- Forum budowlane
- Jakiego producenta mebli kuchennych polecacie w Ostrołęce?
Jakiego producenta mebli kuchennych polecacie w Ostrołęce?
Gość napisał(a):Ha ha ha same samochwały... każdy o swojej du...e pisze. Ach och ble ble ble{nie}
Gość
Gość napisał(a):TYLKO AKCENT !!! POZDRAWIAM
Gość
Gość napisał(a):firma darex jest najgorsza firma jaka znam, czytajac te wychwalania mozna stwierdzic ze sami sie reklamuja, bo akurat w tej firmie po sobie nie sprzataja tylko syf zostawiaja i robia na odwal, zero dokladnosci a kase biora ze hoho, i kity wciskac potrafia niezle.
Gość
Gość napisał(a):Ja polecę Olver z Centrum. Trochę drogo, ale wiadomo za co się płaci. Nawet dopasowali mi meble do masakrycznie krzywych ścian {diabelek}
Gość
Gość napisał(a):Ja polecam Pana który to robi świetnie z różnymi bajerami na życzenie klienta ul.Berka Joselewicza 3 wejście od podwórka jak go nie ma to jest telefon super robi mebelki
Gość
Gość napisał(a):Ja też polecam Olver solidna firma{ok}
Gość
Gość napisał(a):Ja muszę pochwalić pana Krzysztofa ze sklepu AWANS na ul.11 Listopada robiłam u niego szafę wnękową i wszystko było ok. wykonuje on też inne meble. Polecam, numer do niego to 511-857-532
Gość
Gość napisał(a):Ja muszę pochwalić pana Krzysztofa ze sklepu AWANS na ul.11 Listopada robiłam u niego szafę wnękową i wszystko było ok. wykonuje on też inne meble. Polecam, numer do niego to 511-857-532
Gość
Gość napisał(a):ikea
Gość
Gość napisał(a):Polecam Wojciech Borkowski - Nakły, Solidne meble w dobrej cenie. Darmowe projekty
Gość
Gość napisał(a):{usmiech}{ok}
Gość
Gość napisał(a):Lewicki z Łomży. Ceny bardzo przyzwoita i solidna robota.
Gość
Gość napisał(a):AKCENT za Klasztorem są SUPER!!!
Gość
Gość napisał(a):No dobra a ile kosztują takie zamawiane meble do kuchni.?
Gość
Gość napisał(a):No tak same reklamy.
Gość
Gość napisał(a):Z Ostrołęki? Hmm.. Ja niestety większe zaufanie mam do niemieckich mebli. Swoją kuchnię zamawiałem w Acerysie, ale meble są produkcji niemieckiej - od Maximy. Bardzo dobra jakość.
Gość
Gość napisał(a):Polecam p. Wojtka Kowalewskiego z Tobolic ,sprawdzony ,rzetelny fachowiec.U mnie robił kuchnię .
Gość
Gość napisał(a):Olver odradzam nie byłem zadowolony ,ceny wysokie.{dobani}{dobani}{dobani}
Gość
Gość napisał(a):Słomka-Meble polecam. Wyszło najtaniej. Dokładna robota.
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]Pan Borkowski z Nakieł o./ Olszewa Borek. Jestem zadowolony robia dobre i niedrogie meble. [/quotefg
Gość
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów