- Forum budowlane
- meble na zamowienie-dobrze i nie drogo
meble na zamowienie-dobrze i nie drogo
stermilk napisał(a):A dacie namiary na firme robiąca meble do łazienki?
stermilk
A dacie namiary na firme robiąca meble do łazienki?
Gość napisał(a):Na Wojciechowicach Mielnicki na pewno zrobi dobrze .
Gość

Na Wojciechowicach Mielnicki na pewno zrobi dobrze .
Gość napisał(a):Nie polecam nikomu format Ostrołęka zamówiliśmy tylko fronty i system do szafy przesuwnej,zero doradztwa, kontaktu i dbałości o klienta i jeszcze nie kompletny system (musieliśmy dokupić w obu,100 razy lepsza i milsza obsługa).Mam nadzieję, że był to pierwszy i ostatni raz spotkania z firmą format.
Gość

Nie polecam nikomu format Ostrołęka zamówiliśmy tylko fronty i system do szafy przesuwnej,zero doradztwa, kontaktu i dbałości o klienta i jeszcze nie kompletny system (musieliśmy dokupić w obu,100 razy lepsza i milsza obsługa).Mam nadzieję, że był to pierwszy i ostatni raz spotkania z firmą format.
Gość napisał(a):A może lepiej zdecydować się na gotowe zestawy mebli do łazienki? Może coś w tym stylu: https://www.mirjan24.pl/78-meble-do-lazienki
Gość

A może lepiej zdecydować się na gotowe zestawy mebli do łazienki? Może coś w tym stylu: https://www.mirjan24.pl/78-meble-do-lazienki
Gość napisał(a):Tylko i wyłącznie STOLMARK
Okolice Ostrowi Maz. strona na fejsie StolmarkMeble
Polecam !
Gość

Tylko i wyłącznie STOLMARK
Okolice Ostrowi Maz. strona na fejsie StolmarkMeble
Polecam !
Gość napisał(a):Polecam akcent ul.Kościuszki
Gość

Polecam akcent ul.Kościuszki
Gość napisał(a):jest jescze firma nazywa się chyba widano mają biuro na ul Głowackiego ale bardzo często jest zamknięte .
Gość

jest jescze firma nazywa się chyba widano mają biuro na ul Głowackiego ale bardzo często jest zamknięte .
Gość napisał(a):Salon meblowy w dylewie, szybko tanio i solidnie
Gość

Salon meblowy w dylewie, szybko tanio i solidnie
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Polecam akcent ul.Kościuszki
J też polecam Akcent
Gość

Gość napisał(a):Polecam akcent ul.Kościuszki
J też polecam Akcent
Gość napisał(a):Ja po pierwszej rozmowie z panem od Format Ostołęka od razu zacząłem szukać w necie informacji na ich temat i mądrze zrobiłem bo dużo krytycznych. Ostatecznie nie zdecydowałem się na współpracę.
Gość

Ja po pierwszej rozmowie z panem od Format Ostołęka od razu zacząłem szukać w necie informacji na ich temat i mądrze zrobiłem bo dużo krytycznych. Ostatecznie nie zdecydowałem się na współpracę.
Gość napisał(a):Ja również polecam...omijać szerokim łukiem Meble Kobalczyk z Laskowca. To moje trzecie meble na wymiar ale takiego "dzieła" jak stworzył pan Mariusz jeszcze nie widziałem. Nawet plecy przybite tak, że gwoździe wyszły w środku w szafce. Szkoda potem użerać się z tym partaczem bo za poprawki domaga się kolejnych pieniędzy.
Gość

Ja również polecam...omijać szerokim łukiem Meble Kobalczyk z Laskowca. To moje trzecie meble na wymiar ale takiego "dzieła" jak stworzył pan Mariusz jeszcze nie widziałem. Nawet plecy przybite tak, że gwoździe wyszły w środku w szafce. Szkoda potem użerać się z tym partaczem bo za poprawki domaga się kolejnych pieniędzy.
Gość napisał(a):oferta pożyczki: dla osób, które znajdują się w trudnej sytuacji finansowej
jesteś kobietą lub mężczyzną przeżywającym trudną sytuację finansową. masz rachunki do zapłacenia, długi, dom do odnowienia, firmę do ponownego uruchomienia, projekt itp. Zapewniamy wsparcie finansowe, które pomoże Ci spłacić długi i zrealizować Twoje projekty. Oferujemy prywatne oferty finansowania dla osób fizycznych w wysokości od 5000 do 5.000 000 euro z oprocentowaniem 3% rocznie. Oferujemy inwestycje dla firm, grup osób, rolników i handlowców w wysokości od 10 000 do 35.000 000 euro przy legalnej stopie procentowej wynoszącej 3% rocznie. Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z nami E-mail: christcorinn@gmail.com
Gość

oferta pożyczki: dla osób, które znajdują się w trudnej sytuacji finansowej
jesteś kobietą lub mężczyzną przeżywającym trudną sytuację finansową. masz rachunki do zapłacenia, długi, dom do odnowienia, firmę do ponownego uruchomienia, projekt itp. Zapewniamy wsparcie finansowe, które pomoże Ci spłacić długi i zrealizować Twoje projekty. Oferujemy prywatne oferty finansowania dla osób fizycznych w wysokości od 5000 do 5.000 000 euro z oprocentowaniem 3% rocznie. Oferujemy inwestycje dla firm, grup osób, rolników i handlowców w wysokości od 10 000 do 35.000 000 euro przy legalnej stopie procentowej wynoszącej 3% rocznie. Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z nami E-mail: christcorinn@gmail.com
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów