- Forum ogólne
- Czy kotś mial problem z hemoroidami?
Czy kotś mial problem z hemoroidami?
egna napisał(a):Do jakiego lekarza iść.proktologa chyba w oce nie ma. Jaki lekarz może pomoc?
egna
Gość napisał(a): W nowym szpitalu potrzebne skierowanie od rodzinnego nie ma kolejki przyjmuje od ręki.
Gość

Gość napisał(a):Najpierw idź do lekarza pierwszego kontaktu. U nas chyba nie ma proktologa, tak żebyś mogła iść prywatnie, więc poproś o skierowanie do specjalisty. Koleżanka była na oddziale (bodajże)gastroenterologicznym w nowym szpitalu (długo nie czekała) gdzie zrobili jej kolonoskopię. Podejrzewam, że fachową pomoc uzyskasz również u ginekologa (hemoroidy to częsta przypadłość kobiet w ciąży i wątpie, aby chodziły do poradni). Jednak najpierw - lekarz rodzinny, on wypisze skierowanie do odpowiedniego specjalisty. Pozdrawiam
Gość

Gość napisał(a):Dostałem skierowanie do proktologa.Z tego co patrzyłem to nie ma w szpitalu w Ostrołęce żadnego proktologa.Możecie polecić proktologa w woj mazowieckim ?Dzięki.
Gość

Gość napisał(a):Dostałem skierowanie do proktologa.Z tego co patrzyłem to nie ma w szpitalu w Ostrołęce żadnego proktologa.Możecie polecić proktologa w woj mazowieckim ?Dzięki.
Gość

Gość napisał(a):wybierz sie do Łomży w szpitalu wojewódzkim w Łomży jest proktolog i może Ci szybko pomóc odpowiednimi lekami (zależy to od stopnia zaawansowania choroby) bo w przypadku dłużej nieleczonych hemoroidów może być wskazany zabieg chirurgiczny
Gość

Gość napisał(a):w łomży już nie ma tej poradni... kto mi pomoże? gdzie można znaleźć przychodnię proktologiczną??
Gość

Gość napisał(a):w łomży już nie ma tej poradni... kto mi pomoże? gdzie można znaleźć przychodnię proktologiczną??
Gość

Gość napisał(a):Białystok ul. Fabryczna
Gość

Gość napisał(a):W Warszawie w szpitalu św. Elżebiety przyjmuje świetny proktolog Paweł Grochowicz. Leczył moją szczelinę odbytu, naprawdę byłem zadowolony z opieki - konkretna i rzeczowa
Gość

pocahontas napisał(a):Wybierz się do proktologa, najlepiej jak najszybciej!
pocahontas
darson napisał(a):Ja bym poszukał odpowiedzi na to pytanie w Internecie. Moim zdaniem to jest zdecydowanie najlepsze źródło tego typu informacji...
darson
Gość napisał(a):Kup czopki proktosedon supr od razu poprawa naprzemienny prysznic cieply i zimny poczytaj czpki z ziemniaka surowego .Bez obwawy ze zostanie w srodku
Gość

Kup czopki proktosedon supr od razu poprawa naprzemienny prysznic cieply i zimny poczytaj czpki z ziemniaka surowego .Bez obwawy ze zostanie w srodku
Gość napisał(a):Polecam poradnia w Zielonce, i lepiej tego nie lekceważyć, bul przy zapaleniu jest..... Można samobójstwo popełnić pozdrawiam
Gość

Polecam poradnia w Zielonce, i lepiej tego nie lekceważyć, bul przy zapaleniu jest..... Można samobójstwo popełnić pozdrawiam
Gość napisał(a):Do kogo można iść z hemoroidami w Ostrołęce i okolicach? Może być prywatnie
Gość

Do kogo można iść z hemoroidami w Ostrołęce i okolicach? Może być prywatnie
Gość napisał(a):SPRÓBUJ POBRAĆ dIOHESPAN MAX MNIE BARDZO POMÓGŁ
Gość

SPRÓBUJ POBRAĆ dIOHESPAN MAX MNIE BARDZO POMÓGŁ
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Dostałem skierowanie do proktologa.Z tego co patrzyłem to nie ma w szpitalu w Ostrołęce żadnego proktologa.Możecie polecić proktologa w woj mazowieckim ?Dzięki.
Gość

Gość napisał(a):w Białymstoku dr Piotr myśliwiec polecam, albo do dr Tanskiego w ostrolece tez myśle coś poradzi
Gość

w Białymstoku dr Piotr myśliwiec polecam, albo do dr Tanskiego w ostrolece tez myśle coś poradzi
Gość napisał(a):Gość napisał(a):w Białymstoku dr Piotr myśliwiec polecam, albo do dr Tanskiego w ostrolece tez myśle coś poradzi
Ja bym polecila proktologa dr sopylo w warszawie na ul warynskiego leczylam sie u niego bardzo dobry specjalista tylko wizyty sa prywatne
Gość

Gość napisał(a):w Białymstoku dr Piotr myśliwiec polecam, albo do dr Tanskiego w ostrolece tez myśle coś poradzi
Ja bym polecila proktologa dr sopylo w warszawie na ul warynskiego leczylam sie u niego bardzo dobry specjalista tylko wizyty sa prywatne
Gość napisał(a):podstawa przy hemoroidach i nie tylko to suplementacja witc
Gość

podstawa przy hemoroidach i nie tylko to suplementacja witc
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów