- Sport
- potrzebny dobry stomatolog lub chirurg stom do usuniecia 8semki pomocy
potrzebny dobry stomatolog lub chirurg stom do usuniecia 8semki pomocy
lidia napisał(a):witam potrzebuje pilnie dobrego stomatologa lub chirurga stom do usuniecia 8 semki do ktorej jest bardzo ograniczony dostep bardzo prosze pomozcie
lidia
Gość napisał(a):w wiezowco na przeciwko avalonu w pierwszej klatce przyjmuje bardzo dobry chirurg mi osobiście usuną 8 bardzo skomplikowana :) z dobrym przeswietleniem wszystko jest w stanie zrobic ! :)
Gość
Gość napisał(a):W Warszawie, na Linleya w Szpitalu Dzieciątka Jezus, oddział chirurgi stomatologicznej czy szczękowej. Miałam tam usuwane trzy ósemki w tym dwie spod dziąsła. Jeden zabieg był skomplikowany, trwał ponad godzinę. Żadnych problemów. Z czystym sumieniem można sie im poddać.
Gość
Gość napisał(a):A ja polecam dr.Perzanowską mi usuwała i było wszystko ok , przyjmuje w poniedziałek -środę -piątek od 14-18 na ul.11 Listopada kawałek za sklepem Mamątow
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]w wiezowco na przeciwko avalonu w pierwszej klatce przyjmuje bardzo dobry chirurg mi osobiście usuną 8 bardzo skomplikowana :) z dobrym przeswietleniem wszystko jest w stanie zrobic ! :) [/quote]chyba nie piszesz o rzeźniku patałachu Zyskowskim?!?!?!?!!!!!!
Gość
Gość napisał(a):w wierzowcu owszem, na 11 litopada... faktycznie zaraz koło avalonu ale dr Suchcicki... mi usuwał obie ósemki tego samego dnia... założył ładne szwy(bo były uuwane hirurgicznie) i wszystko sie pieknie zagoiło.
Gość
Gość napisał(a):Szczerze polecam Panią chirurg Junczewską.Przyjmuje w Myszyńcu na ulicy Sportowej.Nie dość,że pełen profesjonalizm,higiena i miłe podejście do pacjenta to jeszcze wizyta jest na NFZ czyli żadnych kosztów(no może jedynie na benzynę).
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]Szczerze polecam Panią chirurg Junczewską.Przyjmuje w Myszyńcu na ulicy Sportowej.Nie dość,że pełen profesjonalizm,higiena i miłe podejście do pacjenta to jeszcze wizyta jest na NFZ czyli żadnych kosztów(no może jedynie na benzynę). [/quote]cieszę się, że jest miły komentarz na temat doktor Junczewskiej, bo właśnie u niej będę miała chirurgicznie usuwana ósemkę. A trafiłam tam z tego względu, że żaden chirurg w Oce nie przyjmuje na NFZ, płacic trzeba nieraz i 600zł za taki zabieg...
Gość
Gość napisał(a):lidia napisał(a):witam potrzebuje pilnie dobrego stomatologa lub chirurga stom do usuniecia 8 semki do ktorej jest bardzo ograniczony dostep bardzo prosze pomozcie
Gość
lidia napisał(a):witam potrzebuje pilnie dobrego stomatologa lub chirurga stom do usuniecia 8 semki do ktorej jest bardzo ograniczony dostep bardzo prosze pomozcie
Gość napisał(a):ciezka sprawa;/
Gość
ciezka sprawa;/
Gość napisał(a):lidia napisał(a):witam potrzebuje pilnie dobrego stomatologa lub chirurga stom do usuniecia 8 semki do ktorej jest bardzo ograniczony dostep bardzo prosze pomozcie
Gość
Gość napisał(a):lidia napisał(a):witam potrzebuje pilnie dobrego stomatologa lub chirurga stom do usuniecia 8 semki do ktorej jest bardzo ograniczony dostep bardzo prosze pomozciePan stomatolog w wiezowcu przy handlowcu pierwszy od ulicy 11 listopada ostroleka super usuwa osemki
Gość
Pan stomatolog w wiezowcu przy handlowcu pierwszy od ulicy 11 listopada ostroleka super usuwa osemki
Gość napisał(a):Również polecam Pana z 11 listopada, wyrywał mi już dwie ósemki.
Bezpoleśnie, szybko.
Gość
Również polecam Pana z 11 listopada, wyrywał mi już dwie ósemki.
Bezpoleśnie, szybko.
Gość napisał(a):Na wybiciego 6 przyjeżdża chirurg szczekowy, będzie w marcu, przyjmuje ślę nie w każdy weekendy, bardzo dobrze usuwa 8 i to bezpłatnie na nfz tylko trzeba trochę poczekać
Gość
Na wybiciego 6 przyjeżdża chirurg szczekowy, będzie w marcu, przyjmuje ślę nie w każdy weekendy, bardzo dobrze usuwa 8 i to bezpłatnie na nfz tylko trzeba trochę poczekać
Gość napisał(a):Szpital
Poradnia stomatologiczna
Pani dr Suchcicka
Lub szpital lindleya warszawa
Ambulatorium stomatologiczne
Rejestracja do 12
Przyjmują od 8
Obsługują wszystkich zarejestrowanych
Gość
Szpital
Poradnia stomatologiczna
Pani dr Suchcicka
Lub szpital lindleya warszawa
Ambulatorium stomatologiczne
Rejestracja do 12
Przyjmują od 8
Obsługują wszystkich zarejestrowanych
Gość napisał(a):Również polecam panią z Myszyńca.
Gość
Również polecam panią z Myszyńca.
Gość napisał(a):Ja też szukałam chirurga stomatologa do usunięcia ósemki. Znalazłam w Ostrowi Maz. również na NFZ.
Gość
Ja też szukałam chirurga stomatologa do usunięcia ósemki. Znalazłam w Ostrowi Maz. również na NFZ.
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Ja też szukałam chirurga stomatologa do usunięcia ósemki. Znalazłam w Ostrowi Maz. również na NFZ.
Chirurg szczękowy w Myszyńcu na nfz
Gość
Gość napisał(a):Ja też szukałam chirurga stomatologa do usunięcia ósemki. Znalazłam w Ostrowi Maz. również na NFZ.
Chirurg szczękowy w Myszyńcu na nfz
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Na wybiciego 6 przyjeżdża chirurg szczekowy, będzie w marcu, przyjmuje ślę nie w każdy weekendy, bardzo dobrze usuwa 8 i to bezpłatnie na nfz tylko trzeba trochę poczekać
Na Wybickiego nie polecam
Gość
Gość napisał(a):Na wybiciego 6 przyjeżdża chirurg szczekowy, będzie w marcu, przyjmuje ślę nie w każdy weekendy, bardzo dobrze usuwa 8 i to bezpłatnie na nfz tylko trzeba trochę poczekać
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Na wybiciego 6 przyjeżdża chirurg szczekowy, będzie w marcu, przyjmuje ślę nie w każdy weekendy, bardzo dobrze usuwa 8 i to bezpłatnie na nfz tylko trzeba trochę poczekać
Na Wybickiego jak najbardziej polecam i nfz
Gość
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Na wybiciego 6 przyjeżdża chirurg szczekowy, będzie w marcu, przyjmuje ślę nie w każdy weekendy, bardzo dobrze usuwa 8 i to bezpłatnie na nfz tylko trzeba trochę poczekać
Na Wybickiego jak najbardziej polecam i nfz
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów