- Forum ogólne
- Pomóżcie mi wybrać kamerzyste i fotografa na wesele!
Pomóżcie mi wybrać kamerzyste i fotografa na wesele!
Gość napisał(a):[quote=Gość]Ojeja i znowu pan Tomek sie reklamuje .Co zamalo zlecen pewnie{mruga},za wysoka cena?{mruga} [/quote]Nie reklamuję się. Nie biorę zleceń. Nie interesuje mnie jak wiedzie się innym. {usmiech}Wydaje mi się, że odpowiedź była rzeczowa i dość konstruktywna. No ale widać ktoś musi być mocno sfrustrowany, skoro zauważył w tym jakąkolwiek reklamę.pozdrawiamT. (tak tak, Tomek. Nie ten powyżej) {mruga}
Gość

Gość napisał(a):[b]polecam ci wspaniałego fotografa!!jest młody ma wspaniałe pomysły na sesje zdjęciowe!ja jestem bardzo zadowolona.cena też jest bardzo przystępna w porównaniu do cennika ostrołeckich fotografów! jeśli jesteście zainteresowani podaje adres email grabowski.k1@gmail.comnaprawde polecam
Gość

Gość napisał(a):Wydaje mi się że czas skończyć z ogłoszeniami typu "Tani i profesjonalny" "Promocja 1000 zdjęć za 1000 zł". Sama treść takiego ogłoszenia wskazuję na: mały profesjonalizm - 1 szt zdjęcia z 1 zł!, po drugie przeliczając to na opłaty które trzeb zrobić ZUS i podatek NIC już nie zostaje.Więc najwyższy czas skoczyć z oszukiwaniem i donieść komu trzeba, dotyczmy to fotografów, grajków, kamerzystów a także "zawiozę tanio do ślubu" !!.
Gość

Gość napisał(a):Śmiało polecam Marka Gawrysia:) kamerował u mnie na weselu. Poprostu rewelacja, wszyscy którzy oglądali płyte byli zachwyceni :) super nagrywa ! pozdrawiam
Gość

Gość napisał(a):Czy wiesz, że nasze zwyczaje, tryb życia, miejsce, w którym mieszkamy, oraz inne czynniki już wpłynęły na długość i przebieg naszego życia.Przeżyte lata zachowują informację o dacie śmierci.Poznawszy datę naszej śmierci na podstawie wydarzeń naszego życia,przeszłych i teraźniejszych faktów, mamy szansę zastanowić się nad przyszłością oraz ocenić popełnione błędy. Jeżeli chcesz poznać datę swojej śmierci wejdź na stronę http://smierc.org już dziś!
Gość

Gość napisał(a):krótko, zwięźle i na temat.fotograf - foto joker w minimalu ( Darek )kamerzysta - studio perfekt ( Olbryś )Panowie są bezkonkurencyjni.Kto się zdecyduje na tych Panów nie pożałuje.Jeżeli chodzi o cenę nie jest zbyt niska ale adekwatna do jakości świadczonej usługi.Szczerze, wolę Darka za 1000 niż innego za 500.Pozdrawiam. Zadowolony klient.
Gość

Gość napisał(a):Hey!Post wyżej - chyba chodzi o mnie - miło {usmiech}Zapraszam wszystkich do oglądania i śledzenia wszystkich moich najnowszych wpisów na Facebooku ;-)http://www.facebook.com/DariuszPogorzelskii stronie:http://www.dariuszpogorzelski.pl/ENJOY !D A R I U S Z P O G O R Z E L S K I
Gość

Gość napisał(a):obejżyj jakies filmy i zdjęcia i sama podejmij decyzje
Gość

Gość napisał(a):Z czystym sumieniem polecam ADAMA PIEKARSKIEGO oraz jego fotografa. Dla nich liczy się przede wszystkim to, czy klient jest zadowolony, a nie kasa...
Gość

Gość napisał(a):Nie polecam fotografa Rafała Rogalskiego! Z polecenia znajomych zdecydowaliśmy się na jego usługi i to był błąd!( jak się póżneij okazało znajomi żąłują tak samo jak i my) Sam Pan Rogalski jest bardzo miłą i 'wazeliniarską' osobą ale tylko przed ślubem. Zapewniał, żę wszystko będzie jak należy i w określonym terminie. Po weselu przestał odbierać telefony, a jak odebrał to z wielka łąska... albo wielkim zadowoleniem przeciągał termin oddania zdjęć! Jak już po 3miesiącach dostaliśmy fotografie to myślałąm, że padne! Zdjęcia w okropnych kolorach,z cieniami,żoltymi plamami, poucinane ręce, twarze a nawet głowy...! Totalna masakra! Ale... w albumie umiescil imiona z kosmosu, zamiast naszych napisał zupełnie inne! Data ślubu też jest zła! Nie wspomnę już o jego zachowaniu na weselu... Totalny lowelas w centrum zainteresowania, a nawet aparatu nie potrafi używać! Przestrzegm wszystkich przed tym Panem, nie dajcie się zmylić jego zapewnieniami. Nie jesteśmy pierwszą parą która żałuje, szkoda tylko,że dopiero teraz to wiemy.
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Śmiało polecam Marka Gawrysia:) kamerował u mnie na weselu. Poprostu rewelacja, wszyscy którzy oglądali płyte byli zachwyceni :) super nagrywa ! pozdrawiam [/quote] {dobani}kamerował a skad ty jestes u nas w polsce mowimy nagrywal
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Śmiało polecam Marka Gawrysia:) kamerował u mnie na weselu. Poprostu rewelacja, wszyscy którzy oglądali płyte byli zachwyceni :) super nagrywa ! pozdrawiam [/quote] {dobani}kamerował a skad ty jestes u nas w polsce mowimy nagrywal
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Śmiało polecam Marka Gawrysia:) kamerował u mnie na weselu. Poprostu rewelacja, wszyscy którzy oglądali płyte byli zachwyceni :) super nagrywa ! pozdrawiam [/quote] {dobani}kamerował a skad ty jestes u nas w polsce mowimy nagrywal [/quote]A w Polsce przez duże P mówimy "filmował"
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość]Śmiało polecam Marka Gawrysia:) kamerował u mnie na weselu. Poprostu rewelacja, wszyscy którzy oglądali płyte byli zachwyceni :) super nagrywa ! pozdrawiam [/quote] {dobani}kamerował a skad ty jestes u nas w polsce mowimy nagrywal [/quote]A w Polsce przez duże P mówimy "filmował" [/quote]{ok}{ok} Brawo!!! Dyskusja jak zwykle na temat {diabelek}
Gość

Gość napisał(a):oczywiście polecam Krzysztofa Serafińskiego z Łomży!!!:){ok}{ok}{ok}pozdrawiam{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):Serafiński dobry jest w te klocki... widziałem jego prac....Jeśli ktoś chce to super foty i super kasa... ale warto
Gość

Gość napisał(a):ma racje {wstyd}
Gość

Gość napisał(a):Czytam i nie wierze. Pogorzelski za 1000 zł a on nawe nie jąknie o cenie ?! Chyba że całe to szpanerstwo które z niego wyszło doprowadziło do małej ilości zleceń bo słyszałem że mocno się ceni. Chyba że to przenośnia wtedy oki. Swoją droga fortograf dobry...tu nie powiem
Gość

Gość napisał(a):jarosław sender super sesje zdjęciowe /////miły i wie co robi
Gość

Gość napisał(a):jarosław sender super sesje zdjęciowe /////miły i wie co robi
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów