- Forum budowlane
- Jakiego producenta mebli kuchennych polecacie w Ostrołęce?
Jakiego producenta mebli kuchennych polecacie w Ostrołęce?
Gość napisał(a):Mi robił meble Pan Jarek Kaliszewki...........jestem zachwycona....mistrz swego fachu...{usmiech}
Gość
Gość napisał(a):Mi robił meble Pan Jarek Kaliszewki...........jestem zachwycona....mistrz swego fachu...{usmiech}
Gość
Gość napisał(a):jak już to pan Jarek Kleczkowski Fado...jestem bardzo zadowolona...Pan robi sam ,także to też świadczy o jakości..
Gość
Gość napisał(a):U nas robił meble kuchenne i szafy Pan Janusz Staszczuk.Nam polecili znajomi ,oni są też zadowoleni.Poleciłem tego pana wieli znajomym i wszyscy są zadowoleni.Cena i jakość przede wszystkim.{ok}
Gość
Gość napisał(a):Meblik z Cisku , terminowo, dobrze mozna liczyć na fachową podpowiedź mam od nich kuchnię, sypialnię i przedpokój sama mogę wybrać kolor i płytę jestem bardzo zadowolona polecam
Gość
Gość napisał(a):kuchnię w moim mieszkaniu robił Akcent i jesteśmy z mężem zadowolenioczekiwaliśmy prostych szafek i dostaliśmy jeco do cen to wyceniają projekt i wykonanie indywidualnie
Gość
iga napisał(a):meble na zamówienie to tylko z musu...bo już się przejechałam na fachowcach, jak mieszkałam w Warszawie, więc radziłabym Ci ograniczyć się do kuchni a szafę kup w sklepie, chyba że zależy Ci na zabudowie
iga
Gość napisał(a):czyli sami fachowcy w Ostrołęce od mebli {diabelek}
Gość
Fordor napisał(a):Ja polecam skorzystać z usług firmy Em-meble (http://www.em-meblekuchenne.pl/). Tworzą oni bardzo solidne meble na wymiar, które wyróżniają się swoim wyglądem. Ceny nie są wysokie, co stanowi dobrą konkurencję dla innych firm - polecam samemu sprawdzić ich ofertę dostępną na stronie.
Fordor
Gość napisał(a):Tylko Pan Borkowski pod kazym względem
Gość
Gość napisał(a):MK Meble Jeziorko robią wszystkie meble, jak i schody drewniane
Gość
MK Meble Jeziorko robią wszystkie meble, jak i schody drewniane
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Pan Borkowski z Nakieł o./ Olszewa Borek. Jestem zadowolony robia dobre i niedrogie meble.tak święta prawda
Gość
Gość napisał(a):Pan Borkowski z Nakieł o./ Olszewa Borek. Jestem zadowolony robia dobre i niedrogie meble.
tak święta prawda
Gość napisał(a):Jak zobaczycie faceta z długimi włosami który robi meble to odradzam nie pamitam jak sie nazwya
Gość
Jak zobaczycie faceta z długimi włosami który robi meble to odradzam nie pamitam jak sie nazwya
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Jak zobaczycie faceta z długimi włosami który robi meble to odradzam nie pamitam jak sie nazwya
też go odradzam, jest bardzo niesłowny
Gość
Gość napisał(a):Jak zobaczycie faceta z długimi włosami który robi meble to odradzam nie pamitam jak sie nazwya
tadek42 napisał(a):Ja polecam firmę GolMeb, która wykonuje meble na zamówienie oraz wymiar co pozwala dopasować je do każdej przestrzeni.
tadek42
Ja polecam firmę GolMeb, która wykonuje meble na zamówienie oraz wymiar co pozwala dopasować je do każdej przestrzeni.
tadek42 napisał(a):Ja polecam firmę GolMeb, która wykonuje meble na zamówienie oraz wymiar co pozwala dopasować je do każdej przestrzeni.
tadek42
Ja polecam firmę GolMeb, która wykonuje meble na zamówienie oraz wymiar co pozwala dopasować je do każdej przestrzeni.
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Mielnicki z wojciechowic mi robił i jest ok moge fotki podesłać. pozdrProszę o fotki,tež będe robić meble u tego pana
Gość
Gość napisał(a):Mielnicki z wojciechowic mi robił i jest ok moge fotki podesłać. pozdr
Proszę o fotki,tež będe robić meble u tego pana
Gość napisał(a):neon03 napisał(a):Witam niedawno przeprowadziłam się do Ostrołęki, kupiłam mieszkanie i postanowiłam zrobić sobie kuchnie i szafę wnękową na zamówienie a że nie jestem z stąd to proszę poradźcie mi jaka firma robi meble dobrze i solidnie a zarazem niedrogo?
Gość
neon03 napisał(a):Witam niedawno przeprowadziłam się do Ostrołęki, kupiłam mieszkanie i postanowiłam zrobić sobie kuchnie i szafę wnękową na zamówienie a że nie jestem z stąd to proszę poradźcie mi jaka firma robi meble dobrze i solidnie a zarazem niedrogo?
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Jak zobaczycie faceta z długimi włosami który robi meble to odradzam nie pamitam jak sie nazwya
Tomasz K. ???
Gość
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Jak zobaczycie faceta z długimi włosami który robi meble to odradzam nie pamitam jak sie nazwya
Tomasz K. ???
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Jak zobaczycie faceta z długimi włosami który robi meble to odradzam nie pamitam jak sie nazwya
Tomasz K. ???
Długie włosy i kucyk, koleś jest beznadziejny
Gość
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Jak zobaczycie faceta z długimi włosami który robi meble to odradzam nie pamitam jak sie nazwya
Tomasz K. ???
Długie włosy i kucyk, koleś jest beznadziejny
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów