- Forum ogólne
- Gdzie w Ostrołęce wybrać się na dobrą i romantyczną kolację?!?!?!?!?!
Gdzie w Ostrołęce wybrać się na dobrą i romantyczną kolację?!?!?!?!?!
Gość napisał(a):Może Korona Hotel? wystrój, obsługa pierwsza klasa jeżeli bierzemy pod uwagę miejsca w Ostrołęce oraz okolicy. {usmiech}
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Bylismy z mezem wczoraj i zostaly juz tylko same schabowe w lokaly pustki obsluga zamiast przy ladzie jest na zapleczu porazka [/quote]co do Restauracji na Targorze moim zdaniem jest bardzo dobre jedzenie i obsługa, dzisiaj byłem ze znajomymi i obsługiwała nas bardzo miła młoda dziewczyna. Słyszałem, że większość jedzenia kucharki robią same i nie podają tej chemii w puszkach jak w większości restauracjach.
Gość

Gość napisał(a):[quote=Gość]Nie polecam targor truck [/quote]A dlaczegoż to Pani nie poleca? ja tam uwielbiam jedzenie, nigdy nie brakuje tego co chce zamówić jedynie pod wieczór polecają jakieś konkretne danie nie wiem, może za dużo im zostało czy coś, można sie nie zgodzić i wybrać coś innego. Ps. A schabowe są wyśmienite!! {ok}Mniam Mniam... {usmiech}
Gość

Gość napisał(a):Tylko że już nic nie zostało,nie było w czym wybierać, akurat miałam ochote na coś innego niż schabowy. może źle trafiłam.
Gość

Gość napisał(a):kebab sahara{jezyk}
Gość

Gość napisał(a):Marco Polo ?
Gość

Gość napisał(a):Marco polo już nie istnieje. Tam jest teraz poradnia lekarska. Chyba że gdzieś przenieśli. :)
Gość

Gość napisał(a):Dla mnie najlepszą restauracją jest VAN BINH:-)bogate menu i pyszne jedzenie:-)
Gość

Gość napisał(a):byłam ostatnio w van bin i dostalam zamrozona zapiekanke fuj okropnosc
Gość

Gość napisał(a):Pasta rica fajny klimat, bardzo smaczne jedzenie, w środku trochę wrzawa jak we włoskiej knajpce, bardzo fajnie
Gość

Lista zalogowanych użytkowników: Brak użytkowników na forum
- Dodawanie wpisów