- Forum ogólne
- dobry stomatolog
dobry stomatolog
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Ja polecam nowy gabinet stomatologiczny w Kadzidle - OLDENT. Nowoczesny, całkowicie wyposażony, lekarze Cię traktują jak króla a ceny dużoooo niższe niż w Ostrołęce. www.oldent.ekadzidlo.pl
Gość
Gość napisał(a):Ja polecam nowy gabinet stomatologiczny w Kadzidle - OLDENT. Nowoczesny, całkowicie wyposażony, lekarze Cię traktują jak króla a ceny dużoooo niższe niż w Ostrołęce. www.oldent.ekadzidlo.pl
Gość napisał(a):potwierdzam, obsluga ok!
Gość
potwierdzam, obsluga ok!
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Wy tutaj akurat szukacie kogoś z Ostrołęki. A czy jest tutaj ktoś z Częstochowy i mógłby mi pomóc w wyborze gabinetu? Nie znam tutaj nikogo, właściwie to nie musiałam chodzić do dentysty, ale po ciąży zeby mi się dosłownie posypały. Znalazłam taki gabinet i pytanie czy chodzi ktoś tutaj może ? https://stomatologiaprzyszlosci.pl
Gość napisał(a):sadasd
Gość
Gość napisał(a):Wy tutaj akurat szukacie kogoś z Ostrołęki. A czy jest tutaj ktoś z Częstochowy i mógłby mi pomóc w wyborze gabinetu? Nie znam tutaj nikogo, właściwie to nie musiałam chodzić do dentysty, ale po ciąży zeby mi się dosłownie posypały. Znalazłam taki gabinet i pytanie czy chodzi ktoś tutaj może ? https://stomatologiaprzyszlosci.pl
Gość napisał(a):sadasd
Gość napisał(a):Prywatne pożyczki o najniższym oprocentowaniu na rynku tylko u nas! Z naszą pomocą możesz załatwić wszystkie formalności bez wychodzenia z domu. Przy 3% daje możliwość uzyskania pożyczki w każdej sytuacji - od wpisów w bazach danych po klasy komorników. Decyzja online w ciągu 30 sekund. Wstęp na najwyższy poziom
Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do przesłania aplikacji za pośrednictwem naszego adresu e-mail: dm8780115@gmail.com
Gość
Prywatne pożyczki o najniższym oprocentowaniu na rynku tylko u nas! Z naszą pomocą możesz załatwić wszystkie formalności bez wychodzenia z domu. Przy 3% daje możliwość uzyskania pożyczki w każdej sytuacji - od wpisów w bazach danych po klasy komorników. Decyzja online w ciągu 30 sekund. Wstęp na najwyższy poziom
Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do przesłania aplikacji za pośrednictwem naszego adresu e-mail: dm8780115@gmail.com
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Ja polecam nowy gabinet stomatologiczny w Kadzidle - OLDENT. Nowoczesny, całkowicie wyposażony, lekarze Cię traktują jak króla a ceny dużoooo niższe niż w Ostrołęce. www.oldent.ekadzidlo.pl
no nie wiem, ceny raczej takie same. Przegląd 50zł a za leczenie zapłaciłam 140zł. A co do obsługi, cięzko się wypowiedzieć, raz trafiłam na bardzo konkretną i sympatyczną Panią doktor , za drugim razem niestety na niedelikatną...
Gość
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Ja polecam nowy gabinet stomatologiczny w Kadzidle - OLDENT. Nowoczesny, całkowicie wyposażony, lekarze Cię traktują jak króla a ceny dużoooo niższe niż w Ostrołęce. www.oldent.ekadzidlo.pl
no nie wiem, ceny raczej takie same. Przegląd 50zł a za leczenie zapłaciłam 140zł. A co do obsługi, cięzko się wypowiedzieć, raz trafiłam na bardzo konkretną i sympatyczną Panią doktor , za drugim razem niestety na niedelikatną...
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Ja polecam nowy gabinet stomatologiczny w Kadzidle - OLDENT. Nowoczesny, całkowicie wyposażony, lekarze Cię traktują jak króla a ceny dużoooo niższe niż w Ostrołęce. www.oldent.ekadzidlo.plA ja nie polecam. Umówiłam siebie i męża na przegląd, odkamienienie i piaskowanie po czym na miejscu stwierdzono, że dwóch osób nie zdołają obsłużyć... Porażka. Niestety skończyło się na słownych przepychankach z recepcjonistką na temat szanowania czasu klientów, ostatecznie usługę wykonano dla dwóch osób z łaską. Niestety niesmak pozostał.
Gość
Gość napisał(a):Ja polecam nowy gabinet stomatologiczny w Kadzidle - OLDENT. Nowoczesny, całkowicie wyposażony, lekarze Cię traktują jak króla a ceny dużoooo niższe niż w Ostrołęce. www.oldent.ekadzidlo.pl
A ja nie polecam. Umówiłam siebie i męża na przegląd, odkamienienie i piaskowanie po czym na miejscu stwierdzono, że dwóch osób nie zdołają obsłużyć... Porażka. Niestety skończyło się na słownych przepychankach z recepcjonistką na temat szanowania czasu klientów, ostatecznie usługę wykonano dla dwóch osób z łaską. Niestety niesmak pozostał.
Gość napisał(a):Nie ma lepszego stomatolog niż dr. Kucharski z Ostrołęka. Ma podejście do klienta, wszystko wytłumaczy.,
Pz Andrzej
Gość
Nie ma lepszego stomatolog niż dr. Kucharski z Ostrołęka. Ma podejście do klienta, wszystko wytłumaczy.,
Pz Andrzej
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Nie ma lepszego stomatolog niż dr. Kucharski z Ostrołęka. Ma podejście do klienta, wszystko wytłumaczy.,
Pz Andrzej
Hehe to chyba reklama własna. Ceny z kosmosu.
Gość
Gość napisał(a):Nie ma lepszego stomatolog niż dr. Kucharski z Ostrołęka. Ma podejście do klienta, wszystko wytłumaczy.,
Pz Andrzej
Hehe to chyba reklama własna. Ceny z kosmosu.
Gość napisał(a):Dr kucharski nie polecam, wyszukuje zęby do leczenia, które nie wymagają leczenia. Poza tym bardzo drogo
Gość
Dr kucharski nie polecam, wyszukuje zęby do leczenia, które nie wymagają leczenia. Poza tym bardzo drogo
Gość napisał(a):Suchcicki powiem tak: to chirug szczekowy raczej lubi wyrywać operować trudne przypadki a nie leczyć prochnice. Ani jedne kanałowe u niego robione nie jest do poprawki ( i bez mikroskopu) za to styczne już tak . Swobodne podejście do czasu pacjenta i higieny. Cenowo na prawdę nie zdziera. Czar dent Korzynski i Zysk tu lubią pogadać wytłumaczyć pokazać możliwości różnego typu leczenia ale trzymaj portfel i trudne przypadki z daleka raczej do leczenia próchnicy w łatwo dostępnych zębach nie za gleboko. Kucharski na dzień dobry zdjęcie rtg i czyszczenie zębów oczywiście u niego zdjęcie z innego gabinetu jest zawsze nieczytelne. Wynajduje zeby a sprobuj zadac trudne pytanie to ofuka. Smile Hollywood przedstawiają plan leczenia wszystkich zębów wraz z wycena niestety to co można zrobić na 2_3 wizytach Ponichtera roooobi i rooooobi a każda wizyta 50 100 zł pyk. Reszta lekarzy trudno ocenić za często jest ktoś nowy.
Gość
Suchcicki powiem tak: to chirug szczekowy raczej lubi wyrywać operować trudne przypadki a nie leczyć prochnice. Ani jedne kanałowe u niego robione nie jest do poprawki ( i bez mikroskopu) za to styczne już tak . Swobodne podejście do czasu pacjenta i higieny. Cenowo na prawdę nie zdziera. Czar dent Korzynski i Zysk tu lubią pogadać wytłumaczyć pokazać możliwości różnego typu leczenia ale trzymaj portfel i trudne przypadki z daleka raczej do leczenia próchnicy w łatwo dostępnych zębach nie za gleboko. Kucharski na dzień dobry zdjęcie rtg i czyszczenie zębów oczywiście u niego zdjęcie z innego gabinetu jest zawsze nieczytelne. Wynajduje zeby a sprobuj zadac trudne pytanie to ofuka. Smile Hollywood przedstawiają plan leczenia wszystkich zębów wraz z wycena niestety to co można zrobić na 2_3 wizytach Ponichtera roooobi i rooooobi a każda wizyta 50 100 zł pyk. Reszta lekarzy trudno ocenić za często jest ktoś nowy.
Gość napisał(a):Polecam Dental Nobile Clinic. Miałam tam zakładany aparat ortodontyczny i jestem bardzo zadowolona.
Gość
Polecam Dental Nobile Clinic. Miałam tam zakładany aparat ortodontyczny i jestem bardzo zadowolona.
Gość napisał(a):Polecam :)
Przychodnię Stomatologiczną "Esteticdent" NZOZ Aleja Jana Pawła 138a Bloki TBS-U w Ostrołęce tel 696-702-032 przyjmuje na Kasę chorych NFZ jak i prywatnie
Gość
Polecam :)
Przychodnię Stomatologiczną "Esteticdent" NZOZ Aleja Jana Pawła 138a Bloki TBS-U w Ostrołęce tel 696-702-032 przyjmuje na Kasę chorych NFZ jak i prywatnie
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Ja polecam nowy gabinet stomatologiczny w Kadzidle - OLDENT. Nowoczesny, całkowicie wyposażony, lekarze Cię traktują jak króla a ceny dużoooo niższe niż w Ostrołęce. www.oldent.ekadzidlo.plJak króla?Chyba jakiś żarty. Nie polecam.
Gość
Jak króla?Chyba jakiś żarty. Nie polecam.
Gość napisał(a):Ja również polecam Dental Nobile Clinic ;)
Gość
Ja również polecam Dental Nobile Clinic ;)
Gość napisał(a):
- Gość napisał(a):A czy moge dostać informację, czy pani Czaplińska ma rtg w gabinecie?I czy ktoś ma doświadczenia ze stomatolog Kamińską z ul.Czarniecki
Gość napisał(a):A czy moge dostać informację, czy pani Czaplińska ma rtg w gabinecie?I czy ktoś ma doświadczenia ze stomatolog Kamińską z ul.Czarnieckiego?Ma nigdy do tej pani
Gość
- Gość napisał(a):A czy moge dostać informację, czy pani Czaplińska ma rtg w gabinecie?I czy ktoś ma doświadczenia ze stomatolog Kamińską z ul.Czarniecki
Gość napisał(a):A czy moge dostać informację, czy pani Czaplińska ma rtg w gabinecie?I czy ktoś ma doświadczenia ze stomatolog Kamińską z ul.Czarnieckiego?
Ma nigdy do tej pani
Gość napisał(a):Gość napisał(a):
Gość napisał(a):A czy moge dostać informację, czy pani Czaplińska ma rtg w gabinecie?I czy ktoś ma doświadczenia ze stomatolog Kamińską z ul.Czarnieckiego?Ma nigdy do tej paniDzięki pani Czapkkińskej wyleczyłem zęby BEZBOLEŚNIE a jestem. tzn. dzięki pani doktor byłem największym cykorem świata. Polecam z czystym sercem i czystymi zębami. 😉. Mariusz. M. ps. Jest RTG w gabinecie
Gość
Gość napisał(a):
Gość napisał(a):A czy moge dostać informację, czy pani Czaplińska ma rtg w gabinecie?I czy ktoś ma doświadczenia ze stomatolog Kamińską z ul.Czarnieckiego?Ma nigdy do tej pani
Dzięki pani Czapkkińskej wyleczyłem zęby BEZBOLEŚNIE a jestem. tzn. dzięki pani doktor byłem największym cykorem świata. Polecam z czystym sercem i czystymi zębami. 😉. Mariusz. M. ps. Jest RTG w gabinecie
Gość napisał(a):Przychodnia w Myszyńcu bodajże przy ul. Sportowej. Szczerze polecam. Realne terminy wizyt i fachowcy w stomatologii.
Gość
Przychodnia w Myszyńcu bodajże przy ul. Sportowej. Szczerze polecam. Realne terminy wizyt i fachowcy w stomatologii.
Gość napisał(a):Z całego serca polecam specjalistów z kliniki Elektoralna Dental Clinic. Robią cuda, ratują zęby i co najważniejsze robią wszystko bardzo precyzyjnie i delikatnie.
Gość
Z całego serca polecam specjalistów z kliniki Elektoralna Dental Clinic. Robią cuda, ratują zęby i co najważniejsze robią wszystko bardzo precyzyjnie i delikatnie.
Gość napisał(a):Dzień dobry,
Ja chciałam przestrzec i dradzić gabinet All dent-właściciel stomatolog Pakuła na ul Pilsudskiego( w nowym budynku co przyjmuje dr. Zielinśki I Parzyvhowska). Z jego powodu choruje już ponad 4 lata na nerw trójdzielne twarzy. Boli mnie , parzy, -biorę leki ale nie dzialaja. Jest to straszny ból. Cierpię ja i moja rodzina w tym córka już przez 4 lata. Dlatego przestrzegam. Stomatolog nie wie co robi i nie bierze odpowiedzialności za to co robi.
Gość
Dzień dobry,
Ja chciałam przestrzec i dradzić gabinet All dent-właściciel stomatolog Pakuła na ul Pilsudskiego( w nowym budynku co przyjmuje dr. Zielinśki I Parzyvhowska). Z jego powodu choruje już ponad 4 lata na nerw trójdzielne twarzy. Boli mnie , parzy, -biorę leki ale nie dzialaja. Jest to straszny ból. Cierpię ja i moja rodzina w tym córka już przez 4 lata. Dlatego przestrzegam. Stomatolog nie wie co robi i nie bierze odpowiedzialności za to co robi.
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Suchcicki powiem tak: to chirug szczekowy raczej lubi wyrywać operować trudne przypadki a nie leczyć prochnice. Ani jedne kanałowe u niego robione nie jest do poprawki ( i bez mikroskopu) za to styczne już tak . Swobodne podejście do czasu pacjenta i higieny. Cenowo na prawdę nie zdziera. Czar dent Korzynski i Zysk tu lubią pogadać wytłumaczyć pokazać możliwości różnego typu leczenia ale trzymaj portfel i trudne przypadki z daleka raczej do leczenia próchnicy w łatwo dostępnych zębach nie za gleboko. Kucharski na dzień dobry zdjęcie rtg i czyszczenie zębów oczywiście u niego zdjęcie z innego gabinetu jest zawsze nieczytelne. Wynajduje zeby a sprobuj zadac trudne pytanie to ofuka. Smile Hollywood przedstawiają plan leczenia wszystkich zębów wraz z wycena niestety to co można zrobić na 2_3 wizytach Ponichtera roooobi i rooooobi a każda wizyta 50 100 zł pyk. Reszta lekarzy trudno ocenić za często jest ktoś nowy.
Dr Kucharski to młody stomatolog który się uczy i dorabia nie chodźcie do niego. Dr Korzynski przepłynął mi kanał w leczeniu kajakowym I musiałam chirurgiczne usuwać pastę że szczęki w Warszawie koszt 1600zlzl. Co on mówił że zawsze tak robi- nie chodźcie. Przestrzegam przed Pakuła nie bierze odpowiedzialności za niepowodzenia. Nie wybierać u niego zebow- komplikacje I choroba na 10lat ja już 4 choruje na zapalenie nerwu trojdzielnego.
Gość
Gość napisał(a):Suchcicki powiem tak: to chirug szczekowy raczej lubi wyrywać operować trudne przypadki a nie leczyć prochnice. Ani jedne kanałowe u niego robione nie jest do poprawki ( i bez mikroskopu) za to styczne już tak . Swobodne podejście do czasu pacjenta i higieny. Cenowo na prawdę nie zdziera. Czar dent Korzynski i Zysk tu lubią pogadać wytłumaczyć pokazać możliwości różnego typu leczenia ale trzymaj portfel i trudne przypadki z daleka raczej do leczenia próchnicy w łatwo dostępnych zębach nie za gleboko. Kucharski na dzień dobry zdjęcie rtg i czyszczenie zębów oczywiście u niego zdjęcie z innego gabinetu jest zawsze nieczytelne. Wynajduje zeby a sprobuj zadac trudne pytanie to ofuka. Smile Hollywood przedstawiają plan leczenia wszystkich zębów wraz z wycena niestety to co można zrobić na 2_3 wizytach Ponichtera roooobi i rooooobi a każda wizyta 50 100 zł pyk. Reszta lekarzy trudno ocenić za często jest ktoś nowy.
Dr Kucharski to młody stomatolog który się uczy i dorabia nie chodźcie do niego. Dr Korzynski przepłynął mi kanał w leczeniu kajakowym I musiałam chirurgiczne usuwać pastę że szczęki w Warszawie koszt 1600zlzl. Co on mówił że zawsze tak robi- nie chodźcie. Przestrzegam przed Pakuła nie bierze odpowiedzialności za niepowodzenia. Nie wybierać u niego zebow- komplikacje I choroba na 10lat ja już 4 choruje na zapalenie nerwu trojdzielnego.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów