- Forum ogólne
- dobry ginekolog w ostrołęce do prowadzenia ciąży
dobry ginekolog w ostrołęce do prowadzenia ciąży
Gość napisał(a):Nie, doktor Pysklo nie dyżuruje w szpitalu.
Gość

Gość napisał(a):Hej dziewczyny mam pytanie, orientujecie się możne ile kosztuje wizyta u dr. Pawełka w Olszewo Borkach i u dr. Borawskiej? Dzięki{usmiech}
Gość

Gość napisał(a):Dr Pawełek i dr Borawska przyjmuja prywatnie w Centrum Medycznym na 11 Listopada, a tam koszt wizyty wynosi 80zł z usg 160
Gość

Gość napisał(a):Hej.Czy któraś z mam moze mi polecić lekarza do prowadzenia ciąży bliźniaczej?
Gość

Gość napisał(a):Ja leczyłam się u dr Szkółki,Świetny fachowiec, człowiek o dużej wiedzy, a przy tym bardzo skromny. Uważam ,że jest to jeden z lepszych ginekologów jakich spotkałam ,a leczyłam się u wielu i w Warszawie i w Białymstoku. Trafiłam do niego przypadkiem,ale mogę polecić Pana doktora ,naprawdę bardzo dobry specjalista i warto powierzyć swoje zdrowie i dziecka w jego ręce.
Gość

Gość napisał(a):Polecam Bucinskiego
Gość

Gość napisał(a):Zależy mi na jak najszybszej konsultacji. Wiec nie każdy mnie przyjmie?
Gość

Gość napisał(a):A jak z wizyta u doktora Szkółki? Koszt ? Jak się umówić ? I gdzie przyjmuje?
Gość

Gość napisał(a):Dr Szkółka przyjmuje w Przychodni Specjalistycznej ul Księdza Pędzicha 3 tel.509764619 koszt wizyty 100zł (w tym usg ,które wykonuje przy każdej wizycie -w moim przypadku tak było) Byłam bardzo zadowolona.Polecam.
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość][quote=Gość][quote=Gość] jeśli są problemy w ciąży to napewno nie polecam ŻADNEGO)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lekarza z ostrołęki [/quote]CAŁKOWICIE ZGADZAM SIĘ:Białystok ma dr Mrugacza,Wyszków ma dr Walczaka,Przasnysz ma dr Furgalskiego, a Ostrołęka ma NOWY SZPITAL, fachowców niestety brak.{dobani} [/quote]Wyszków i Przasnysz moje drogie to dr.Pietruski ani dr. Walczak ani dr. Fularski . Oni asystują . Ale to co najcenniejsze ukryte jest najgłębiej, a śmietankę spijają ci , którzy najmniej potrafią , za to maja na ustach fałszywy uśmiech... [/quote]
Gość

Gość napisał(a):A ja swoje pierwsze dziecko rodziłam w Białymstoku ale drugie w nowym szpitalu w Ostrołece . I uważam ,ze nie mamy się czego wstydzić. Mam porównanie , dobrzy specjaliści ,dobre warunki i polecam rodzenie w Ostrołece --od jakiegoś czasu wiele się tam zmieniło na dużą korzyść.
Gość

Gość napisał(a):{ok}
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Nie polecam dr Bucińskiego. Byłam u Niego na pierwszej wizycie, na której olał moje pytania min. związane z kwasem foliowym.Cytuję odpowiedz: jak se Pani chce to pani bierze ten kwas a jak se Pani nie chce to Pani nie bierze go. Podona sytuacja była ze zwolnieniem lekarskim(mam pracę w warónkach szkodliwych)doktorek odmówił wystawienia tego zwolnienia. Gdy poprosiłam o wpisanie w karcie, że moja praca nie zaszkodzi dziecku, także odmówił.Obecnie chodzę do dr Jankowskiego. Jestem baaardzo zadowolona. Mogę wypytać Go o wszystko, zawsze ma czas aby ze mną porozmawiać. Badania przeprowadza bardzo dokładnie.[/quote]Popieram Pani wypowiedz w 100%.Będąc na wizycie w 7 miesiącu ciąży gdy zadałam pytanie o głaskaniu brzucha to otrzymałam odpowiedz: "nie jestem upoważniony udzielić odpowiedzi na pytanie jak se pani chce to niech sobie pani głaszczę a jak nie to nie..a co pani to daje.."No przepraszam czy ja nie wyraźnie pytałam nie sądzę.Na każde pytanie które zadałam otrzymywałam odpowiedz jak bym rozmawiała z politykiem, ani tak ani nie. Po USG poinformował mnie że wszystko ok,a na koniec przeprowadzil ze mną rozmowę : dziecko może owinąć się pempowina proszę pani i się udusić ale to nie od nas zależy tylko od dziecka, dziecko może mieć wodogłowie chociaż na USG jest ok ale musi pani o tym wiedzieć ,choroba serca też się zdarza też musi pani się z tym liczyć...po wyczerpującej wypowiedzi Pana Doktora zapytałam się jeszcze raz czy wszystko z moim dzieckiem dobrze ,odpowiedział że jak najbardziej .I tylko tyle...jeszcze w życiu nie spotkałam się z tak nie profesjonalną osobą która ma tyle lat pracy za sobą. Odradzam tego ginekologa. Moim skromnym zdaniem jeżeli kobiety chcecie iść do Ostrołęckiego ŻEŹNIKA to zapraszam na Hallera!!!
Gość

Gość napisał(a):Poziom powyższych wpisów ŻENADA,DNO I WODOROSTY-W S T Y D !! Przyszłe mamuśki utknęły na poziomie 1 klasy szkoły podstawowej! UCZ SIĘ!-szkodliwe WARUNKI,PĘPOWINA , RZEŻNIK-od waszych byków ortograficznych oczy bolą!
Gość

Gość napisał(a):ODRADZAM dr Pyskło. Byłam w bardzo zagrożonej ciąży, ten doktor wogóle się tym nie przejmował. Zwlekał z decyzją aby mnie odesłać do Warszawy. Usg robi co dzięsięć tygodni,wyniki krwi itp nie są wogóle przez niego sprawdzane,comiesięczne badanie jest badaniem penetralnym,nic więcej. Już w trakcie ciąży miałam spore dolegliwości ze zdrowiem,a on zamiast mnie wysłać na badania dodatkowe to twierdził że to normalne a normane to nie było. Na szczęście odesłał mnie do Warszawy (choć zwlekał z tym za długo,bo gdy tam się pojawiłam odrazu postanowiono że muszę zsotac w szpitalu) gdyz zycie moje i mojego dziecka jest bardzo zagronoze .a dr Pysłko jeszcze podczas ostatniej wizyty mowil abym do niego wrocila z wynikami... W konsekwencji urodzilam w 29 tyg. 600g dziecko.Gdybym została pod dalszą opieką PYSKŁO,i Ostrołęckiego szpitala,ano ja ani dziecko nie mielibyśmy szans na przezycie.ODRADZAM DR PYSŁKO
Gość

Gość napisał(a):NIe polecam MARKA WALCZAKA Jestem kompletnie zawiedziona po wizycie. po przeczytaniu tylu pozytywnych opinii oczekiwałam pomocy na wizycie i wiedzy pana doktora. Lekarz mnie olał kompletnie przyszłam z problemem, wynikami badań, których nawet nie chciał oglądać, stwierdził że mam wszystko w normie( nie zna norm podstawowych hormonów), na usg też wszystko ok. tylko jak za tydz wylądowałam z krwawieniem u innego lekarza to juz nie było ok. Ton rozmowy jest olewczy , zwraca się do pacjentek na "TY" z czym się nie spotkałam u żadnego lekarza. Żałuję tej wizyty i więcej już tam nie pójdę, bo zdrowie jest tylko jedne.
Gość

Gość napisał(a):popieram Walczak NIE NiE NIE NIE NIE NIE
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]ODRADZAM dr Pyskło. Byłam w bardzo zagrożonej ciąży, ten doktor wogóle się tym nie przejmował. Zwlekał z decyzją aby mnie odesłać do Warszawy. Usg robi co dzięsięć tygodni,wyniki krwi itp nie są wogóle przez niego sprawdzane,comiesięczne badanie jest badaniem penetralnym,nic więcej. Już w trakcie ciąży miałam spore dolegliwości ze zdrowiem,a on zamiast mnie wysłać na badania dodatkowe to twierdził że to normalne a normane to nie było. Na szczęście odesłał mnie do Warszawy (choć zwlekał z tym za długo,bo gdy tam się pojawiłam odrazu postanowiono że muszę zsotac w szpitalu) gdyz zycie moje i mojego dziecka jest bardzo zagronoze .a dr Pysłko jeszcze podczas ostatniej wizyty mowil abym do niego wrocila z wynikami... W konsekwencji urodzilam w 29 tyg. 600g dziecko.Gdybym została pod dalszą opieką PYSKŁO,i Ostrołęckiego szpitala,ano ja ani dziecko nie mielibyśmy szans na przezycie.ODRADZAM DR PYSŁKO [/quote]Masz racje. Miałam ten sam przypadek. Byłam w zagrożonej ciąży a on jak zwykle mówił, że wszystko jest w porządku. Nie widział nawet krwiaka, którego miałam.
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Hej dziewczyny mam pytanie, orientujecie się możne ile kosztuje wizyta u dr. Pawełka w Olszewo Borkach i u dr. Borawskiej? Dzięki{usmiech} [/quote]W Olszewo- Borkach ciężko jest się dostać do dr. Pawełka ale znakomity lekarz! Bardzo polecam! {usmiech} W centrum medycznym wizyta kosztuje 160 z usg. Dr Borawska też jest dobra też polecam. {usmiech}
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Czy dr Pyskło ma obecnie dyżury w szpitalu? [/quote]Nie ma dyżuru i bardzo dobrze. Powinni się nim zająć co on wogóle wyprawia. Wcale się nie interesuje ciężarną kobietą. Wszystko olewa.
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów