- Forum ogólne
- Lokalne radio OKO
Lokalne radio OKO
Gość napisał(a):Juz sam nazwa "OKO" wskazuje ze tego radia nie idzie słuchac tylko mozna sie na nie "patrzec".
Gość

Gość napisał(a):hej a co z tym nadawaniem online??????
Gość

Gość napisał(a):[color=#0000ff][/color]mi sie podoba te nasze oko {usmiech}
Gość

Gość napisał(a):dla mnie te radio było czym w latach 90-tych kiedy był Piotr Marciniak i Artur Karpińczuk. Teraz zeszło na psy i nic wskazuje mu nie pomoże. Ta prezenerka co prowadzi audycje niestety niezaspecjalnie sobie radzi. Pomyłki przy pogodzie cišgle i jeli jestemy w O-ce to po kiego gadać pogodę dla polski bez wyróżnienia miasta ??? ja niewidzę w tym sesnu - czytana z Onet.pl tak przypuszczam. Pozatym niepodoba mi sie muzyka jaka jest prezentowana. Posłuchajcie sobie RMF czy Zetki i co na ich styl sobie wyróbcie a nie stare tandetne przeboje puszczacie. Widzę tez tu cišganie audycji o podobnych nazwach z radia ESKA - niestety także to na dobre niewychodzi prowadzenie i muzyka. Ehmmm a tak było kiedy fajnie....... Czasem sobie załšczam ale mnie odrzuca muzyka i Zetkę wolę tak jest - w Radiu OKO sztywniacy pracujš trochę humoru jak Marek i Jarek rano lub W RMF bo tak to kiche w miecie odwalacie. Sorki za takie słowa ale to sš moje odczucia dotyczšce tego radia. Pozdrawiam i powodzenia (jedynym plusem sš wiadomoci regionalne)
Gość

Gość napisał(a):co sie dzieje w naszym radiu pomocy {smutny}w godzinach od 18-20 nic tylko muzyka a gdzie prowadzacy??????/\\{dobani}
Gość

Gość napisał(a):Grają audycję Dookoła Dance czyli dwie godziny całkiem dobrej muzy dance.Bardzo dobry pomysł według mnie....pzdr
Gość

Gość napisał(a):Radio Oko nadaje też on-line
Gość

Gość napisał(a):{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):czyli OKO zupelnie do bani i nie warto mu dawać szansy?
Gość

Gość napisał(a):Mnie tam sie podoba bo jest od pewnego czasu całkim całkiem
Gość

Gość napisał(a):Do gościa wczesniej a dlaczego nie czytac pogody dla całej Polski mozna ale też trzeba mówic ododzielnie dla naszego regionu.Muza nie jest taka zła kawałki te same co w innych stacjacha co do tych smutasów to troche racji powodzonka ...ja na razie zostaję słuchaczem OKO
Gość

Gość napisał(a):Pseudo DIDZEJ QUEST jest do bani!!! powinni go wywalić za obrazanie muzyki \"klubowej\"!!!
Gość

Gość napisał(a):czy ktos woe jak odbierać radio oko przez internet? pomocy
Gość

Gość napisał(a):Mam linka ale już od pewnego czasu mi nie dziala. Chyba zawiesili dzialalnosc w internecie
Gość

Gość napisał(a):[/quote]Mnie tam sie podoba bo jest od pewnego czasu całkim całkiem[quote] Od jakiego czasu? to radio oko miewa jakies momenty, cos tam sie zmienia?:P
Gość

Gość napisał(a):Juz od stycznia Radio OKO nie nadaje on line...{zly} pisalem wiadomosci do nich ale maja w du**ie sluchaczy z poza Ostrołęki...{!}
Gość

Gość napisał(a):to chyba nie jest tak, że nie nadaje w ogóle...tylko mają jakiś limit słuchaczy zapewne.... więc jeśli zbyt dużo osób naraz chce ich słuchać (lol) to po prostu są problemy z odbiorem... a może się mylę{?}
Gość

Gość napisał(a):nie no raczej słucham rmf maxx leprza i nowsza muza
Gość

Gość napisał(a):Skoro twierdzisz, że LEPSZA ;) Widać jakich mają słuchaczy {chytry}
Gość

Gość napisał(a):czasami leci ciekawa muza w tym naszym radiu ale i tak slucham rmf maxxx albo eski o wiele ciekawsze{diabelek}
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów