- Forum ogólne
- Zespół na wesele
Zespół na wesele
Gość napisał(a):Nikson ? Widzialem na studniówce i byli monotonni ,polecam Vertim super oczepiny.
Gość

Gość napisał(a):Szczerze? Tylko i wyłącznie Expres z Łysych. Młodzi i energiczni faceci, grają jak na weselu, a nie na pogrzebie... zdarzają się zespoły, które naprawdę nie potrafią się odnaleźć w weselnym klimacie.
Gość

Gość napisał(a):a zespół MARKIZ? macie jakieś opinie na temat tego zespołu?
Gość

Gość napisał(a):Najlepsze zespoły weselne pochodzą z gór. Ale z dojazdem pewnie sobie liczą...
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Nikson ? Widzialem na studniówce i byli monotonni ,polecam Vertim super oczepiny. [/quote]Monotonni??? Chyba słyszałeś inny zespół albo byłeś tak nawalony, że wszystko ci na jedno kopyto grało.Vertim też jest w miarę ale mówiąc o niksonie mówimy o muzykach którzy znakomicie grają na instrumentac, a nie na ipodzie lub płycie CD
Gość

Bartol napisał(a):Na wesele to najlepszy DJ, a nie jakieś tam zespoły
Bartol
Gość napisał(a):Super jest zespół Selen. Rewelacyjnie bawią, świetnie grają, śmieszne oczepiny. Wszystkie szczegóły dopracowane.
Gość

Gość napisał(a):Polecam zespól SELEN z Drożdżewa
Gość

Gość napisał(a):Ja polecam niezawodny zespół NIXON,graja na żywo ,świetnie zabawiają gości słyszałam ich kilka razy i naprawdę nie moge powiedzieć nic złego tylko same dobre słowa.To obiektywna wypowiedż .
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Super jest zespół Selen. Rewelacyjnie bawią, świetnie grają, śmieszne oczepiny. Wszystkie szczegóły dopracowane. [/quote]{zakochany}
Gość

Gość napisał(a):polecam zespół JAK WIATR z Kadzidła.
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]polecam zespół JAK WIATR z Kadzidła. [/quote]dla mnie smutasy na żywo
Gość

Gość napisał(a):Mi osobiście NIKSON nie podszedł...w ogóle, ale każdy ma swój gust.Polecam za to WODZIREJA u nas był Kuba z www.wodzireje.net gdybym miała wybierać raz jeszcze bez wahania bym zrobiła tak samo :)Pozdrawiam!M
Gość

Gość napisał(a):Polecam teksonic czy texonic, nie wiem jak sie pisze, ale wiem że napewno są z Ostrołęki. Byłam ostatnio w sali Alicja w Ostrołęce i wybawiłam się rewelacyjnie. Szkoda, że nie grali na moim weselu.Kaśka
Gość

Gość napisał(a):Polecam zespół Echo
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Polecam zespół Echo [/quote]Czy to ten stary zespół z Makowa?
Gość

Gość napisał(a):Jak dla mnie Mamzel {zakochany}jest najlepszy{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):Przypadkiem zmalałam ten temat, może komuś się przyda moja wypowiedź, ja osobiście polecam zespół trinix. Fajni młodzi ludzie bawia znakomicie, słychać że grają na żywo gitara robi super solówki, perkusja cały czas gra (przepraszam nie jestem muzykantką i nie potrafię niektórych sformułowań muzycznych obrać jak poprzednicy:) ), ale nie fałszują mają super repertuar, poprosiłam ich o coś nie z disco i zagrali co praktycznie chciałam i to tak że aż miło było posłuchać.
Gość

Gość napisał(a):Co sądzicie o zespole ORŁY FM {?}
Gość

Gość napisał(a):A ja znam dwa świetne zespoły, grają na żywo, fajnie prowadzą wesele, zespół Green z Mławy i zespół Project z Ciechanowa. Byłam na kilku weselach i naprawdę rewelacja.
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów