Ceny sali weselnej

Założony przez Gość
strony: wstecz 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 66 dalej
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]interesują mnie opinie na temat sali Wioletta oraz Augustyniak ul Krańcowa, z góry dziękję{usmiech}[/quote]Augustyniak jest w/g mnie przereklamowany i to mocno dużo miałam zastrzezen jako gosc o Wioletcie nie powiem bo nie byłamp.s Panowie od fotowideło nie uważacie ze to wy powinniście sie dostosowac do miejsca wybranego przez klienta a nie miejsce do was? robicie chyba pamiątkę z wesela a nie wesele w celu nagrania?[/quote]strasznie się ktoś zdenerwował {usmiech} to była informacja dla tych którzy rozważają wszystkie za i przeciw, jeśli komuś zależy na lepszej pamiątce ze swojego ślubu to wybierze sale gdzie da się to lepiej zrobić, napisałem wyraźnie że to od strony fotovideo. I uwiez mi, nie zawsze się da dostosować, np. pokaze klientowi materiał z sali gdzie nie ma problemów z balansem bieli i z ultrafioletem, potem oddam mu materiał z wioletty i co ?? głowe w piach schowam ?? od razu lepiej powiedzieć gdzie jaki efekt można uzyskać {tak} nie rozumiem w czym masz problem. A co do Augustyniaka to konkrety są, wystarczy popytać ludzi którzy z nim współpracują, Jako właściciele moim zdaniem są profesjonalistami w 100%, nie robią lipy tylko we wszystki się starają byc the best. pozdrowionka

Gość

02-03-2010, 12:56
[quote=Gość][quote=Gość]interesują mnie opinie na temat sali Wioletta oraz Augustyniak ul Krańcowa, z góry dziękję{usmiech}[/quote]Augustyniak jest w/g mnie przereklamowany i to mocno dużo miałam zastrzezen jako gosc o Wioletcie nie powiem bo nie byłamp.s Panowie od fotowideło nie uważacie ze to wy powinniście sie dostosowac do miejsca wybranego przez klienta a nie miejsce do was? robicie chyba pamiątkę z wesela a nie wesele w celu nagrania?[/quote]strasznie się ktoś zdenerwował {usmiech} to była informacja dla tych którzy rozważają wszystkie za i przeciw, jeśli komuś zależy na lepszej pamiątce ze swojego ślubu to wybierze sale gdzie da się to lepiej zrobić, napisałem wyraźnie że to od strony fotovideo. I uwiez mi, nie zawsze się da dostosować, np. pokaze klientowi materiał z sali gdzie nie ma problemów z balansem bieli i z ultrafioletem, potem oddam mu materiał z wioletty i co ?? głowe w piach schowam ?? od razu lepiej powiedzieć gdzie jaki efekt można uzyskać {tak} nie rozumiem w czym masz problem. A co do Augustyniaka to konkrety są, wystarczy popytać ludzi którzy z nim współpracują, Jako właściciele moim zdaniem są profesjonalistami w 100%, nie robią lipy tylko we wszystki się starają byc the best. pozdrowionka
Gość napisał(a):Czy miał ktoś może wesele w sali "Renesans" w Antoniach? i posiada nr tel do właściciela? jeśli tak to bardzo bym prosił o podanie jeśli można. [size=18][/size]

Gość

02-03-2010, 21:39
Czy miał ktoś może wesele w sali "Renesans" w Antoniach? i posiada nr tel do właściciela? jeśli tak to bardzo bym prosił o podanie jeśli można. [size=18][/size]
Gość napisał(a):napiszcie mi na temat sali bankietowej Niezapominajka bo słyszałam rózne opinie ?????????{usmiech}

Gość

05-03-2010, 10:02
napiszcie mi na temat sali bankietowej Niezapominajka bo słyszałam rózne opinie ?????????{usmiech}
Gość napisał(a):Numer do właściciela Sali Renesans - 604973105

Gość

05-03-2010, 10:50
Numer do właściciela Sali Renesans - 604973105
Gość napisał(a):[quote=Gość]napiszcie mi na temat sali bankietowej Niezapominajka bo słyszałam rózne opinie ?????????{usmiech}[/quote]To zależy, co chcesz wiedzieć. Cena - 130 zł/osoba, 7 dań gorących, dużo przystawek (12??), ciasto, napoje. Poza tym właścicielka jest bardzo sympatyczna, potrafi doradzić, no i obsługa-profesjonalna. Dekoracja jest skromna, ale gustowna (jeśli chcesz, możesz zmienić, ale oczywiście za dodatkową opłatą).Bardzo ciekawym rozwiązaniem są trzy oddzielne stoliki w drugiej części sali na owoce, ciasto, kawę i herbatę. Goście moga tam sobie usiąść i spokojnie porozmawiać. Wielu osobom przeszkadzają schody, po których trzeba wejść na salę (mi osobiście nie, bo sama mam tam wesele), no i okolice Wojciechowic też niektórym nie przypadły do gustu. Dla mnie jednak to są niuanse, bo przecież wesele to nie wycieczka krajoznawcza {diabelek}

Gość

05-03-2010, 17:22
[quote=Gość]napiszcie mi na temat sali bankietowej Niezapominajka bo słyszałam rózne opinie ?????????{usmiech}[/quote]To zależy, co chcesz wiedzieć. Cena - 130 zł/osoba, 7 dań gorących, dużo przystawek (12??), ciasto, napoje. Poza tym właścicielka jest bardzo sympatyczna, potrafi doradzić, no i obsługa-profesjonalna. Dekoracja jest skromna, ale gustowna (jeśli chcesz, możesz zmienić, ale oczywiście za dodatkową opłatą).Bardzo ciekawym rozwiązaniem są trzy oddzielne stoliki w drugiej części sali na owoce, ciasto, kawę i herbatę. Goście moga tam sobie usiąść i spokojnie porozmawiać. Wielu osobom przeszkadzają schody, po których trzeba wejść na salę (mi osobiście nie, bo sama mam tam wesele), no i okolice Wojciechowic też niektórym nie przypadły do gustu. Dla mnie jednak to są niuanse, bo przecież wesele to nie wycieczka krajoznawcza {diabelek}
Gość napisał(a):Acha, zapomniałam dodać, że w NIEZAPOMINAJCE jest po prostu przepyszne jedzenie. Także ja szczerze polecam {ok}

Gość

05-03-2010, 17:24
Acha, zapomniałam dodać, że w NIEZAPOMINAJCE jest po prostu przepyszne jedzenie. Także ja szczerze polecam {ok}
Gość napisał(a):Szczególnie jedna łazienka z jedną kabiną.Na sylwestrze musiałem załatwiać potrzeby na zewnątrz bo była kolejka do wc.Wchodzenie albo schodzenie po schodach  po wypiciu 0,5 to tez jest wyczyn.

Gość

05-03-2010, 21:22
Szczególnie jedna łazienka z jedną kabiną.Na sylwestrze musiałem załatwiać potrzeby na zewnątrz bo była kolejka do wc.Wchodzenie albo schodzenie po schodach  po wypiciu 0,5 to tez jest wyczyn.
Gość napisał(a):NIEZAPOMINAJKA godna polecenia naprawdę mieliśmy tam wesele i wszystko było dopięte na ostatni guzik a wszystko dzięki fachowej obsłudze i właścicielki która przez całe wesele czuwała nad wszystkim jedzenie super, sala piękna. My i goście byliśmy pod wielki wrażeniem.SALA GODNA POLECENIA{usmiech}{ok}{ok}.PS. jak ktoś szuka dziury w całym to zawsze do czegoś się przyczepi taka prawda.

Gość

05-03-2010, 21:43
NIEZAPOMINAJKA godna polecenia naprawdę mieliśmy tam wesele i wszystko było dopięte na ostatni guzik a wszystko dzięki fachowej obsłudze i właścicielki która przez całe wesele czuwała nad wszystkim jedzenie super, sala piękna. My i goście byliśmy pod wielki wrażeniem.SALA GODNA POLECENIA{usmiech}{ok}{ok}.PS. jak ktoś szuka dziury w całym to zawsze do czegoś się przyczepi taka prawda.
Gość napisał(a):[quote=Gość]Szczególnie jedna łazienka z jedną kabiną.Na sylwestrze musiałem załatwiać potrzeby na zewnątrz bo była kolejka do wc.Wchodzenie albo schodzenie po schodach  po wypiciu 0,5 to tez jest wyczyn.[/quote]Jeśli Ty masz potrzebę korzystania z toalety co 5 minut, to faktycznie jest to problem, ale ja byłam w NIEZAPOMINAJCE na 3 weselach i nigdy nie stanowiło to problemu. A schody...no cóż, jak to ktoś już napisał, że jeśli szuka się dziury w całym, to zawsze ją się znajdzie... Moim zdaniem schody nie są tam problemem, jeśli ktoś nie ma ochoty po nich schodzić, to w drugiej części  sali są stoliki i tam przy kawie i cieście można usiąść, porozmawiać i odpocząć od tanecznych pląsów{diabelek polecam {ok}

Gość

05-03-2010, 21:53
[quote=Gość]Szczególnie jedna łazienka z jedną kabiną.Na sylwestrze musiałem załatwiać potrzeby na zewnątrz bo była kolejka do wc.Wchodzenie albo schodzenie po schodach  po wypiciu 0,5 to tez jest wyczyn.[/quote]Jeśli Ty masz potrzebę korzystania z toalety co 5 minut, to faktycznie jest to problem, ale ja byłam w NIEZAPOMINAJCE na 3 weselach i nigdy nie stanowiło to problemu. A schody...no cóż, jak to ktoś już napisał, że jeśli szuka się dziury w całym, to zawsze ją się znajdzie... Moim zdaniem schody nie są tam problemem, jeśli ktoś nie ma ochoty po nich schodzić, to w drugiej części  sali są stoliki i tam przy kawie i cieście można usiąść, porozmawiać i odpocząć od tanecznych pląsów{diabelek polecam {ok}
Gość napisał(a):a dla mnie niezapominajka jest na nie a juz szczegolnie włascicielka falszywe i obludne babsko ktore dla kasy zrobi wszystko zreszta jak jej synalek ktory dodatkowo jest bardzo ale to bardzo arogancki dla gości -pomijam juz tez fakt lokalizacji -smrodu ,schodow i 1 toalety to obsluga zostawia tam wiele do życzenia a jedzenia nie jest na pewno tak jak tu ktos napisał DUZO

Gość

06-03-2010, 00:49
a dla mnie niezapominajka jest na nie a juz szczegolnie włascicielka falszywe i obludne babsko ktore dla kasy zrobi wszystko zreszta jak jej synalek ktory dodatkowo jest bardzo ale to bardzo arogancki dla gości -pomijam juz tez fakt lokalizacji -smrodu ,schodow i 1 toalety to obsluga zostawia tam wiele do życzenia a jedzenia nie jest na pewno tak jak tu ktos napisał DUZO
Gość napisał(a):[quote=Gość]a dla mnie niezapominajka jest na nie a juz szczegolnie włascicielka falszywe i obludne babsko ktore dla kasy zrobi wszystko zreszta jak jej synalek ktory dodatkowo jest bardzo ale to bardzo arogancki dla gości -pomijam juz tez fakt lokalizacji -smrodu ,schodow i 1 toalety to obsluga zostawia tam wiele do życzenia a jedzenia nie jest na pewno tak jak tu ktos napisał DUZO[/quote]"a jedzenia nie jest na pewno tak jak tu ktos napisał DUZO..." - skoro piszesz NA PEWNO to znaczy, że nigdy tam nie byłeś (aś)!!! A skoro nie byłaś (eś) to się nie wypowiadaj...no chyba że jesteś z konkurencji. {diabelek} Włascicielka dostosowuje sie do klienta, a o obsłudze nie moge powiedzieć ani jednego złego słowa. Najlepiej sie z nią umówić i spotkać, a nie sugerować oszczerstwami {!}{!}{!}

Gość

06-03-2010, 12:14
[quote=Gość]a dla mnie niezapominajka jest na nie a juz szczegolnie włascicielka falszywe i obludne babsko ktore dla kasy zrobi wszystko zreszta jak jej synalek ktory dodatkowo jest bardzo ale to bardzo arogancki dla gości -pomijam juz tez fakt lokalizacji -smrodu ,schodow i 1 toalety to obsluga zostawia tam wiele do życzenia a jedzenia nie jest na pewno tak jak tu ktos napisał DUZO[/quote]"a jedzenia nie jest na pewno tak jak tu ktos napisał DUZO..." - skoro piszesz NA PEWNO to znaczy, że nigdy tam nie byłeś (aś)!!! A skoro nie byłaś (eś) to się nie wypowiadaj...no chyba że jesteś z konkurencji. {diabelek} Włascicielka dostosowuje sie do klienta, a o obsłudze nie moge powiedzieć ani jednego złego słowa. Najlepiej sie z nią umówić i spotkać, a nie sugerować oszczerstwami {!}{!}{!}
Gość napisał(a):Tak, te opinie pisze zawistna konkurencja{chytry}

Gość

06-03-2010, 18:46
Tak, te opinie pisze zawistna konkurencja{chytry}
Gość napisał(a):Proponuję podpalić dynksem wszystkie lokale. Jeśli szybko się spali.... lipa. Mamy wtedy dane na temat solidności lokacji.Np. ałgustyniak (piszę celowo małą literą i z błędem) spali się najszybciej  z tandetnym odzieniem które na sobie obnosi łącznie z majdami z nartą na dupie{chytry}Strażak

Gość

06-03-2010, 18:55
Proponuję podpalić dynksem wszystkie lokale. Jeśli szybko się spali.... lipa. Mamy wtedy dane na temat solidności lokacji.Np. ałgustyniak (piszę celowo małą literą i z błędem) spali się najszybciej  z tandetnym odzieniem które na sobie obnosi łącznie z majdami z nartą na dupie{chytry}Strażak
Gość napisał(a):[quote=Gość]Proponuję podpalić dynksem wszystkie lokale. Jeśli szybko się spali.... lipa. Mamy wtedy dane na temat solidności lokacji.Np. ałgustyniak (piszę celowo małą literą i z błędem) spali się najszybciej  z tandetnym odzieniem które na sobie obnosi łącznie z majdami z nartą na dupie{chytry}Strażak[/quote]Jesteś chłopie zwykłym debilem. Nie obrażaj nikogo, nie podając żadnych argumentów. Zastanów się nad sobą - Wielki Post to dobry czas na to. Augustyniak to obok Olimpii, Arkadii i Elby Bis najlepsze sale weselne w okolicy. Taka jest opinia moja i myślę że wielu innych ostrołęczan.

Gość

06-03-2010, 22:46
[quote=Gość]Proponuję podpalić dynksem wszystkie lokale. Jeśli szybko się spali.... lipa. Mamy wtedy dane na temat solidności lokacji.Np. ałgustyniak (piszę celowo małą literą i z błędem) spali się najszybciej  z tandetnym odzieniem które na sobie obnosi łącznie z majdami z nartą na dupie{chytry}Strażak[/quote]Jesteś chłopie zwykłym debilem. Nie obrażaj nikogo, nie podając żadnych argumentów. Zastanów się nad sobą - Wielki Post to dobry czas na to. Augustyniak to obok Olimpii, Arkadii i Elby Bis najlepsze sale weselne w okolicy. Taka jest opinia moja i myślę że wielu innych ostrołęczan.
Gość napisał(a):Wiec zostaw tą opinię dla siebie idioto. I nie wyzywaj mnie od debili.Jak na każdym tego typu forum jest wojna....i to jest normalne. Jeśli nadal będziesz tak chwalił swoją salę to naprawdę ludzie wreszcie zrozumieją że coś jest nie tak. Bo jest nie tak!!!!

Gość

06-03-2010, 23:22
Wiec zostaw tą opinię dla siebie idioto. I nie wyzywaj mnie od debili.Jak na każdym tego typu forum jest wojna....i to jest normalne. Jeśli nadal będziesz tak chwalił swoją salę to naprawdę ludzie wreszcie zrozumieją że coś jest nie tak. Bo jest nie tak!!!!
Gość napisał(a):Augustyniak to obok Olimpii, Arkadii i Elby Bis to jeden wielki chlam stodoly brudnymi szmatami {nie} spalic bo wstyd dla oki

Gość

07-03-2010, 01:04
Augustyniak to obok Olimpii, Arkadii i Elby Bis to jeden wielki chlam stodoly brudnymi szmatami {nie} spalic bo wstyd dla oki
Gość napisał(a):[quote=Gość]Augustyniak to obok Olimpii, Arkadii i Elby Bis to jeden wielki chlam stodoly brudnymi szmatami {nie} spalic bo wstyd dla oki[/quote]Ciebie spalić buraku na stosie!

Gość

07-03-2010, 08:51
[quote=Gość]Augustyniak to obok Olimpii, Arkadii i Elby Bis to jeden wielki chlam stodoly brudnymi szmatami {nie} spalic bo wstyd dla oki[/quote]Ciebie spalić buraku na stosie!
Gość napisał(a):[quote=Gość]Augustyniak to obok Olimpii, Arkadii i Elby Bis to jeden wielki chlam stodoly brudnymi szmatami {nie} spalic bo wstyd dla oki[/quote]Moim zdaniem jest inaczej, a za takie teksty w stylu spalić, to chyba grozi prokurator ................... ja bym na miejscu właścicieli sal zgłosił to na police, mi to na groźbę wygląda.

Gość

07-03-2010, 10:13
[quote=Gość]Augustyniak to obok Olimpii, Arkadii i Elby Bis to jeden wielki chlam stodoly brudnymi szmatami {nie} spalic bo wstyd dla oki[/quote]Moim zdaniem jest inaczej, a za takie teksty w stylu spalić, to chyba grozi prokurator ................... ja bym na miejscu właścicieli sal zgłosił to na police, mi to na groźbę wygląda.
Gość napisał(a):[quote=Gość]Augustyniak to obok Olimpii, Arkadii i Elby Bis to jeden wielki chlam stodoly brudnymi szmatami {nie} spalic bo wstyd dla oki[/quote]Moim zdaniem jest inaczej, a za takie teksty w stylu spalić, to chyba grozi prokurator ................... ja bym na miejscu właścicieli sal zgłosił to na police, mi to na groźbę wygląda.

Gość

07-03-2010, 10:14
[quote=Gość]Augustyniak to obok Olimpii, Arkadii i Elby Bis to jeden wielki chlam stodoly brudnymi szmatami {nie} spalic bo wstyd dla oki[/quote]Moim zdaniem jest inaczej, a za takie teksty w stylu spalić, to chyba grozi prokurator ................... ja bym na miejscu właścicieli sal zgłosił to na police, mi to na groźbę wygląda.
Gość napisał(a):Uspokójcie się wreszcie! Dajcie ludziom faktycznie poszukującym informacji na temat sal weselnych możliwość korzystania z tego forum.

Gość

07-03-2010, 11:57
Uspokójcie się wreszcie! Dajcie ludziom faktycznie poszukującym informacji na temat sal weselnych możliwość korzystania z tego forum.

strony: wstecz 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 66 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów