- Forum ogólne
- FAJNA SZKOŁA JĘZYKOWA PORADŹCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FAJNA SZKOŁA JĘZYKOWA PORADŹCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Manitou napisał(a):Szukam fajnej szkoły językowej. Nie chodzi mi o jakąś tam tania atrapę z 15 lub więcej osobami w grupie. Mam ochote nauczyć się języka a nie tylko postatystować. RATUJCIE PLIZZZZZZ
Manitou
Gość napisał(a):Hej! Jeżeli chodzi o jakąś fajną szkołę ostatnio otworzył się BLUE HOUSE w Ostrołęce!!!!!Super sprawa, A GRUPY TYLKO 6-8 OSÓB. Sama się już zapisałam!!! Jeżeli chcesz wiedziec więcej to startuj na Piłsudskiego koło apteki \"przy Parku\". POLECAM!!!!!!!!!
Gość

Gość napisał(a):No tych szkół jest rzeczywiście ostatnio wysyp. Trudno wybrać. Pod względem cen to stare szkoły są dobre, ale wydaje mi się, że trudno będzie się w nich czegoś nauczyć. Robią tak duże grupy, że chyba niewiele ucząc się w nich wyniesiesz. Wydaje mi się, że Blue House zna się na rzeczy. Małe grupy dużo godzin, bardzo intensywnie. No i szybko się rozwijają, to dobrze o nich świadczy. Ceny też mają bardzo atrakcyjne!
Gość

Gość napisał(a):Nie wiem jaka jest dobra. Ale słyszałem duże złego na Alma Mater.
Gość

Gość napisał(a):[b]jak ktos smie napisac cos negatywnego o Alma Mater{zly} ?? kto byl na tyle bezmyslny?? Jako rodzic poslalem swoja 3 pociech do tej szkoly i chodza 2 razy w tygodniu zawsze zadowoleni z zajec wracaja! Lektorzy zawsze przygotowani do zajec. \"Dzieci nie maja lekko poziom jest naprawde wysoki ale im sie to zwroci stokrotnnie!\": Tak mowi moja najstarsza córka. Z czystym sumieniem polecam Alma Mater
Gość

Manitou napisał(a):No widzę, że wsadziłem tylko kij w mrowisko i ludziska będą się przepychać czyja szkoła lepsza, no ale może to wyjdzie dobre dla mnie w końcu to ja szukam szkoły.
Manitou
Gość napisał(a):chodziło zapewne o poradę a nie o reklamę ze \"wschodnim \" akce{gafa}{diabelek}{zdziwko}ntem...
Gość

lekarstwo napisał(a):[b] Ja też słyszałem sporo nie fajnych rzeczy od o Alma Mater. Normalnie bym się tym nigdy nie przejął gdyby nie mówili źle o tej szkole sami nauczyciele. Oczywiście wybór należy do Ciebie.
lekarstwo
Gość napisał(a):ja poszukuje fajnego miejsca gdzie mógłbym uczyć się hiszpańskiego, może ktoś doradzi??? tyle się tych szkół w naszym mieście narobiło - jest z czego wybierać, tylko, żeby nie było skuchy, bo szkoda forsy, małe grupy mnie przkonują - dzięki za info o Blue House - tylko czy oni mają kogoś od hiszpańskiego?
Gość

Gość napisał(a):[b] Hiszpański jest w Blue House i to z native speakerem!!! Moi znajomi się niedawno zapisali {usmiech}.
Gość

Gość napisał(a):HEJ! RZECZYWIŚCIE DUŻO JEST SZKÓŁ JĘZYKOWYCH. NIEKTÓRE SĄ BARDZO DOBRE A NIEKTÓRE NIE POWINNY ISTNIEĆ NA RYNKU. JEZELI CHODZI O WPISY O BLUE HOUSE TO WIDAĆ ŻE TEMAT NAKRECA KTOS Z FIRMY...JAK MOGĄ BYĆ JUZ JAKIEKOLWIEK WIARYGODNE OPINIE NA TEMAT TEJ SZKOŁY SKORO DOPIERO STARTUJE.CZAS POKAŻE CZY JEST NAPRAWDE DOBRA. SAMA CHOPDZIŁAM DO ALMA MATER 4 LATA I BYŁAM BARDZO ZADOWOLONA, NIC NIE DZIAŁO SIĘ PRZYPADKOWO. NIE POLECAM EDUCO, DUŻO DZIEJE SIĘ TAM PRZYPADKOWO TZN. NP NAGLE LEKTOR ZNIKA ALBO GRUPE ROZWIĄZUJĄ BO CHETNYCH NIE MAJA.POZDRAWIAM!
Gość

Gość napisał(a):czy w Alma Mater jest hiszpański i jak duże są grupy?
Gość

Gość napisał(a):POLECAM ALMA MATER. CHODZIAŁAM I ZADAŁAM CAE. {ok} A MOJA MAŁA SIOSTRA CHODZI NA ZAJECIA DLA DZIECI I JEST BARDZO ZADOWOLONA. Z TEGO CO WIEM TO W TEJ SZKOLE CHYBA NIE MA HISZPANSKIEGO. JESZCZE PYTANKO...GDZIE MOGĘ SIĘ ZAPISAĆ NA DOBRY KURS NIEMIECKIEGO?
Gość

Gość napisał(a):Najlepiej zrobisz, jak przejdziesz się po szkołach i pogadasz o lektorach i ofertach. Pewnie wszyscy będą mówić, że są najlepsi, ale wybieraj trzeźwo i nie kieruj się jedynie ceną bo nie o to tutaj chodzi. Patrz na ilość godzin, wielkość grup oraz doświadczenie lektora.
Gość

Gość napisał(a):w Blue House jest niemiecki w grupach 6 - 8 osobowych, to nowa szkoła w Ostrołęce, ale z tego co wiem istnieją w PL już od 5 lat w tym czasie otworzyli 15 oddziałów. może warto im zaufać - ja wysłałem swojego 11 letniego syna, mam nadzieję, że się nie zawiodę, pierwsze wrażenie jest bardzo dobre - bardzo miła obsługa na recepcji
Gość

Gość napisał(a):Polecam Alma Mater. Uczyłem tam się \\\\\\\\\\\\
Gość

Gość napisał(a):Ja również polecam Blue House. Byłem i widziałem. Mają bardzo fajne kursy dla maturzystów, dużo godzin i bardzo poważnie podchodzą do nauczania tzn. sporo wymagają od swoich studentów {mruga}
Gość

Gość napisał(a):ja chodzilam 3 lata do ALMA MATER, powiem szczerze; że poziom maja wysoki ale uczą bardzo dobrze... zdawalam ang rozszerzony na maturze i calkiem niezle mi poszlo... plusem jest to, ze nauczyciele nie ucza w zadnych innych szkolach i ZAWSZE są doskonale przygotowani, lekcje sa prowadzone bardzo żetelnie.... no ale wymagaja, trzeba uzupelniac cw, kserowki i takie tam... .ale to chyba jest podstawa sukcesu... zeby nie bylo, że sa same plusy to teraz bedą miusy.----> mają problem z dopasowaniem godzin zajec;/ chociaz ja zawsze w takeij sytuacji powiadam \'place i wymagam\' wiec bylo ok;] aaaa i menager jest beznadziejny;]
Gość

Gość napisał(a):ja uczyłem się 3 lata w jedenj ze szkół (nie ważne której) i powiem Wam szczerze - Nie wierzcie, że w dużej 10-12 osobowej (było nas w porywach 15) można się nauczyć języka - to bzdura, zinwestowałem dzięki sponsorowi z lekcje indywidualne - OGROMNA RÓŻNICA, ALE 3-4 RAZY DROŻEJ NIŻ W SZKOLE.Jeśli nie macie tyle szczęścia co ja (tj sponsora), to szukajcie szkoły gdzie grupy są max. 8 - osobowe, najlepiej 6- osobowe. TYLKO MAM DUŻĄ WĄTPLIWOŚC CZY TAKIE SĄ W OSTROŁĘCE???
Gość

Gość napisał(a):Ruszyły zajęcia w Blue House. Muszę powiedzieć, że CI którzy otworzyli tę szkołę znają się na rzeczy. Bardzo wszystkim polecam.
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Mieszkaniec1
- Dodawanie wpisów