- Mam problem z ...
- Ortodonta
Ortodonta
Gość napisał(a):Jaki jest koszt u Pani Wysockiej?
Gość
Jaki jest koszt u Pani Wysockiej?
Gość napisał(a):Gość napisał(a):[quote=Gość]Byłam tylko u jednego ortodonty i NIE polecam - pani Szumowska. Skandaliczne traktowanie pacjentów (nie liczenie się z jego zdaniem), zero higieny, przeciąganie wizyt. [/quote]Potwierdzam. Trafiłem z dzieckiem przed rokiem do Pani Szumowskiej. Za każdym razem byłem przy wizycie. Szarpanie, przecięte usta, pozostawione ostre zakończenia drutów - wszędzie tylko nie tam. Lepiej żyć z krzywymi zębami.W pewnym momencie powiedziałem DOŚĆ i zmieniłem na innego lekarza (przyjmuje na brzegu Goworowskiej). Nazwiska niestety nie pamiętam, ale przyjmuje tam gdzie stomatolog Kucharski. Skrajność poprzedniczki: delikatność, kompetencja, sugeruje - nic nie narzuca. Wszystko O.K.a gdzie przyjmuje doktor Szumowska
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]Byłam tylko u jednego ortodonty i NIE polecam - pani Szumowska. Skandaliczne traktowanie pacjentów (nie liczenie się z jego zdaniem), zero higieny, przeciąganie wizyt. [/quote]Potwierdzam. Trafiłem z dzieckiem przed rokiem do Pani Szumowskiej. Za każdym razem byłem przy wizycie. Szarpanie, przecięte usta, pozostawione ostre zakończenia drutów - wszędzie tylko nie tam. Lepiej żyć z krzywymi zębami.W pewnym momencie powiedziałem DOŚĆ i zmieniłem na innego lekarza (przyjmuje na brzegu Goworowskiej). Nazwiska niestety nie pamiętam, ale przyjmuje tam gdzie stomatolog Kucharski. Skrajność poprzedniczki: delikatność, kompetencja, sugeruje - nic nie narzuca. Wszystko O.K.
a gdzie przyjmuje doktor Szumowska
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):[quote=Gość]Byłam tylko u jednego ortodonty i NIE polecam - pani Szumowska. Skandaliczne traktowanie pacjentów (nie liczenie się z jego zdaniem), zero higieny, przeciąganie wizyt. [/quote]Potwierdzam. Trafiłem z dzieckiem przed rokiem do Pani Szumowskiej. Za każdym razem byłem przy wizycie. Szarpanie, przecięte usta, pozostawione ostre zakończenia drutów - wszędzie tylko nie tam. Lepiej żyć z krzywymi zębami.W pewnym momencie powiedziałem DOŚĆ i zmieniłem na innego lekarza (przyjmuje na brzegu Goworowskiej). Nazwiska niestety nie pamiętam, ale przyjmuje tam gdzie stomatolog Kucharski. Skrajność poprzedniczki: delikatność, kompetencja, sugeruje - nic nie narzuca. Wszystko O.K.a gdzie przyjmuje doktor Szumowska
Bardzo dobry ortodonta to doktor Gajda z Makowa Mazowieckiego, ekstra Specjalista, przyjemna delikatna, a do tego przyjmuje na nfz a także prywatnie. Godny polecenia ortodonta i stomatolog
Gość
Gość napisał(a):Gość napisał(a):[quote=Gość]Byłam tylko u jednego ortodonty i NIE polecam - pani Szumowska. Skandaliczne traktowanie pacjentów (nie liczenie się z jego zdaniem), zero higieny, przeciąganie wizyt. [/quote]Potwierdzam. Trafiłem z dzieckiem przed rokiem do Pani Szumowskiej. Za każdym razem byłem przy wizycie. Szarpanie, przecięte usta, pozostawione ostre zakończenia drutów - wszędzie tylko nie tam. Lepiej żyć z krzywymi zębami.W pewnym momencie powiedziałem DOŚĆ i zmieniłem na innego lekarza (przyjmuje na brzegu Goworowskiej). Nazwiska niestety nie pamiętam, ale przyjmuje tam gdzie stomatolog Kucharski. Skrajność poprzedniczki: delikatność, kompetencja, sugeruje - nic nie narzuca. Wszystko O.K.a gdzie przyjmuje doktor Szumowska
Bardzo dobry ortodonta to doktor Gajda z Makowa Mazowieckiego, ekstra Specjalista, przyjemna delikatna, a do tego przyjmuje na nfz a także prywatnie. Godny polecenia ortodonta i stomatolog
Gość napisał(a):Polecam Panią dr w Myszyńcu. Bardzo miła i konkretna osoba.
Gość
Polecam Panią dr w Myszyńcu. Bardzo miła i konkretna osoba.
Gość napisał(a):Ja mogę polecić Kingę Bednarczyk z Rolnej. Mój młodszy brat miał wcześniej aparat taki zdejmowany a ja mam stały aparat wizyty co. 4-5 tygodni już widać jak ząbki się prostuja.
Gość
Ja mogę polecić Kingę Bednarczyk z Rolnej. Mój młodszy brat miał wcześniej aparat taki zdejmowany a ja mam stały aparat wizyty co. 4-5 tygodni już widać jak ząbki się prostuja.
Gość napisał(a):Gość napisał(a):A dr Hanna Markowska lub Beata Wysocka z Ostrołęki ?Czy ktoś się leczył ?Jakie opinie ?Tak, polecam panią Beatę Wysocką, super panii miła, zawsze wyrozumiała, nigdy nie było problemów np. Z ustawianiem wizyt na godzinę która pasuje
Pani dużo rozmawia, nie ma problemu z leczeniem 😁
Polecam gorąco😁
Gość
Gość napisał(a):A dr Hanna Markowska lub Beata Wysocka z Ostrołęki ?Czy ktoś się leczył ?Jakie opinie ?
Tak, polecam panią Beatę Wysocką, super panii miła, zawsze wyrozumiała, nigdy nie było problemów np. Z ustawianiem wizyt na godzinę która pasuje
Pani dużo rozmawia, nie ma problemu z leczeniem 😁
Polecam gorąco😁
Gość napisał(a):A gdzie w miarę przystępnej cenie?
Gość
A gdzie w miarę przystępnej cenie?
Gość napisał(a):Nie polecam Beaty Wysockiej jak widzi mały portfel to i leczyć jej się nie chce!!!
Gość
Nie polecam Beaty Wysockiej jak widzi mały portfel to i leczyć jej się nie chce!!!
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Nie polecam Beaty Wysockiej jak widzi mały portfel to i leczyć jej się nie chce!!!
zupełnie się nie zgadzam. z podowu nagłych problemów finansowych kontynuowała moje leczenie, które rozłożyła na raty na tzw zeszyt
Gość
Gość napisał(a):Nie polecam Beaty Wysockiej jak widzi mały portfel to i leczyć jej się nie chce!!!
zupełnie się nie zgadzam. z podowu nagłych problemów finansowych kontynuowała moje leczenie, które rozłożyła na raty na tzw zeszyt
Lista zalogowanych użytkowników: ostroxD
- Dodawanie wpisów