- Forum ogólne
- Dobry ginekolog w ostrołęce. Opinie
Dobry ginekolog w ostrołęce. Opinie
Gość napisał(a):A co sądzicie o dr.Walczaku z Wyszkowa.Słyszałam wiele dobrych opinii.
Gość

Gość napisał(a):Nie polecem dr. Bucińskiegoo ! dr. Piotr Pawełek jest godny polecenia :)
Gość

Gość napisał(a):Nie polecem dr. Bucińskiegoo ! dr. Piotr Pawełek jest godny polecenia :)
Gość

Gość napisał(a):a dlacyego uwaza ktoś że dr. Piotr Pawełek jest godny polecenia?
Gość

Gość napisał(a):komunikatywny,odpowiada na wszystkie pytania,nie boi się trudnych pytań i przede wszystkim jak jest duzy problem to kieruje do specjalisty wyższego stopnia(warszawa białystok),przyjmuje na kase chorych w Olszewo Borkach.GODNY POLECENIA
Gość

Gość napisał(a):Również polecam dr Pawełka!!! REWELACYJNY LEKARZ!!! Jestem pod wrażeniem!!!
Gość

Gość napisał(a):wiecie co slyszalam juz ze jastrzebski nie jest za delikatny ale podobno w ciazy zapewnia dokladna opieke.... czy ktos moze cos o tym wie??? musze szybko wybrac lekarza prowadzacego{!}{!}{!}{!}{!}{!}{!}{!}{?}{?}{?}{?}{?}{?}
Gość

Gość napisał(a):ma ktoś namiary na dr. gronczewską?? {?}{?}{?}{?}bardzo ważne{!}{!}{!}
Gość

Gość napisał(a):bggjnn
Gość

Gość napisał(a):czy w przychodni femina(meditrans) na kościuszki przyjmują na kase chorych?? chodzi mi o dr seroczyńską
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]czy w przychodni femina(meditrans) na kościuszki przyjmują na kase chorych?? chodzi mi o dr seroczyńską [/quote]Tak przyjmują na kasę i dr Seroczyńska również.
Gość

Gość napisał(a):wiecie moze kiedy i o której przyjmuje dr. seroczyńska??
Gość

Gość napisał(a):powinna przyjmować codziennie w Meditransie
Gość

Gość napisał(a):JA TEŻ POLECAM DR PAWEŁKA, PROWADZIŁ MOJĄ CIĄŻE, MIŁY SYMPATYCZNY, DELIKATNY, ZDECYDOWANIE NIE POLECAM JASTRZĘBSKIEGO MOŻE I DOŚWIADCZONY ALE DELIKATNOŚCI ZERO.
Gość

Gość napisał(a):JA TEŻ POLECAM DR PAWEŁKA, PROWADZIŁ MOJĄ CIĄŻE, MIŁY SYMPATYCZNY, DELIKATNY, ZDECYDOWANIE NIE POLECAM JASTRZĘBSKIEGO MOŻE I DOŚWIADCZONY ALE DELIKATNOŚCI ZERO.
Gość

Gość napisał(a):a do Pawełka trzeba wcześniej się rejestrować czy można iść, i będzie się przyjętym?????
Gość

Gość napisał(a):trzeba wcześniej sie zarejestrować teraz ma więcej pacjentek bo jest godny polecenia
Gość

Gość napisał(a):Hej a co powiecie o dr Monińskim?
Gość

Gość napisał(a):a może ktoś ma numer telefonu do Pawełka, będę wdzięczna.
Gość

Gość napisał(a):a co z tym Jastrzębskim?? dużo dobrego o nim slyszalam ale pewnosci nie mam{smutny}{smutny}
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów