organizacja wesel

Założony przez konsultant ślubny
strony: wstecz 1 2 3 4 dalej
Gość napisał(a):Czy ktoś może podać namiary na tą Panią Gosię?? ma jakiś swój gabinecik czy poprostu prywatnie w domku robi??i na jakich kosmetykach??

Gość

21-12-2008, 23:24
Czy ktoś może podać namiary na tą Panią Gosię?? ma jakiś swój gabinecik czy poprostu prywatnie w domku robi??i na jakich kosmetykach??
Gość napisał(a):Witam. namiary na Gosię Sulimę - myslę, że mogę dać telefon, bo nie jest on tajemnicą - 608-335-924. Kosmetyki i usługa jak najbardziej profesjonalne, ale z dostaniem się jest różnie, gdyż Gosia na co dzień maluje w warszawie.pozdrawiam, Ania.

Gość

27-12-2008, 23:15
Witam. namiary na Gosię Sulimę - myslę, że mogę dać telefon, bo nie jest on tajemnicą - 608-335-924. Kosmetyki i usługa jak najbardziej profesjonalne, ale z dostaniem się jest różnie, gdyż Gosia na co dzień maluje w warszawie.pozdrawiam, Ania.
konsultant ślubny napisał(a):Z okazji zbliżającego się nowego, 2009 rokużyczę wszystkim zaręczonym pomyślnych przygotowań ślubnych i ciekawych pomysłów na najpiękniejszy dzień w nadchodzącym roku,odwagi aby nadać swojemu "świętu" niepowtarzalny charakter, Wasz charakter!No i miłości najprawdziwszej bo to od Niej wszystko zależy!Marta Cichowska - konsultant ślubny

konsultant ślubny

Wpisów: 17
29-12-2008, 10:20
Z okazji zbliżającego się nowego, 2009 rokużyczę wszystkim zaręczonym pomyślnych przygotowań ślubnych i ciekawych pomysłów na najpiękniejszy dzień w nadchodzącym roku,odwagi aby nadać swojemu "świętu" niepowtarzalny charakter, Wasz charakter!No i miłości najprawdziwszej bo to od Niej wszystko zależy!Marta Cichowska - konsultant ślubny
Gość napisał(a):witam. Mam pytanie odnośnie tortu weselnego. czy ktoś z Was miał okazję próbować tortu od pana Marka Paudyny( z Ostrołęki) i mógłby podzielić się opinią. A może polecacie jakieś miejsce w Ostrołęce, gdzie warto by było zamówić smaczny i ciekawie wyglądający tort. Z góry dziękuję i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla forumowiczów:)

Gość

03-01-2009, 15:19
witam. Mam pytanie odnośnie tortu weselnego. czy ktoś z Was miał okazję próbować tortu od pana Marka Paudyny( z Ostrołęki) i mógłby podzielić się opinią. A może polecacie jakieś miejsce w Ostrołęce, gdzie warto by było zamówić smaczny i ciekawie wyglądający tort. Z góry dziękuję i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla forumowiczów:)
Gość napisał(a):Ja miałam okazję próbować tortu od p. Paudyny. Żadna rewelacja. Prędzej cukiernię Białobrzewskich polecam. :)

Gość

03-01-2009, 15:36
Ja miałam okazję próbować tortu od p. Paudyny. Żadna rewelacja. Prędzej cukiernię Białobrzewskich polecam. :)
Gość napisał(a):[quote=Gość]witam. Mam pytanie odnośnie tortu weselnego. czy ktoś z Was miał okazję próbować tortu od pana Marka Paudyny( z Ostrołęki) i mógłby podzielić się opinią. A może polecacie jakieś miejsce w Ostrołęce, gdzie warto by było zamówić smaczny i ciekawie wyglądający tort. Z góry dziękuję i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla forumowiczów:)[/quote]Polecam pana Paudynę, tort rewelacja. Może nie są najpiękniej ozdobione ale są pyszne. Ja miałam marakuja i truskawka. Pycha. Ponadto ceny barzdo atrakcyjne i super obsługa

Gość

05-01-2009, 09:17
[quote=Gość]witam. Mam pytanie odnośnie tortu weselnego. czy ktoś z Was miał okazję próbować tortu od pana Marka Paudyny( z Ostrołęki) i mógłby podzielić się opinią. A może polecacie jakieś miejsce w Ostrołęce, gdzie warto by było zamówić smaczny i ciekawie wyglądający tort. Z góry dziękuję i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla forumowiczów:)[/quote]Polecam pana Paudynę, tort rewelacja. Może nie są najpiękniej ozdobione ale są pyszne. Ja miałam marakuja i truskawka. Pycha. Ponadto ceny barzdo atrakcyjne i super obsługa
Gość napisał(a):A jaki jest koszt tortu weselnego tak na 180-200 osób ?

Gość

05-01-2009, 14:16
A jaki jest koszt tortu weselnego tak na 180-200 osób ?
fotomigawka napisał(a):Witam, Proponujemy usługi dekorowania krzeseł białymi pokrowcami z kokardą. Dotychczas skorzystano z naszych usług podczas przygotowań do wesela, studniówki, imprezy firmowej, imprezy sylwestrowej. serdecznie zapraszam: www.pokrowcenakrzesla.pl

fotomigawka

Wpisów: 2
05-01-2009, 15:12
Witam, Proponujemy usługi dekorowania krzeseł białymi pokrowcami z kokardą. Dotychczas skorzystano z naszych usług podczas przygotowań do wesela, studniówki, imprezy firmowej, imprezy sylwestrowej. serdecznie zapraszam: www.pokrowcenakrzesla.pl
Gość napisał(a):[quote=Gość]A jaki jest koszt tortu weselnego tak na 180-200 osób ?[/quote]U pana Paudyna za tort na 150 osób płaciłam 550 zł ze stojakiem i dowozem w nocy. Za stojak zostawia się 50 zł kaucji zwrotnej. Dodam, że tort miała 5 pięter.

Gość

05-01-2009, 16:14
[quote=Gość]A jaki jest koszt tortu weselnego tak na 180-200 osób ?[/quote]U pana Paudyna za tort na 150 osób płaciłam 550 zł ze stojakiem i dowozem w nocy. Za stojak zostawia się 50 zł kaucji zwrotnej. Dodam, że tort miała 5 pięter.
Gość napisał(a):Witam wszystkich. mam pytanie, czy znacie jakąś dobrą dekoratorkę(a) z Ostrołęki lub okolic, która(y)potrafi ciekawie zaaranżować salę weselną i kościół. Pozdrawiam

Gość

06-01-2009, 20:24
Witam wszystkich. mam pytanie, czy znacie jakąś dobrą dekoratorkę(a) z Ostrołęki lub okolic, która(y)potrafi ciekawie zaaranżować salę weselną i kościół. Pozdrawiam
Gość napisał(a):[quote=Gość]witam. Mam pytanie odnośnie tortu weselnego. czy ktoś z Was miał okazję próbować tortu od pana Marka Paudyny( z Ostrołęki) i mógłby podzielić się opinią. A może polecacie jakieś miejsce w Ostrołęce, gdzie warto by było zamówić smaczny i ciekawie wyglądający tort. Z góry dziękuję i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla forumowiczów:)[/quote]Ja miałam okazję próbować tortu od tego pana, Chociaż raczej nie można nazwać tego próbowaniem - był tak dobry że wchłonęłam kilka porządnych kawałaków. Ale ten Pan z tego co wiem nie należy chyba do najtańszych ale nie zmienia to fakktu że tory są wspaniałe

Gość

17-01-2009, 17:46
[quote=Gość]witam. Mam pytanie odnośnie tortu weselnego. czy ktoś z Was miał okazję próbować tortu od pana Marka Paudyny( z Ostrołęki) i mógłby podzielić się opinią. A może polecacie jakieś miejsce w Ostrołęce, gdzie warto by było zamówić smaczny i ciekawie wyglądający tort. Z góry dziękuję i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla forumowiczów:)[/quote]Ja miałam okazję próbować tortu od tego pana, Chociaż raczej nie można nazwać tego próbowaniem - był tak dobry że wchłonęłam kilka porządnych kawałaków. Ale ten Pan z tego co wiem nie należy chyba do najtańszych ale nie zmienia to fakktu że tory są wspaniałe
Gość napisał(a): Witam :)Czy ktoś mógłby przesłać mi na maila nr do Pani Gosi Sulimy bo jestem zainteresowana zrobieniem makijażu ślubnego u niej :)mój mail : hopsa@plusnet.plz góry dziękuję!

Gość

28-04-2009, 09:28
Witam :)Czy ktoś mógłby przesłać mi na maila nr do Pani Gosi Sulimy bo jestem zainteresowana zrobieniem makijażu ślubnego u niej :)mój mail : hopsa@plusnet.plz góry dziękuję!
Gość napisał(a):Swoją drogą... to jeszcze działa ta firma "Błękitna polana"?Strony www już nie ma albo nie działa prawidłowo...

Gość

28-04-2009, 09:50
Swoją drogą... to jeszcze działa ta firma "Błękitna polana"?Strony www już nie ma albo nie działa prawidłowo...
Gość napisał(a):namiary na Gosię Sulimę  - 608-335-924.

Gość

28-04-2009, 13:37
namiary na Gosię Sulimę  - 608-335-924.
Gość napisał(a):Wysłany: 2009-01-05, 16:14:12   Gość napisał(a):A jaki jest koszt tortu weselnego tak na 180-200 osób ?U pana Paudyna za tort na 150 osób płaciłam 550 zł ze stojakiem i dowozem w nocy. Za stojak zostawia się 50 zł kaucji zwrotnej. Dodam, że tort miała 5 pięter.  do góry  Adokładniej ile kilogramów miał ten tort od Pana Paudyny???  Bo niebardzo rozumiem? 5 pięter można zrobić i z 5 kilo torta-ale raczej to by nie wystarczyło na 150 osób?!!!{jezyk}

Gość

28-04-2009, 13:40
Wysłany: 2009-01-05, 16:14:12   Gość napisał(a):A jaki jest koszt tortu weselnego tak na 180-200 osób ?U pana Paudyna za tort na 150 osób płaciłam 550 zł ze stojakiem i dowozem w nocy. Za stojak zostawia się 50 zł kaucji zwrotnej. Dodam, że tort miała 5 pięter.  do góry  Adokładniej ile kilogramów miał ten tort od Pana Paudyny???  Bo niebardzo rozumiem? 5 pięter można zrobić i z 5 kilo torta-ale raczej to by nie wystarczyło na 150 osób?!!!{jezyk}
Gość napisał(a):A ja polecam,panią Dianę{ok}Dziękuję jej za 4 piętrowy tort {ok}weselny.Jest godna polecenia,smaczne i piękne torty jej wykonania{ok}   Pozdrawiam:)  Monika i Krzysztof.

Gość

28-04-2009, 15:09
A ja polecam,panią Dianę{ok}Dziękuję jej za 4 piętrowy tort {ok}weselny.Jest godna polecenia,smaczne i piękne torty jej wykonania{ok}   Pozdrawiam:)  Monika i Krzysztof.
Gość napisał(a):[quote=Gość]Wysłany: 2009-01-05, 16:14:12   Gość napisał(a):A jaki jest koszt tortu weselnego tak na 180-200 osób ?U pana Paudyna za tort na 150 osób płaciłam 550 zł ze stojakiem i dowozem w nocy. Za stojak zostawia się 50 zł kaucji zwrotnej. Dodam, że tort miała 5 pięter.  do góry  A dokładniej ile kilogramów miał ten tort od Pana Paudyna???  Bo nie bardzo rozumiem? 5 pięter można zrobić i z 5 kilo torta-ale raczej to by nie wystarczyło na 150 osób?!!!{jezyk}[/quote]WitamZgadza się zostawia się 50zł zaliczki za rezerwacje stelaża, ale potem ta zaliczka jest doliczana do ceny tortu czyli jak tort kosztuje 550zł. to potem dopłacamy 500zł. Tak było w moim wypadku a tort był przepyszny dekorowany owocami na poprawiny nic mi nie zostało.Co do kg. tortów to jest taki przelicznik 10deko na osobę czyli jak ja miałam na 120 osób to 12kg. ale ten Pan robi trochę większe biszkopty więc i waga minimalnie jest większa.Tu można zobaczyć wyroby tego Pana i się kontaktować co do dalszych pytań.www.torty.ostroleka.plBardzo polecam tego Pana, profesjonalne podejście do klienta, super obsługa.

Gość

28-04-2009, 21:19
[quote=Gość]Wysłany: 2009-01-05, 16:14:12   Gość napisał(a):A jaki jest koszt tortu weselnego tak na 180-200 osób ?U pana Paudyna za tort na 150 osób płaciłam 550 zł ze stojakiem i dowozem w nocy. Za stojak zostawia się 50 zł kaucji zwrotnej. Dodam, że tort miała 5 pięter.  do góry  A dokładniej ile kilogramów miał ten tort od Pana Paudyna???  Bo nie bardzo rozumiem? 5 pięter można zrobić i z 5 kilo torta-ale raczej to by nie wystarczyło na 150 osób?!!!{jezyk}[/quote]WitamZgadza się zostawia się 50zł zaliczki za rezerwacje stelaża, ale potem ta zaliczka jest doliczana do ceny tortu czyli jak tort kosztuje 550zł. to potem dopłacamy 500zł. Tak było w moim wypadku a tort był przepyszny dekorowany owocami na poprawiny nic mi nie zostało.Co do kg. tortów to jest taki przelicznik 10deko na osobę czyli jak ja miałam na 120 osób to 12kg. ale ten Pan robi trochę większe biszkopty więc i waga minimalnie jest większa.Tu można zobaczyć wyroby tego Pana i się kontaktować co do dalszych pytań.www.torty.ostroleka.plBardzo polecam tego Pana, profesjonalne podejście do klienta, super obsługa.
Gość napisał(a):Witam Chciałem sie dowiedziec czy ktos wie gdzie kupic tania wodke na wesele np pana tadeusza  albo palacowa w Ostrolece albo okolicach. Z gory dziekuje.

Gość

13-05-2009, 19:12
Witam Chciałem sie dowiedziec czy ktos wie gdzie kupic tania wodke na wesele np pana tadeusza  albo palacowa w Ostrolece albo okolicach. Z gory dziekuje.
Gość napisał(a):dowiedz sie w hurtowni alkoholi ALTI na granicznej

Gość

14-05-2009, 07:43
dowiedz sie w hurtowni alkoholi ALTI na granicznej
Gość napisał(a):Na stadionie w Warszawie w jakich butelkach chcesz{tak} TANIO!

Gość

14-05-2009, 08:45
Na stadionie w Warszawie w jakich butelkach chcesz{tak} TANIO!

strony: wstecz 1 2 3 4 dalej
Informacje dodatkowe
Aktualnie na forum jest 0 zalogowanych użytkowników.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
Prawa dostępu
  • Dodawanie wpisów