- Forum budowlane
- meble na zamowienie-dobrze i nie drogo
meble na zamowienie-dobrze i nie drogo
Gość napisał(a):Olver, niekoniecznie tani ale solidny.
Gość
Gość napisał(a):weźcie masakra z tymi meblami w Ostrołęce, pół roku temu się orientowałam w zabudowach wnękowych, Olver jak zrobił tanią szafę mojemu znajomemu to wyszła jakaś prowizorka bo nie miała bocznych ścian i pleców tylko prowadnice na drzwi, koleżanka zamawiała szafę wnękową na Rzekuniu w Komandorze to drogo i też zrobili jej bez pleców a ściana jest tak brudna że po otwarciu szafy aż wstyd. Ja zamówiłam w DEVO po pierwsze cena bardzo podobna do Komandora, pani projektant doradziła jak zagospodarować szafę wg moich potrzeb, miałam wszystko i jasno wyjaśnione jaki kolor jakie uchwyty jaki system jezdny, nawet odcień lustra ja chciałam przydymiane a co najważniejsze szafa jest solidna ma ściany, plecy i jest w całości na pewno posłuży nam na baaardzo długo. Montażyści bardzo sympatyczni i pożartować można było z nimi. Na prawdę polecam tą firmę. Firma chyba z Łomży ale mają swój punkt w Ostrołęce w sklepie Partner AGD to chyba ul Zawadzkiego jest zaraz obok ronda i tego sklepu ogrodniczego.
Gość
Gość napisał(a):ZA CHWILE OTWEIRAJĄ OBI I BEDZIE MOZNA ROBIĆ SOBIE SZAFY SAMEMU TANIO I DOBRZEA WSZYSCY PARTACZE DOSTANĄ PO KIESZENIPRZYCIĄC PŁYTE TO I JA POTRAFIEPROWADNICE ZAMONTOWAC TEZ ZADNA SZTUKAJUZ NIE MÓWIE O ROBIENIU POLEK W GARDEROBACH
Gość
Gość napisał(a):Zgadzam się z przedmówcą że jak obi wejdzie to ci prywatni garażowcy dostaną po tyłku, bo każdy kto myśli i ma trochę chęci to sam sobie zrobi szafę w standardzie. Za lepsze trzeba niestety zapłacić jak się chce mieć w tej szafie bajery.
Gość
Gość napisał(a):DEVO :) same reklamy tu :) Może jeszcze parę słów jakie to dobre te meble z Łomży :) To ta sama bajka proszę Pani ;)
Gość
Gość napisał(a):Ja polecam Leszka Zalewskiego z Łęgu Przedmiejskiego, ostatnią zamawiałam u niego kuchnie byłam bardzo zadowolona, przede wszystkim facet terminowy i jakościową wykonania tez ok.
Gość
Gość napisał(a):nie polecam firmy oliver robiłem jestem nie zadowolony.
Gość
Gość napisał(a):a czy ktoś mógłby mi coś powiedzieć o firmach, które ogłaszają się na MO: El Mar i Słomka- Meble?
Gość
Gość napisał(a):A co do Pana Leszka Zalewskiego ktoś ma numer bo słyszałam że dobrze robi meble ?
Gość
Gość napisał(a):numer do pana leszka to 696973013 polecam, robil mi ten pan kuchnie bialo i jestem bardzo zadowolona .
Gość
Gość napisał(a):Witam, ja robiłam meble kuchenne u pana w sklepie AWANS koło ZUS póżniej zamówiłam też szafę, jestem bardzo zadowolona z tego pana, wszystko mi wyjaśnił, powiedział co i jak, doradził wykonanie było ekstra montaż też. Polecam to jego numer 511-857-532
Gość
Gość napisał(a):Ikea
Gość
Gość napisał(a):mi robili meble z Łomży- nie radzę wszystko zrąbali a kasę wzięli
Gość
Gość napisał(a):ja sobie zamówiłem mebelki na www.dormir.pl bo chciałem koniecznie mieć zaczepisty wysuwany blat w kuchni! absolutny must have, peace out!
Gość
Gość napisał(a):Jak już to tylko FADO u Pana Jarka...Mistrz swego fachu....{usmiech}
Gość
karlik napisał(a):A próbowaliście przez internet czegoś poszukać. Są firmy, które działają na terenie calej Polski i robią bardzo dobre meble. Przy okazji, bo sama ostatnio sobie kupowałam, mogę polecić taki sklep: http://www.homegardenart.pl/pl/c/Lampy-designerskie/144 Maja tam bardzo fajne designerskie lampy.
karlik
Gość napisał(a):[quote=Gość]Witam, ja robiłam meble kuchenne u pana w sklepie AWANS koło ZUS póżniej zamówiłam też szafę, jestem bardzo zadowolona z tego pana, wszystko mi wyjaśnił, powiedział co i jak, doradził wykonanie było ekstra montaż też. Polecam to jego numer 511-857-532 [/quote]Pan w sklepie AWANS zadowolony z Twojej pracy?Wszystko Ci wytłumaczył co i jak i zrobiłaś sama te meble?Ile wziął kasy za wytłumaczenie jak samemu sobie zrobic meble?
Gość
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Jar również NIE POLECAM PANA KOBALCZYKA z Laskowca, Nie wywiązuje się z umowy, wciska tandetne materiałyJa również podłączam się do opinia pana. Partacz który ładnie dobiera słowa. Dodam drogi partacz
Gość
Gość napisał(a):Jar również NIE POLECAM PANA KOBALCZYKA z Laskowca, Nie wywiązuje się z umowy, wciska tandetne materiały
Ja również podłączam się do opinia pana. Partacz który ładnie dobiera słowa. Dodam drogi partacz
Gość napisał(a):Ja również polecam Ci poszukać gdzieś przez internet. W internecie masz dużo większą konkurencję i większy wybór. Ja brałem meble na raty poprzez portal i-raty.pl i również polecam taką opację, ponieważ jest bardziej opłacalna i wygodniejsza.
Gość
Ja również polecam Ci poszukać gdzieś przez internet. W internecie masz dużo większą konkurencję i większy wybór. Ja brałem meble na raty poprzez portal i-raty.pl i również polecam taką opację, ponieważ jest bardziej opłacalna i wygodniejsza.
Gość napisał(a):Warto jest się zastanowić
Gość
Warto jest się zastanowić
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów