Pomóżcie mi wybrać kamerzyste i fotografa na wesele!

Założony przez ka4rolcia
strony: wstecz 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 41 dalej
Gość napisał(a):Witam podajcie namiary na Studio Kolor z Oki jakiś telefon czy meila z góry dzięki {co}

Gość

24-09-2010, 13:21
Witam podajcie namiary na Studio Kolor z Oki jakiś telefon czy meila z góry dzięki {co}
Gość napisał(a):[quote=Gość]Witam podajcie namiary na Studio Kolor z Oki jakiś telefon czy meila z góry dzięki {co} [/quote]Nie ma takiego studia w Ostrołęce

Gość

24-09-2010, 13:56
[quote=Gość]Witam podajcie namiary na Studio Kolor z Oki jakiś telefon czy meila z góry dzięki {co} [/quote]Nie ma takiego studia w Ostrołęce
Gość napisał(a):Witam Wszystkich! Adam Piekarski z tej strony - Studio Video-Film. Zapraszam na moją stronę: www.dawisio.pl

Gość

24-09-2010, 16:22
Witam Wszystkich! Adam Piekarski z tej strony - Studio Video-Film. Zapraszam na moją stronę: www.dawisio.pl
Gość napisał(a):Najgorszy to Borkowski - to jest dopiero żenada. Nam zrobił wesele rutynowo. Widać wiele braków i niedociągnięć. A najgorsze jest to że wysyła jakiś chłopaczków na wesele kamerować

Gość

11-10-2010, 17:44
Najgorszy to Borkowski - to jest dopiero żenada. Nam zrobił wesele rutynowo. Widać wiele braków i niedociągnięć. A najgorsze jest to że wysyła jakiś chłopaczków na wesele kamerować
Gość napisał(a):[quote=Gość]Najgorszy to Borkowski - to jest dopiero żenada. Nam zrobił wesele rutynowo. Widać wiele braków i niedociągnięć. A najgorsze jest to że wysyła jakiś chłopaczków na wesele kamerować [/quote]nie wiem o jakich chlopaczkach mowisz ale u mnie bylo dwoch młodych chyba oboje mieli na imię Paweł i rewelacja ale moze ma jeszcze innych pracownikow i oni Ci sie trafili. a po drugie to proponuje odwiedzic kazdego po kolei i pogadac :) borkowski foton kontrast czy co tam jeszcze innego wszyscy sa dobrze ale rózne wykonania mają wiec sa gusty i gusciki wielu z ludzi widze ze jada po kazdym , a tu chodzi o doradzenie xD mi na przyklad podoba sie kolor zielony a komus nie, to samo z nagraniami :) wiec zycze powodzenia w szukaniu ;>

Gość

11-10-2010, 19:18
[quote=Gość]Najgorszy to Borkowski - to jest dopiero żenada. Nam zrobił wesele rutynowo. Widać wiele braków i niedociągnięć. A najgorsze jest to że wysyła jakiś chłopaczków na wesele kamerować [/quote]nie wiem o jakich chlopaczkach mowisz ale u mnie bylo dwoch młodych chyba oboje mieli na imię Paweł i rewelacja ale moze ma jeszcze innych pracownikow i oni Ci sie trafili. a po drugie to proponuje odwiedzic kazdego po kolei i pogadac :) borkowski foton kontrast czy co tam jeszcze innego wszyscy sa dobrze ale rózne wykonania mają wiec sa gusty i gusciki wielu z ludzi widze ze jada po kazdym , a tu chodzi o doradzenie xD mi na przyklad podoba sie kolor zielony a komus nie, to samo z nagraniami :) wiec zycze powodzenia w szukaniu ;>
Gość napisał(a):[quote=Gość]Najgorszy to Borkowski - to jest dopiero żenada. Nam zrobił wesele rutynowo. Widać wiele braków i niedociągnięć. A najgorsze jest to że wysyła jakiś chłopaczków na wesele kamerować [/quote]nie wiem o jakich chlopaczkach mowisz ale u mnie bylo dwoch młodych chyba oboje mieli na imię Paweł i rewelacja ale moze ma jeszcze innych pracownikow i oni Ci sie trafili. a po drugie to proponuje odwiedzic kazdego po kolei i pogadac :) borkowski foton kontrast czy co tam jeszcze innego wszyscy sa dobrze ale rózne wykonania mają wiec sa gusty i gusciki wielu z ludzi widze ze jada po kazdym , a tu chodzi o doradzenie xD mi na przyklad podoba sie kolor zielony a komus nie, to samo z nagraniami :) wiec zycze powodzenia w szukaniu ;>

Gość

11-10-2010, 19:18
[quote=Gość]Najgorszy to Borkowski - to jest dopiero żenada. Nam zrobił wesele rutynowo. Widać wiele braków i niedociągnięć. A najgorsze jest to że wysyła jakiś chłopaczków na wesele kamerować [/quote]nie wiem o jakich chlopaczkach mowisz ale u mnie bylo dwoch młodych chyba oboje mieli na imię Paweł i rewelacja ale moze ma jeszcze innych pracownikow i oni Ci sie trafili. a po drugie to proponuje odwiedzic kazdego po kolei i pogadac :) borkowski foton kontrast czy co tam jeszcze innego wszyscy sa dobrze ale rózne wykonania mają wiec sa gusty i gusciki wielu z ludzi widze ze jada po kazdym , a tu chodzi o doradzenie xD mi na przyklad podoba sie kolor zielony a komus nie, to samo z nagraniami :) wiec zycze powodzenia w szukaniu ;>
Gość napisał(a):Panie Marcinie (Szyszkowski)GRATULUJĘ !!! widać profesjonalizm. Panie Sławku (Żyłka) fajne ujęcia tylko troszkę brakuje mi w nich uchwycenia chwili. Panie Sławku (Borkowski) fajnie ale spoczął Pan na laurach i nie ma nic nowego chyba rutyna się wkradła.  

Gość

18-10-2010, 21:09
Panie Marcinie (Szyszkowski)GRATULUJĘ !!! widać profesjonalizm. Panie Sławku (Żyłka) fajne ujęcia tylko troszkę brakuje mi w nich uchwycenia chwili. Panie Sławku (Borkowski) fajnie ale spoczął Pan na laurach i nie ma nic nowego chyba rutyna się wkradła.  
Gość napisał(a):KochaniFOTOGRAFIE {tak} jeżeli chcecie mieć ładne, oryginalne zdjęcia, takie które mówią o Was a nie są szablonem ślubnym to polecam Tomka Grzyba, niesamowicie otwarty na pomysły i dokładny fotograf, podkreślam słowo fotograf a nie osoba która kupiła aparat bo śluby to łatwy zarobek!!!!!!!!{nie} odradzam kompleksowe usług typu zdjęcia i film w jednym, bo zazwyczaj działa to tak, że ktoś kto fotografuje kupuje żonie, bratu, szwagrowi kamere i interes się kręci, lub na odwrót, widziałam wiele takich materiałów i jedyne co można zrobić to usiąść i płakać.FILM{tak} polecam Roberta Drzazgę, osoba otwarta na pomysły, podchodząca indywidualnie do klienta, każdy film ma swój charakter-taki jaki posiada para, bez serduszek i cukierkowej muzyki, jeżeli ktoś pragnie weselnego kiczu to nie polecam, ale to akurat ogromna zaleta. {nie} odradzam kompleksowe usługi, jw. Koniecznie oglądajcie filmy - nie całość ale zwróćcie uwagę na szczegóły, czy wybrany kamerzysta dobrze kadruje, podchodzi indywidualnie do klienta, ma swoje pomysły,. Jeżeli okazuje się że film ma tę samą czołówkę co 5 innych które widzieliście to radze się zastanowić bo bedzie się różnił tylko tym że na filmie bedziecie wy a nie dziesiątki innych osób. Ważne aby wieezieć kto też z firmy kręcił ten film, bo czesto pokazowym jest film szefa firmy lub osoby, która dawno w niej nie pracuje i w efekcie jakość filmu może być skrajnie różna od oczekiwań.Pamiętajcie! Indywidualizm nadaje charakter Waszej uroczystości. Nie warto robić 10 atrakcji, jeżeli nawet Wam się nie podobają ale są modne. Uczestnicy wesela muszą czuć, że to Wasze wesele a nie kolejna impreza, przez niektórych lubiana a przez innych nudna konieczność.Pozdrawiambyły organizator wesel ;)

Gość

19-10-2010, 11:20
KochaniFOTOGRAFIE {tak} jeżeli chcecie mieć ładne, oryginalne zdjęcia, takie które mówią o Was a nie są szablonem ślubnym to polecam Tomka Grzyba, niesamowicie otwarty na pomysły i dokładny fotograf, podkreślam słowo fotograf a nie osoba która kupiła aparat bo śluby to łatwy zarobek!!!!!!!!{nie} odradzam kompleksowe usług typu zdjęcia i film w jednym, bo zazwyczaj działa to tak, że ktoś kto fotografuje kupuje żonie, bratu, szwagrowi kamere i interes się kręci, lub na odwrót, widziałam wiele takich materiałów i jedyne co można zrobić to usiąść i płakać.FILM{tak} polecam Roberta Drzazgę, osoba otwarta na pomysły, podchodząca indywidualnie do klienta, każdy film ma swój charakter-taki jaki posiada para, bez serduszek i cukierkowej muzyki, jeżeli ktoś pragnie weselnego kiczu to nie polecam, ale to akurat ogromna zaleta. {nie} odradzam kompleksowe usługi, jw. Koniecznie oglądajcie filmy - nie całość ale zwróćcie uwagę na szczegóły, czy wybrany kamerzysta dobrze kadruje, podchodzi indywidualnie do klienta, ma swoje pomysły,. Jeżeli okazuje się że film ma tę samą czołówkę co 5 innych które widzieliście to radze się zastanowić bo bedzie się różnił tylko tym że na filmie bedziecie wy a nie dziesiątki innych osób. Ważne aby wieezieć kto też z firmy kręcił ten film, bo czesto pokazowym jest film szefa firmy lub osoby, która dawno w niej nie pracuje i w efekcie jakość filmu może być skrajnie różna od oczekiwań.Pamiętajcie! Indywidualizm nadaje charakter Waszej uroczystości. Nie warto robić 10 atrakcji, jeżeli nawet Wam się nie podobają ale są modne. Uczestnicy wesela muszą czuć, że to Wasze wesele a nie kolejna impreza, przez niektórych lubiana a przez innych nudna konieczność.Pozdrawiambyły organizator wesel ;)
Gość napisał(a):[quote=Gość]tak ja znam odp na Twoje pytanie w Teodorowie jest taki ogród płaci się za zdjęcia tam 70 zł ale jest ślicznie bynajmniej w lato rzeka piękne kwiaty dla mnie super i do tego kamerzysta i fotograf Robert Drzazga zapewniam sukces i zadowolenie murowane :){usmiech}[/quote]Robert Drzazga to nie fotograf a kamerzysta i nie prowadzi kompleksowej usługi!!! I chwała mu za to!!!!

Gość

19-10-2010, 11:23
[quote=Gość]tak ja znam odp na Twoje pytanie w Teodorowie jest taki ogród płaci się za zdjęcia tam 70 zł ale jest ślicznie bynajmniej w lato rzeka piękne kwiaty dla mnie super i do tego kamerzysta i fotograf Robert Drzazga zapewniam sukces i zadowolenie murowane :){usmiech}[/quote]Robert Drzazga to nie fotograf a kamerzysta i nie prowadzi kompleksowej usługi!!! I chwała mu za to!!!!
Gość napisał(a):Ojej niedobrze mi sie robi Drzyzga czy  grzyb dajcie normalna  reklame  a nie ciagle ta autoreklama na forum{diabelek}. Stanie sie ono niedlugo bezuzyteczne bo poza reklama i anty reklama niewiele tu bedzie{jezyk}

Gość

19-10-2010, 14:26
Ojej niedobrze mi sie robi Drzyzga czy  grzyb dajcie normalna  reklame  a nie ciagle ta autoreklama na forum{diabelek}. Stanie sie ono niedlugo bezuzyteczne bo poza reklama i anty reklama niewiele tu bedzie{jezyk}
Gość napisał(a):A tu cytat z tego forumW głowach się tym fotografom i kamerunom poprzewracało, żeby tyle brać za usłuę drożej od zespołów przyszli Państwo Młodzi zastanówcie się czy za taką kasę nie zamówić obrazu i to olejnego  Chyba jest w tym troche racji.

Gość

19-10-2010, 14:29
A tu cytat z tego forumW głowach się tym fotografom i kamerunom poprzewracało, żeby tyle brać za usłuę drożej od zespołów przyszli Państwo Młodzi zastanówcie się czy za taką kasę nie zamówić obrazu i to olejnego  Chyba jest w tym troche racji.
Gość napisał(a):Nie pisz że wszystko jest autoreklamą skoro nie wiesz czy jest tak rzeczywiście :) Nigdy nie pokusiłem się o to aby sam siebie reklamować w taki sposób, nie mam takiej potrzeby. Marta dzięki za miłe słowa  :) Tomek G.

Gość

19-10-2010, 14:34
Nie pisz że wszystko jest autoreklamą skoro nie wiesz czy jest tak rzeczywiście :) Nigdy nie pokusiłem się o to aby sam siebie reklamować w taki sposób, nie mam takiej potrzeby. Marta dzięki za miłe słowa  :) Tomek G.
Gość napisał(a):A CO DO CEN KAŻDY MA TO NA CO GO STAĆ I CO MU SIĘ PODOBA :)

Gość

19-10-2010, 14:36
A CO DO CEN KAŻDY MA TO NA CO GO STAĆ I CO MU SIĘ PODOBA :)
Gość napisał(a):[quote=Gość]KochaniFOTOGRAFIE {tak} jeżeli chcecie mieć ładne, oryginalne zdjęcia, takie które mówią o Was a nie są szablonem ślubnym to polecam Tomka Grzyba, niesamowicie otwarty na pomysły i dokładny fotograf, podkreślam słowo fotograf a nie osoba która kupiła aparat bo śluby to łatwy zarobek!!!!!!!!{nie} odradzam kompleksowe usług typu zdjęcia i film w jednym, bo zazwyczaj działa to tak, że ktoś kto fotografuje kupuje żonie, bratu, szwagrowi kamere i interes się kręci, lub na odwrót, widziałam wiele takich materiałów i jedyne co można zrobić to usiąść i płakać.FILM{tak} polecam Roberta Drzazgę, osoba otwarta na pomysły, podchodząca indywidualnie do klienta, każdy film ma swój charakter-taki jaki posiada para, bez serduszek i cukierkowej muzyki, jeżeli ktoś pragnie weselnego kiczu to nie polecam, ale to akurat ogromna zaleta. {nie} odradzam kompleksowe usługi, jw. Koniecznie oglądajcie filmy - nie całość ale zwróćcie uwagę na szczegóły, czy wybrany kamerzysta dobrze kadruje, podchodzi indywidualnie do klienta, ma swoje pomysły,. Jeżeli okazuje się że film ma tę samą czołówkę co 5 innych które widzieliście to radze się zastanowić bo bedzie się różnił tylko tym że na filmie bedziecie wy a nie dziesiątki innych osób. Ważne aby wieezieć kto też z firmy kręcił ten film, bo czesto pokazowym jest film szefa firmy lub osoby, która dawno w niej nie pracuje i w efekcie jakość filmu może być skrajnie różna od oczekiwań.Pamiętajcie! Indywidualizm nadaje charakter Waszej uroczystości. Nie warto robić 10 atrakcji, jeżeli nawet Wam się nie podobają ale są modne. Uczestnicy wesela muszą czuć, że to Wasze wesele a nie kolejna impreza, przez niektórych lubiana a przez innych nudna konieczność.Pozdrawiambyły organizator wesel ;) [/quote]a oto zdjęcia organizatorki http://www.kontrastos.com.pl/index.php?option=com_ponygaller y&Itemid=45&func=viewcategory&catid=6 autor zdjęć jest znany ?? Tomek G.  

Gość

19-10-2010, 17:13
[quote=Gość]KochaniFOTOGRAFIE {tak} jeżeli chcecie mieć ładne, oryginalne zdjęcia, takie które mówią o Was a nie są szablonem ślubnym to polecam Tomka Grzyba, niesamowicie otwarty na pomysły i dokładny fotograf, podkreślam słowo fotograf a nie osoba która kupiła aparat bo śluby to łatwy zarobek!!!!!!!!{nie} odradzam kompleksowe usług typu zdjęcia i film w jednym, bo zazwyczaj działa to tak, że ktoś kto fotografuje kupuje żonie, bratu, szwagrowi kamere i interes się kręci, lub na odwrót, widziałam wiele takich materiałów i jedyne co można zrobić to usiąść i płakać.FILM{tak} polecam Roberta Drzazgę, osoba otwarta na pomysły, podchodząca indywidualnie do klienta, każdy film ma swój charakter-taki jaki posiada para, bez serduszek i cukierkowej muzyki, jeżeli ktoś pragnie weselnego kiczu to nie polecam, ale to akurat ogromna zaleta. {nie} odradzam kompleksowe usługi, jw. Koniecznie oglądajcie filmy - nie całość ale zwróćcie uwagę na szczegóły, czy wybrany kamerzysta dobrze kadruje, podchodzi indywidualnie do klienta, ma swoje pomysły,. Jeżeli okazuje się że film ma tę samą czołówkę co 5 innych które widzieliście to radze się zastanowić bo bedzie się różnił tylko tym że na filmie bedziecie wy a nie dziesiątki innych osób. Ważne aby wieezieć kto też z firmy kręcił ten film, bo czesto pokazowym jest film szefa firmy lub osoby, która dawno w niej nie pracuje i w efekcie jakość filmu może być skrajnie różna od oczekiwań.Pamiętajcie! Indywidualizm nadaje charakter Waszej uroczystości. Nie warto robić 10 atrakcji, jeżeli nawet Wam się nie podobają ale są modne. Uczestnicy wesela muszą czuć, że to Wasze wesele a nie kolejna impreza, przez niektórych lubiana a przez innych nudna konieczność.Pozdrawiambyły organizator wesel ;) [/quote]a oto zdjęcia organizatorki http://www.kontrastos.com.pl/index.php?option=com_ponygaller y&Itemid=45&func=viewcategory&catid=6 autor zdjęć jest znany ?? Tomek G.  
Gość napisał(a):[quote=Gość]odradzam kompleksowe usług typu zdjęcia i film w jednym, bo zazwyczaj działa to tak, że ktoś kto fotografuje kupuje żonie, bratu, szwagrowi kamere i interes się kręci, lub na odwrót, widziałam wiele takich materiałów i jedyne co można zrobić to usiąść i płakać.FILM [/quote]Święte słowa wystarczy odwiedzić  dział ogłoszeń na eostrołęce wszyscy się reklamują WIDEOFILMOWANIE + FOTO.Tylko czekać kiedy sobie jeszcze parapety pokupująFUJ

Gość

19-10-2010, 18:06
[quote=Gość]odradzam kompleksowe usług typu zdjęcia i film w jednym, bo zazwyczaj działa to tak, że ktoś kto fotografuje kupuje żonie, bratu, szwagrowi kamere i interes się kręci, lub na odwrót, widziałam wiele takich materiałów i jedyne co można zrobić to usiąść i płakać.FILM [/quote]Święte słowa wystarczy odwiedzić  dział ogłoszeń na eostrołęce wszyscy się reklamują WIDEOFILMOWANIE + FOTO.Tylko czekać kiedy sobie jeszcze parapety pokupująFUJ
Gość napisał(a):Oj zdarzają się takie kombajny. Gorąco polecam zespół muzyczny TAX lub TAKS jakoś tak. Grają, śpiewają i nagrywają. Panowie może od przyszłego roku aparat kupicie.Pozdrawiam{diabelek}

Gość

20-10-2010, 09:21
Oj zdarzają się takie kombajny. Gorąco polecam zespół muzyczny TAX lub TAKS jakoś tak. Grają, śpiewają i nagrywają. Panowie może od przyszłego roku aparat kupicie.Pozdrawiam{diabelek}
Gość napisał(a):[quote=Gość]Oj zdarzają się takie kombajny. Gorąco polecam zespół muzyczny TAX lub TAKS jakoś tak. Grają, śpiewają i nagrywają. Panowie może od przyszłego roku aparat kupicie.Pozdrawiam{diabelek} [/quote]Jeżeli tak samo nagrywają jak grają to ja dziękuję{dobani}

Gość

26-10-2010, 09:23
[quote=Gość]Oj zdarzają się takie kombajny. Gorąco polecam zespół muzyczny TAX lub TAKS jakoś tak. Grają, śpiewają i nagrywają. Panowie może od przyszłego roku aparat kupicie.Pozdrawiam{diabelek} [/quote]Jeżeli tak samo nagrywają jak grają to ja dziękuję{dobani}
Gość napisał(a):[quote=Gość]W głowach się tym fotografom i kamerunom poprzewracało, żeby tyle brać za usłuę[/quote]2500 zł za fotografowanie od legalnie działąjącej firmy:450 zł VAT400 zł podatek dochodowy550 zł koszt albumu ze zdjęciami-----------------1000-1100 zł zostaje Czy to tak dużo ?Powiedziałbym raczej, że mało.

Gość

04-11-2010, 11:57
[quote=Gość]W głowach się tym fotografom i kamerunom poprzewracało, żeby tyle brać za usłuę[/quote]2500 zł za fotografowanie od legalnie działąjącej firmy:450 zł VAT400 zł podatek dochodowy550 zł koszt albumu ze zdjęciami-----------------1000-1100 zł zostaje Czy to tak dużo ?Powiedziałbym raczej, że mało.
Gość napisał(a):No i ZUS :(Z takiego zlecenia państwo za frajer bierze sobie 1000 zł.Super !!!

Gość

04-11-2010, 13:55
No i ZUS :(Z takiego zlecenia państwo za frajer bierze sobie 1000 zł.Super !!!
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]W głowach się tym fotografom i kamerunom poprzewracało, żeby tyle brać za usłuę[/quote]2500 zł za fotografowanie od legalnie działąjącej firmy:450 zł VAT400 zł podatek dochodowy550 zł koszt albumu ze zdjęciami-----------------1000-1100 zł zostaje Czy to tak dużo ?Powiedziałbym raczej, że mało. [/quote]A kto fiskalizuje czy wystawia faktury na takie usługi ??? {co}Ja tam wystawiam raz na 3 miesiące jakiś nie duży rachunek, wrzucam trochę kosztów i dzięki temu się z Państwem niczym nie dzielę ... PozdrawiamSławek B{gafa}

Gość

04-11-2010, 23:34
[quote=Gość][quote=Gość]W głowach się tym fotografom i kamerunom poprzewracało, żeby tyle brać za usłuę[/quote]2500 zł za fotografowanie od legalnie działąjącej firmy:450 zł VAT400 zł podatek dochodowy550 zł koszt albumu ze zdjęciami-----------------1000-1100 zł zostaje Czy to tak dużo ?Powiedziałbym raczej, że mało. [/quote]A kto fiskalizuje czy wystawia faktury na takie usługi ??? {co}Ja tam wystawiam raz na 3 miesiące jakiś nie duży rachunek, wrzucam trochę kosztów i dzięki temu się z Państwem niczym nie dzielę ... PozdrawiamSławek B{gafa}

strony: wstecz 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 41 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów