- Forum ogólne
- Pomóżcie mi wybrać kamerzyste i fotografa na wesele!
Pomóżcie mi wybrać kamerzyste i fotografa na wesele!
Gość napisał(a):Witam, dziękuję Agus za polecenie:) faktycznie nie jestem fotografem z Ostrołęki, obecnie mieszkam w Ostrowi Mazowieckiej gdzie się urodziłem. Zapraszam do zapoznania się z moim portfolio www.tomektokarski.comW razie pytań proszę dzwonić lub pisać 608474832 kontakt@tomasztokarski.pl :)pozdrawiam,Tomasz Tokarski
Gość

Gość napisał(a):Ja nie polecam fotografa Michała Laskowskiego bardzo, bardzo nie słowny
Gość

Gość napisał(a):studio perfect - super!!!!
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]polecam studio perfect, najlepsi w mieście jesli chodzi o filmowanie {ok}[/quote]super chłopaki; widać, że mają pojęcie i naprawdę nowoczesny sprzęt.
Gość

Gość napisał(a):Edu Art Studio, Weddings Pro Studio Polecam.
Gość

Gość napisał(a):{?}
Gość

moscibroda napisał(a):Powiem szczerze, że jeśli któryś z gości ma na takie rzeczy zajafke to najlepiej takich popytać! A nóż się coś zaoszczędzi :)
moscibroda
Gość napisał(a):Ja polecam Michała Laskowskiego, nie ukrywam, że czas oczekiwania na realizację zlecenia jest długi. Wykonane przez niego zdjęcia i filmy wywołują na twarzy.... WOW...
Gość

Gość napisał(a):Najlepszy kamerzysta i fotograf to Robert Dzazga ,pełen profesjonalizm,
Gość

Gość napisał(a):a ten Drzazga ma jakas strone ze swoimi realizacjami ?
Gość

Gość napisał(a):Jeśli ktoś poszukuje fotografa na Ślub lub jakąś inną okazję to zapraszam na www.yesart.pl - Fotografia Ślubna Ostrołęka {usmiech}
Gość

katarinka1990 napisał(a):polecam studio filmowe alfa
katarinka1990
Gość napisał(a):Zapraszam do siebie :) www.fotoartystyczne.pl
Gość

Gość napisał(a):Gość napisał(a):Ja nie polecam fotografa Michała Laskowskiego bardzo, bardzo nie słownyZgadzam się w 100%
Gość

Gość napisał(a):Ja nie polecam fotografa Michała Laskowskiego bardzo, bardzo nie słowny
Zgadzam się w 100%
Gość napisał(a):polecam Lukasza Kozlowskiego z Makowa Mazowieckiego.nie bede duzo mowila sama sprawdz jego nagrania i fotki .
Gość

polecam Lukasza Kozlowskiego z Makowa Mazowieckiego.nie bede duzo mowila sama sprawdz jego nagrania i fotki .
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Ja nie polecam fotografa Michała Laskowskiego bardzo, bardzo nie słownyZgadzam się w 100%
A ja polecam :) Na spotkaniu poinformował nas jakie są terminy do oddania - fakt krótkie nie są ale jak dostalismy film i zdjęcia to można je oglądać na okrągło. Wolałam poczekać i dostać super w każdym aspekcie zrobiony film i zdjęcia niż dostać szybko byle co aby było. Dodatkowo dostaliśmy najpierw film w wersji próbnej do akceptacji w domu a nie u kogoś na szybko przewijany tak jak miała moja siostra a później nie było poprawek bo przecież "widzieliście". My obejrzeliśmy sobie spokojnie w domu i tylko jakieś drobne uwagi przesłaliśmy. Co do zdjęć to super pamiątka i warto było poczekać na takie zdjęcia.
Gość

Gość napisał(a):Gość napisał(a):Ja nie polecam fotografa Michała Laskowskiego bardzo, bardzo nie słownyZgadzam się w 100%
A ja polecam :) Na spotkaniu poinformował nas jakie są terminy do oddania - fakt krótkie nie są ale jak dostalismy film i zdjęcia to można je oglądać na okrągło. Wolałam poczekać i dostać super w każdym aspekcie zrobiony film i zdjęcia niż dostać szybko byle co aby było. Dodatkowo dostaliśmy najpierw film w wersji próbnej do akceptacji w domu a nie u kogoś na szybko przewijany tak jak miała moja siostra a później nie było poprawek bo przecież "widzieliście". My obejrzeliśmy sobie spokojnie w domu i tylko jakieś drobne uwagi przesłaliśmy. Co do zdjęć to super pamiątka i warto było poczekać na takie zdjęcia.
Gość napisał(a):785 524 891 NUMER KAMERZYSTY
Gość

785 524 891 NUMER KAMERZYSTY
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów