- Forum ogólne
- Cafe Fusy
Cafe Fusy
hermann_g napisał(a):zapraszam do Kawiarni "Cafe Fusy" na ul Bernardynskiej 3 (ul znajduje sie przy deptaku,a dokladnie za apteka pierwsza w prawo do klasztoru)ciekaw jestem waszych opinii o nowym miejscu w ostrolece, co jest za i co przeciw
hermann_g
hermann_g napisał(a):29.06 Cafe Fusy otwarte do godziny 17:3030.06 zamknięte01.07 zamknięteZa trudności PRZEPRASZAMY ale w dniu 30 czerwca o godzinie 19.00 bierzemy ślub
hermann_g
Gość napisał(a):zapraszamy do Fusow na wino wszystkich milosnikow tego trunku od kilku dni otworzylismy nowy etap naszej kawiarni i mozna napic sie u nas wina z kilku ciekawych zakatkow swiata no i zapraszam do wpisow {usmiech}
Gość

hermann_g napisał(a):post wyzej to ja, tak dla wyjasnienia
hermann_g
Gość napisał(a):witambardzo miła alternatywa dla Kafeterii, choć niestety z nią na razie przegrywa.. :( trunki pyszne-probowailsmy, jednak wystroj odrobine ascetyczny.. ;) czy planujecie w przyszlosci jakies udoskonalenia..?pozdrawiamps.bardzo sie cieszę, że w Oce powstaje grupa ciekawych, tematycznych knajp, w ktorych nie zasmiardnie się od dymu papierosowego :)
Gość

hermann_g napisał(a):co do zmian to moge powiedziec ze od wczoraj zmienily sie swiatla w glownej salii teraz Fusy wygladaja zupelnie inaczej, a od 25 lipca (mam taka nadzieje, bo firma ze starogardu szczecinskiego powoli zaczyna dzialac mi na nerwy wyrobi sie) zapraszam na zupelnie inny taras przed kawiarnia, wiec caly czas staramy sie zmieniac i udoskonalac. {usmiech}
hermann_g
Gość napisał(a):wiec bylam, zobaczylam i moge powiedziec ze jest na prawde fajnie. duzy pozytyw{ok} ale wygrywa panacotta, mistrzostwo swiata:)pozdro
Gość

hermann_g napisał(a):http://www.cafefusy.pl/czekam na sugestie co chcielibyscie jeszcze miec na stronie to co jest teraz to tylko zarys pozdrawiam
hermann_g
Gość napisał(a):Jeżeli chodzi o wino to świetny pomysł. Mozna zorganizować kiedyś święto wina z człowiekiem, ktory będzie mógł trochę poopowiadać o winie, jego historii oraz tradycji. Oczywiście piląc wino nie należy zapominać o otwarciu butelki min. 1 h wcześniej (w przypadku win czerwonych) no i oczywiście odpowiednich kieliszkach. {usmiech}
Gość

Gość napisał(a):To chyba jedyne miejsce w Oce gdzie w lato można kupić gofry, a ja uwielbiam gofry. Więc nie zawiedźcie mnie.
Gość

hermann_g napisał(a):w dniu 11 listopada kawiarnia czynna jak w kazdy dzien powszedni czyli od 12 do ostatniego klienta zapraszam :)
hermann_g
hermann_g napisał(a):Zapraszam 6 grudnia do Cafe Fusy dla kazdego goscia upominek ;)
hermann_g
Gość napisał(a):{usmiech} {usmiech}jesteśmy Oboje z Narzeczona zachwyceni lokalem, których mało w Ostrołęce. Atmosfere na 5 i jeszcze pyszniejsze ciasto jak od Nas duże 5+. Szanowni właściciele jak sami wiecie zawsze się zanjdą i tacy którym nigdy nie dogodzi. Gorące Pozdrowionka dla Was Gołąbki A+A. JM & Ł
Gość

Gość napisał(a):Dopiero dzis sie tam wybralem z kolezanka mimo, ze wczesniej juz zauwazyłem reklame dosc duzych rozmiarow mowie o bilbordach na miescie. {diabelek}{diabelek}{diabelek}Diabelski pomysl z otwarciem takiego lokalu tego wlasnie brakuje w tym zbrukanym miescie. W Olsztynie takie miejsca sa na codzien w O-ce tego brakowalo.Obiecuje odwiedzac Panstwa lokal czesciej. A popieram Forumowicza wyzej szarlotka na 5.I zachecam do wizyty tych, którzy tam jeszcze nie byli. Lokal jest OK{ok}
Gość

euro-speed napisał(a):Bardzo Fajny Lokalik usytuowany z boku. Milusi atmosferka jeszcze milsi Właściciele. Gorąco zachecam do odwiedzin, ale więcej reklamy w Eterze gdyż gdyby nie bilbordy na mieście to nawet bym niewiedziała że taki Lokal jest w Ostrołęce.Zachęcam do wizyty tych, którzy jeszcze tam nie byli. Polecam czekoladę z bitą śmietaną i lodami oraz pyszne ciasta.Powodzenia i jeszcze większej rzeszy klientów.
euro-speed
hermann_g napisał(a):witamCafe Fusy w okresie swiat Bozego Narodzenia otwarte w godzinach:25.12.2007 od 16:00 do ostatniego klienta 26.12.2007 od 14:00 do ostatniego klienta pragne zlozyc najserdeczniejsze zyczenia zdrowych spokojnych i rodzinnych Świąt pozdrawia
hermann_g
Gość napisał(a):juz raz tam byłem ***nia jest, bez klimatu
Gość

Gość napisał(a):Żadna rewelacja byłam raz i więcej nie wróce kawa taka sobie. Jak kto co lubi
Gość

hermann_g napisał(a):co do klimatu to powiedz nastepny raz kiedy bedziesz i zalatwie lakies panny na rurach moze dumna ostroleka znajdzie wreszcie klimat a ty nie bedziesz mowil ze jest ***nia poza tym pisze sie to przez \"ch\"a co do kawy jaka piles ze nie smakowala??, milo mi poznac smakosza kawy tylko szkoda ze nie twarza w twarz !!
hermann_g
Gość napisał(a):Nie ma co przejmować się postami anonimów... konkurencja nie śpi... ale takie zabawy są godne przedszkolaków...
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów