- Mam problem z ...
- Ortodonta
Ortodonta
Gość napisał(a):[quote=Gość]Byłam tylko u jednego ortodonty i NIE polecam - pani Szumowska. Skandaliczne traktowanie pacjentów (nie liczenie się z jego zdaniem), zero higieny, przeciąganie wizyt. [/quote]Potwierdzam. Trafiłem z dzieckiem przed rokiem do Pani Szumowskiej. Za każdym razem byłem przy wizycie. Szarpanie, przecięte usta, pozostawione ostre zakończenia drutów - wszędzie tylko nie tam. Lepiej żyć z krzywymi zębami.W pewnym momencie powiedziałem DOŚĆ i zmieniłem na innego lekarza (przyjmuje na brzegu Goworowskiej). Nazwiska niestety nie pamiętam, ale przyjmuje tam gdzie stomatolog Kucharski. Skrajność poprzedniczki: delikatność, kompetencja, sugeruje - nic nie narzuca. Wszystko O.K.
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]1. Poradnia ortodontycznaNiepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "MEDYK"07-410 Ostrołęka tel: 764 53 732. Poradnia ortodontycznaCentrum Zdrowia Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnejul. Kołłątaja 1904-410 Ostrołęka tel: 029-7694557 dz.dobry .czy mógłby mi ktoś napisać jak skontaktować się z poradnią na Kołątaja , mam wizytę z synem na 8 lipca , a nawet niemożna się do nich dodzwonić , i niewiadomo gdzie mamy teraz się udać ?[/quote]
Gość
Gość napisał(a): DZ.DOBRY , MOŻE KTOŚ Z PAŃSTWA WIE GDZIE PRZYJMUJE ORTODONTA Z UL.KOŁĄTAJA , MAM WIZYTĘ Z SYNKIEM NA 8 LIPCA , A NIEWIEM GDZIE SIĘ TERAZ UDAĆ , BO JAK DZWONIĘ NIEMA NUMERU TELEFONU , NIC .
Gość
Gość napisał(a):Przenieśli się do budynku naprzeciwko E.Leclerc.
Gość
Gość napisał(a):Jest mi strasznie smutno i nie wiem co mam robić????W wieku 17 -18 lat założyłam aparat stały, zajmowała się mną właśnie p. Szumowska, wszystko co o niej piszecie jest prawdą: nie miła, wiecznie zdenerwowana, pacjent zawsze zły i nie przestrzega jej zaleceń itd.Miałam dosć poważna wadę, a aparat zdjęła mi - doł po 15 miesiącach, a górę po 19 miesiącach. Na tamten czas myślałam, że efekt był super, przynajmniej w porównaniu z moją wadą - był super. Jednak jak się dowiedziałam po dłuższym czasie, zresztą widziałam to też na zdjeciach, ze moje zeby były w równej linni, ale lekko przechylone w lewo strone, przerwa miedzy 1 nie byla tez rowna z przegroda ust. No, ale i tak cieszylam sie, ze mam rowne zabki!!! Do czasu!!!!!!Przez 3 lata od zdjecia aparatu kazała mi nosić aparat ruchomy, głownie na noc i wizyty co 2-3 miesiace. Ale, ze była straszna, juz po 1 roku noszenia aparatu ruchomego przestałam korzystac z jej usług, ale aparat jeszcze zakładałam przez kolejny rok na noc. Niestety zgubiłam gdzieś pudełko z łukami -góra i dół, jak byłam na studiach, po prostu musiał mi jakoś wypasc z torebki, gdzies w komunikacji miejskiej. Nie wyrabiałam kolejnych bo to koszt 2x700 zł. Niestety, już po pol roku od zaprzestania noszenia tego aparatu, zauwazylam, ze wada powraca.Teraz mam 25 lat i niestety krzywe zęby, wada nie taka jak kiedyś, ale na pewno wymaga ponownego zalozenia aparatu. Kogo winić?????!!!!!!!!
Gość
Gość napisał(a):Macie może numer do Suskiej - Szałkowskiej? Znalazłam jakiś na internecie komórkowy ale pomyłka :/
Gość
Gość napisał(a):Witam, telefon do Lek. Stom. Agnieszki Suska-Szałkowskiej 509 869 336
Gość
Gość napisał(a):Ja zapisałam się do ortodonty w nowym gabinecie w Kadzidle Oldent, niestety nazwiska nie pamiętam. Wiem tylko że jest to doktor z Gdańska, więc mam nadzieję że to ktoś kto zna się na rzeczy, bo czytając opinie o okolicznych ortodontach to można się załamać
Gość
protas napisał(a):Którego ortodontę możecie obecnie polecić do leczenia dosyć skomplikowanej wady?
protas
Gość napisał(a):MArzena Głębocka Łomża, Białytsok-Izabela Szarmach
Gość
zyon napisał(a):Też Głębocką polecam. Jest ok :)
zyon
Gość napisał(a):Ja polecam Cwalinów z Białegostoku - przyjmują też 2 razy w miesiącu w Łomży
Gość
Gość napisał(a):Czy ktoś orientuje się czy coś się zmieniło w Ostrołęce w temacie ortodoncji? Czy wciąż lepiej jechać do Łomży, bo siostra z Łomży, która się leczy w Demedzie u dr Kuć też namawia mnie, żeby tam jeździć tylko mi się strasznie nie chce jeździć aż do Łomży.... {co}
Gość
Gość napisał(a):A dr Hanna Markowska lub Beata Wysocka z Ostrołęki ?Czy ktoś się leczył ?Jakie opinie ?
Gość
Gość napisał(a):Ja polecam serdecznie Beate Wysocka. Pelen profesjonalizm. Jedyna w Ostrolce, która wie jak zeby leczyc.
Gość
Gość napisał(a):Do Szumowskiej chodziłam kilka lat temu i żałuję tego do dziś. Mam dalej krzywe zęby i martwą jedynkę przez tą babę.
Gość
Gość napisał(a):w gabinecie Pana Łukasza Kucharskiego przyjmuje ortodonta, gorąco polecam. Bardzo dobry fachowiec i na miejscu.
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość]Byłam tylko u jednego ortodonty i NIE polecam - pani Szumowska. Skandaliczne traktowanie pacjentów (nie liczenie się z jego zdaniem), zero higieny, przeciąganie wizyt. [/quote]Potwierdzam. Trafiłem z dzieckiem przed rokiem do Pani Szumowskiej. Za każdym razem byłem przy wizycie. Szarpanie, przecięte usta, pozostawione ostre zakończenia drutów - wszędzie tylko nie tam. Lepiej żyć z krzywymi zębami.W pewnym momencie powiedziałem DOŚĆ i zmieniłem na innego lekarza (przyjmuje na brzegu Goworowskiej). Nazwiska niestety nie pamiętam, ale przyjmuje tam gdzie stomatolog Kucharski. Skrajność poprzedniczki: delikatność, kompetencja, sugeruje - nic nie narzuca. Wszystko O.K. [/quote]
Gość
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Ja polecam serdecznie Beate Wysocka. Pelen profesjonalizm. Jedyna w Ostrolce, która wie jak zeby leczyc.lipp
Gość
Gość napisał(a):Ja polecam serdecznie Beate Wysocka. Pelen profesjonalizm. Jedyna w Ostrolce, która wie jak zeby leczyc.
lipp
Gość napisał(a):Polecam Panią Beatę Wysocką ma stronę na fb można zobaczyć jej pracę, babka zna się na rzeczy.
Gość
Polecam Panią Beatę Wysocką ma stronę na fb można zobaczyć jej pracę, babka zna się na rzeczy.
Lista zalogowanych użytkowników: ostroxD
- Dodawanie wpisów