Pomóżcie mi wybrać kamerzyste i fotografa na wesele!

Założony przez ka4rolcia
strony: wstecz 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 41 dalej
Gość napisał(a):Widze że razi kogoś dobre obycie i gościnność w naszych stronach jateż wiele razy dostaje reklamówki chociaż chętnie bym jej nie brał to nie chcę obrazić gospodarzy ale jest mi z tego powody bardzo miło że ktoś o mnie pamięta a często jest to wdzięczność za starania które widać niejednokrotnie podczas mojej pracy podczas wesela i nie zawsze chodzie o pieniądze ( PŁACE TO WYMAGAM !!! ) jest to zwykła uprzejmość pozdrawiam pana KIPSKIEGO.Ps. Mam stary garnitur którego nie używam chętnie się z kolegą po fachu podzielę

Gość

01-02-2010, 13:36
Widze że razi kogoś dobre obycie i gościnność w naszych stronach jateż wiele razy dostaje reklamówki chociaż chętnie bym jej nie brał to nie chcę obrazić gospodarzy ale jest mi z tego powody bardzo miło że ktoś o mnie pamięta a często jest to wdzięczność za starania które widać niejednokrotnie podczas mojej pracy podczas wesela i nie zawsze chodzie o pieniądze ( PŁACE TO WYMAGAM !!! ) jest to zwykła uprzejmość pozdrawiam pana KIPSKIEGO.Ps. Mam stary garnitur którego nie używam chętnie się z kolegą po fachu podzielę
Gość napisał(a):Ksiądz też jest w pracy czemu nie przychodzi do kościoła w stroju roboczym

Gość

01-02-2010, 13:50
Ksiądz też jest w pracy czemu nie przychodzi do kościoła w stroju roboczym
Gość napisał(a):panie arbato, bo tu nie ma co komentować, kazdy widzi jak jest ;))) "anonimowego gościa" ;))))  a pan to prorok ??  nie wiem po co osądzać innych po tym jak się ubierają (rozumiem że gajer na weselu to wstyd) lub po tym czy zjedzą jedno danie czy więcej, lub czy wypiją cole wzniosą toas za zdrowie młodych itd. Wydaje mi się że pracę każdego fachowca powinno się oceniać po efektach jego pracy !! jeżeli nie ma pan arbato roboty, to niech pan poćwiczy trochę z trzymaniem kamerki, kupi lepsze statywy żeby nie było "trzęsiawy" przestanie zrzynać z filmików na youtubie i innych portali i przede wszystkim niech pan nie obraża wszystkich po kolei. To że panu nie odpowiada, że jakiś kameżysta, fotograf czy muzyk zje na weselu na którym pracuje kilkanaście godzin więcej niż jeden posiłek to świadczy tylko o pana małostkowości. Na szczęście młodzi są wyrozumiali i chyba każdy normalny człowiek "dziewnie" by się czuł gdyby wszyscy do okoła się zajadali a np muzycy stali by pod ścianą z termosikiem (jak pan arbato) i pili zimną kawę. Wydaje mi się że takie reguły są w całej Polsce, ugoszczenie kogoś kto dla nas pracuje, kogo robota nam się podoba to chyba nie chańba ?? chyba że pan arbato wychodzi z założenia że każdy pies zna swoje miejsce, jak pan się posila to psa kijem na dwór ;))) SŁOMA !!!!

Gość

01-02-2010, 14:01
panie arbato, bo tu nie ma co komentować, kazdy widzi jak jest ;))) "anonimowego gościa" ;))))  a pan to prorok ??  nie wiem po co osądzać innych po tym jak się ubierają (rozumiem że gajer na weselu to wstyd) lub po tym czy zjedzą jedno danie czy więcej, lub czy wypiją cole wzniosą toas za zdrowie młodych itd. Wydaje mi się że pracę każdego fachowca powinno się oceniać po efektach jego pracy !! jeżeli nie ma pan arbato roboty, to niech pan poćwiczy trochę z trzymaniem kamerki, kupi lepsze statywy żeby nie było "trzęsiawy" przestanie zrzynać z filmików na youtubie i innych portali i przede wszystkim niech pan nie obraża wszystkich po kolei. To że panu nie odpowiada, że jakiś kameżysta, fotograf czy muzyk zje na weselu na którym pracuje kilkanaście godzin więcej niż jeden posiłek to świadczy tylko o pana małostkowości. Na szczęście młodzi są wyrozumiali i chyba każdy normalny człowiek "dziewnie" by się czuł gdyby wszyscy do okoła się zajadali a np muzycy stali by pod ścianą z termosikiem (jak pan arbato) i pili zimną kawę. Wydaje mi się że takie reguły są w całej Polsce, ugoszczenie kogoś kto dla nas pracuje, kogo robota nam się podoba to chyba nie chańba ?? chyba że pan arbato wychodzi z założenia że każdy pies zna swoje miejsce, jak pan się posila to psa kijem na dwór ;))) SŁOMA !!!!
Gość napisał(a):{diabelek} hehehehehehehehehe pan arbato pousuwał swoje filmiki ;)))  przecież nie ma się czego wstydzić ;)))) obraz trząsł się tylko troszkę ;))))) {diabelek} po poprawieniu balansu bieli, kadrów, trzęsiawy, beznadziejnej czcionki itd.. rozumiem że będziemy mogli znowu podziwiać pana pracę panie arbato  {diabelek} mam nadzieję że wolnych terminów nie przybyło po opublikowaniu swojej roboty ?? {gafa}

Gość

01-02-2010, 14:17
{diabelek} hehehehehehehehehe pan arbato pousuwał swoje filmiki ;)))  przecież nie ma się czego wstydzić ;)))) obraz trząsł się tylko troszkę ;))))) {diabelek} po poprawieniu balansu bieli, kadrów, trzęsiawy, beznadziejnej czcionki itd.. rozumiem że będziemy mogli znowu podziwiać pana pracę panie arbato  {diabelek} mam nadzieję że wolnych terminów nie przybyło po opublikowaniu swojej roboty ?? {gafa}
Gość napisał(a):Ja polecam Marcina D. z Kadzidła. Fajny koleś, fotografie i filmowanie traktuje jako pasje,takie odniosłam wrażenie. Poza tym niezłe ciacho z niego:) Siostra młodego.

Gość

03-02-2010, 15:34
Ja polecam Marcina D. z Kadzidła. Fajny koleś, fotografie i filmowanie traktuje jako pasje,takie odniosłam wrażenie. Poza tym niezłe ciacho z niego:) Siostra młodego.
Gość napisał(a):Ja polecam Foton Kaczmarczyka Bardzo dobrze i profesjonalnie:PPozdrawiam{tak}{tak}

Gość

04-02-2010, 07:50
Ja polecam Foton Kaczmarczyka Bardzo dobrze i profesjonalnie:PPozdrawiam{tak}{tak}
Gość napisał(a):Ja też polecam Foton.Bardzo mili i profesjonalni Panowie!!!

Gość

04-02-2010, 08:47
Ja też polecam Foton.Bardzo mili i profesjonalni Panowie!!!
Gość napisał(a):weście się za robote a nie piszecie o sobie {diabelek} śmieszne ja robie najlepiej {gafa}

Gość

05-02-2010, 16:53
weście się za robote a nie piszecie o sobie {diabelek} śmieszne ja robie najlepiej {gafa}
Gość napisał(a):http://www.kameruni.com/2010/01/{jezyk}

Gość

05-02-2010, 21:58
http://www.kameruni.com/2010/01/{jezyk}
Gość napisał(a):{ok}Polecamy Pana Marcina z Kadzidła, dobry sprzet, profesjonalna obsluga i zdjecia o pelnej wyobrazni, az milo popatrzec w album czy obejrzec je w kompie.{ok}

Gość

06-02-2010, 09:48
{ok}Polecamy Pana Marcina z Kadzidła, dobry sprzet, profesjonalna obsluga i zdjecia o pelnej wyobrazni, az milo popatrzec w album czy obejrzec je w kompie.{ok}
Gość napisał(a):Z tego co wiem pan Marcin pasjonuje sie od dlugiego czasu fotografia, a dopierko teraz zaczal wystepowac na slubach, szkoda,ze tak pozno,bo super zdjecia. Wiem tez,że zajmuję sie zawodową filmowaniem, a jego filmy to bajka, uwazam,ze bardzo dobry konkuret dla pana Borkowskiego i innych. Pan Marcin posiada duza wyobraznie i potrafi ja wykorzystac w swoich kompozycjach. Z tego co prywatnie sie dowiedziałem to tworzy tez strony internetowe.Szczerze polecam{usmiech}{ok}

Gość

06-02-2010, 13:04
Z tego co wiem pan Marcin pasjonuje sie od dlugiego czasu fotografia, a dopierko teraz zaczal wystepowac na slubach, szkoda,ze tak pozno,bo super zdjecia. Wiem tez,że zajmuję sie zawodową filmowaniem, a jego filmy to bajka, uwazam,ze bardzo dobry konkuret dla pana Borkowskiego i innych. Pan Marcin posiada duza wyobraznie i potrafi ja wykorzystac w swoich kompozycjach. Z tego co prywatnie sie dowiedziałem to tworzy tez strony internetowe.Szczerze polecam{usmiech}{ok}
Gość napisał(a):Polecam Pana Borkowskiego, Pana Marcina i Foton Kaczmarczyka

Gość

06-02-2010, 13:09
Polecam Pana Borkowskiego, Pana Marcina i Foton Kaczmarczyka
Gość napisał(a):Kamerunow w naszym regionie nie brakuje... sa tylko mlodzi,pelni ambicji,ktorym chce sie cos profesjonalnego wykonac, reszta, ktora juz sie dorobila na slubach dziala na jedno kopyto!!! zenada{diabelek}

Gość

08-02-2010, 14:42
Kamerunow w naszym regionie nie brakuje... sa tylko mlodzi,pelni ambicji,ktorym chce sie cos profesjonalnego wykonac, reszta, ktora juz sie dorobila na slubach dziala na jedno kopyto!!! zenada{diabelek}
Gość napisał(a):foton? yhyyy NIE{gafa}{gafa}{gafa}

Gość

08-02-2010, 14:50
foton? yhyyy NIE{gafa}{gafa}{gafa}
Gość napisał(a):[quote=Gość]Z tego co wiem pan Marcin pasjonuje sie od dlugiego czasu fotografia, a dopierko teraz zaczal wystepowac na slubach, szkoda,ze tak pozno,bo super zdjecia. Wiem tez,że zajmuję sie zawodową filmowaniem, a jego filmy to bajka, uwazam,ze bardzo dobry konkuret dla pana Borkowskiego i innych. Pan Marcin posiada duza wyobraznie i potrafi ja wykorzystac w swoich kompozycjach. Z tego co prywatnie sie dowiedziałem to tworzy tez strony internetowe.Szczerze polecam{usmiech}{ok}[/quote]Pewnie należy do koła gospodyń wiejskich {diabelek}pije, tańczy i haftuje , ...................................... i gotuje {diabelek}wszystko profesjonalnie bo na dorobku ;) szkoda ze tylko końcówka IP się zmienia koledze inaczej można by było uwierzyć że te wszystkie pochwały pisali klienci a nie sam pan marcin z kadzidła {jezyk} to AUTOREKLAMA a nie forum, niestety i jeszcze raz powtarzam że to moja firma jest najlepsza i robie najlepsze zdjęcia i nagrywam najlepiej, gram też najlepiej, podaje najlepsze posiłki i mam najładniejszą salę reszta to papraki na dorobku, żarłoki co jedzą na weselach, robią długie przerwy, mają zimno na sali, nie mają fLAJkam 5000 chodzą w gajerach i  noszą termosy na wesela {jezyk}cała reszta co pisze tu sama na siebie pozytywy nie ma się czym pochwalić, nie ma roboty i musię się autoreklamować zeby złapać klienta, bo inaczej się nie da {diabelek}

Gość

09-02-2010, 08:36
[quote=Gość]Z tego co wiem pan Marcin pasjonuje sie od dlugiego czasu fotografia, a dopierko teraz zaczal wystepowac na slubach, szkoda,ze tak pozno,bo super zdjecia. Wiem tez,że zajmuję sie zawodową filmowaniem, a jego filmy to bajka, uwazam,ze bardzo dobry konkuret dla pana Borkowskiego i innych. Pan Marcin posiada duza wyobraznie i potrafi ja wykorzystac w swoich kompozycjach. Z tego co prywatnie sie dowiedziałem to tworzy tez strony internetowe.Szczerze polecam{usmiech}{ok}[/quote]Pewnie należy do koła gospodyń wiejskich {diabelek}pije, tańczy i haftuje , ...................................... i gotuje {diabelek}wszystko profesjonalnie bo na dorobku ;) szkoda ze tylko końcówka IP się zmienia koledze inaczej można by było uwierzyć że te wszystkie pochwały pisali klienci a nie sam pan marcin z kadzidła {jezyk} to AUTOREKLAMA a nie forum, niestety i jeszcze raz powtarzam że to moja firma jest najlepsza i robie najlepsze zdjęcia i nagrywam najlepiej, gram też najlepiej, podaje najlepsze posiłki i mam najładniejszą salę reszta to papraki na dorobku, żarłoki co jedzą na weselach, robią długie przerwy, mają zimno na sali, nie mają fLAJkam 5000 chodzą w gajerach i  noszą termosy na wesela {jezyk}cała reszta co pisze tu sama na siebie pozytywy nie ma się czym pochwalić, nie ma roboty i musię się autoreklamować zeby złapać klienta, bo inaczej się nie da {diabelek}
Gość napisał(a):ZOBACZCIE TO: http://www.hqstudio.pl/?p=40

Gość

09-02-2010, 08:46
ZOBACZCIE TO: http://www.hqstudio.pl/?p=40
Gość napisał(a):haha {diabelek}haha {diabelek}haha {diabelek}

Gość

09-02-2010, 23:15
haha {diabelek}haha {diabelek}haha {diabelek}
Gość napisał(a):{diabelek}haha{diabelek}haha{diabelek}haha{diabelek}

Gość

09-02-2010, 23:17
{diabelek}haha{diabelek}haha{diabelek}haha{diabelek}
Gość napisał(a):[quote=Gość]ZOBACZCIE TO: http://www.hqstudio.pl/?p=40[/quote] Ja równiez polecam. Ten kamerzysta jest najlepszy w swoim fachu,  bynajmniej jak dotád nie spotkalam kogos oferujácego usug na takim poziomie.Bardzo mila wspólpraca i niesamowite fimy weselne, wliczajac super teledyski, te ktore mozna zobaczyc na stronie internetowej. Oczywiscie trzeba sie na stawic na troszke wyzsze koszty, ale za jokosc trzeba placic.KasiaUdanych wyborów Mlodym Parom:)

Gość

10-02-2010, 14:00
[quote=Gość]ZOBACZCIE TO: http://www.hqstudio.pl/?p=40[/quote] Ja równiez polecam. Ten kamerzysta jest najlepszy w swoim fachu,  bynajmniej jak dotád nie spotkalam kogos oferujácego usug na takim poziomie.Bardzo mila wspólpraca i niesamowite fimy weselne, wliczajac super teledyski, te ktore mozna zobaczyc na stronie internetowej. Oczywiscie trzeba sie na stawic na troszke wyzsze koszty, ale za jokosc trzeba placic.KasiaUdanych wyborów Mlodym Parom:)
Gość napisał(a):Trzeba przyznać, że Panowie znają się na sztuce...

Gość

11-02-2010, 10:42
Trzeba przyznać, że Panowie znają się na sztuce...

strony: wstecz 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 41 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 1 zalogowany użytkownik.
Lista zalogowanych użytkowników: ___
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów