- Forum ogólne
- Zespół na wesele
Zespół na wesele
Gość napisał(a):Polecam www.exband.pl.tl ;)Cenę mają nie do przebicia oraz szeroki repertuar ;)
Gość

Gość napisał(a):Rzeczywiscie- cena dla takiego skladu jest jedna z najwyzszych w O-ce. A poza tym już wcześniej było napisane na ten temat.
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Rzeczywiscie- cena dla takiego skladu jest jedna z najwyzszych w O-ce. A poza tym już wcześniej było napisane na ten temat. [/quote]potwierdzam
Gość

Gość napisał(a):Ludzie nigdy w życiu.Ex Band miałem doczynienia i to był największy błąd jaki popełniłem w życiu. NIEPOLECAM CAŁY PAKIET RAZEM Z FOTO DO BANI
Gość

Gość napisał(a):co sądzicie o zespole TAKS z Goworowa?
Gość

Gość napisał(a):witam, czy posiadacie może stronę internetową zespołu EXPRES z okolic Łysych?
Gość

Gość napisał(a):Można znaleźć ich na nk. Polecam naprawdę super zespół :)
Gość

Gość napisał(a):czy u kogoś grał zespół DIADEM z Białegostoku?
Gość

Gość napisał(a):Proszę o info czy ktoś wie jak gra i prowadzi wesele zespół [b] Nigdzie nie ma filmiku z nimi. Na swojej stronce świetne mp3 ale to za mało. Potrzebuję opinii{!}{!}
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Proszę o info czy ktoś wie jak gra i prowadzi wesele zespół [b] Nigdzie nie ma filmiku z nimi. Na swojej stronce świetne mp3 ale to za mało. Potrzebuję opinii{!}{!} [/quote]zapomniałam dodać że chodzi mi o zespół California z Ostrołęki{!}{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Ludzie nigdy w życiu.Ex Band miałem doczynienia i to był największy błąd jaki popełniłem w życiu. NIEPOLECAM CAŁY PAKIET RAZEM Z FOTO DO BANI [/quote]Żonę też dali w pakiecie?
Gość

Gość napisał(a):Grał u kogoś zespół TAKS z Goworowa? Jak prowadzili imprezę? Często robili przerwy?
Gość

Gość napisał(a):zespol taks z Goworowa jest świetny, byłam na kilku weselach na których grali i będą też grali u mnie w przyszłym roku, mają nawet kanał na youtube, możesz zerknąć https://www.youtube.com/user/Zespoltaks/videosnie spotkałam się jeszcze z negatywnymi opiniami na temat tego zespołu
Gość

Gość napisał(a):Nie polecam zespołu TAKS. Impreza byle jak prowadzona, długie przerwy.
Gość

Gość napisał(a):Obejrzałem ten TAKS na youtube to jak dla mnie szału nie ma!
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Obejrzałem ten TAKS na youtube to jak dla mnie szału nie ma! [/quote]lepiej nie mogłem tego ująć ;)
Gość

Gość napisał(a):Polecam zespół Skarabeusz , gra i prowadzenie rewelacja.
Gość

Gość napisał(a):WitamDwa tygodnie temu bawiłem się z fajnym zespołem z Ostrołęki o nazwie Teksonic czy jakoś tak. Jak ktoś poszukuje fajnej kapeli mogę zdobyć kontakt.Daniel
Gość

Gość napisał(a):Ja polecam zespół Orły fm!!! Prowadzą fajne zabawy na oczepiny :))
Gość

Gość napisał(a):czy ktoś słyszał jak gra i prowadzi wesele "młody" zespół BAJER?
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów