Pomóżcie mi wybrać kamerzyste i fotografa na wesele!

Założony przez ka4rolcia
strony: wstecz 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 41 dalej
Gość napisał(a):[quote=Gość]Ojeja i znowu pan Tomek sie reklamuje .Co zamalo zlecen pewnie{mruga},za wysoka cena?{mruga} [/quote]Nie reklamuję się. Nie biorę zleceń. Nie interesuje mnie jak wiedzie się innym. {usmiech}Wydaje mi się, że odpowiedź była rzeczowa i dość konstruktywna. No ale widać ktoś musi być mocno sfrustrowany, skoro zauważył w tym jakąkolwiek reklamę.pozdrawiamT. (tak tak, Tomek. Nie ten powyżej) {mruga}

Gość

13-03-2011, 20:27
[quote=Gość]Ojeja i znowu pan Tomek sie reklamuje .Co zamalo zlecen pewnie{mruga},za wysoka cena?{mruga} [/quote]Nie reklamuję się. Nie biorę zleceń. Nie interesuje mnie jak wiedzie się innym. {usmiech}Wydaje mi się, że odpowiedź była rzeczowa i dość konstruktywna. No ale widać ktoś musi być mocno sfrustrowany, skoro zauważył w tym jakąkolwiek reklamę.pozdrawiamT. (tak tak, Tomek. Nie ten powyżej) {mruga}
Gość napisał(a):[b]polecam ci wspaniałego fotografa!!jest młody ma wspaniałe pomysły na sesje zdjęciowe!ja jestem bardzo zadowolona.cena też jest bardzo przystępna w porównaniu do cennika ostrołeckich fotografów! jeśli jesteście zainteresowani podaje adres email grabowski.k1@gmail.comnaprawde polecam

Gość

13-03-2011, 22:52
[b]polecam ci wspaniałego fotografa!!jest młody ma wspaniałe pomysły na sesje zdjęciowe!ja jestem bardzo zadowolona.cena też jest bardzo przystępna w porównaniu do cennika ostrołeckich fotografów! jeśli jesteście zainteresowani podaje adres email grabowski.k1@gmail.comnaprawde polecam
Gość napisał(a):Wydaje mi się że czas skończyć z ogłoszeniami typu "Tani i profesjonalny" "Promocja 1000 zdjęć za 1000 zł". Sama treść takiego ogłoszenia wskazuję na: mały profesjonalizm - 1 szt zdjęcia z 1 zł!, po drugie przeliczając to na opłaty które trzeb zrobić ZUS i podatek NIC już nie zostaje.Więc najwyższy czas skoczyć z oszukiwaniem i donieść komu trzeba, dotyczmy to fotografów, grajków, kamerzystów a także "zawiozę tanio do ślubu" !!.

Gość

14-03-2011, 09:05
Wydaje mi się że czas skończyć z ogłoszeniami typu "Tani i profesjonalny" "Promocja 1000 zdjęć za 1000 zł". Sama treść takiego ogłoszenia wskazuję na: mały profesjonalizm - 1 szt zdjęcia z 1 zł!, po drugie przeliczając to na opłaty które trzeb zrobić ZUS i podatek NIC już nie zostaje.Więc najwyższy czas skoczyć z oszukiwaniem i donieść komu trzeba, dotyczmy to fotografów, grajków, kamerzystów a także "zawiozę tanio do ślubu" !!.
Gość napisał(a):Śmiało polecam Marka Gawrysia:) kamerował u mnie na weselu. Poprostu rewelacja, wszyscy którzy oglądali płyte byli zachwyceni :) super nagrywa ! pozdrawiam

Gość

26-06-2011, 22:50
Śmiało polecam Marka Gawrysia:) kamerował u mnie na weselu. Poprostu rewelacja, wszyscy którzy oglądali płyte byli zachwyceni :) super nagrywa ! pozdrawiam
Gość napisał(a):Czy wiesz, że nasze zwyczaje, tryb życia, miejsce, w którym mieszkamy, oraz inne czynniki już wpłynęły na długość i przebieg naszego życia.Przeżyte lata zachowują informację o dacie śmierci.Poznawszy datę naszej śmierci na podstawie wydarzeń naszego życia,przeszłych i teraźniejszych faktów, mamy szansę zastanowić się nad przyszłością oraz ocenić popełnione błędy. Jeżeli chcesz poznać datę swojej śmierci wejdź na stronę http://smierc.org już dziś!  

Gość

03-07-2011, 13:19
Czy wiesz, że nasze zwyczaje, tryb życia, miejsce, w którym mieszkamy, oraz inne czynniki już wpłynęły na długość i przebieg naszego życia.Przeżyte lata zachowują informację o dacie śmierci.Poznawszy datę naszej śmierci na podstawie wydarzeń naszego życia,przeszłych i teraźniejszych faktów, mamy szansę zastanowić się nad przyszłością oraz ocenić popełnione błędy. Jeżeli chcesz poznać datę swojej śmierci wejdź na stronę http://smierc.org już dziś!  
Gość napisał(a):krótko, zwięźle i na temat.fotograf - foto joker w minimalu ( Darek )kamerzysta - studio perfekt ( Olbryś )Panowie są bezkonkurencyjni.Kto się zdecyduje na tych Panów nie pożałuje.Jeżeli chodzi o cenę nie jest zbyt niska ale adekwatna do jakości świadczonej usługi.Szczerze, wolę Darka za 1000 niż innego za 500.Pozdrawiam.  Zadowolony klient.

Gość

03-07-2011, 17:54
krótko, zwięźle i na temat.fotograf - foto joker w minimalu ( Darek )kamerzysta - studio perfekt ( Olbryś )Panowie są bezkonkurencyjni.Kto się zdecyduje na tych Panów nie pożałuje.Jeżeli chodzi o cenę nie jest zbyt niska ale adekwatna do jakości świadczonej usługi.Szczerze, wolę Darka za 1000 niż innego za 500.Pozdrawiam.  Zadowolony klient.
Gość napisał(a):Hey!Post wyżej - chyba chodzi o mnie - miło {usmiech}Zapraszam wszystkich do oglądania i śledzenia wszystkich moich najnowszych wpisów na Facebooku ;-)http://www.facebook.com/DariuszPogorzelskii stronie:http://www.dariuszpogorzelski.pl/ENJOY !D A R I U S Z  P O G O R Z E L S K I

Gość

06-07-2011, 10:51
Hey!Post wyżej - chyba chodzi o mnie - miło {usmiech}Zapraszam wszystkich do oglądania i śledzenia wszystkich moich najnowszych wpisów na Facebooku ;-)http://www.facebook.com/DariuszPogorzelskii stronie:http://www.dariuszpogorzelski.pl/ENJOY !D A R I U S Z  P O G O R Z E L S K I
Gość napisał(a):obejżyj jakies filmy i zdjęcia i sama podejmij decyzje  

Gość

18-07-2011, 22:05
obejżyj jakies filmy i zdjęcia i sama podejmij decyzje  
Gość napisał(a):Z czystym sumieniem polecam ADAMA PIEKARSKIEGO oraz jego fotografa. Dla nich liczy się przede wszystkim to, czy klient jest zadowolony, a nie kasa...

Gość

19-07-2011, 15:10
Z czystym sumieniem polecam ADAMA PIEKARSKIEGO oraz jego fotografa. Dla nich liczy się przede wszystkim to, czy klient jest zadowolony, a nie kasa...
Gość napisał(a):Nie polecam fotografa Rafała Rogalskiego! Z polecenia znajomych zdecydowaliśmy się na jego usługi i to był błąd!( jak się póżneij okazało znajomi żąłują tak samo jak i my) Sam Pan Rogalski jest bardzo miłą i 'wazeliniarską' osobą ale tylko przed ślubem. Zapewniał, żę wszystko będzie jak należy i w określonym terminie. Po weselu przestał odbierać telefony, a jak odebrał to z wielka łąska... albo wielkim zadowoleniem przeciągał termin oddania zdjęć! Jak już po 3miesiącach dostaliśmy fotografie to myślałąm, że padne! Zdjęcia w okropnych kolorach,z cieniami,żoltymi plamami, poucinane ręce, twarze a nawet głowy...! Totalna masakra! Ale... w albumie umiescil imiona z kosmosu, zamiast naszych napisał zupełnie inne! Data ślubu też jest zła! Nie wspomnę już o jego zachowaniu na weselu... Totalny lowelas w centrum zainteresowania, a nawet aparatu nie potrafi używać! Przestrzegm wszystkich przed tym Panem, nie dajcie się zmylić jego zapewnieniami. Nie jesteśmy pierwszą parą która żałuje, szkoda tylko,że dopiero teraz to wiemy.

Gość

27-07-2011, 16:15
Nie polecam fotografa Rafała Rogalskiego! Z polecenia znajomych zdecydowaliśmy się na jego usługi i to był błąd!( jak się póżneij okazało znajomi żąłują tak samo jak i my) Sam Pan Rogalski jest bardzo miłą i 'wazeliniarską' osobą ale tylko przed ślubem. Zapewniał, żę wszystko będzie jak należy i w określonym terminie. Po weselu przestał odbierać telefony, a jak odebrał to z wielka łąska... albo wielkim zadowoleniem przeciągał termin oddania zdjęć! Jak już po 3miesiącach dostaliśmy fotografie to myślałąm, że padne! Zdjęcia w okropnych kolorach,z cieniami,żoltymi plamami, poucinane ręce, twarze a nawet głowy...! Totalna masakra! Ale... w albumie umiescil imiona z kosmosu, zamiast naszych napisał zupełnie inne! Data ślubu też jest zła! Nie wspomnę już o jego zachowaniu na weselu... Totalny lowelas w centrum zainteresowania, a nawet aparatu nie potrafi używać! Przestrzegm wszystkich przed tym Panem, nie dajcie się zmylić jego zapewnieniami. Nie jesteśmy pierwszą parą która żałuje, szkoda tylko,że dopiero teraz to wiemy.
Gość napisał(a):[quote=Gość]Śmiało polecam Marka Gawrysia:) kamerował u mnie na weselu. Poprostu rewelacja, wszyscy którzy oglądali płyte byli zachwyceni :) super nagrywa ! pozdrawiam [/quote]            {dobani}kamerował a skad ty jestes u nas w polsce mowimy nagrywal  

Gość

27-07-2011, 21:27
[quote=Gość]Śmiało polecam Marka Gawrysia:) kamerował u mnie na weselu. Poprostu rewelacja, wszyscy którzy oglądali płyte byli zachwyceni :) super nagrywa ! pozdrawiam [/quote]            {dobani}kamerował a skad ty jestes u nas w polsce mowimy nagrywal  
Gość napisał(a):[quote=Gość]Śmiało polecam Marka Gawrysia:) kamerował u mnie na weselu. Poprostu rewelacja, wszyscy którzy oglądali płyte byli zachwyceni :) super nagrywa ! pozdrawiam [/quote]            {dobani}kamerował a skad ty jestes u nas w polsce mowimy nagrywal  

Gość

27-07-2011, 21:28
[quote=Gość]Śmiało polecam Marka Gawrysia:) kamerował u mnie na weselu. Poprostu rewelacja, wszyscy którzy oglądali płyte byli zachwyceni :) super nagrywa ! pozdrawiam [/quote]            {dobani}kamerował a skad ty jestes u nas w polsce mowimy nagrywal  
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Śmiało polecam Marka Gawrysia:) kamerował u mnie na weselu. Poprostu rewelacja, wszyscy którzy oglądali płyte byli zachwyceni :) super nagrywa ! pozdrawiam [/quote]            {dobani}kamerował a skad ty jestes u nas w polsce mowimy nagrywal  [/quote]A w Polsce przez duże P mówimy "filmował"

Gość

28-07-2011, 06:15
[quote=Gość][quote=Gość]Śmiało polecam Marka Gawrysia:) kamerował u mnie na weselu. Poprostu rewelacja, wszyscy którzy oglądali płyte byli zachwyceni :) super nagrywa ! pozdrawiam [/quote]            {dobani}kamerował a skad ty jestes u nas w polsce mowimy nagrywal  [/quote]A w Polsce przez duże P mówimy "filmował"
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]Śmiało polecam Marka Gawrysia:) kamerował u mnie na weselu. Poprostu rewelacja, wszyscy którzy oglądali płyte byli zachwyceni :) super nagrywa ! pozdrawiam [/quote]            {dobani}kamerował a skad ty jestes u nas w polsce mowimy nagrywal  [/quote]A w Polsce przez duże P mówimy "filmował" [/quote]{ok}{ok} Brawo!!! Dyskusja jak zwykle na temat {diabelek}  

Gość

28-07-2011, 12:56
[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]Śmiało polecam Marka Gawrysia:) kamerował u mnie na weselu. Poprostu rewelacja, wszyscy którzy oglądali płyte byli zachwyceni :) super nagrywa ! pozdrawiam [/quote]            {dobani}kamerował a skad ty jestes u nas w polsce mowimy nagrywal  [/quote]A w Polsce przez duże P mówimy "filmował" [/quote]{ok}{ok} Brawo!!! Dyskusja jak zwykle na temat {diabelek}  
Gość napisał(a):oczywiście polecam Krzysztofa Serafińskiego z Łomży!!!:){ok}{ok}{ok}pozdrawiam{usmiech}

Gość

28-07-2011, 21:47
oczywiście polecam Krzysztofa Serafińskiego z Łomży!!!:){ok}{ok}{ok}pozdrawiam{usmiech}
Gość napisał(a):Serafiński dobry jest w te klocki... widziałem jego prac....Jeśli ktoś chce to super foty i super kasa... ale warto

Gość

28-07-2011, 23:52
Serafiński dobry jest w te klocki... widziałem jego prac....Jeśli ktoś chce to super foty i super kasa... ale warto
Gość napisał(a):ma racje {wstyd}

Gość

29-07-2011, 21:16
ma racje {wstyd}
Gość napisał(a):Czytam i nie wierze. Pogorzelski za 1000 zł a on nawe nie jąknie o cenie ?! Chyba że całe to szpanerstwo które z niego wyszło doprowadziło do małej ilości zleceń bo słyszałem że mocno się ceni. Chyba że to przenośnia wtedy oki. Swoją droga fortograf dobry...tu nie powiem

Gość

31-07-2011, 16:48
Czytam i nie wierze. Pogorzelski za 1000 zł a on nawe nie jąknie o cenie ?! Chyba że całe to szpanerstwo które z niego wyszło doprowadziło do małej ilości zleceń bo słyszałem że mocno się ceni. Chyba że to przenośnia wtedy oki. Swoją droga fortograf dobry...tu nie powiem
Gość napisał(a):jarosław sender super sesje zdjęciowe /////miły i wie co robi

Gość

31-07-2011, 17:38
jarosław sender super sesje zdjęciowe /////miły i wie co robi
Gość napisał(a):jarosław sender super sesje zdjęciowe /////miły i wie co robi

Gość

31-07-2011, 17:38
jarosław sender super sesje zdjęciowe /////miły i wie co robi

strony: wstecz 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 41 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów