- Forum ogólne
- Dobry salon fryzjerski w mieście:)
Dobry salon fryzjerski w mieście:)
Gość napisał(a):Szkoda kasy na reklamę{gafa}{!} i dlatego jest forum!!{diabelek}{!}{!}{!}
Gość

Gość napisał(a):{usmiech}Nie wiem jak inni ale ja nie jestem fryzjerką i nigdy nie byłam a jak pisze o jakimś zakładzie to tylko z własnych obserwacji dobrze albo żle,moim zdaniem do tego powinno służyć forum.Ja osobiście polecam salon Metamorfoza,zawsze wychodze z niego bardzo zadowolona i bez jakichkolwiek zastrzeżeń ,mogę jeszcze polecić jak poprzedniczka Doris na Hallera.
Gość

Gość napisał(a):a ja nikogo nie polecam....włosy farbować farbuje u fryzjera ale co można zepsuć przy pasemkach.Ścinanie to od wielkiego dzwonu bo fryzjerzy nie słuchają albo nie rozumieją tego co się do nich mówi.
Gość

ewa_26 napisał(a):ja z salonu pretty you zawsze bylam zadowolona dopoki ostatnio pani E. nie zrobila mi boba na kreconych wlosach z grzywka-porazka:(((a ostrzegam przed salonem "KOSMYK" szczegolnie przed farbowaniem, ta pani w ogole nie ma pojecia o tym co robi.Salon Maria ok tylko, ze pani Madzia zawsze zbyt mocno skraca wlosy:)
ewa_26
Gość napisał(a): jak ci szkoda kasy na reklame to nie chce wiedziec na co jeszcze ci szkoda w twoim salone. a kosmetyki pewnie u ruskich kupujesz.{diabelek}. te forum jest poto by was fryzjerów oceniać, a nie zebyscie sie sami oceniali.
Gość

ewa_26 napisał(a):w metamorfozie czesała mnie na moj slub p. Iwona, byłam zachwycona!
ewa_26
Gość napisał(a):kiedyś w prety you najlepsza była Justyna,a le teraz już tam nie pracuje
Gość

Gość napisał(a):a ja polecam panią Anetkę. Ma salon na ul. Sikorskiego. Rewelacyjna jest! Cuda robi na glowie! {diabelek}
Gość

Gość napisał(a):ja chodziłam do p. beaty na dzieci polskich w piwnicy miała zakład, ale wyjechała ( chyba ze dwa lata temu ) do stanów bodajże. Czy ktoś wie coś o niej ? Może wróciła ???{co}
Gość

Gość napisał(a):Od kilku lat chodzę do Doris na Hallera.Jak dla mnie Ok!Miła atmosfera, dziewczyny raczej na poziomie,nie zamęczają plotami.
Gość

Gość napisał(a):ja polecam dziewczyny z pretty you , u kazdej juz byłam na strzyzeniu i od kazdej wyszłam zadowolona
Gość

Gość napisał(a):na pewno {diabelek}
Gość

Gość napisał(a):czyzby pani Monika znowu pojawila sie na forum i wychwala swoj zaklad{chytry}
Gość

Gość napisał(a):ja jestem ciekawa, czy na ścianie w prity ju w końcu powieszono cennik. Jeżeli nie, to należy tę sprawę zgłosić do o. praw konsumenta.
Gość

Gość napisał(a):a moze wlascicielka pretty you bedzie miala wiecej odwagi i ustosunkuje sie do zazalen o obgadywaniu, okradaniu i obrazaniu klienow, o ktorych byla mowa na tym blogu
Gość

Gość napisał(a):a ja proponuje zamknąć już ten wątek...posty nijak mają się do pytania zadanego przez vero ... myślałam, że ja też znajdę tu wskazówki gdzie można liczyć na dobre strzyżenie, a znalazłam tylko żale pretensje i obopólne obgadywanie..to przykre {smutny} - pozdrawiam właścicielki i niezadowolone klientki
Gość

Gość napisał(a):właścicielki salonów...oczywiście
Gość

Gość napisał(a):Polecam salon Venus na TRaugutta w bloku.
Gość

Gość napisał(a):Ja polecam salon Metamorfoza,wczesniej bylam w Pretty you zaplacilam bardzo duzo i bylam niezadowolona. W Metamorfozie bardzo mile panie,ceny przystepne i jakosc obslugi wysoka . Pozdrawiam
Gość

Gość napisał(a):witam wszystki serdecznie :) ja polecam salon fryzjerski "U Ewy" ;)
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów