- Forum ogólne
- KARDIOLOG-PILNE
KARDIOLOG-PILNE
Gość napisał(a):polecam dr.Puchalskiego-przyjmuje w centrum medycznym na ul.11 listopada,bardzo konkretny,profesjonalny
Gość
Gość napisał(a):pilnie poszukuje kontaktu do doktora Karwowskiego, numer telefonu aby sie zarejstrowac
Gość
Gość napisał(a):Z telefonem to ciężko, ochrona danych. Najlepiej znależć doktora na oddziale w Ostrołęckim szpitalu. Polecam świetny lekarz.
Gość
Gość napisał(a):W Ostrołęce ul.Pileckiego 14 przyjmuje raz w miesiącu pani dr kardiolog z Białegostoku. Polecam.
Gość
Gość napisał(a):Mam prośbę może ktoś zna nr tel.do dr Kazłowskiego
Gość
Seba18 napisał(a):Popieram mojego poprzednika w 100% :) Nic dodać, nic ująć :)
Seba18
Gość napisał(a):Gość napisał(a):[quote=Gość]Młody Zdolny i jeszcze nie zmanierowany Dr.Wojciech Suchcicki(przychodnia Zieliński)Polecam ! [/quote]dr Suchcicki jest po prostu bardzo dobrym człowiekiem {usmiech}Telefon i czy przyjmuje prywatnie
Gość
Gość napisał(a):[quote=Gość]Młody Zdolny i jeszcze nie zmanierowany Dr.Wojciech Suchcicki(przychodnia Zieliński)Polecam ! [/quote]dr Suchcicki jest po prostu bardzo dobrym człowiekiem {usmiech}
Telefon i czy przyjmuje prywatnie
Gość napisał(a):Polecam doktora Suchcickiego. Profesjonalizm i wielkie serce.
Gość
Polecam doktora Suchcickiego. Profesjonalizm i wielkie serce.
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Polecam doktora Suchcickiego. Profesjonalizm i wielkie serce.
Potwierdzam.
Gość
Gość napisał(a):Polecam doktora Suchcickiego. Profesjonalizm i wielkie serce.
Potwierdzam.
Gość napisał(a):Gość napisał(a):polecam dr.Puchalskiego-przyjmuje w centrum medycznym na ul.11 listopada,bardzo konkretny,profesjonalnyProszę o numer telefonu do dr.Puchslskiego
Gość
Gość napisał(a):polecam dr.Puchalskiego-przyjmuje w centrum medycznym na ul.11 listopada,bardzo konkretny,profesjonalny
Proszę o numer telefonu do dr.Puchslskiego
Gość napisał(a):Gość napisał(a):polecam dr.Puchalskiego-przyjmuje w centrum medycznym na ul.11 listopada,bardzo konkretny,profesjonalnyProszę o numer telefonu do dr.Puchalskiego
Gość
Proszę o numer telefonu do dr.Puchalskiego
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Ja również polecam dr Karwowskiego. bardzo rzeczowy facet, konkretny i bardzo miły. Prawdziwy fachowiec. {usmiech}Dla mnie tragedia
Gość
Gość napisał(a):Ja również polecam dr Karwowskiego. bardzo rzeczowy facet, konkretny i bardzo miły. Prawdziwy fachowiec. {usmiech}
Dla mnie tragedia
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Mam prośbę może ktoś zna nr tel.do dr KazłowskiegoO tak
Gość
O tak
Gość napisał(a):Gość napisał(a):tylko NIE {!} JANKIELEWICZ {!}{!}{!}{!}Kłamie jak z nut
Gość
Gość napisał(a):tylko NIE {!} JANKIELEWICZ {!}{!}{!}{!}
Kłamie jak z nut
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Mam prośbę może ktoś zna nr tel.do dr KazłowskiegoPodaj @ wyślę numer sama leczę się już od wielu lat.Jest fenomenalny
Gość
Podaj @ wyślę numer sama leczę się już od wielu lat.Jest fenomenalny
Gość napisał(a):Gość napisał(a):pilnie poszukuje kontaktu do doktora Karwowskiego, numer telefonu aby sie zarejstrowacJa również pilnie potrzebuję tel. do rejestracji na wizytę dr Karwowskiego
Gość
Gość napisał(a):pilnie poszukuje kontaktu do doktora Karwowskiego, numer telefonu aby sie zarejstrowac
Ja również pilnie potrzebuję tel. do rejestracji na wizytę dr Karwowskiego
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):pilnie poszukuje kontaktu do doktora Karwowskiego, numer telefonu aby sie zarejstrowacJa również pilnie potrzebuję tel. do rejestracji na wizytę dr Karwowskiego
Doktor Karwowski przyjmuje przy ulicy Cieplinskiego
Gość
Gość napisał(a):Gość napisał(a):pilnie poszukuje kontaktu do doktora Karwowskiego, numer telefonu aby sie zarejstrowacJa również pilnie potrzebuję tel. do rejestracji na wizytę dr Karwowskiego
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):pilnie poszukuje kontaktu do doktora Karwowskiego, numer telefonu aby sie zarejstrowacJa również pilnie potrzebuję tel. do rejestracji na wizytę dr Karwowskiego
Dziękuję
Gość
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):pilnie poszukuje kontaktu do doktora Karwowskiego, numer telefonu aby sie zarejstrowacJa również pilnie potrzebuję tel. do rejestracji na wizytę dr Karwowskiego
Dziękuję
Gość napisał(a):polecam dr Kazlowskiego i tylko dr Kazlowskiego
Gość
polecam dr Kazlowskiego i tylko dr Kazlowskiego
Gość napisał(a):To prawda dr Suchcicki jest miły, sympatyczny i kompetentny. Polecam szczerze, pacjentka z Łomży.
Gość
To prawda dr Suchcicki jest miły, sympatyczny i kompetentny. Polecam szczerze, pacjentka z Łomży.
Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów