzy, GłąBIE{!}{!}{!}
Gość napisał(a):[quote=Gość]a ja polecam    ZIELONY ZAKĄTEK{ok}{ok}{ok}[/quote]A ja wręcz przeciwnie{dobani}{dobani}{dobani}

Gość

07-03-2010, 19:35
[quote=Gość]a ja polecam    ZIELONY ZAKĄTEK{ok}{ok}{ok}[/quote]A ja wręcz przeciwnie{dobani}{dobani}{dobani}
Gość napisał(a):Jakimś  dziwnym trafem ta sama osoba  zawsze zachwala ałgustyniaka. Co kilka dni piszę wielkimi literami a na końcu daję ten dziwny super kciuk.ŻENADA

Gość

07-03-2010, 20:20
Jakimś  dziwnym trafem ta sama osoba  zawsze zachwala ałgustyniaka. Co kilka dni piszę wielkimi literami a na końcu daję ten dziwny super kciuk.ŻENADA
Gość napisał(a):dla mnie rewelacyjnie było w Zielonym Zakątku{ok}ale każdy ma inny gust i inne upodobania.....

Gość

07-03-2010, 20:44
dla mnie rewelacyjnie było w Zielonym Zakątku{ok}ale każdy ma inny gust i inne upodobania.....
Gość napisał(a):A czy ktoś miał, był na weselu z sali weselnej ZYGRA na ul. Targowej? jakie jest tam jedzenie, klimatyzacja?

Gość

09-03-2010, 10:18
A czy ktoś miał, był na weselu z sali weselnej ZYGRA na ul. Targowej? jakie jest tam jedzenie, klimatyzacja?
Gość napisał(a):[quote=Gość]JA OSOBISCIE POLECAM SALĘ AUGUSTYNIAK MIAŁAM TAM WESELE ROK TEMU.NIE NARZEKAM BYŁO BARDZO ŚWIETNIE.MIŁA I SYMPATYCZNA OBSŁUGA.BARDZO MILI I ZGRANI KELNERZY.A JEDZENIE JEST BARDZO DOBRE.MOŻNA SAMEMU ZAPROPONOWAC MENU JAKIE ŚIE CHCE.JEST TAM BAR KTGÓRY WCZASIE WESELA JEST OTWARTY TYLKO TO MI PRZESZKADZAŁO.A TAK PO ZATYM BYŁO ŚWIETNIE.{zakochany}{ok}[b][/quote]Bar jest otwarty, ciekawe dlaczego ?

Gość

09-03-2010, 18:35
[quote=Gość]JA OSOBISCIE POLECAM SALĘ AUGUSTYNIAK MIAŁAM TAM WESELE ROK TEMU.NIE NARZEKAM BYŁO BARDZO ŚWIETNIE.MIŁA I SYMPATYCZNA OBSŁUGA.BARDZO MILI I ZGRANI KELNERZY.A JEDZENIE JEST BARDZO DOBRE.MOŻNA SAMEMU ZAPROPONOWAC MENU JAKIE ŚIE CHCE.JEST TAM BAR KTGÓRY WCZASIE WESELA JEST OTWARTY TYLKO TO MI PRZESZKADZAŁO.A TAK PO ZATYM BYŁO ŚWIETNIE.{zakochany}{ok}[b][/quote]Bar jest otwarty, ciekawe dlaczego ?
Gość napisał(a):WitamProszę o poradę sali. Będę miał wesele na ok.150 osób. Zastanawiałem się nad Augustyniakiem, choć słyszałem opinie, że na tyle gości to sala jest za duża, że jak wszyscy pójdą się bawić to i tak będą pustki. Będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam

Gość

09-03-2010, 22:24
WitamProszę o poradę sali. Będę miał wesele na ok.150 osób. Zastanawiałem się nad Augustyniakiem, choć słyszałem opinie, że na tyle gości to sala jest za duża, że jak wszyscy pójdą się bawić to i tak będą pustki. Będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam
Gość napisał(a):WitamProszę o poradę sali. Będę miał wesele na ok.150 osób. Zastanawiałem się nad Augustyniakiem, choć słyszałem opinie, że na tyle gości to sala jest za duża, że jak wszyscy pójdą się bawić to i tak będą pustki. Będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam

Gość

09-03-2010, 22:25
WitamProszę o poradę sali. Będę miał wesele na ok.150 osób. Zastanawiałem się nad Augustyniakiem, choć słyszałem opinie, że na tyle gości to sala jest za duża, że jak wszyscy pójdą się bawić to i tak będą pustki. Będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam
Gość napisał(a):[quote=Gość]A czy ktoś miał, był na weselu z sali weselnej ZYGRA na ul. Targowej? jakie jest tam jedzenie, klimatyzacja?[/quote]

Gość

09-03-2010, 23:24
[quote=Gość]A czy ktoś miał, był na weselu z sali weselnej ZYGRA na ul. Targowej? jakie jest tam jedzenie, klimatyzacja?[/quote]
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]A czy ktoś miał, był na weselu z sali weselnej ZYGRA na ul. Targowej? jakie jest tam jedzenie, klimatyzacja?[/quote][/quote]jedzenie srednie bez rewelacji ,sala kwestia gustu dla mnie nic sczegolnego zeby nie napisać gorzej ale miejce tej sali to totalna porażka i bedac na tym weselu zastanawiałem sie jak można wybrać taka okolice na swoj slub

Gość

09-03-2010, 23:25
[quote=Gość][quote=Gość]A czy ktoś miał, był na weselu z sali weselnej ZYGRA na ul. Targowej? jakie jest tam jedzenie, klimatyzacja?[/quote][/quote]jedzenie srednie bez rewelacji ,sala kwestia gustu dla mnie nic sczegolnego zeby nie napisać gorzej ale miejce tej sali to totalna porażka i bedac na tym weselu zastanawiałem sie jak można wybrać taka okolice na swoj slub
Gość napisał(a):[quote=Gość]WitamProszę o poradę sali. Będę miał wesele na ok.150 osób. Zastanawiałem się nad Augustyniakiem, choć słyszałem opinie, że na tyle gości to sala jest za duża, że jak wszyscy pójdą się bawić to i tak będą pustki. Będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam[/quote]To jest Twoje wesele i Ty musisz wybrać abyś dobrze sie czuł i twoi goście ale osobiscie uważam iż sa znacznie ciekawsze sale i jej otoczenia niż Augustyniak

Gość

10-03-2010, 00:29
[quote=Gość]WitamProszę o poradę sali. Będę miał wesele na ok.150 osób. Zastanawiałem się nad Augustyniakiem, choć słyszałem opinie, że na tyle gości to sala jest za duża, że jak wszyscy pójdą się bawić to i tak będą pustki. Będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam[/quote]To jest Twoje wesele i Ty musisz wybrać abyś dobrze sie czuł i twoi goście ale osobiscie uważam iż sa znacznie ciekawsze sale i jej otoczenia niż Augustyniak
Gość napisał(a):Dzięki, ale to którą salę polecasz?

Gość

10-03-2010, 08:22
Dzięki, ale to którą salę polecasz?
Gość napisał(a):Ja miałam wesele w augustyniaku i wcale nie było tak kolorowo.Jedzenie średnie,żadnej dekoracji,mało przystawek.Uważam rownież ze goscie zbyt długo czekali na posiłki.Spodziewałam sie ze bedzie dużo lepiej.

Gość

10-03-2010, 08:41
Ja miałam wesele w augustyniaku i wcale nie było tak kolorowo.Jedzenie średnie,żadnej dekoracji,mało przystawek.Uważam rownież ze goscie zbyt długo czekali na posiłki.Spodziewałam sie ze bedzie dużo lepiej.
Gość napisał(a):Dziękuję bardzo za opinię. A jaką salę polecacie na 150 osób. Bo nie mogę się zdecydować???{jezyk}

Gość

10-03-2010, 19:26
Dziękuję bardzo za opinię. A jaką salę polecacie na 150 osób. Bo nie mogę się zdecydować???{jezyk}
Gość napisał(a):[quote=Gość]WitamProszę o poradę sali. Będę miał wesele na ok.150 osób. Zastanawiałem się nad Augustyniakiem, choć słyszałem opinie, że na tyle gości to sala jest za duża, że jak wszyscy pójdą się bawić to i tak będą pustki. Będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam[/quote]Witaj- nie jestem z konkurencji , miałam wesele 2 lata temu -nie polecam , bardzo przecietne jedzenie sala wygląda jak remiza z lat 80-siątych o właścicielach i ich zachowaniu nie chce sie wypowiadać ?

Gość

10-03-2010, 20:03
[quote=Gość]WitamProszę o poradę sali. Będę miał wesele na ok.150 osób. Zastanawiałem się nad Augustyniakiem, choć słyszałem opinie, że na tyle gości to sala jest za duża, że jak wszyscy pójdą się bawić to i tak będą pustki. Będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam[/quote]Witaj- nie jestem z konkurencji , miałam wesele 2 lata temu -nie polecam , bardzo przecietne jedzenie sala wygląda jak remiza z lat 80-siątych o właścicielach i ich zachowaniu nie chce sie wypowiadać ?
Gość napisał(a):powiem tak gram w zespole juz kawałek czasu i praktycznie w kazdej sali mielismy juz wesele..owszem moze sala augustyniak nie zachwyca wyglądem bo sa juz sale nowsze i ładniejsze ale jedzeniem jeszcze długo im nie dorównają i organizacją tez nie predko.. osobiscie uwazam ze połowa wypowiedzi to wzajemne wytyczki włascicieli sal co jes poprostu chore

Gość

10-03-2010, 21:02
powiem tak gram w zespole juz kawałek czasu i praktycznie w kazdej sali mielismy juz wesele..owszem moze sala augustyniak nie zachwyca wyglądem bo sa juz sale nowsze i ładniejsze ale jedzeniem jeszcze długo im nie dorównają i organizacją tez nie predko.. osobiscie uwazam ze połowa wypowiedzi to wzajemne wytyczki włascicieli sal co jes poprostu chore
Gość napisał(a):[quote=Gość]WitamProszę o poradę sali. Będę miał wesele na ok.150 osób. Zastanawiałem się nad Augustyniakiem, choć słyszałem opinie, że na tyle gości to sala jest za duża, że jak wszyscy pójdą się bawić to i tak będą pustki. Będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam[/quote]Sala na PGO - nie wiem jak sie nazywa. Wlascicielem jest P.Augustyniak.Poza tym ktos napisal : ,,za malo przystawek''.. - a ciekawe czy nie wymagacie Panstwo wiecej niz placicie. Bo u nas juz tak jest, ze malym kosztem chcemy miec 10x tyle..

Gość

10-03-2010, 22:37
[quote=Gość]WitamProszę o poradę sali. Będę miał wesele na ok.150 osób. Zastanawiałem się nad Augustyniakiem, choć słyszałem opinie, że na tyle gości to sala jest za duża, że jak wszyscy pójdą się bawić to i tak będą pustki. Będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam[/quote]Sala na PGO - nie wiem jak sie nazywa. Wlascicielem jest P.Augustyniak.Poza tym ktos napisal : ,,za malo przystawek''.. - a ciekawe czy nie wymagacie Panstwo wiecej niz placicie. Bo u nas juz tak jest, ze malym kosztem chcemy miec 10x tyle..

strony: wstecz 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 66 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów