- Forum ogólne
- PSYCHOLOG w Ostrołęce
PSYCHOLOG w Ostrołęce
Gość napisał(a):zgadzam się ze stwierdzeniem że Łukaszewski sam potrzebuje takiej pomocy...
Gość
Gość napisał(a):polecam Panią Pokrasiewicz
Gość
Gość napisał(a):Czy ktos może wie którzy psycholodzy pracuja w RODK w OSTROŁECE ,bo ma badanie
Gość
Gość napisał(a):Można skorzystać z pomocy psychologiczno -pedagogicznej w poradni na ul.Oświatowej 1. 29 760 45 36.Ja jako rodzic korzystałam.Jest tam fajna i bardzo przyjemna Pani dyrektor.Polecam.
Gość
Gość napisał(a):Ja też polecam pójść do PPP na oświatową1.Miałam kontakt z panią dyrektor .Pani dyrektor bardzo dużo poświęciła mi czasu. I zaproponowała pomoc. I tak do dziś chodzę z moim synem.
Gość
Gość napisał(a):W Poradni PPP nie trzeba płacić.Tam pracuje fajna wykwalifikowana kadra. Polecam.
Gość
Gość napisał(a):JAK WYGLĄDAJĄ BADANIA W RODK-U MAM SPRAWE O KONTAKTY?
Gość
Gość napisał(a):W Ostrołęce straszą i dają syropki dziecku nie mówią co jest tylko co może być - dlatego jeśli jest problem proponuję Warszawę np Instytut Matki i dziecka, na kasę chorych, pierwsza rozmowa trwa 3 godziny a nie 15 minut, -Zakład Wczesnej Interwencji Psychologicznej (Instytut Matki i Dziecka - tak to się nazywa - byłam z ośmiolatkiem z jego stanami lękowymi - wizyta pomogła mu i mnie bo wiem na czym stoję..
Gość
Gość napisał(a):a ja szukam doświadczonego psychologa ,który pracuje w rodzinnym osrodku diagnostyczno - konsultacyjnym , to zna sie na tym ,,co robi ,
Gość
Gość napisał(a):Witam szukam dobrego psychologa który pracuje z dziećmi z mutyzmem.
Gość
Gość napisał(a):Witam szukam dobrego psychologa który pracuje z dziećmi z mutyzmem.
Gość
Gość napisał(a):Widzisz w życiu często bywa tak, że innym potrafimy pomóc , a sobie nie. Oto paradoks życia.
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]polecam Panią Pokrasiewicz [/quote]Podała mężowi tak silne leki w 2012, że szkoda słów, niepolecam
Gość
Gość napisał(a):Wątki są pomieszane. Pani Pokraśniewicz to psychiatra, nie psycholog. a to różnica.
Gość
Gość napisał(a):Pani Domanowska na Gorbatowa lub na Kościuszki przyjmuje.Bardzo miła i ma podejście do dzieci.Polecam
Gość
Gość napisał(a):łukaszewski daniel to psychol, pracuje w domu dziecka tam warto popytać , ma ksywe ,,konfident'' to pojeb
Gość
Gość napisał(a):Marta Bastek Gut prowadzi terapie dzieci z mutyzmem
Gość
Gość napisał(a):Łukaszewski jak dla mnie spoko gość, zakręcony ale bym powiedział pozytywnie, myślę że i kompetentny i zaangażowany. Ja bym go polecił.
Gość
Gość napisał(a):polecam Hanna Sagała
Gość
Gość napisał(a):http://spislekarzy.pl - tutaj poszukajcie
Gość
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów