- Forum ogólne
- KARDIOLOG-PILNE
KARDIOLOG-PILNE
monika12 napisał(a):WITAM, pilnie potrzebuje kardiologa, nawet prywatnie, bardzo proszę o pomoc.
monika12
Gość napisał(a):tylko NIE {!} JANKIELEWICZ {!}{!}{!}{!}
Gość
Gość napisał(a):juz miałam z nim do czynienia, osłuchał , zmierzył cisnienie... 80zł zgarnął i kazał zrobic holtera i echo serca zeby nie skłamac za ponad 200zl, i tyle uzyskałam pomocy od niego. WIEC OD RAZU MÓWIE JANKIELEWICZ NIE!!!
Gość
Gość napisał(a):Kazłowski- polecam !!!
Gość
Gość napisał(a):A mnie bardzo pomógł doktor Jankielewicz. Byłam w 8 miesiącu ciąży. Żrobił mi echo, wiele wątpliwości wyjaśnił i nie wziął ani grosza. Mam nadzieję że to czyta i przymie jeszcze raz szczere podziękowania.
Gość
Gość napisał(a):Hej a ty masz problem z endokrynologiem czy kardiologiem?
Gość
Gość napisał(a):w łomży swietna pani anna szumowska-pędzinska tel. 86 215 16 96 polecam wszystko na miejscu np echo i inne
Gość
Gość napisał(a):w Ostrołęce ...to tylko Dr.karwowski właściwy człowiek na właściwym miejscu POLECAM SUPER CZŁOWIEK I JESZCZE LEPSZY FACHOWIEC!!!!!
Gość
Gość napisał(a):w Ostrołęce ...to tylko Dr.karwowski właściwy człowiek na właściwym miejscu POLECAM SUPER CZŁOWIEK I JESZCZE LEPSZY FACHOWIEC!!!!!
Gość
Gość napisał(a):Ja również polecam dr Karwowskiego. bardzo rzeczowy facet, konkretny i bardzo miły. Prawdziwy fachowiec. {usmiech}
Gość
Gość napisał(a):Ja również polecam dr Karwowskiego. bardzo rzeczowy facet, konkretny i bardzo miły. Prawdziwy fachowiec. {usmiech}
Gość
Gość napisał(a):Chodzi mi o medycynę naturalną?Pomoże ktoś - czy jest w Ostrołęce.
Gość
Gość napisał(a):Macie adres gabinetu do doktora Karwowskiego lub nr telefonu?
Gość
gerwazy1221 napisał(a):wszyscy oni gówno warci lekarze z ostrołeki taka prawda, nie pomogą tylko człowiek musi się meczyć a potem do piachu..
gerwazy1221
gerwazy1221 napisał(a):ale kasę biorą, do tego to pierwsi
gerwazy1221
Gość napisał(a):[quote=Gość]Kazłowski- polecam !!![/quote]czy możne ktoś ma numer tel do doktora Kazlowskiego
Gość
Gość napisał(a):760 50 65 dr Kazłowski najlepiej po 16 dzwonić ,bo ile dobrze pamiętam to do 15 trzydzieści przyjmuje w szpitalu
Gość
Gość napisał(a):760 50 65 dr Kazłowski najlepiej po 16 dzwonić ,bo ile dobrze pamiętam to do 15 trzydzieści przyjmuje w szpitalu
Gość
Gość napisał(a):Młody Zdolny i jeszcze nie zmanierowany Dr.Wojciech Suchcicki(przychodnia Zieliński)Polecam !
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]Młody Zdolny i jeszcze nie zmanierowany Dr.Wojciech Suchcicki(przychodnia Zieliński)Polecam ! [/quote]dr Suchcicki jest po prostu bardzo dobrym człowiekiem {usmiech}
Gość
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów