- Forum budowlane
- Jakiego producenta mebli kuchennych polecacie w Ostrołęce?
Jakiego producenta mebli kuchennych polecacie w Ostrołęce?
neon03 napisał(a):Witam niedawno przeprowadziłam się do Ostrołęki, kupiłam mieszkanie i postanowiłam zrobić sobie kuchnie i szafę wnękową na zamówienie a że nie jestem z stąd to proszę poradźcie mi jaka firma robi meble dobrze i solidnie a zarazem niedrogo?
neon03
Gość napisał(a):dobrze-kiernozek, niedrogo: ...
Gość
Gość napisał(a):.....no nie wiem czy kierozek !!!!- może kiedyś dobrze,jak miał biuro na gorbatowa,potem się sporo zmieniło- ale czy niedrogo szczerze wątpie.....
Gość
Gość napisał(a):Sylwester Grabowski z Kadzidła. Mam szafę i kuchnię. Jestem bardzo zadowolona
Gość
Gość napisał(a):Mi robiła firma Mark z handlowca przy rynku. Miła i fachowa obsługa {ok} a co ważne terminowi a propozycja projektu mebli odrazu mi się spodobała, poza tym jedni z tańszych w Ostrołęce . Polecam.{usmiech}
Gość
Gość napisał(a):http://www.fado-meble.pl/ Mam szafe a kuchnie tez mam zamiar zamówić. Meble robią w Tobolicach wiec są cały czas dostępni.
Gość
Gość napisał(a):Ja szczerze polecam firmę Alaska. Swoje biuro mają przy ulicy Piłsudskiego. Bardzo miła i profesjonalna obsługa, szybka realizacja, no i mebelki też baaardzo mi się podobają.
Gość
neon03 napisał(a):{zakochany}
neon03
Gość napisał(a):Ja polecam AKCENT siedziba za klasztorem. Cena, jakość i terminowość. Polecam Leszek
Gość
Gość napisał(a):Polecam Akcent na Kościuszki - ceny standardowe, bardzo dokładnie wykonane meble, terminowość, fachowa obsługa. Same plusy. Polecam.
Gość
Gość napisał(a):Firma MARK na ul. Gorbatowa najlepsza polecam {ok}
Gość
Gość napisał(a):SYLWEK GRABOWSKI Z KADZIDŁA NIE POLECAM. NIE RZETELNY, BESZCZELNY OSZUST
Gość
Gość napisał(a):FIRMA "AKCENT".ROBIŁEM U NICH KUCHNIE I KORYTARZ.DOBRZE ZROBIONE NIEDROGO I NA CZAS
Gość
Gość napisał(a):FIRMA "AKCENT".ROBIŁEM U NICH KUCHNIE I KORYTARZ.DOBRZE ZROBIONE NIEDROGO I NA CZAS
Gość
Gość napisał(a):Piszemy NIERZETELNY,BEZCZELNY-słabo się robi od tych błędów ortograficznych!!!!!Co wolno Wojewodzie......
Gość
Evril napisał(a):Ja polecam Akcent. Robiłam kuchnię i szafę wnękową. Bez najmniejszych zarzutów. Chłopaki odwalają kawał dobrej roboty. ;)
Evril
Gość napisał(a):Chyba w Nasiadkach jest ktoś spoko.
Gość
Gość napisał(a):W Handlowcu jest nowa firma Darex. W piątek montowali mi mebelki kuchenne w Wa-wie jestem bardzo zadowolona, bo super wykonanie i cena przystępna. Bałam się na początku zaryzykować bo to nowa firma, ale pracownicy z wieloletnim doświadczeniem w tej branży jak się okazało i nie żałuję decyzji:) POLECAM
Gość
Gość napisał(a):Ja polecam firmę Olver
Gość
Gość napisał(a):Pan Borkowski z Nakieł o./ Olszewa Borek. Jestem zadowolony robia dobre i niedrogie meble.
Gość
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów