- Forum ogólne
- Czy kotś mial problem z hemoroidami?
Czy kotś mial problem z hemoroidami?
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Dostałem skierowanie do proktologa.Z tego co patrzyłem to nie ma w szpitalu w Ostrołęce żadnego proktologa.Możecie polecić proktologa w woj mazowieckim ?Dzięki.
Gość

Gość napisał(a):Dostałem skierowanie do proktologa.Z tego co patrzyłem to nie ma w szpitalu w Ostrołęce żadnego proktologa.Możecie polecić proktologa w woj mazowieckim ?Dzięki.
Gość napisał(a):Centrum Medyczne INNOMED w Łomży
Gość

Centrum Medyczne INNOMED w Łomży
Gość napisał(a):egna napisał(a):Do jakiego lekarza iść.proktologa chyba w oce nie ma. Jaki lekarz może pomoc?
Gość

egna napisał(a):Do jakiego lekarza iść.proktologa chyba w oce nie ma. Jaki lekarz może pomoc?
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Dostałem skierowanie do proktologa.Z tego co patrzyłem to nie ma w szpitalu w Ostrołęce żadnego proktologa.Możecie polecić proktologa w woj mazowieckim ?Dzięki.No
Gość napisał(a):Do kogo można iść z hemoroidami w Ostrołęce i okolicach? Może być prywatnie
Gość

Gość napisał(a):Dostałem skierowanie do proktologa.Z tego co patrzyłem to nie ma w szpitalu w Ostrołęce żadnego proktologa.Możecie polecić proktologa w woj mazowieckim ?Dzięki.
No
Gość napisał(a):Do kogo można iść z hemoroidami w Ostrołęce i okolicach? Może być prywatnie
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Dostałem skierowanie do proktologa.Z tego co patrzyłem to nie ma w szpitalu w Ostrołęce żadnego proktologa.Możecie polecić proktologa w woj mazowieckim ?Dzięki.
Piaseczno dr Samsel konkretny krótko się czeka na NFZ
Gość

Gość napisał(a):Gość napisał(a):Dostałem skierowanie do proktologa.Z tego co patrzyłem to nie ma w szpitalu w Ostrołęce żadnego proktologa.Możecie polecić proktologa w woj mazowieckim ?Dzięki.
Piaseczno dr Samsel konkretny krótko się czeka na NFZ
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Dostałem skierowanie do proktologa.Z tego co patrzyłem to nie ma w szpitalu w Ostrołęce żadnego proktologa.Możecie polecić proktologa w woj mazowieckim ?Dzięki.
Nasmed Warszawa dr Katarzyna Borucka Kiciak komercyjnie, lepszego specjalisty nie ma.
Gość

Nasmed Warszawa dr Katarzyna Borucka Kiciak komercyjnie, lepszego specjalisty nie ma.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów