- Forum ogólne
- Ceny mieszkan w Ostrołece.
Ceny mieszkan w Ostrołece.
Gość napisał(a):Podobnież na osiedlu centrum prz kościele św. Franciszka ma powstać ogromne osiedle,łącznie z przedszkolem dla dzieci, strzeżonymi blokami, luksusowymi mieszkaniami itp są już plany i chyba powoli się przygotowują do budowy. Agromasz ma wysokie ceny za m2 ale niech tylko konkurencja ruszy to myślę że ceny pójdą w dół Przynajmniej mam taka nadzieję {smutny}
Gość

Gość napisał(a):ja tez o tym projekcie slyszalem. na razie wstrzymalem sie z kupnem mieszkania, poczekam az stanieja.
Gość

Gość napisał(a):Hehe, luksusowe mieszkania {usmiech} to pewnie ceny będą takie 'luksusowe', że spokojnie będzie można sobie kupić dom za miastem, a w takiej sytuacji to ciekaw jestem kto wybierze takie mieszkanie zamiast domku gdzieś pod miastem?
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Hehe, luksusowe mieszkania {usmiech} to pewnie ceny będą takie 'luksusowe', że spokojnie będzie można sobie kupić dom za miastem, a w takiej sytuacji to ciekaw jestem kto wybierze takie mieszkanie zamiast domku gdzieś pod miastem?[/quote]No pewnie tak :) ale ja mam nadzieję że będzie taka konkurencja i tyle mieszkań że ceny mimo wszystko pojdą w dół
Gość

Gość napisał(a):Kupiłem bardzo ładne mieszkanie w centrum za 150 tyś (własnościowe i po remoncie). Ofert sprzedaży jest rzeczywiście mało.
Gość

Gość napisał(a):Mieszkania w O-ce raczej nie stanieją. Bubujących jak na lekarstwo, a kupujących cała masa. Zobaczycie że sami będziemy sie jeszcze przelicytowywać. A deweloperzy zacierają ręce.
Gość

Gość napisał(a):witam!mam do sprzedania mieszkanie na ul hallera w ostrolece. pierwsze piętro.3 pokoje. panele, okna plastikowe, glazura w lazience.kuchnia pod wymiar.2 szafy typu komandor.zaluzje.serdecznie zachęcam.ZADBANEprosze o kontakt mailowy.asa.z.a@wp.pl
Gość

Gość napisał(a):te mieszkanie to 48,5 metra
Gość

Gość napisał(a):Polecam domy. Segmenty :) Widzieliście Osiedle Żeromskiego, nową inwestycję Góralczyka? Rozważam zakup takiego domu, jestem w kontakcie z panią Joasią, która odpowiada za ten temat, i wygląda to wszystko całkiem ciekawie.
Gość

Polecam domy. Segmenty :) Widzieliście Osiedle Żeromskiego, nową inwestycję Góralczyka? Rozważam zakup takiego domu, jestem w kontakcie z panią Joasią, która odpowiada za ten temat, i wygląda to wszystko całkiem ciekawie.
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Polecam domy. Segmenty :) Widzieliście Osiedle Żeromskiego, nową inwestycję Góralczyka? Rozważam zakup takiego domu, jestem w kontakcie z panią Joasią, która odpowiada za ten temat, i wygląda to wszystko całkiem ciekawie.
Nie ma to jak reklamować swoja firmę :)
Gość

Gość napisał(a):Polecam domy. Segmenty :) Widzieliście Osiedle Żeromskiego, nową inwestycję Góralczyka? Rozważam zakup takiego domu, jestem w kontakcie z panią Joasią, która odpowiada za ten temat, i wygląda to wszystko całkiem ciekawie.
Gość napisał(a):Gość napisał(a):Gość napisał(a):Polecam domy. Segmenty :) Widzieliście Osiedle Żeromskiego, nową inwestycję Góralczyka? Rozważam zakup takiego domu, jestem w kontakcie z panią Joasią, która odpowiada za ten temat, i wygląda to wszystko całkiem ciekawie.
ceny domow i mieszkan w ostrolece sa bardzo wysokie,ale schodza szybko ,wiec widac ze ludzie maja kase,600 tys za chate +wyszykowac.czy zwyklego kowalskiego na to stac? NIE.
Gość

Gość napisał(a):Gość napisał(a):Polecam domy. Segmenty :) Widzieliście Osiedle Żeromskiego, nową inwestycję Góralczyka? Rozważam zakup takiego domu, jestem w kontakcie z panią Joasią, która odpowiada za ten temat, i wygląda to wszystko całkiem ciekawie.
ceny domow i mieszkan w ostrolece sa bardzo wysokie,ale schodza szybko ,wiec widac ze ludzie maja kase,600 tys za chate +wyszykowac.czy zwyklego kowalskiego na to stac? NIE.
Gość napisał(a):6 tys nie za drogo za meter ostroleczak z czikago
Gość

6 tys nie za drogo za meter ostroleczak z czikago
Baleary napisał(a):Szczerze mówiąc sama jeszcze jakiś czas temu zastanawiałam się nad wyborem mieszkania, ale znajomi polecili mi bardzo dobre biuro Góralczyk Nieruchomości, dzięki czemu otrzymałam wielką pomoc i wsparcie podczas transakcji. Mieszkanie jest bardzo ładne, funkcjonalne, do tego znajduje się w bezpiecznej okolicy co jest równie ważne
Baleary
Szczerze mówiąc sama jeszcze jakiś czas temu zastanawiałam się nad wyborem mieszkania, ale znajomi polecili mi bardzo dobre biuro Góralczyk Nieruchomości, dzięki czemu otrzymałam wielką pomoc i wsparcie podczas transakcji. Mieszkanie jest bardzo ładne, funkcjonalne, do tego znajduje się w bezpiecznej okolicy co jest równie ważne
Lista zalogowanych użytkowników: odbanku, tepiciel-lemin
- Dodawanie wpisów