- Sport
- potrzebny dobry stomatolog lub chirurg stom do usuniecia 8semki pomocy
potrzebny dobry stomatolog lub chirurg stom do usuniecia 8semki pomocy
Gość napisał(a):lidia napisał(a):witam potrzebuje pilnie dobrego stomatologa lub chirurga stom do usuniecia 8 semki do ktorej jest bardzo ograniczony dostep bardzo prosze pomozcieDr Brzozowy. Klinika Uśmiechu na Hallera
Gość
lidia napisał(a):witam potrzebuje pilnie dobrego stomatologa lub chirurga stom do usuniecia 8 semki do ktorej jest bardzo ograniczony dostep bardzo prosze pomozcie
Dr Brzozowy. Klinika Uśmiechu na Hallera
Gość napisał(a):Polecam na NFZ przyjmije chirurg stomatolog na Pileckiego. Rewelacja . Polecam w 300 %
Gość
Polecam na NFZ przyjmije chirurg stomatolog na Pileckiego. Rewelacja . Polecam w 300 %
Gość napisał(a):nie wiem czy jeszcze przyjmuje pacjentow ale najlepszyn byl dr Gromadzki
Gość
nie wiem czy jeszcze przyjmuje pacjentow ale najlepszyn byl dr Gromadzki
Gość napisał(a):Mi ósemke rwał dr Adam Dobrzyński z gabinetu Dent Blanche. Dobrze znieczulił i wyjął! Jestem zadowolony.
Gość
Mi ósemke rwał dr Adam Dobrzyński z gabinetu Dent Blanche. Dobrze znieczulił i wyjął! Jestem zadowolony.
Gość napisał(a):Bardzo dobry jest stomatolog chirurg dr Suchcicki. Przyjmuje na 11 Listopada w wieżowcu, neżeli się nie mylę to nr 3.
Gość
Bardzo dobry jest stomatolog chirurg dr Suchcicki. Przyjmuje na 11 Listopada w wieżowcu, neżeli się nie mylę to nr 3.
Gość napisał(a):Ósemka - często bardzo poważna sprawa. Doktor Suchcicki jest na pewno bardzo doświadczonym chirurgiem-stomatologiem. Niestety w moim przypadku po usunięciu trudnej ósemki zabrakło kontrolnego prześwietlenia. Resztki tego zęba usuwałem kilka lat później dzięki dociekliwości innego stomatologa i znowu była chirurgia stomatologiczna ale tym razem już w innym gabinecie. Warto poszukać sprawdzonego specjalisty chirurga, zrobić porządne badania obrazowe przed i po zabiegu (jeżeli był skomplikowany). Unikałbym stomatologa, który świadczy "pełen zakres".
Gość
Ósemka - często bardzo poważna sprawa. Doktor Suchcicki jest na pewno bardzo doświadczonym chirurgiem-stomatologiem. Niestety w moim przypadku po usunięciu trudnej ósemki zabrakło kontrolnego prześwietlenia. Resztki tego zęba usuwałem kilka lat później dzięki dociekliwości innego stomatologa i znowu była chirurgia stomatologiczna ale tym razem już w innym gabinecie. Warto poszukać sprawdzonego specjalisty chirurga, zrobić porządne badania obrazowe przed i po zabiegu (jeżeli był skomplikowany). Unikałbym stomatologa, który świadczy "pełen zakres".
Gość napisał(a):lidia napisał(a):witam potrzebuje pilnie dobrego stomatologa lub chirurga stom do usuniecia 8 semki do ktorej jest bardzo ograniczony dostep bardzo prosze pomozcieNiezwłocznie udaj się do szpitala. Tam dyżurują chirurdzy, którzy zajmują się wyłączniem usuwaniem zębów, także ósemek. Jeżeli masz, zabierz zdjęcie rtg.
Gość
lidia napisał(a):witam potrzebuje pilnie dobrego stomatologa lub chirurga stom do usuniecia 8 semki do ktorej jest bardzo ograniczony dostep bardzo prosze pomozcie
Niezwłocznie udaj się do szpitala. Tam dyżurują chirurdzy, którzy zajmują się wyłączniem usuwaniem zębów, także ósemek. Jeżeli masz, zabierz zdjęcie rtg.
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Bardzo dobry jest stomatolog chirurg dr Suchcicki. Przyjmuje na 11 Listopada w wieżowcu, neżeli się nie mylę to nr 3.
Potwierdzam,świetny specjalista
Gość
Gość napisał(a):Bardzo dobry jest stomatolog chirurg dr Suchcicki. Przyjmuje na 11 Listopada w wieżowcu, neżeli się nie mylę to nr 3.
Potwierdzam,świetny specjalista
Gość napisał(a):jedz do myszynca ma gabinet w szkole na 1 pętrze rewelacja
Gość
jedz do myszynca ma gabinet w szkole na 1 pętrze rewelacja
Gość napisał(a):Chirurg w Oldencie w Kadzidle
Gość
Chirurg w Oldencie w Kadzidle
Gość napisał(a):Tylko KLINIKA UŚMIECHU dr BRZEGOWY - młody znakomity chirurg.
Gość
Tylko KLINIKA UŚMIECHU dr BRZEGOWY - młody znakomity chirurg.
Gość napisał(a):Tak potwierdzam - chirurg z wykształcenia- POLECAM
Gość
Tak potwierdzam - chirurg z wykształcenia- POLECAM
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów