Ortodonta

Założony przez almanka
strony: wstecz 1 2 3 4 5 dalej
Gość napisał(a):a moze ktoś zna jakiegoś specjalistę w warszawie godnego polecenia ???

Gość

02-12-2011, 23:16
a moze ktoś zna jakiegoś specjalistę w warszawie godnego polecenia ???
Gość napisał(a):Może dr Suska{diabelek}{diabelek}{diabelek}Ma gabinet niedaleko Starzyńskiego tylko ceny warszawskie, dlatego podczas trzyletniego leczenia prawie co miesiąc byłam w O-ce

Gość

03-12-2011, 00:53
Może dr Suska{diabelek}{diabelek}{diabelek}Ma gabinet niedaleko Starzyńskiego tylko ceny warszawskie, dlatego podczas trzyletniego leczenia prawie co miesiąc byłam w O-ce
Gość napisał(a):DR Gajda z Makowa Maz. - polecam :)  

Gość

03-12-2011, 17:44
DR Gajda z Makowa Maz. - polecam :)  
Gość napisał(a):Witam proszę o opinie lekarza na ul.kołątaja był tam ktoś ???

Gość

27-12-2011, 16:01
Witam proszę o opinie lekarza na ul.kołątaja był tam ktoś ???
Gość napisał(a):polecam ortodontów w b-stoku/ założyłam i zdjęłam w tym mieście i nie żałuję

Gość

28-12-2011, 19:19
polecam ortodontów w b-stoku/ założyłam i zdjęłam w tym mieście i nie żałuję
Gość napisał(a): nigdy w zyciu do szumowskiej...okropna kobieta,poza tym brak efektu po zdjeci aparatu.nosilam 3 lata prawie

Gość

30-12-2011, 13:03
nigdy w zyciu do szumowskiej...okropna kobieta,poza tym brak efektu po zdjeci aparatu.nosilam 3 lata prawie
Gość napisał(a):Od 3 miesięcy lecze sie u Pani Susk-Szałkowieskiej, o ogólnie jestem zadowolona, zawsze powie co będzie robić i pyta się czy po przykręceniu coś bolało czy przeszkadzało. Jestem zadowolona z efektów jej leczenia, po 3 miesiącach i widać poprawe. Nie mam dużej wady do skorygowania więc dlatego zdecydowałam sie na leczenie w ostrołęce.  

Gość

06-02-2012, 11:14
Od 3 miesięcy lecze sie u Pani Susk-Szałkowieskiej, o ogólnie jestem zadowolona, zawsze powie co będzie robić i pyta się czy po przykręceniu coś bolało czy przeszkadzało. Jestem zadowolona z efektów jej leczenia, po 3 miesiącach i widać poprawe. Nie mam dużej wady do skorygowania więc dlatego zdecydowałam sie na leczenie w ostrołęce.  
Gość napisał(a):a co do kosztów u Pani Strzałowskiej na góre i na dół?{?}

Gość

10-02-2012, 14:36
a co do kosztów u Pani Strzałowskiej na góre i na dół?{?}
Gość napisał(a):do polecającego B-stok: u jakiego lekarza się leczyłaś? Bo też szukam dla córki, polecano mi Bielaczyca i Grochowską... {co}

Gość

11-02-2012, 17:10
do polecającego B-stok: u jakiego lekarza się leczyłaś? Bo też szukam dla córki, polecano mi Bielaczyca i Grochowską... {co}
Gość napisał(a):do polecającego B-stok: u jakiego lekarza się leczyłaś? Bo też szukam dla córki, polecano mi Bielaczyca i Grochowską... {co}

Gość

11-02-2012, 17:10
do polecającego B-stok: u jakiego lekarza się leczyłaś? Bo też szukam dla córki, polecano mi Bielaczyca i Grochowską... {co}
Gość napisał(a):[color=#000000][/color][size=12][/size][center]ja zakładam u Bielaczyca..konkretny facet..zobaczymy jak leczenie:)

Gość

11-02-2012, 20:49
[color=#000000][/color][size=12][/size][center]ja zakładam u Bielaczyca..konkretny facet..zobaczymy jak leczenie:)
Gość napisał(a):A jak cenowo przedstawia się B-stok? Porównywalnie z O-ką? Słyszałam też o lekarzu z białego, który przyjmuje w Łomży (bliżej). Macie jakieś info{?}

Gość

12-02-2012, 19:01
A jak cenowo przedstawia się B-stok? Porównywalnie z O-ką? Słyszałam też o lekarzu z białego, który przyjmuje w Łomży (bliżej). Macie jakieś info{?}
Gość napisał(a):Cwalina? kazda wizyta 150..przyjumje tez w lomzy,, wtorki

Gość

13-02-2012, 14:39
Cwalina? kazda wizyta 150..przyjumje tez w lomzy,, wtorki
Gość napisał(a):A jakie są opinie na temat ortodontki Elżbiety Duziak-Majewskiej, która przyjmuje w Ostrołęce na Kołłataja?

Gość

15-05-2012, 09:30
A jakie są opinie na temat ortodontki Elżbiety Duziak-Majewskiej, która przyjmuje w Ostrołęce na Kołłataja?
Gość napisał(a):ja też zakładałam u Bielaczyca.jestem zadowolona z efektów..póki co{jezyk}i fajnie bo blisko,na samym wlocie do białegostoku:)

Gość

15-05-2012, 12:29
ja też zakładałam u Bielaczyca.jestem zadowolona z efektów..póki co{jezyk}i fajnie bo blisko,na samym wlocie do białegostoku:)
Gość napisał(a):Polecam Cwaline, sama sie lecze u niego.Facet konkretny, odpowiada na zadane pytania.w porównaniu do Ostolęki to drogi, wizyty po 150zl,aparat 1600zl(2lata temu,teraz napewno drozej) za łuk.wada jest to, ze przyjmuje w Łomzy tylko we wtorki, a na poczatku trzeba jezdzic do Bialegostoku, no i jak zamek odpadnie to tez do Bialego

Gość

21-06-2012, 21:11
Polecam Cwaline, sama sie lecze u niego.Facet konkretny, odpowiada na zadane pytania.w porównaniu do Ostolęki to drogi, wizyty po 150zl,aparat 1600zl(2lata temu,teraz napewno drozej) za łuk.wada jest to, ze przyjmuje w Łomzy tylko we wtorki, a na poczatku trzeba jezdzic do Bialegostoku, no i jak zamek odpadnie to tez do Bialego
Gość napisał(a):A ja polecam szczerze doktor Małgosię Sobolewską z Białegostoku!SUPER!Cała moja rodzina zrobiłam tam właśnie zęby- łącznie ze mną!Ceny normalne-naprawdę warto!!!Polecam!{usmiech}{ok}http://www.ars-dent.com.pl/inde x-00.html

Gość

23-06-2012, 08:27
A ja polecam szczerze doktor Małgosię Sobolewską z Białegostoku!SUPER!Cała moja rodzina zrobiłam tam właśnie zęby- łącznie ze mną!Ceny normalne-naprawdę warto!!!Polecam!{usmiech}{ok}http://www.ars-dent.com.pl/inde x-00.html
Gość napisał(a):Hej wszystkim, czy w Ostrolece jest jakis ortodonta który zakłada aparaty incognito??  

Gość

12-07-2012, 19:24
Hej wszystkim, czy w Ostrolece jest jakis ortodonta który zakłada aparaty incognito??  
Gość napisał(a):Polecam panią Agnieszkę Suskę Szałkowską szybko i dobrze  

Gość

06-04-2013, 12:07
Polecam panią Agnieszkę Suskę Szałkowską szybko i dobrze  
Gość napisał(a):Byłam tylko u jednego ortodonty i NIE polecam - pani Szumowska. Skandaliczne traktowanie pacjentów (nie liczenie się z jego zdaniem), zero higieny, przeciąganie wizyt.

Gość

27-06-2013, 16:34
Byłam tylko u jednego ortodonty i NIE polecam - pani Szumowska. Skandaliczne traktowanie pacjentów (nie liczenie się z jego zdaniem), zero higieny, przeciąganie wizyt.

strony: wstecz 1 2 3 4 5 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów

Szanowny internauto,

prosimy o zapoznanie się z treścią i wyrażenie zgody:

Zgadzam się na przechowywanie w moim urządzeniu plików cookies, jak też na przetwarzanie w celach analizy moich zachowań w niniejszym Serwisie moich danych osobowych, zapisywanych w tych plikach, pozostawianych przeze mnie w ramach korzystania z Serwisu przez JML Sp. z o.o., z siedzibą w Ostrołęce przy ul. Nasypowa 7 oraz jego Zaufanych partnerów. Więcej informacji związanych z przetwarzaniem danych osobowych znajdą Państwo w naszej Polityce Prywatności. Zgoda na przetwarzanie danych w ww. celu może być w każdej chwili cofnięta poprzez link umieszczony w Polityce Prywatności.

Podstawą prawną przetwarzania Państwa danych osobowych zawartych w plikach cookie w ww. celu, jest zgoda użytkownika na przetwarzanie danych osobowych wyrażona poprzez zaznaczanie powyższego okienka (art. 6 ust. 1 lit. a pltk).

Użytkownikom przysługują następujące prawa: prawo żądania dostępu do swoich danych, prawo do ich sprostowania, prawo do usunięcia danych, prawo do ograniczenia przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych. Więcej informacji na temat przetwarzania Państwa danych osobowych, w tym przysługujących Państwu uprawnień, znajdziecie Państwo w naszej Polityce Prywatności.