- Forum ogólne
- PSYCHOLOG w Ostrołęce
PSYCHOLOG w Ostrołęce
Gość napisał(a):dołączam się do pytania o te anoreksje
Gość
Gość napisał(a):Specjalistyczne przygotowanie i wieloletnie doświadczenie zawodowe posiada Alina Suchecka PSYCHOTERAPEUTA w nurcie terapii systemowej (rodzinnej). Kontakt: 509 268 097
Gość
Gość napisał(a):Uczęszczam od dwóch miesięcy do Niepublicznej Specjalistycznej Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej w Ostrołęce ze swoją 4 letnią córeczką. Moja córeczka ma zajęcia z neurologopedą , integrację sensoryczną, zajęcia z pedagogiem. Jestem bardzo zadowolona.Pracujący tam zespół jest z dużym doświadczeniem.Poradnia posiada dużo ciekawych pomocy dydaktycznych. Polecam.{usmiech}
Gość
Gość napisał(a):Uczęszczam od dwóch miesięcy do Niepublicznej Specjalistycznej Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej w Ostrołęce ze swoją 4 letnią córeczką. Moja córeczka ma zajęcia z neurologopedą , integrację sensoryczną, zajęcia z pedagogiem. Jestem bardzo zadowolona.Pracujący tam zespół jest z dużym doświadczeniem.Poradnia posiada dużo ciekawych pomocy dydaktycznych. Polecam.{usmiech}
Gość
Gość napisał(a):polecam Panią Bastek
Gość
Gość napisał(a):Wybieram się z dzieciem do tej Poradni Niepublicznej, kto tam jest neurologopedą?
Gość
Gość napisał(a):są dwie neurologopedki
Gość
Gość napisał(a):Od 1,5 roku przyjeżdżam z Ostrowi mazowieckiej ze swoim synkiem do Niepublicznej Specjalistycznej Poradni PP na Wczesne Wspomaganie Rozwoju nieodpłatnie. Jestem bardzo zadowolona. Mój synek zrobił duże postępy. Pracuje tam z dużym doświadczeniem wykwalifikowana kadra.Naprawdę polecam.Mój synek ma zajęcia z neurologopedą, muzykoterapię ,zajęcia z pedagogiem, rehabilitację.
Gość
Gość napisał(a):W Fundacji Promyk jest Niepubliczna PPP i jest od dwóch lat organizowane Wczesne Wspomaganie Rozwoju nieodpłatnie. Uczęszczam tam od dwóch lat ze swoją córeczką. Zauważyła w gabinetach dużo ciekawych pomocy do terapii, są trzy sale do integracji sensorycznej. korzystam również Aktywnego Treningu Słuchowego. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Gość
Gość napisał(a):a co sądzicie o psychiatrze co przyjmuje na wojtkach-p.Jaksina ?
Gość
Gość napisał(a):A jak to jest z Poradnią AGA na Goworowskiej? Nic nikt nie pisze, podpowiedzcie. Mam tam skierowanie, ale słyszałam różne opinie. Mam dziecko 4 lata, potrzebuje integracji sensorycznej, psychologa. Nie wiem czy mam szansę na więcej specjalistów, do kogo mam się w tej poradni zwrócić.
Gość
Gość napisał(a):W Adze podobno nie jest tak źle, coraz bardziej się starają :)
Gość
Gość napisał(a):Witam jestem osobą dorosła i potrzebuję pomocy psychoterapełty. Kogo polecacie w Ostrołęce dobrze by było gdyby to były usługi z NFZ.Bardzo proszę o pomoc
Gość
Gość napisał(a):Poradnia AGA prowadzi zajęcia na wysokim poziomie. Warto tam uczęszczać.Polecam !
Gość
Gość napisał(a):Gość napisał(a):[quote=Gość]polecam Panią Pokrasiewicz [/quote]Podała mężowi tak silne leki w 2012, że szkoda słów, niepolecamTak daje silne leki które ciężko odstawic niepolecam
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]polecam Panią Pokrasiewicz [/quote]Podała mężowi tak silne leki w 2012, że szkoda słów, niepolecam
Tak daje silne leki które ciężko odstawic niepolecam
Gość napisał(a):Ostro wykreca po tych lekach co się dzieje po nich? na co małżonek choruje? Schizofrenia czy afektywna dwubiegunowa?
Gość
Ostro wykreca po tych lekach co się dzieje po nich? na co małżonek choruje? Schizofrenia czy afektywna dwubiegunowa?
Gość napisał(a):Gość napisał(a): Polecam psycholog Annę Samsel która pracuje w Fundacji ,, Promyk'' na ul. Kołobrzewskiej 7. W Fundacji ,,Promyk''są zajęcia Si, Logopedia, Muzykoterapia, Terapia ręki, zajęcia korekcyjno - kompensacyjne,mediacje, terapia psychologiczna i inne. Wejdź na ich stronę .REKLAMA
Gość
Gość napisał(a): Polecam psycholog Annę Samsel która pracuje w Fundacji ,, Promyk'' na ul. Kołobrzewskiej 7. W Fundacji ,,Promyk''są zajęcia Si, Logopedia, Muzykoterapia, Terapia ręki, zajęcia korekcyjno - kompensacyjne,mediacje, terapia psychologiczna i inne. Wejdź na ich stronę .
REKLAMA
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Uczęszczam od dwóch miesięcy do Niepublicznej Specjalistycznej Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej w Ostrołęce ze swoją 4 letnią córeczką. Moja córeczka ma zajęcia z neurologopedą , integrację sensoryczną, zajęcia z pedagogiem. Jestem bardzo zadowolona.Pracujący tam zespół jest z dużym doświadczeniem.Poradnia posiada dużo ciekawych pomocy dydaktycznych. Polecam.{usmiech}
Gość
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Uczęszczam od dwóch miesięcy do Niepublicznej Specjalistycznej Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej w Ostrołęce ze swoją 4 letnią córeczką. Moja córeczka ma zajęcia z neurologopedą , integrację sensoryczną, zajęcia z pedagogiem. Jestem bardzo zadowolona.Pracujący tam zespół jest z dużym doświadczeniem.Poradnia posiada dużo ciekawych pomocy dydaktycznych. Polecam.{usmiech}
REKLAMA
Gość
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Uczęszczam od dwóch miesięcy do Niepublicznej Specjalistycznej Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej w Ostrołęce ze swoją 4 letnią córeczką. Moja córeczka ma zajęcia z neurologopedą , integrację sensoryczną, zajęcia z pedagogiem. Jestem bardzo zadowolona.Pracujący tam zespół jest z dużym doświadczeniem.Poradnia posiada dużo ciekawych pomocy dydaktycznych. Polecam.{usmiech}
REKLAMA
Gość napisał(a):Gość napisał(a):łukaszewski daniel to psychol, pracuje w domu dziecka tam warto popytać , ma ksywe onfident'' to pojeb
Gość
Gość napisał(a):łukaszewski daniel to psychol, pracuje w domu dziecka tam warto popytać , ma ksywe onfident'' to pojeb
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów